World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem ezek kifejezetten tetszenek.
Keveset sebzel, keveset ölsz és csak kevés csatát élsz túl. Mire fel várod a kreditet?

Hm... adnak meg el is vesznek. Hát... majd meglátjuk.

Bár mostanság a T34el farmolok ha kell. 5-6 lövés és megvan a kb 2k damage ami már hoz úgy ahogy. Ehhez typeal picit többet kell lõni.
Additional Type 59 changes:

Radio - 100kg 525m -> 40kg 600m
Turret armor - 200/104/65 -> 200/130/60
Engine - 700kg 520hp -> 750kg 520hp
Total weight - 35,38t -> 36,45t

WoT: Nishizumi77

Hm... pérm nélkül 😊

Gyõzelem!
Csata: Sand River Saturday, December 01, 2012 6:00:30 PM
Jármû: JagdPanther II
Szerzett tapasztalat: 2,352 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 49,610
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Ha prém nélkül tolod akkor ne lepõdj meg ha mindig minuszos. Elég szép sebzéseket kell hozzá tolni úgy hogy ne az legyen. Prémmel viszont még intenzív prém lõszer használat mellett is simán kijön legalább pár ezres pluszba.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hehehe

Ez szép és jó, de ha kimatekozod a 3k dmg 15k kreditbõl, 6k dmgre kapsz 30k+t, amibõl megintcsak a fenntartási költség jön ki. 3-6k consumable (ammo racket szinte minden körben kapok), ha sérültél repair cost 15-20k márpedig E4 elsõdleges célpont bárhol áll, az enyémen még nincs camo, lehet az majd számít valamit a célpontválasztásnál, bár kétlem. Tegyük fel 10et lõsz, mert mindenki spotolva van végig, rá is látsz, lehetõséged is van 10x újratölteni és át is viszed minden lövéssel, nem 0 dmg, min dmg (ami nekem mostanában minden 2-3.ra bejön) vagy bounce a távolság miatt. Az 17k lõszerre. Így nézve már el is úszott a bevétel.
Amit én írtam 2-3k dmg általában olyankor történik amikor, rosszul választottam oldalt és ellepnek az ellenfelek, vagy csak simán otthagynak a gyorsabb tankok, mert megtehetik. Ez elég sokszor elõfordul. És ilyenkor jó lenne, ha 3k dmgre is adna annyi pénzt ,amibõl legalább a repair cost kijön. De ez nem csak E4, minden 10esre jó lenne. Csak vele tapasztalom a legtöbbször, mivel egyedül semmire se jó. Hiába játszik vele Szakesz szintû játékos, support nélkül ez a tank csak mozgó célpont, mint a többi td, torony sem segít több tank ellen. 2-3 tank szanaszét lövi mielõtt másodszorra újratölthetne. Nincs fixen pattogó része,viszont a tank felületének 80%-a átlõhetõ. És ahogy érzem, ezt egyre többen tudják.

Szakesz: ne haragudj, de 6k-s köröknek én már örülök és ha neked ez az átlagos, akkor én a 3-5k dmges köreimmel megelégszem randomban egyedül. Nem vagyunk azonos szinten a játéktapasztalatban, de ettõl még nem tartom magam rossz játékosnak vele. ÉS mindezekkel együtt van néha 2-3k dmg-es köröm, mert valamilyen okból kifolyólag egyszerûen nincs lehetõség többre. És pont az ilyen rosszabb körök miatt lenne jó a kis plusz profit. De hiába írom úgy sem lesz, mert nekik ez a biznisz.
Persze kíváncsian várom mibe köttök bele legközelebb. Mindenre lehet magyarázatot találni, csak egyikünk sem lesz elõrébb vele. Elég lett volna elfogadni amit írtam, még csak plusszokat sem vártam érte. 😄
Tesztszerveren most kipróbálhatod.
Bár ha sokan vannak fent,talán nem dob be a pedofil tierbe,és reálisabb képet kaphatsz az adott prém tankról.

Persze, ezért nem érdemes venni T8 alatti prémjárgányt farmra. De ezek a kicsik inkább legénységhúzónak vannak, pl naponta kétszer duplázhatod le, vagy kis tierben jobban érvényesül a tapasztalatod.
Ez természetesen a tiz meccs átlaga.
Csináltam egy kis tesztet.Mentem 10-10 kört egy Lichtractorral és egy T-25 ös prémtankkal.A gyõzelem-vereség arány egyformán 50-50 % volt.A crew a loltrakin 86%, a T-25-ön 100%.
A credit:
Lichttractorral:6425 cr
T-25:8843 cr
Inkább nem kommentálom.
Annak az ágyúnak 850 az átlagsebzése. 3000 damage azzal gyakorlatilag három bevitt lövés. Vigyél be vele legalább hatot.

