World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
Ez az én bajom is, lové mindig kevés, kis tankokat gyûjtögetésre használom, pedig sokkal hatékonyabbak lennének egy kis ráfordítással!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

pont azert kellene , amivel farmolsz annak maxosnak kell lennie mivel azzal mesz a legtobbet

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Tennék rá mert elég lassú, de farmolni vettem, 700k-t nem akarok rákölteni D:

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Tegyél rá lövésgyorsítót meg célzásgyorsítót.

Ha az én csatámban van ilyen,akkor kicsit redukálom a játékidejüket.Hasznuk úgysem lesz a csatában....
Régebben az volt, hogy ha bevittek egy ilyen fost, akkor az ellenfelet gyengítette. Egyrészt már az ötlet is hülyeség, és nem tudom, hogy így van-e még. Ha mostanában gyakran történik ilyen, hála a reklámok hatására jelentkezõ új játékosoknak, vissza kell állni a normál menetre és az ilyeneket kilõni a francba.

Spotting systembe azért bele verhetné a faszát a WG.. mert ez minden csak nem az.. 150 méterrõl 3 lövést ad le rám nyílt tereprõl egy JP miközben én távcsõvel arra nézek😄D tökéletesen mûködik egyébként mert kikaptunk vagy 15:4-re gondolom a alca/látótávolság bonust dobta a szerver a csata kezdéskor......

köszi, most már jó.

Nagyon cool 😄

Nekem múltkor egy gyökér magyar Pz38NA-s hozta be a szintén magyar, loltrakis haverját T8 csatába. A két degenerált chaten végigröhögcsélte a meccset, hogy ez mekkora poén, illetve a loltrakis lelkesen mesélte, hogy az elõbb mekkorát ugratott egy buckán. Na a vége valami 15-13 lett, azaz ha ehelyett a két kretén helyett, vagy akár csak a lolkopter helyett valami használható tankunk lett volna, simán hozhattuk volna a kört.
Rájöttem, most zsinórban 3 csatában kilõttem 11 tankot 😊 Mondjuk top tier voltam.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

M4 sörmire tedd fel a 105-öst,akkorákat lehet vele mákolni hogy csak na.Pz3/4 Pz4 is lehet vele oneshot.

620 effis 88-as jagdtiger ismeri a játék alapjait, ezért tudja, hogy szakaszban sokkal jobban lehet farmolni, nem is habozott behozta kedves kis hetzer barátját 8-as csatába, hogy mégis csak adjon esélyt az ellenfélnek... Természetesen ellen kapott egyel több nyolcast, mert hát ha nem kapják meg akkor hetzer mindenkit szétszed... Meg is lett az eredménye, pont egy nem lemming 8-as vagy akár 7-es dammja hiányzott a végérõl...

you don't say? ...

a 105-öt tedd fel Rainbow.

A 105 inkább sebzés...kissebb penn-el...a 75 jobb pen,de majdnem fele akkora dmg
Shermanra melyik a jobb, a 105, vagy a 76-os, ha farmolni akarok?

Nahát,meglett az amx 50 120..alap csõvel 100mm sa-val ha jól tudom..egy kalap szar..ugyanúgy papír a tank..és T9 TX tankok ellen semmi esély...mondom faszom....löttem egy sms-t megvettem a 120 mm csövet,,4 skuló (6 helyett) a tárban ,267 mm-351 mm pen---->400-400-515 dmg.....ez egy baromi kemény tank...mondjuk ezért érdemes kiszenvedni a T8-ig mert az 50 100 -is egy baromi jó fun tank ..de ez a csõõõõõ...feledteti hogy még 2 tigris is szét tép..
Trucker39
A komoly fenntartási költségek miatt, ami a magas Tier-nél jelentkezik, elég keveset játszottam mostanában. Gondoltam kicsit játszom alacsony szintû tankokkal. A fenntartási költség minimális és érdekes számomra újra ezekkel a Tier II-III tankokkal menni.

