418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jól van most megnyugtattàl,hogy nem én vagyok totàl retard ehhez a tankhoz:-D
Ugyan ezek az érzéseim vele kapcsolatban.
Nyilvàn nàlam azêrt van némi user error is a dologban,ezzel tisztàban vagyok.
De tényleg nehezen jàtszhato,még a pàncél rendben is lenne,de az az àgyú,istenem:-(
T10be meg csak free frag. -
Lokker #400357 Én is imádom is-3at de a jelenlegi mm-ben minden t8 szar. Is3- volt amit a leggyorsabban kihúztam elit-re. T8-ban is csak akkor játszom ha tankot kell húzni amúgy vagy t9 vagy t8 alatt. -
Régen is ekkora szar volt az összes statja, csak akkor még normális volt az mm. Jobbnak tartottam az IS-3at már akkor de most már 100%, hogy ennél a szarnál jobb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #400355 Biztos sunyiba nerfelte a gonosz WG. :D -
Hatalmas szenvedés ezzel az OP-nak nevezett Defenderrel a játék.
Újratöltés nevetségesen hosszú, pontatlan, 3-4mp, hogy becélozzon és még akkor is mellé lő, nagyon lassú. Látótávja semmire sem elég.
Pót kaja nélkül próbálok vele játszani de így tényleg halál. 5 skilles legénység, célzásgyorsító, venti kb. érezhetetlen rajta.
-
MuldR #400353 Nem mindig. Ha én vagyok a Löwe-vel egész jól elvagyok, de ha az ellenfélnél van röhögve hugyozom át bárhol. Tök jó az a tank, nem igaz, hogy nem tudják használni. -
lammaer #400352 Ez minden tankban igy van :) Sima pszichológia az egész :D -
lammaer #400351 Egyértelműen :D
El kell fogadni hogy csak a többiek miatt van WRetek... -
Mert más megtanulta, hogy kell forgatni, és hogy hol vannak a gyenge pontjai... -
Plata #400349 Akkor én mit szójjak,én egyenesen ritka rossz vagyok,mert sokszor csak a hülyeséget tolom.
Bár szerintem pont ezért nem untam még meg,mert nem veszem komolyan csak szórakozásnak.
Pár éve még elég sok 6-9 killes köröm volt,meg biza volt T7 td-vel 12 is.Nem csapat vagy gyakorló hanem random csatában.
De akkor még akartam is jobb lenni,ma már csak jól akarok szórakozni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.14. 17:09:28 -
Lokker #400348 Akkor én is rossz játékos vagyok mert top tankként veszít a csapatom mikor 2-3 tank előnyben vagyunk én meg elhullok 3-4k dmg-el. :D -
A kis drágaaszáágom megkapta a Valentin napi ajándékát 

-
asolyom #400346 Nincs undorítóbb tank, mint ez a T26E4. Ha én vagyok vele minden jöttment belövi, ha ellenem van, akkor szinte mindent lepattint.
-
Quli #400345 Üdv! Régebben játszottam, és az XVM-be volt olyan mod is, hogy mutatta ki volt felspotolva az ellenfél csapatából. Na, most feltettem az XVM-et, de nagyon idegesítő a sok szín, meg nyavalya, és igazából nekem elég lenne ez a része is. Kerestem, de nem találtam ilyen modot, esetleg valaki tudna ilyent ajánlani, vagy ki lehet gyomlálni az XVM-ből is? Kösz előre is!
Utoljára szerkesztette: Quli, 2018.02.14. 16:09:49 -
Plata #400344 Én már reportoltalak is a képpel. 
Kaptam is választ,azt mondták köszönik szépen,megkapod a büntetésedet,három hétig mindig mellé fogsz lőni,a gold lőszeredet pedig ólomra cserélik.
Jah és amelyik tankodban van női legénység azt kicserélik -2000% skilles transzvesztita barmokra.
Skorpiódnak ezután 3 perc lesz a töltés ideje és akkor sem biztos hogy jó lőszert tesznek bele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.14. 14:51:03 -
Télleg?Ezt nem tudtam
,akkor szedem is le.
-
Figyi, csak szólok hogy a legközelebbi ellenség irány jelzőbő modból csak az olyan megengedett ami csak 1-et mutat. -
Én még az 50%-nak is örülnék,a havi összesítésem 56%... -
asolyom #400340 Na erre mondom, hogy egy unikumnál ez nem gond, egy olyan átlagos WoT játékosnál, mint én inkább. De még így is 50% fölött vagyok.