Mert 2-3K sebzés azzal az ágyúval kevés. Egy-egy jobb körben ~6000-et illik sebezni vele.

Egyszer igazán adhatnának 25-50% (vagy 100%) plusz hozamot minden tankra ilyen dupla crew xp mellé, hogy a tier8 feletti tankokat is lehessen profittal fejleszteni.
Egyéb. Akik járnak hivatalos fórumokra, a T110E4 profit és xp hozamára nem panaszkodnak az emberek? Nem lesz kicsit növelve a közeljövõben? Vagy csak én érzem furcsának, hogy 2-3k dmg-re 12-15k kreditet kapok és a csak 10k minuszos köröknek már majdnem annyira örülök, mintha plusszos lenne. Ha már nem fogják visszabuffolni, legalább fenntartható lenne. <#szomoru1>
Na, ez még reklámszövegnek is elmenne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

<#nevetes2>

Az egyetlen nõ aki nem viszi a pénzt hanem hozza.

én nem mentem vele egy kört sem XD dupla bevétel most fontosabb 😊
Matilda farm van 😄
naja! nem sokkal hoz többet mint egy tier 5-6....
De jobban jársz ha inkább nem veszel T6-os prémium tankot.

Amelyikkel a legjobban tudsz játszani.

Melyik t6 prémium tank hozza a legtöbbet?
Tipp: nagyok között kövesd a nálad nagyobb, lassabb tankokat, õk nem tudnak otthagyni, ha baj van, és valószínû benned nem látnak az ellenfelek akkora fenyegetést, mint bennük, ha lemaradsz mögöttük. Az ágyúja tökéletes sniperkedni, távolról is eltalálja a weakspotokat pedig még csak 80% nekem a legénység.
Kicsik között éld ki magad, a nálad kisebbek nem tudnak átlõni, ha jól forgatod a tankot. Mindig elõször a nagyokat lõdd, azok jelentenek nagyobb veszélyt és maradj arty fedezékben. Ne érdekeljen, ha ez azt követeli meg, hogy nem fogsz a többiek után rohanni az ellenfélhez, úgyis jönnek majd. Ha a csapat ügyes lassan mehetsz utánuk, ha meg nem akkor ne õk akarjanak tanítani a játékra. Mindig nézd, hogy hol halt meg csapattárs, akit arty lõtt ki, nagyjából lehet számolni, hogy honnan lõ és hol maradhatsz védett helyen. Ha tudod használd ki, hogy gyorsan lõ, sarkon valakinek meglátod a trackjét oldalról tudod sebezni úgy, hogy megmozdulni nem tud.
A lényeg mondjuk ennyi lenne, hogy tudd melyik ellenfél jelent nagyobb fenyegetést, és velük foglalkozz elõbb. Menekülni nehéz vele a sebesség miatt, de találsz egy házat vagy sziklát valamelyik oldalán biztos védett leszel. Persze Fox lehet jobb tanácsokat tud adni, nekem még csak 20k profitos köröket sikerült menni prém nélkül, és mivel sokat rak 6osok közé ott tényleg csak supportnak jó.
Lényeg: azért lassú, hogy ne rohanj vele 😄 háttérharcos pontos, jó átütésû ágyúval. venti/rammer(nem fontos, enélkül is gyorsan lõ, nekem ez van, sebzésre jön a kredit)/kukker és fél mapon átlátsz, ha spottolnak, mindig van mit lõni.
Téged se engednélek óvoda közelébe! 😄
Solten

<#alien>

Saor Alba

Jó lett gratula😊

Akkor adjál már valami tippet én semmit nem tudok csinálni vele, lomha szar, simán oldalba, hátba basznak, a csöve mondjuk tényleg jó, de eddig kb ezt az egy pozitívumot látom.
Bueno nacho
Sziasztok!

Nagyon bejön a decemberi háttérkép, viszont a logó alatti Roll Out cseszte a szememet, így a ruszki oldalon fellelhetõ szûz képekbõl, meg az eus naptárasból gyúrtam össze egyet. Nem nagy ps meló, de nem biztos, hogy mindenki ért hozzá, szóval ha lenne rá igény, szívesen megcsinálom más felbontásokban is.