Meglepõdve tapasztaltam, ha nem is túl jól. de azért még keresni is lehet vele. A játék élménye viszont megfizethetetlen.

Persze 1 centire kilógó ellenfelet fedezék mögül nem fogok lõni 300méterekrõl, de vegyes használat volt épp úgy lõttem tisztáson álló ellenfélre 300-400méterre mint 50méterre. Ami tiszta célpont az megért egy lövést😊.

Attól függ, hogy használod. Hellcat-el 3-ból 3-szor eltaláltam egy fedezék mögötti ellenfelet lehetetlenül kis helyen minimális célzással, tudom tapasztalatból, hogy ezt egy is3-al vagy isuval inkább meg se próbáljam. Ha biztos célpontokat lõsz, akkor nagyjából rendben van, kérdés, de néha adódik ilyen helyzet is.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az ilyen kotonszökevény azt nem érti meg,ha betölt az ágyú és akkora a célkereszt mint a nap,nem lövünk,mert 95%ban mellé fog lõni.Kivéve,ha fél méterre csõrözünk az enemy tankjával.
Az ilyen kreténektõl hányni tudnék,de elõtte élõben jól megrugdosnám és az összes ujját 10kg os kalapáccsal megegyengetném,h még véletlenül se tudjon az egérre kattintani.
Emiatt van az,h pillanatok alatt el tud esni a bal v a jobb szárny,mert az effélék rohamoznak.Aztán old meg ahogy tudod.Nem elég,h van random még ezek is szívják a vérünket.

Az én adataim természetesen.

Az téveszme, hogy az orosz ágyúkkal nem lehet pontosan lõni.

KV-1 (még a régi 152 adataival): 67%
KV-3 (baromi pontatlannak írt 122-es): 74%
SU-100 (vegyesen 100-as, 122-es): 73%
KV-1S (122-essel): 77%
IS (122-essel): 74%

Inkább az a hihetetlen, hogy nem lehet csatánként legalább 0,8-1-es kill átlagot produkálni. Tudom, nem arra kell koncentrálni, inkább a sebzésre, de hát adódik hosszú távon...

A találati arány sztem nem jó mérõszám, persze ennyire alacsony már valami gondot jelez, de én pl. bevállalok olyan lövéseket is, amikor látom az ellenfél mozgását, eltûnik és utána miután betöltöttem lövök, vagy próbálkozom, ha akár egy centire kilóg a ház mögül, vagy összejön, vagy nem. Az ISU-val pedig sokszor akkor se találok, ha teljesen leszûkült a célkereszt. Csak arra célzok, hogy attól még nem lesz valaki rossz játékos, ha nem 80%-ban talál, pl.: orosz ágon meg szinte elképzelhetetlen számomra ilyen pontosság mellett 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem is értem, hogyan lehet összehozni 21%-os találati arányt. Mi lõ, a repülõ madarakat? Vagy a szokásos induláskor össze-vissza lövöldözünk kategória esik? vagy tán bot?

Az a lényeg, hogy a benne lévõ res_mods mappát másold be a játék fõkönyvtárába, gondolom azért nem mûködik mert még az is benne van egy mappában.
dehogy lot melle ... kilotte a sajat batmobile-t

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nem tudok oroszul de gondolom mellélõtt 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És ha jól megnézed ezt 3 hónap alatt...
Mennyiség van,minõség pedig...

Hihetetlen,h ez a majom is megy 7k csatát és 21% találati aránya van.
Egy átlagos playernek a legszarabb artyval is jobb a találati rátája,mint ennek a homokosnak.
És mennyi,de mennyi ilyen nemnormális van a játékban.Pláne egy csatán belül.

