World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ha feltetted a 3.1.2-es xvm-met, akkor kell legyen ilyen fájl. Viszont, ha nincs, akkor passzolok. Nekem így rendbe jött. Lehet megint szarakodik a proxy szerverük vagy micsodájuk😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

bujcsik555
Törölném én, ha lenne ilyen. De még a rajtett fájlok közt se talál ilyet a keresõ<#nemtudom>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

popey8
Töröld le a FinalStatistics.swf (gui\flash mappa) fájlt és megjavul. Bár nekem nem teljesen ez volt a problémám, de azért próbáld ki, sztem segíteni fog.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

toocha
Srácok! Win8 használóktól kérdezném: hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy a képernyõ legtetején ne mutassa a Wot kliens feliratot mert marhára zavaró, de más programoknál is idegesít, hogy ott van! Remélem érthetõ volt mit szerettem volna kérdezni?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

A kép címe frusztráció.

Nem nagyon érdekelt a hétvégi akció, de a vércukrom azért megemelkedett.
Ráadásul egy totál elvesztett csatát hoztam vissza, aztán a végén kopp.
Kb fél éve benyeltem ezt én is.Utána néztem,és valami vírus féle,de nem valami veszélyes.Felraktam az adblok-ot,viszont nálam az mozzila alatt néha bezavart,és volt olyan része a képernyõnek ahova egyszerûen nem tudtam valamiért kattintani.
Aztán inkább win7 reinstall lett belõle.
Solten

(akar SerB tiz evesen)

Saor Alba

Azt hiszem el is adom T6 és attól felfele minden tankom. Nem fogom bírni az általuk végbevitt pusztítást.

Solten
Hivatalos forumon bukkantam erre a gyongyszemre, novekszik a verbeli profi jatekosallomany... <#alien>

1 peldany

2-ik peldany

Saor Alba

Kedvenc lesz. Engem érdekelne mert ez a háttérképen vagyis minden hónap felváltva ugrál. Szóval ha megkérlek szépen 1440x900 meg tudod csinálni? 😊 És érdekelne még más is mert azt hiszem az elsõ ilyen Hónapos cucc az Április szóval esetleg azt nem tudnád megoldani hogy ha adok képet akkor a hónap naptárt rávágni, itt gondolok a január, február, márciusra?

A kredit úgy stimmel az xp-t viszont így meg keveslem.

Maala
Nézd meg a másik azonos üzenetszámot. Ezek ilyen titkosírók.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szabadkõmûves kód, ezek szerint nem vagy beavatva.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hamár firefox kiegészítõk: All-in-one-gestures. Egyszer kell testreszabni és sokkal kényelmesebb lapozni, meg tabot váltani, meg ilyenek.

lehet fáradt vagyok de nem jött át mit akartál mondani...

3312

Lassan írok, látom már megelõztek 😄
Adblock Plus (+ Ghostery) kiegészítõ(k) telepítése? Talán jobb lesz utána. Ha meg már fent vannak akkor passzolok.
jössz 250 arannyal

Õ sem egy szentlélek,mert 216 kört ment a Grillével.
Szegény még amnéziás is 😊

köszi, tettem fel adblockot 😊 most úgy tûnik jó<#eljen>
Mennyi sebzésed volt?
Nekem ma az E2-vel volt egy 2247 hp-s és 100xp-vel meg 10k-val kevesebbet adott a top gun.

Bár ezen a wikin nálam sincs reklám, ezt a reklámot ismerem más siteokról (pl piratebay 😊 )
Nem hiszem hogy bármit benyaltál volna, de furcsa hogy azon a siteon ez miért van nálad és nálam miért nem (nem használok adblockert, szeretem nézni pl a russianbrides reklámjait 😄 )

photoshop!!!! <#hehe><#hehe>
Höhö, akkor nem vagyok egyedül, de ahogy meccseken szoktam látni, más is beesik néha ebbe 😊

Sztem pár hét és megszokjuk. Bétában így volt, aztán egy idõre átváltottak arra hogy mindig visszamegy csapatmódba, most megint átalakították erre.

Na pedofilok, ez így férfimunka. Prémium nélkül

Victory!
Battle: El Halluf 2012. december 1. 19:01:57
Vehicle: VK 3002 (D😎
Experience received: 2 792 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 321
Battle Achievements: Top Gun

Lehet benyaltál valamit, nekem így néz ki:

Animefox
A mai nap hivatalosan is bocsánatot kérek minden rosszért amit a Tiger P-rõl mondtam.

Addig nincs nagy gond amíg felugró ablakok formájába nem jelentkeznek. Vagy pl a kezdõlapod nem változik át stb.

Valaki írta, hogy ha bõvített csata utáni statisztikád van, akkor bekavar a FinalStatistics.swf.

