World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hétvégén volt vagy 7-8 meccs ami nyerõ széria volt,azóta ez megy...minden nap küzdök,aztán néha becsúszik egy win,az csak a véletlen mûve...
itt meg valahogy éreztem hogy ez túl szép,nyomtam egy képet emlékbe kezdéskor,és tessék,újabb lost...átlag 30% a win ezen a héten,hihetetlen amiket átéltem .
voltak ehhez hasonló csapatok még,nagy részük ugyanígy végzõdött...ez van.

Az M8A1 melyik gunnal jobb?
összesen? 😄
34 foglalt 0 szabad 😛
Ez mennyire ismerõs szitu 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mennyi garázshelyed van?

😊
de türelmetlen voltam xD vettem KT-nek meg SU-100M1-nek meg M7nek helyet!
így már csak 11 helyet tudok venni 😛
Az lett volna a következõ amire felhívom a figyelmed😄

Be írom megint😄 nálam nem annyira power a tetrach inkább loltraki fullosan😄

18K a csaták száma, a második meg az efficiency rate.

Itt tudod megnézni, kinek mennyi és hogy mibõl számolja:
Link

18+ ezer meccset játszott, 1490 az eff pontja, meccseinek 55%-át megnyerte
most nézem meg jobban!
50% discount on garage slots
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD hát erre nem kellett karácsonyig várnom! 😊))))
de a k***va anyjukat! 😄
US szerón 20k/top gun 😄 EU-n 10k/top gun 😛
biztos sok a jó gamer itt 😉

TETRARCH POWER!!!!!! 😄DDDD
18k 1490 55%

Mit jelentenek a számok? A % gondolom a win/loss az aktualis tankal de a többi?

May the force serve you well!

Én úgy emlékszem ott elõször a motorra mentem, mert kellett a mozgékonyság.

Még ha 100k kreditet adna, akkor megérné elõvenni valami kis prütyit, de ez így kb semmi, inkább tájpozok.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Case solved.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Úgy van, az elsõ néhány körömben ugyanis úgy felkúrtak az egylövésezõ 3-as artyk, hogy eljárt a kezem.
Szórólapozással azért jobban lehet keresni. 😄
Elõbb raktad fel a tornyot, mint a top löveget az M36-ra???

Sunsetjoy
T-44 LB-1 lövege megéri a célzási idõ/lõgyorsaság miatt? Gondolkodom hogy mi legyen elõbb? A löveg, vagy a +60LE-t adó második motor.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mellesleg látom, ez a DCA45 még mindig ugyanolyan undorítóan pontatlan és kiszámíthatatlan, mint mikor utoljára találkoztunk. Hányok ettõl a lövegtõl, hiába a 212 pen.
Nos nézte a hóhér a HP-jukat, az M36-nál nem sokat foglalkoztam vele, gondoltam a legutóbbi patchben alakítottak rajta, a T29-en meg gondoltam kétféle nagyágyúja van.
A +HP és ROF mindig jár a fejlesztett toronnyal.

Az M36-nak mióta növeli a fejlesztett torony a HP-ját? Anno mikor ott jártam, nem adott semmi extrát. Morogtam is, hogy mi került azt hiszem 14000XP-be, ha a tetõfedésen kívül nem ad semmi többet.
Elég lett volna rápillantani a hp-jükre.

A sóhaj nem hiszem, hogy indokolt lenne, de a misztikum kétségtelenül eloszlott.
Izzíthatod a Tetrarchot foximaxi

"10,000 extra credits for players who win the Top Gun achievement
Being the Top Gun of your team now not only earns you a medal, but you’ll also be rewarded with an extra 10,000 credits during our special."

Na itt a hétvégi special: Tobruk relieved special

Double crew experience gain
As we all know, experience is the key ingredient in the recipe for delicious victory on the battlefields. So get cooking, commanders!

10,000 extra credits for players who win the Top Gun achievement
Being the Top Gun of your team now not only earns you a medal, but you’ll also be rewarded with an extra 10,000 credits during our special.

50% discount on the following vehicles:
British Medium Tank Tier IV Matilda
British Light Tank Tier IV Valentine Mk. III
British Light Tank Tier IV A13 Covenanter
No special can be held without its fair share of discounted vehicles. This week we have three on sale… and supplies are plenty!