Piros ügyfelet én a héten elég gyakran találok a sajátjaim között... és az észt is jobban osztják,mint ez is :

Solten
A piros viragszalak szepen elhullottak meccs vegere... 😊

Saor Alba

ha nem pattanok a végén a T92-rõl, akkor talán még lett volna esélyem elkapni az utolsót. :/

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Hát ja -.-
btw ha ezt lehozom akkor Burda+Kolobanov így egybe 😄

T-50-2 tényleg kifogják venni a játékból?
T34 egy jó tank.
Irigylem a türelmed meg a szerencséd. Volt pár game over helyzet, de mindegyiket megúsztad. 😄 Mintha Eagle batchat replayt néztem volna.
A kezdõ gun sérülés után nagy mázli volt, hogy nem szállt el más modul a sok splashtõl(vagy crew). T92, ha nem nyeli be az utolsó lövést másfél perc marad az m40re. Kár érte. Mondjuk egy full tár az utolsó 2re csak elég lett volna, ha újratöltesz még1x 😄
Solten

Szerencses az egyik pondro 😊

Saor Alba

Ezt a blamázst... Felteszem a fejlesztett tornyot nagy álmosan az M103-ra várva a jól megszokott ROF tuningot, aztán szembesültem a tényekkel. 😊
Hát, sztem jobb a lõwénél, de tény, bedobálja TierXek közé (igaz, azokat is tudja sebezni, tehát miért ne). Én egész jól elvagyok vele, ugye ingyér vót 😊

Abban viszont egyetértünk, hogy 4 (majdnem 5) havi prémium account MESSZE többet ér mint egy szimpla prémtank. DE ez nemcsak a T34re hanem az összes többire is vonatkozik.

Solten
Ehh, kar hogy tul vagyok mar Tildan... 😊)

(amugy mielott valaki azt gondolna hogy a Tetrarchal perverzkedek - csak a napi duplazot letudom vele)

Saor Alba

Életem köre(?) lehetett volna, ha nem futok ki az idõbõl 😄 Érdemes meglesni a végjáték miatt.

Hol osztogatnak T34et? Én is elfogadnék egyet. Ha neked nem tetszik küld tovább 😄
Miért baj az, ha tier10be rakja? 248 penes ágyúval és ~ átlõhetetlen toronnyal nem lehet használni? Oké, hogy lassú meg néha papír is, de ha tudod melyik mapon hova kell állni hulldownozni, akkor azért annyira csak nem rossz. A T30 is használható volt ezzel az ágyúval, és csak a rofja kevesebb, cserébe a páncélja/track érdekesen nyeli néha a lõszert. 😄
szerencsére nem vettem, hanem kaptam, tényleg jó szándékból írtam le, hogy aki kibasz vagy 14 000Ft-t az ablakon ne csalódjon. Egyébként most már fotózni fogom az összeállításokat és összehasonlítom többi tier8as tankokkal. Meggyõzõdésem, hogy a t-34nek hasonló MM értéke van, mint bármelyik másik tier10es tanknak 😊
csak simán a wot fõkönyvtárba kell kicsomagolni?

prémem nincs, a prém hangárt berakta, de a másikat nem

Mintha kicsit el lennél kenõdve... 😊

http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/premium-hangar
http://drongo-lab.ru/archives/41376#more-41376

Elsõ linkrõl letöltött cuccot kicsomagolod a ...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.1 mappába, másodikat pedig a ...\World_of_Tanks mappába, fölülírsz mindent amit kér. Ha van prémed akkor gondolom elég csak a másodikat, de csak tipp.
SOHA ISMÉTLEM SOHA SENKINEK NE JUSSON ESZÉBE T34-T VENNI!!!!!! FOLYAMATOSAN TIER10ES CSATÁBA DOB BE, EZ A TANK EGY RAKÁS SZAR, INKÁBB PRÉMIUM SZÁMLÁT VEGYETEK AZ ÁRÁBÓL!!!!!
Kis segítség kellene

fel szeretném rakni azt a szép karácsonyi garázst a wotban, de nem találom a linket. Illetve, leírás kellene, hogyan tudom ezt megtenni

thx

...az a sírásó, vagy a sánta kutya.
<#vigyor1>
Aki korpa közé keveredik (te esetben keveri magát).... 😊