World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedal to the metal...
Szóval, ha egy nap jó a pingem, akkor nem artyzok, de amikor rossz a ping, nem mindig bírom ki tankozás nélkül. Hát ilyen retardált vagyok . De azért szeretlek téged is, még ha ilyesmiket mondasz is... 😄 😄 😄
pedal to the metal...
wot nick: PsychoTrooper
Így most a legénységet is húzhatom, és még a pénz is dõl 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
(van plaginja böngészõhöz is) 😊
xfire: kistekila
wot nick: PsychoTrooper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
asszem még halasztom egy kicsit a gamet xD levegõznöm kell <#buck>#buck>
valakinek volt már top gunja? adja rá a 10k-t? mert ha nem akkor nem is szenvedek vele 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
OT3P, max Bratyómmal de õ is mínuszban van. Ráadásul nekem most ez a 2-3 nap késés nem fér bele. Ki kell számítanom az idõmet mert hamarosan elutazom és ha nem lesz valami csoda fél évig nem férek wothoz. Addig meg még van pár dolog amit el akarok érni.
Megint kezdenek visszaállni itt az EU szerveren az olyan "eventekre", amik miatt el se indítja az ember a játékot, mert nem adnak semmi említésre méltót.
Könyörgöm, tier4-es tankok féláron és "pénzkeresõ" módban?
Érdemes meglesni a hétvégi amerikai szerveres eventet, na az már ér is valamit.
Még a mostani eksünben nem is vettem semmit majd ki is egészítem õket valami szép kerek számra.

Stoppos - Ez így egy kicsit erõs volt 😊 Elõfordult már egyszer kétszer, hogy játékbeli cimborától azért kaptam goldot mert nem volt prémem, anélkül meg nem akartam 9-10-es tankokkal menni.
A printscreen gomb hiányzik a billentyûzetedrõl?
A telefonos verzióban a sima vétel brutálisan szarul van váltva.
Nade ki akar telefonnal venni amikor millió más kedvezõbb lehetõség van.
Még a sima banki utalás is megvan 2-3 munkanap alatt és árban ugyan annyi mint a hitelkártyás vagy a paypal.
Ezt pedig ha a gift shopból megrendelem az 5500-at: [/url][/img]
kHares, se paypal se credit card lehetõségem nincs.