Errõl lenne szó:

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Sunsetjoy
Izé.
Ha nyomsz egy printscreent, és nem WoT-ban vagy, akkor NEM mentõdik sehová fájlban, csak vágólapra kerül. Azt meg paintben beilleszted.

Más. elõfordul, hogy magamnak is ellensége vagyok a játékban, de ez azért már sok😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak egy hülye vicc volt, ne vedd komolyan. 😊

Yoyo
A másik fele😊

Yoyo
Akkor ez megint nem sikerült😊
Köszi

Roger6
Senki sem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Yoyo
Csak én nem látom a képeket?😞

Yoyo
Na.

[url=]VK2801

[url=]VK2801

Yoyo
Meglett a nagy ágyú rro-val töltve, már nem is akarom annyira eladni😊 Vesztett csata, képzelhetitek a többiek képességeit😊

[url=]VK2801

[url=]VK2801

Ki mondta tegnap, hogy nem jó a hétvégi special?! 😄
Ez a Matilda tier4 terminátora.<#violent>
77%os legénység+venti+rammer és 1.97sec a reload, emellé ugye 121 pen. Fel sem tûnik, hogy 55 az átlagsebzés így, hogy vk36ot is átlövi szembõl beforgatva. 😄 A páncélt már meg sem említem, tier6 is pattan néha. 😄 És akkor ez még félig stock, csak ágyút meg rádiót tettem rá legjobbat. Kíváncsi vagyok milyen lesz 100as legénységgel. <#vigyor3>
Hmm akkor valójaban t7,5 árban javítjak. Jó tudni. Akkor felhagyok a kifarmolásával.

May the force serve you well!

Azért mert az M24, T-50-2 meg a VK2801, ezek ugye a kifejezetten scout ág részei ami jelenleg T5-ben zárul ott ez a top tier. Az amx12t meg egy könnyû tank ami könnyû tank ágon, majd med ágon szerepel amit a batchat zár. Az már más dolog, hogy az amxet is lehet és érdemes is scoutnak használni, de a fentebb említett 3 tank meg kifejezetten scout nem véletlen 50-60k kifejleszteni õket. Megnézed a többi T5 tankot max 15k kifejleszteni.

Üdv.

A HPTS klán inaktív tagjainak lecserélése miatt felvételt hirdet.

Jelentkezés feltételei:
- 18. életév betöltése.
- TS használat.
- minimum 2db CW képes tank a garázsban.
(tier 10 heavy-med ill. tier 8 arty)

Olyan klánok jelentkezését is várjuk, akik CW-zni szeretnének, de nincs elég CW képes tagjuk.

Tagnak a toborzóknál lehet jelentkezni a játékon belül.
(Ekhar,hugo71,RealritteR,tigrisbigris)
Klánok vezetõi a klánvezetõt ill. a helyetteseket keressék.
(SnipaHUN,wertus84,Awakening)

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Amx13 75 is 7400 javitasi költség. 8.2on.
Valami leírna mennyik ezek 8.1en.

Kora decemberi gift shop ajánlatok(ebbõl lehet következtetni arra, hogy majd karácsonykor, másabb és jobb akciók lesznek.)

Monthly Boost Bundle: 30 days premium, 2500 Gold, 10x Large First Aid Kit - 19,90€
American Bundle: T14 - American Tier V heavy tank, 1 Garage slot, 5x Large Repair Kit - 7,95€

Decemberi naptár

A hónap tankja: AMX AC Mll. 1946

Lesznek briteket érintõ specialok, ünnepi specialok, ardenneki offenzívára emlékezõ special, lesz exp. jutalom különbözõ achievmentek eléréséért és T7 heavyk után is lesznek kedvezmények.

És akkor mirt fele annyi a francia t6 scout?
Meg az összes t5 4k körül van de mondjatok ha több.

az új amcsik javítási költsége még erõsen nem mérvadó ez esetben az M71-é. Az M24-é meg érthetõ, hisz T5 scout.

de gonooosz

Mennyi az m24 javitási költsége 8.1es szerveren.
Mert 8.2ben 9000 korul van ami nagyon gazdaságtalanná teszi :S
Amx12t 4400 t6
m71 770 t7

és majd egyszer a mennyiség átcsap minõségbe <#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

Mi az hogy 10ezer