World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg ijesztõ a degeneráltak száma, akik így hétvégén rászabadulnak erre a játékra.
<#eplus2><#nyes>

Pirosból még fejlõdhet az ember, de az artyra nincs bocsánat <#eplus2>
durva a matilda 😄 prémmel körönként 50k színtiszta bevétel
Értem 😄 én piros vagyok és artyt is tolok... ezek szerint nem leszünk haverok... 😄 😛

pedal to the metal...

Mindig van kifogás😊) írtam hogy a piros babuinokat jobban utálom mint az artystákat😊

De jó, már retard is lettem... rendszeresen visszatérõ problémám, hogy egyes napokon annyira ugrál a pingem, hogy csak artyval tudok játszani. Ilyenkor bemegyek, futok pár kört és kilépek. Mindezt egy francia és egy orosz IV-es, meg egy amcsi V-ös artyval. Ezek még nem a nagy gépek. Egyedül az M41 veszélyes a nagyobb cuccokra is. Mindegy. Tegnap 3 körbõl 2-szer csatát nyertem a csapatomnak, ergo szükségük volt rám és nem volt olyan benne, hogy oneshootoltam volna egészséges nagy gépeket. Csak babuint öltem. Az SU-5-el top gun, M41-el Bombardier plecsni és mindkettõvel én voltam a legeredményesebb a csapatomban.
Szóval, ha egy nap jó a pingem, akkor nem artyzok, de amikor rossz a ping, nem mindig bírom ki tankozás nélkül. Hát ilyen retardált vagyok . De azért szeretlek téged is, még ha ilyesmiket mondasz is... 😄 😄 😄

pedal to the metal...

Nem vagyok facebookon de köszi a tippet kipróbálom!
Adja elsõ meccsem az volt, stock JT-vel😄

Nem a wot, de mindegy a lényeg hogy meg lehet oldani.

wot nick: PsychoTrooper

És nekem sem, mert megtartottam a Matildát 😊
Így most a legénységet is húzhatom, és még a pénz is dõl 😄

van mibõl! <#gonosz1>
Miért nem lehet már váltani, hogy a spotot ne az elsõ felvillantás alapján számolja, hanem valahogy a spot általi dmg alapján? Ezzel valami értéke is lenne a mutatónak, nem úgy, mint a mostaninak...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Axon
Na igen. Megnéztem és láttam, hogy számomra érdektelen. Végül is van most mit tolnom, de azért tényleg szánalmas.

kisTekila
használj lightshot-ot, akár fészre is posztolhatod rögtön.
(van plaginja böngészõhöz is) 😊

xfire: kistekila

A WoT blokkolja (biztos kurva nehéz lenne leprogramozni, hogy ne piszkálja) ha addig kell használni kilépek vagy van rá külsõ program.

nekem mindegy😄, neked lankad le az e-péniszed😄

nem mindegy már hogy 50.000 vagy 50.001 babuin lesz?
Ne igyál annyit mert eliszod az agysejtjeid oszt "babuin"(by Wlanseraf) leszel.

van amikor nekem sem mûködik W7 alatt

wot nick: PsychoTrooper

patchaou
Én az ms-1-et fogom visszavenni, azzal a legjobb a topgun/csata arányom 😊 csak épp váltottam windózt és újra kell tenni a wotot...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ezeknél sosem lehet tudni .....
asszem még halasztom egy kicsit a gamet xD levegõznöm kell <#buck>
Adja rá különben minek írták volna ki xd..

na lehet másnaposan tetrarchozni! <#zavart2>
valakinek volt már top gunja? adja rá a 10k-t? mert ha nem akkor nem is szenvedek vele 😄
Én jobban tartok attól, hogy nem fog érdekelni a játék, és akkor a befektetett idõt+pénzt meg fogom bánni. Ez az elsõ játék amire hajlandó voltam ennyi idõt és pénzt szánni. Minden hibájával-szopatásával együtt szeretem.
A következõ akcióig elég lesz, a múltkor kevesebbet vettem és maradt még belõle.
Bankszámla van, de ilyet még életemben nem csináltam ezért egyedül nem akartam nekiállni, másrészt meg ez az 5778 FT nem tûnt soknak. Ha nem annyi akkor meg kicsit drága tanulópénz volt, kevesebbet gyújtok rá meg kevesebb sört iszok következõ hónapban.
Szerintem novemberben kicsit megugrott a newbie játékosok száma a reklámoknak köszönhetõen, nekik meg gondolom nem jön rosszul ez a kis akció.