-
Lehalt a WOT honlap.Nem lehet belépni... -
Winrate? Nála nincs ilyen gond :) Neki lehozza a csapat a csatát :D
Utoljára szerkesztette: barret, 2018.02.14. 13:45:12 -
asolyom #400337 Jaj nekem, most ezen mit kell nézzek? Ilyen játékos én soha nem leszek. -
theRedSherman -
pett3rson #400335 Őszintén szólva ahhoz azért kell idő, hogy megtanuljon játszani az ember egy tankkal és gyakorlatilag mindegyik más egy kicsit - mármint típuson belül értem. Egy E-100 nem ugyanolyan, mint az IS-7, hiába T-10. Na meg az se mindegy, hogy mi van rárakva és milyen legények vannak benne, de alapvetően a játékos tudása a lényeg.
Ezt értem és gondolom Ti is egyetértetek ezzel. De az már tényleg nem áll össze, hogy valaki ment 10K meccset és abból mondjuk legalább 100 volt az adott tankkal és még mindig nem tudja mit kell csinálni...na az azért tényleg gáz. Amikor ellenfélnél van, akkor fasza, mert ingyen frag...de amikor Nálunk, akkor csak őszhajszál...
Mondjuk múlt héten volt egy ellenpélda, 151 órája volt emberünknek a T29-ben, azt nem néztem meg, hogy ez hány csata, de nem 100...de még csak nem is 1000 szerintem. -
asolyom #400334 Teljesen átlagos játékos vagyok, vagyis 99%-ban nem tudok "carry"-zni, és sokkal jobban a többi játékosra vagyok utlva, mint Mr. Scheff vagy Kukibébi.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.14. 13:08:52 -
lammaer #400333 Csak hogy húzzalak... ez bizonyítja hogy rossz játékos vagy, mert ha top vagy a csapatod veszit :P -
asolyom #400332 Nick? -
Ránéznél Sherman úr accountjára? :D -
Gazdag gyerekek voltak! -
Plata #400329 Ketten voltunk vagy 8 tank ellen,asszed sima lőszerrel lőttek?Mindegyik tetű goldot lőtt. -
asolyom #400328 Ja ja ja....ha T3-5-ben tele a gatya, és valaki dekkol a bokorban, az még érthető, no de T10-ben.
-
Plata #400327 Basszus irtó gáz.Fishamen bay,vagy mi a rák pálya,t10 csata.Egyik oldalt elmegy 3 light és med a másik oldalon én egy T8 heavyvel.Az összes többi a bázison a bokrokban. 
És azt hiszed segítenek?Francokat,szarnak rá hogy ránk jön 7-8 tank és semmi esélyünk.T9-10 med heavy és td a bázison a bokorban dekkol.
Magyar balfaszok is voltak.Ez is a bázison baszta a rezet a bokorban.
Másik csatában nagy okos magyar,kiáll a domb tetőre az ellenség elé,megölik és még ő pofázik valakinek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.14. 11:25:06 -
asolyom #400326 Ismerős. Napok óta 20-30% a WR, és itt nem is a statisztikáról van szó, mert az marhára nem érdekel, hanem csak annyi, hogy az ember akkor élvezné a játékot, ha nem 80%-ban a szopó oldalon lenne. A másik, hogy el lehet veszíteni egy csatát, még ez sem zavarna, hanem csak az, hogy rendre 2-15, 3-15 eredmények születnek. Ha nagy nehezem mégis bejön a 20%, és a nyertes oldalon vagyok, akkor is 15-2 az eredmény, ami megint csak nem tekinthető túl izgalmasnak.
-
Plata #400325 T10-et le dupláztam,tudod mekkora szopás volt?
Semmit nem találtam el,fullra beszűkülve alá fölé és mellé.Nulla sebző találat,közvetlen közelről úgy mellé lőttem löwe-nek mint a franc. -
asolyom #400324 Csak a szokásos modell, amikor a belem is kiteszem, akkor szopás, amikor +2 tierben alig tudok valamit csinálni, akkor le lehet triplázni a tankot. -
Gyuszopapa #400323 Mikor 10-es csatában 9-es stock tankkal vagyok top sebző az mindent elmond a sok Wot-al játszó alacsonyabb létformákról. -
asolyom #400322 Mikor T9-ben egy Obj. 257 és WT auf Pz. IV 0 sebzéssel hal meg, akkor az a no comment kategória. -
Plata #400321 Prokhorovka,T10 csata,Skoda T50 Amx 50b kranvagn a bázis mögött a bokrokban kempel. 
Skoda t50 nulla sebzés,Amx 50b 407 sebzés,kran 2026 sebzés.
15-2 lett a vége.Nyertünk.arty voltam.De az ellenségnél t9-10 tankok 0 sebzést csináltak páran.Type 4 super conq meg hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.14. 10:19:13 -
asolyom #400320 T9-ben 2-15. -
asolyom #400319 Ó, hát erre T8-ban is elég nagy az esély. Tegnap kb. mindig két lövésig jutottam. Ha jó volt a csapat, akkor mire odaértem mindenkit ledaráltak, ha hülyékből állt, akkor meg 4-5 tank ellen maradtam egyedül.