World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nagyon cool 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

a 105-öt tedd fel Rainbow.
Meglepõdve tapasztaltam, ha nem is túl jól. de azért még keresni is lehet vele. A játék élménye viszont megfizethetetlen.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Az ilyen kreténektõl hányni tudnék,de elõtte élõben jól megrugdosnám és az összes ujját 10kg os kalapáccsal megegyengetném,h még véletlenül se tudjon az egérre kattintani.
Emiatt van az,h pillanatok alatt el tud esni a bal v a jobb szárny,mert az effélék rohamoznak.Aztán old meg ahogy tudod.Nem elég,h van random még ezek is szívják a vérünket.
KV-1 (még a régi 152 adataival): 67%
KV-3 (baromi pontatlannak írt 122-es): 74%
SU-100 (vegyesen 100-as, 122-es): 73%
KV-1S (122-essel): 77%
IS (122-essel): 74%
A találati arány sztem nem jó mérõszám, persze ennyire alacsony már valami gondot jelez, de én pl. bevállalok olyan lövéseket is, amikor látom az ellenfél mozgását, eltûnik és utána miután betöltöttem lövök, vagy próbálkozom, ha akár egy centire kilóg a ház mögül, vagy összejön, vagy nem. Az ISU-val pedig sokszor akkor se találok, ha teljesen leszûkült a célkereszt. Csak arra célzok, hogy attól még nem lesz valaki rossz játékos, ha nem 80%-ban talál, pl.: orosz ágon meg szinte elképzelhetetlen számomra ilyen pontosság mellett 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem tudok oroszul de gondolom mellélõtt 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mennyiség van,minõség pedig...
Egy átlagos playernek a legszarabb artyval is jobb a találati rátája,mint ennek a homokosnak.
És mennyi,de mennyi ilyen nemnormális van a játékban.Pláne egy csatán belül.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
btw ha ezt lehozom akkor Burda+Kolobanov így egybe 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
T34 egy jó tank.
A kezdõ gun sérülés után nagy mázli volt, hogy nem szállt el más modul a sok splashtõl(vagy crew). T92, ha nem nyeli be az utolsó lövést másfél perc marad az m40re. Kár érte. Mondjuk egy full tár az utolsó 2re csak elég lett volna, ha újratöltesz még1x 😄
Abban viszont egyetértünk, hogy 4 (majdnem 5) havi prémium account MESSZE többet ér mint egy szimpla prémtank. DE ez nemcsak a T34re hanem az összes többire is vonatkozik.
(amugy mielott valaki azt gondolna hogy a Tetrarchal perverzkedek - csak a napi duplazot letudom vele)
Saor Alba
Miért baj az, ha tier10be rakja? 248 penes ágyúval és ~ átlõhetetlen toronnyal nem lehet használni? Oké, hogy lassú meg néha papír is, de ha tudod melyik mapon hova kell állni hulldownozni, akkor azért annyira csak nem rossz. A T30 is használható volt ezzel az ágyúval, és csak a rofja kevesebb, cserébe a páncélja/track érdekesen nyeli néha a lõszert. 😄
http://drongo-lab.ru/archives/41376#more-41376
Elsõ linkrõl letöltött cuccot kicsomagolod a ...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.1 mappába, másodikat pedig a ...\World_of_Tanks mappába, fölülírsz mindent amit kér. Ha van prémed akkor gondolom elég csak a másodikat, de csak tipp.
fel szeretném rakni azt a szép karácsonyi garázst a wotban, de nem találom a linket. Illetve, leírás kellene, hogyan tudom ezt megtenni
thx
<#vigyor1>#vigyor1>