Fél év sok idõ, lehet mire visszaérsz már profilváltás lesz a wgnél és millennium falconokkal lõjjük egymást😉.

patchaou
Az még mindig jobb mint amikor az event miatt 140k idióta van a szerveren.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Köszi virkir és Tessellia, leközelebb így lesz!

OT3P, max Bratyómmal de õ is mínuszban van. Ráadásul nekem most ez a 2-3 nap késés nem fér bele. Ki kell számítanom az idõmet mert hamarosan elutazom és ha nem lesz valami csoda fél évig nem férek wothoz. Addig meg még van pár dolog amit el akarok érni.
Ok csak fura volt, hogy nincs bankszámla vagy akár ismerõs, ez a telefon olyan elõzõ évezred megoldásnak tûnik

patchaou
Nálam még a múltkori óta 300/900/300 db van a cuccokból, most szerintem nem kell venni 😊

Már ha ezt eventnek lehet nevezni...

Megint kezdenek visszaállni itt az EU szerveren az olyan "eventekre", amik miatt el se indítja az ember a játékot, mert nem adnak semmi említésre méltót.

Könyörgöm, tier4-es tankok féláron és "pénzkeresõ" módban?

Érdemes meglesni a hétvégi amerikai szerveres eventet, na az már ér is valamit.

Mivan kevés volt a bözsi tikett? 😄
Még a mostani eksünben nem is vettem semmit majd ki is egészítem õket valami szép kerek számra.

patchaou
Nincs valaki akivel meg tudnád oldani? Számos lehetõség van rá, de ezzel a telóssal sokat buksz.

Stoppos - Ez így egy kicsit erõs volt 😊 Elõfordult már egyszer kétszer, hogy játékbeli cimborától azért kaptam goldot mert nem volt prémem, anélkül meg nem akartam 9-10-es tankokkal menni.

Csak ennyit?😊

Vágólapra ment, rögtön be kell illeszteni mondjuk a paint-be.

Fogod a paintet megnyitod és beilleszted. Ott lesz a kép.

Na de a nem gift shopos aranyvételnél is van daopay😄DD

Nem, csak nem tudom hová mentõdik a kép.. Kerestem kiterjesztés alapján de nem találtam sehol.
uh..
A printscreen gomb hiányzik a billentyûzetedrõl?

Ha mennyiségre ugyan annyit akarsz kb akkor nem.
A telefonos verzióban a sima vétel brutálisan szarul van váltva.

Nade ki akar telefonnal venni amikor millió más kedvezõbb lehetõség van.
Még a sima banki utalás is megvan 2-3 munkanap alatt és árban ugyan annyi mint a hitelkártyás vagy a paypal.

Bevásároltam! 😊

Akkor a 3. pont alapján, te egy wot-kurva vagy. <#vigyor>

Ezek a tarifák ha csak simán rendelek: [/url][/img]

Ezt pedig ha a gift shopból megrendelem az 5500-at: [/url][/img]

kHares, se paypal se credit card lehetõségem nincs.
patchaou
Én pl. mínuszban vagyok így nem tudok a saját számlámról, de ha nagyritkán aranyat akarok venni, akkor 1. van rokon aki nincs mínuszban 2. Van pár ember a játékban aki megveszi és elutalom a lóvét. 3. kapok aranyat csak úgy mert jófej vagyok és jól lehet velem szakaszban húzni a tankokat 😛

Ugyan annyi mindkét verzióban nem tudom mirõl beszél😊

Miért venne valaki telefonnal ha ott a paypal vagy credit card opció? Esetleg kisgyereket tudok elképzelni akinek nincs kártya, de bárki más?

Hja... aki csak "úgy" nyeri a 20k-kat annak ez az úri huncutság meglepõ 😄