Doubled credit gain for the following vehicles:
British Medium Tank Tier IV Matilda
British Light Tank Tier IV Valentine Mk. III
British Light Tank Tier IV A13 Covenanter
What’s better than gaining credits in the field of battle? Gaining LOTS of Credits in the field of battle, of course!

50% discount on garage slots
If you buy yourself a new tank, you’ll want to be able to park it in style as well. That’s exactly where this week’s promotion comes in…

50% discount on credit consumables
To top it all off, we bring you a sweet little discount of 50% to get you all the consumables you can carry. Dig in!

Azért az durva, hogy ezt is elvesztettétek.

Benézted fater
M36-on ha a nyitott torony van rajta, akkor nincs csõszájfék.
Na megkaptuk a választ😊.

Érdekes. A T29-en ugye a 105-ös az aminek nem az a tipikus csõszájfék van a végén ez távolról még keverhetõ, a 76-os viszont ugyanúgy csõszájfékes. M36-ot meg nem értem, lehet bebugolt a grafika.

Sóhaj...

Stock tornyos M36 legnagyobb ágyúval csõszájfél-nélküli. Stock tornyos T29 105-össel csõszájfékes.

4 enemy arty maradt

jajj ez nem az,ez ni

Valaki elátkozott?? vagy a wg kipécézett magának: itt egy fasz,szopassuk,vagy mi az isten van??
10 meccsre jut 1 nyertes,ez megy 5 rohadt napja...
ezek is,micsoda csapat...és kikaptunk...ha meg pirosak akkor azért...fasz kivan már...

Nem, halál után nézegettem a csapatot, és úgy találkoztam vele. Még csodálkoztam is, mert addig azt hittem, hogy M18-on, M36-on is van csõszájfék. Most megvettem, és látom, hogy tényleg van, úgyhogy nem értem. Ez volt az elsõ ilyen eset, T29-bõl viszont mint már mondtam többet is láttam csõszájfékkel/anélkül. Sokáig azt hittem, hogy több nagy ágyúja is van, aztán megvettem egyszer tesztszerón, és konstatáltam, hogy nem. Paranormális jelenségek.
Nem néztél be véletlen valamit? Sebzésbõl állapítottad meg, hogy 90mm-es?

Lehetséges, hogy én a múltkor egy csatában egy csõszájfék nélküli 90-essel szerelt Sluggert láttam? Ez már misztikus, T29-bõl is láttam már többször olyat, amin a top lövegen volt csõszájfék, miközben legtöbbször nincs. Én nem tudok valamit?
Annyi esélye lenne a mausnak,mint a bazooka ellen az integetés. 😊

Értem én, csak viccesek ezek a logikai csavarok vodkakedvelõ fejlesztõ barátainktól <#smile>
Köszi a gyors választ . Akkor no para , mert ahogy elnéztem ez az E-100 on keresztül menne , és annyi <#guluszem1>
Egy ratte, április elsejei poén volt a WG-tõl.

Érdekesség , de mi is ez ? <#wow1>

Többen azt értik félre, hogy nem azért kapod a bónuszt mert kilõsz minden tankot hanem azért mert ellövöd az összes hp-juk.
Így a végeredmény visszakanyarodik lényegébe oda, hogy kilövöd az összes tankot.

f@szom ebbe az M7-be ..

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. november 30. 16:07:59
Jármû: M7
Szerzett tapasztalat: 494 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 983

tegnap ~900 xp-s duplázó, tegnapelõtt meg ~800 volt .. az összes duplázósomban oneshot vagyok valaminek, amint megpillant. mindig arra jön a kibaszott KV-2, amerre én megyek kukucskálni .. vááá 😊

amúgy jó tank, csak én szívok vele.

egy kis free xp-t ha rááldozok, már megvan a T21-re való, szal lehet inkább eladom a csába'. 😊

(na jó, még megvárom mi lesz a hétvégi event, hátha lesz szerepe benne M7-nek is)

+ mindet te egymagad látod meg elsõként

A legtöbb xp-t akkor lehetne szerezni, ha a legkisebb kivételével kilõsz minden tankot, azt lelövöd 1 HP-ra, majd befoglalsz. 😊

Hogyan használjuk a VK3002DB-t.