World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Aztán inkább win7 reinstall lett belõle.
1 peldany
2-ik peldany
Saor Alba
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szegény még amnéziás is 😊
Nekem ma az E2-vel volt egy 2247 hp-s és 100xp-vel meg 10k-val kevesebbet adott a top gun.
Nem hiszem hogy bármit benyaltál volna, de furcsa hogy azon a siteon ez miért van nálad és nálam miért nem (nem használok adblockert, szeretem nézni pl a russianbrides reklámjait 😄 )
Sztem pár hét és megszokjuk. Bétában így volt, aztán egy idõre átváltottak arra hogy mindig visszamegy csapatmódba, most megint átalakították erre.
Victory!
Battle: El Halluf 2012. december 1. 19:01:57
Vehicle: VK 3002 (D😎
Experience received: 2 792 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 44 321
Battle Achievements: Top Gun
2. igen elõfordulhat, hogy valamit benyaltál (malware, adware)
Ami nekem feltûnt, hogy az elmúlt két napban többet lõttél el a tornyaimat, mint az elmúlt 1 évben.
XVm-el mi a franc van? Hol megy-hol nem, ha ki is irja akkor is csak a játékosok felének a statját. Nálam van a gond vagy valami központilag szar? Már újraraktam de így se jó...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Õ biztos már így lett nevelve, új generációs arty-hater.
Én másról szoktam álmodni (világbéke) 😊)
srácok nálatok is vannak ilyen reklámok/hírdetések???
csomó weboldalon megjelent nálam... facebook,sg,wot,freemail stb... szinte mindenhol
én szedtem be vmi spam vírus féleséget vagy eladta a lelkét a firefox???

És ebbõl jött az "gondolat", ha többet kapna a tank ugyanannyi teljesítményre, de jó is lenne mindenkinek, a WGn kívül persze.
Remélem most már érted mire gondolok.
Toweliee: tudom, hogy lehetetlen, de álmodozni szabad, majd ezek után megpróbálom nem leírni, mert mindenki beleéli magát 😄
Nem gondoltam, hogy így kitárgyaljuk a témát feleslegesen. Tényleg csak egy egyszerû mellék-megjegyzésnek szántam. Az elsõ HSZ eleje volt a lényeg, és már az is csak álmodozás volt. 😄
állandóan úgy marad, és mondom a taktikát az ellenségnek is .. nem bírom megszokni .. idegesít.