World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan elboltoltam... 😊 nem vicc
Mi? eladtad?<#taps>#taps> Megy a plusz pont drága barátom!<#eljen>#eljen>
😄 kell az ..én amióta nem arty-zok eladtam..azóta kifejezetten rühellem õket 😄pedig nekem is volt ,nem nagy de egy GW Pantherig kihúztam ..de aztán eladtam
Azon gondolkodtam hogy miféle degenerált elfuserált beteg állatnak kell ahhoz lenni hogy valaki még a teszt szerón is artyval jön be???<#vigyor1>#vigyor1> Most volt egy olyan csatám ahol 5 arty volt, tehát 10-darab mindkét oldalt! Ez már túllépi az undorítóság, és a gusztustalanság határát!<#vigyor>#vigyor>
Üdv.
Van értelme nekilátni valamelyik angol tanknak a hétvégi specialhoz? Ha igen, melyikhez a 3 közül, melyiknek a legjobb az átlaghozama/játszhatósága/esetleg a topgun lehetõsége + kreditért 😄?
Van értelme nekilátni valamelyik angol tanknak a hétvégi specialhoz? Ha igen, melyikhez a 3 közül, melyiknek a legjobb az átlaghozama/játszhatósága/esetleg a topgun lehetõsége + kreditért 😄?
Azért hulldown tanknak nem nevezném...de a gun tényleg sokkal jobb,,,a mozgékonysága egy kicsit jobb,,,de az arl-hez persze felüdülés,,de a tierjében szerintem elég kemény..élvezhetõbb sokkal ...
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy Cw-n javították-e már azt a bugot, ami kifagyasztott 1-2 olyan tankot, aminek be volt kapcsolva a felvételkészítés?
Az lenne a kérdésem, hogy Cw-n javították-e már azt a bugot, ami kifagyasztott 1-2 olyan tankot, aminek be volt kapcsolva a felvételkészítés?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
az M4 1945 már nem olyan vészes, nyugi. egész jó kis hull-down tank, hajlik lefelé a csöve szépen, az átütés is rendben van, + viszonylag mozgékony és pontos is .. a páncél az tényleg nulla, de ha úgy használod mint egy méretes med-et, akkor nem lesztek rosszban.
Azzal biztos megõszülsz..ezt garantálom...lomha szar..beszed mindent...de mondjuk a gun nem rossz már...kicsit jobb lesz...de azzal a tankkal lesz az utolsó élményed hogy kiállsz face to face csatázni..mert a hevederrel és a sebesség növekedésével ,,még egy T5 tank is simán elkezd kopaszítani...onnantól O páncél...de a hevederhez kapsz egy komoly pent meg dmg-t az 50 100 hoz..
Én is 50-100-ra pályázok, de ettõl az ágyútól hülyét kapok, plusz még addig van egy szintén ritka fostos AMX M4 1945.
nem tudom de gondolom magasabb tierekben vagy már?? a franciákkal?? nekem mondjuk meglepetés a német ág után a francia...azon tierekben nem egy sniper tank..mint a német..de mondjuk T8-T9-ben is csak vastagon beszûkített körrel lehet pontot lõni de akkor is kicsit béna az elsõ lövés 5-2 salak..pedig a legénységem 100-as + 2 képzettség ..de a hevederbõl 6-ból 5 full pont..az elsõt mondom néha elszórja még most is..de én azt mondom érdemes kiszenvedni legalább az 50 100-ig...mert utána egy kifejezetten jó fun tankod lesz...én kedvelem
Miért nulláztak le a teszt szerón mindent amit csináltam?? Megint kezdhetek újra mindent<#nevetes1>#nevetes1>
Nem a pennel meg a damageel van a gond, hanem hogy a KV trollgunja annak idején egy precíziós halálsugár volt ehhez képest. Az is pontatlan volt, de azt legalább elõbb-utóbb kiismerte az ember, de ez a szar még 100 csata után is önálló életet él, szór össze-vissza, földbe lõ, teljesen beszûkült célzókör mellett, mikor a tank kilóg a körbõl... Ha olyanja van csak láncol, van hogy azt se, az elõbb egymás után kétszer pattant egy T43-ról a 212 penjével, aztán mellélõtt egy ötven méterre álló M6-nak. Kiszámíthatatlan, pontatlan, megbízhatatlan fos, nincs rajta mit ragozni. Egyszerûen gyúlölöm. <#boxer>#boxer>
Sztem bõven jó ágyú..nekem annó elég jól vitt...jo pen jo dmg
..hiaba, elkezdodott a hasznalhatatlan kreten hetvegi gyokerek aradata..
remélem páran csuklanak 😄

Szolgáltató invitel? Mert tegnap este többünknek ugyanez volt, és mind invitelesek voltunk.
They're right outside! That was one of ours.
Komolyan, nyugtassatok meg, hogy a DCA 45 egy jó ágyú, és csak én vagyok a balfasz. Rühellem. Csak tudnám, a T7-8 heavyken is ilyen egy rohadvány-e, vagy ez csak az ARL kiváltsága.
A team kill amit a végén az S51 csinált,mi a pontos angol szöveg amit bemond a parancsnok?
