World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán vehetted volna sms-ben úgy még szarabb az ára.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

mikor újra akartam telepíteni a Microsoft Visual C++ 2008 redistributable - x86 9.0.30729.17-re hivatkozik hogy hiányzik. Próbáltam sokféle megoldást de nem sikerült. Ha tudna nekem valaki segíteni az megköszönném.
Pont ugyan annyi mindkét helyen ha nem a körtét próbálod az almához hasonlítani.
gift shop 5500gold 19,95
get gold 5500gold 19,95

Az egyik helyen 4 tankot tartottam fel egyedül sikeresen, sõt olyan jól, hogy szerintem elõbb utóbb el is intéztem volna õket, vagy pedig elhúztak volna amint minimális hp-jük marad. Erre a gyökerek hagyják hogy szépen megkerüljenek és két tûz közé kerüljek. Ráadásul a bázishoz közel. 3 tank jött mögém, tehát összesen 7 tank jött rám. Másodpercek alatt kivégeztek. Persze mondhatnátok, hogy ha rám 7 tank jött, akkor a 14 csapattársam röhögve el tudta intézni azt a maradék nyolc tankot... na persze... Idiótán belerohantak az ellenség tüzébe és kikaptunk 15:2-re
Jól látom, ha a gift shopból ajándékozok magamnak aranyat telefonos fizetéssel akkor jobb árban megkapom, mintha csak simán megrendelem?
Rendszeresen egyedülhagynak, vagy John Rambonak képzelik magukat; foglalom a bázist lesebezve hátrányban, a parasztok meg elmennek artira vadászni és bebukjuk.
Ha ketten vagyunk egy ellen, a hülyéje nem ám megkerülné a gyorsabb tankkal, hanem nekiáll szembõl támadni...
Állítom némelyik azt se tudja, hogy fordulni is lehet a tankkal...
Komolyan az ilyen minek játszik? Nem jött rá hogy a 15%-os winrate az nem annyira izgalmas?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ez még mindíg aktuális 😊
Csak annyi a változás, hogy mostmár 200 tank felett járunk szerintem 😊
Örülök, hogy segíthettem 😉
wot nick: PsychoTrooper
Remek napnak nézünk elébe...
Na csak le kéne már ülni a zasszonnyal ezt átbeszélni xD
Erre készüljetek.. Az artyk hordában járnak.Köszi WG MM...[/url][/img]
Fáraszt már be írni hogy "bazd meg a jó kurva édes anyádat te babuin geci, takarodjál a WOT-ból a jó kurva édes anyádba" mert ezt elég sokat kell be írnom😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Armor meg nem szamit semmit 10es szinten. Mindenki atlövi a mediumokat. Orosz T10 TD ket is atlöbik szembõl. Lehet kiprobaliom az amcsi TD-t 300as front pancellal. Esetleg a nemetet. Eszmeletlenül fogy a pénz.
May the force serve you well!
Szerintetek mennyi ido alatt lehet elkölteni 60M creditet?😄
Persze ettõl még a nyakán könnyû átlõni, szembõl is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
50 100 a legjobb T8 szerintem, egyszerûen imádom. A mai duplázóban 7 kill, 4k dmg, másik oldali 50 100 kiírtása több HP-ról 3 lövéssel, sebzés nélkül (õ 1x pattant, 1x mellélõtt, a 3-at én lõttem elõször 😄)
Ha lenne revolvertáras T8 prém, tuti azzal farmolnék, legyen akár a fele a hozama a T34-hez képest.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
iSS!