Ritkán mûködik, néha még a sajátomat sem látom. A honlap sem mûködik.
1. van adblockod? ha nincs töltsed le.
2. igen elõfordulhat, hogy valamit benyaltál (malware, adware)

rohadjanak meg 😄 csomószor összetolja a képet és tök idegesítõ... vagy kitakar dolgokat -.-"
Szerintem simán csak jószándékkal érdeklõdnek <#wave> (nincs)

Ami nekem feltûnt, hogy az elmúlt két napban többet lõttél el a tornyaimat, mint az elmúlt 1 évben.
bujcsik555
Sziasztok!

XVm-el mi a franc van? Hol megy-hol nem, ha ki is irja akkor is csak a játékosok felének a statját. Nálam van a gond vagy valami központilag szar? Már újraraktam de így se jó...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Nekem is felbukkantak egyszercsak mindenütt (Chrome-ot használok). Én is ezen gondolkodtam, hogy vírus vagy mi a vér, de ezek szerint akkor nem egyedülálló a dolog.
ELCvel artyt szídni az már teljesítmény... Még, ha valami lassú heavys lenne vagy proto. 😄
Õ biztos már így lett nevelve, új generációs arty-hater.
Nyáron eladtam mindkét tizes vasaimat mert noob voltam hozzájuk, ma meglett a T110E5 xp-be, még kb félmillió kredit kell hozzá. Remélem estére meg tudom venni, kíváncsi leszek, de szerintem én annak is örülni fogok, ha 1+1 alkalommal nullszaldósra ki tudom hozni. Az, hogy ezzel keressek elérhetetlennek tûnik számomra.

Én másról szoktam álmodni (világbéke) 😊)
egy nagy OFF kérdés! elõre is sry!
srácok nálatok is vannak ilyen reklámok/hírdetések???
csomó weboldalon megjelent nálam... facebook,sg,wot,freemail stb... szinte mindenhol
én szedtem be vmi spam vírus féleséget vagy eladta a lelkét a firefox???
<#nevetes1>

Ki venne akkor prémiumot? 😊

Igazad van, rosszul kezdtem. Az alacsony bevételek oka 2-3k dmges körökben én meg a csapat vagyunk. De a 6-8k dmges köreim bevételével sem voltam megelégedve, ha meghaltam végül.
És ebbõl jött az "gondolat", ha többet kapna a tank ugyanannyi teljesítményre, de jó is lenne mindenkinek, a WGn kívül persze.
Remélem most már érted mire gondolok.

Toweliee: tudom, hogy lehetetlen, de álmodozni szabad, majd ezek után megpróbálom nem leírni, mert mindenki beleéli magát 😄

Nem gondoltam, hogy így kitárgyaljuk a témát feleslegesen. Tényleg csak egy egyszerû mellék-megjegyzésnek szántam. Az elsõ HSZ eleje volt a lényeg, és már az is csak álmodozás volt. 😄
arra, hogy a chat úgy mûködjön, mint régen (tehát enter után a csapathoz szóljak, ne a legutóbbit jegyezze meg), van valami mód szerintetek?
állandóan úgy marad, és mondom a taktikát az ellenségnek is .. nem bírom megszokni .. idegesít.

Gondolj bele, ha simán minden pénzfizetés nélkül plusszosba ki lehetne hozni a topvasakat ki venne prémfiókot meg prémtartályt? Lehetetlen dologra keresed a választ.
Nem az a lényeg, hogy ki miben jobb jelenleg, hanem pusztán csak az, hogyha tisztában vagy az alacsony bevételek okával, (se prémium, se teljesítmény) akkor minek firtatod?

Ezzel nem mondjam újat de...
Az elsõ sorhoz. A WG nem titkolt szándéka, hogy te T10 tankal csak a legritkább esetben gyere ki pozitívba prémium nélkül szóval... bõven nicns miért szégyenkezni 😊
És ezeknek mind nincs köze ahhoz, amire gondoltam. Pont ezaz ,hogy jó lenne egy kis profit növelés, hogy az ilyen "amatõrök", mint én is fenn tudják tartani a tankot. Szépen kiemelted a "hibáimat" vele, amiket nélküled is tudtam, de nem lehet mindig a jobbik csapatban lenni, nekem ritkán sikerül. Tudom te E4el mindenben jobb vagy, de nem te vagy a mérce. Szembejönnél 3v1ben, mert otthagytak a társaid, a te E4ed is olyan papír, mint az enyém. Az meg már rutin és némi szerencse, hogy jól helyezkedsz, és ritkán kerülsz ilyen szituációba. Nekem így megy. És attól,hogy örülnék ezeknek a változásoknak, nem fogok belehalni, ha nem lesznek.
Add el és vedd vissza a T30at. Jobb 😛