Csak a winchestered mérete szab határt.
A replayeket illetõen van valamilyen limit amit el tudok tárolni? Pl.: 1000db replay vagy hasonló.
Hát, akkor ez egy kicsit szteroidos 13-75.... az 144 pen / 135 dam
Messze nem az ami a 13-90 volt Tier7ben 😊
Messze nem az ami a 13-90 volt Tier7ben 😊
Na jo burst dmg nem olyan nagy mint az Amx mert csak 150 tölényenkent. De akkor is megint van 175 penetrationos t7es light tank amikor a medimumok 144 körüliek.
May the force serve you well!
Na jó, nem vagyok "pro", nem vagyok "jó" játékos, de ha SU-8 én spotolok akkor mondhatom, hogy "Azt a szobanövény fajtátokat.........!!!!!!!" ?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
T71 néven visszajött a T7es Amx 13 90. Csak jobban le lehet irányítani a tornyot meg fordulékonyobb picit kevesebb hpvel.
Durva.
Durva.
May the force serve you well!
Ja, szerintem is ez a legjobban eltalált videójuk, nagyon gyakran látni ezt a szituációt 😄.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na meg az elején a sunnyogó heavy 😄
LOOÁÁÁÁLLL..... ezt nagyon dúrván eltalálták, minden egyes jelenet tökéletesen igaz.
A csámcsogó tüzér, a batman jel (ezen beszartam, de tényleg, úgy nyomogatják a helpet ha csak 400 méteres közelükbe ér vki hogy ihaj), a vízbeugrás 😊
Sztem az eddigi legjobb animjuk, szénné röhögtem magam rajta 😄
A csámcsogó tüzér, a batman jel (ezen beszartam, de tényleg, úgy nyomogatják a helpet ha csak 400 méteres közelükbe ér vki hogy ihaj), a vízbeugrás 😊
Sztem az eddigi legjobb animjuk, szénné röhögtem magam rajta 😄
Mástól olvastam, hogy volt ilyen gondja, meg az xvm szokott még bekavarni.
kikapcsoltam a csata felvételt, így úgy néz ki jó lett. Érdekes, eddig ezzel nem volt gondja
Nekem bevált, ugyanez volt de egy restart után megszûnt.
Még a legelején vettem farmolni vagy két éve csak sajnos eljárt felete az idõ.
kellett neked löwét venned....
Van .Net 4.0-ád az általában segít ha nincs akkor keress.
Nerfelték a löwét de olvass vissza pár oldalt.
oké! 😉 majd figyeld a fórumot vasárnap délután/estefele! 😉
megkérdezed aztán leírod a választ XD LOL
Sziasztok ,valakinek van löwe-je ?Az elöbb gurultam vele egy kört és néztem egy nagyot.Egy maus mellet áltam és nagyobb volt a löwe-m.Rég nem játszottam, csináltak vele valamit vagy mi a bánat van .Akkora lett mint egy csatahajó kivéve hogy ezt mindenki átlõvi aki arra járt.<#falbav>#falbav>
megtettem és ugyanaz
Indítsd újra a netet.
Most komolyan szaros 10k ezüstért kell macerálni a 9 éveseket? Ennyit akármelyik t5-ös hoz Top Gun nélkül egy csatában.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
S.O.S.
Ma beléptem, és egyfolytában fagy a game, meg kidob. A pingem jó, az nem ugrál közben.
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!
thx
Ma beléptem, és egyfolytában fagy a game, meg kidob. A pingem jó, az nem ugrál közben.
SEGÍTSÉÉÉÉÉG!!!
thx
Szeretnék a 7végén minimum 5 e-falloszos top gun posztot a tetrarchal látni. 😊
Lehet találgatni a decemberi "tank of the month"-ról
Q: any clue on december tank of the month???
A: It has number's in the name, and it's not a tank
Q: any clue on december tank of the month???
A: It has number's in the name, and it's not a tank
SU-85-ben milyen képességeket adnátok a legénységnek, amikkel jó lesz majd továbbmenni?
Vagy szerintetek érdemes megtartani a SU-85-öt, és új legénységet képezni SU-100-on?
Vagy szerintetek érdemes megtartani a SU-85-öt, és új legénységet képezni SU-100-on?
57mm, mínusz 1 tonna és pontosabb.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
na túloztam,visszafelé menve: tegnap 50%,elõtte 42.86, 33.33, 41.67, 40.91, 57.14, 47.62, 44.44., 61.29, 71.88, 35.29.
meccsek száma 15-30 között változik.
sztem elég durva szórás,kb ugyanolyan játékkel,nyilván van olyan mikor nem megy úgy.
nna majd holnap 😊
meccsek száma 15-30 között változik.
sztem elég durva szórás,kb ugyanolyan játékkel,nyilván van olyan mikor nem megy úgy.
nna majd holnap 😊
😊
Minek annyi tank? 😊 Persze nekem is van pár, amit nem adtam el, pedig egy métert nem megyek vele. Csak nincs szívem eladni, mert szeretem.
Minek annyi tank? 😊 Persze nekem is van pár, amit nem adtam el, pedig egy métert nem megyek vele. Csak nincs szívem eladni, mert szeretem.