World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos ,ha már ilyen téma van ..kérdezném én is ,,,(francia heavy tulajok)mit tennétek fel az 50 120-ra...szellõzés ok..az alap..és még ?
Töltésgyorsító egy 28,5-ös ROF-ú ágyúhoz...
Gratula srácok, pontosan 0,21 másodpercet spóroltok vele, ennél még a reakcióidõtök is hosszabb. És ugye 200 kiló extra súly.

De nem akarok beleszólni persze, csak az ilyeneken butaságokon mindig fennakadok. <#wink>

Már tudom, de nem akarom 10 goldért leszedni, ezt a 2 napot már kibírja, M4rõl tettem rá a felszerelést, gondoltam a bevételbõl majd teszek arra másikat. 😄

foxbat: Háló kéne sniperkedni meg majd camo ha 100on van, de már marad így. Nem érzek különösebb sebességcsökkenést rajta spall linerrel. Bár nem is figyeltem annyira, ígysem úgysem száguldozik, akkor meg legalább az artyk meg a HE ne legyen annyira zavaró. Persze 200k, ha event után nem használod csak kidobás, de nekem megtetszett 😄
álcaháló, tölt. gyorsító + venti....
repesz páncélt azért nem tettem rá mert az ugye +500kg és így is elég allulmotorizált szegénykém 😊
rammer teljesen felesleges rá

Milyen equipmenteket használsz rá? Én most vettem spall linert rammer+venti mellé. Túl sok a trollgunos low tierben, más meg nemnagyon sebez 😄
Bár még HE találat nem ért, hogy teszteljem jó-e, de nem lett lassabb a súlyától és elsõ körben 40k tiszta profit, szal megleszek kukker nélkül 😄
91%os legénységgel 1.85 reload time kegyetlen, fõleg hogy 1.9 a célzás idõ, de olyan pontos, hogy nem is kell teljesen becélozni a dolgokat. 😄
Brutális sniper tank nyitott mapon.
nem 😊
Maala
Ilyenkor vajon a Top Gunért kapott 10k-t is megduplázza? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az milyen már!
10es csatát úgy megnyerni (összes tank kilõve), hogy 7 embernek volt 1nél több sebzése.
14500 sebzést 3an osztottunk ki.
Én 6000, Bc 5500, Maus 3000.
Rajtunk kívül még 2 embernek volt 2500as sebzése.
+ 1 Dagileó majd 900at sebzett.
És ennyi volt a csapatteljesítmény.
A többiek összesen 1600 sebzést osztottak ki. (E100, St1, Jagdtiger,E75, E50, 1390, Tiger2, Vk4502A)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hagyjad már esze mint egy marék lepkének....
" A példa eleve rossz, itt nem saját kapura lövés volt, hanem max. rossz passz."

Mert alapjaiban nem érti... hogy itt a szándékosság a probléma nem az hogyha véletlenül belém lõ egyet....
Itt be is fejeztem mert sajnálom egy ilyen buta emberre az idõt....

hehe mégegy 😄
asszem ma meg holnap csak matildát tolom 😄 kell a credit
Nos nem, nincs egy szinten, csupán próbáltam érzékeltetni, hogy mirõl beszélek, de ezek szerint még mindig nem esett le, ha még mindig ezt a "neked egy szinten van a kettõ" hülyeséget hajtogatod😊 Egyébként meg ez vicces, szóval te egy olyan ember vagy, akihez odamehetek az utcán, elgáncsolhatom, rugdoshatom, megtaposhatom, mert tudom, hogy te csak elnézõen nevetve feltápászkodsz és mész tovább?
Roger6
Szerinted én, mégis te idegeskedsz egy pixel tank miatt, én meg élvezem, mert nyomok egy ESC-et ha kilõ egy csapattárs, és fél perc múlva újra csatában vagyok (ami egy hete nem fordult elõ). Ha szerinted ez a hülye hozzáállás, akkor a világ hülyéje vagyok, de én legalább nem idegesítem magam a balfékeken. Azért gondold át.

Bár ha neked egy fizetés elszámolás egy szinten van azzal, hogy kilõnek egy pixel tankból (csapattárs), akkor tényleg értelmetlen beszélni. Hiszen tudjuk, tankozásból is meg lehet élni, szóval ha kilõnek meg is értem, hogy haragszol... Ja nem, mégsem. Én már csak ilyen egyszerû vagyok agyilag, tudod.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egyesével jöttek a babuinok?😊)))

fúúúj de rühellem az artyt .. nem csak ha sokan vannak, hanem ha azzal "kell" játszanom nekem is .. ennyi siemka kurwa poz mellett egyszerûen nem lehet leduplázni, mûhold nézetbõl még félelmetesebben látszik, hogy mekkora balfaszok is játszanak ezzel a szarral. az meg hogy az elõbb artyval nemhogy nem a célzókörbe ment a lövedék, hanem egyenesen a képernyõ szélére, már nem is beszélek .. ez wtf?! ja, tudom. ez nem bug, hanem fícsör'. hányok.
az ellen 800 effes, 50 hps T-50-jét meg beengedik úgy, hogy elmegy kb 4 tankunk mellett, azok meg rá sem néznek .. áá.

wg!
plíz!
gyökér szûrõt, ne fizikát! eff szerinti meccsmékert, akkor talán élvezhetõ lenne ez a szar, nem kéne egyedül rambózni, miközben a másik oldalon 10+ tank elhullik 3 ellen. fasz kivan.

megyek kicsit tesztszeróra siemkákat teamkillezni. büdös kurva anyjukat.

nem szar az, csak pl én mindig rossz helyre értem oda vele ezért nem voltak vele nagy sikerélményeim😄

😄<#eljen>

prémmel 82k lett volna <#nevetes1>
még hogy szar a matilda?!?! 😄
wut? te állat😄

Az tény.... minek szólsz bele ha nem érdekel?😊

Nos igen, szerintem te😊 De ha a fizus párhuzam nagy falatnak bizonyult egy ilyen csavaros elmének, hozzunk valami egyszerûbbet: tehát a fronton a társát poénból hátbalövõ bakának is meg kell veregetni a vállát, hogy "nem baj öcsém, megesik az ilyesmi, ezen nem akadunk fent".
erre varjatok gombot! XD tier4-essel 😄
Mondjuk már amikor írtam tudtam hogy felesleges egy szánalmas kis pöcsnem bármit is meg magyarázni... gondolom még soha nem sikerült senkinek világot gyújtani a sötét kis fejedben....
Igen bánja a kis szívecskémet ha egy ordas nagy bunkóval találkozom... de megint sikerült... csak nem tudom ki szólt hozzád😄

Roger6
Baszki... Te jó ég!!! Hogy jön a fizetés párhuzama egy JÁTÉKHOZ? Ez játék, nem munkahely... Vannak gondok, ha ennyire komolyan gondolod ezt a dolgot asszem. Nem is kicsik.

Téma lezárva, tõlem aztán annyit riányáltok a csapattársak miatt, amennyit akartok, én nem is foglalkozok ilyennel. Biztos én vagyok a hülye. <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Te biztos a gettóban nõttél fel, hogy fogakat vertek ki meg ilyenek. Nálunk falun voltak kemény dolgok anno, de ilyenért nem ütöttek agyon valakit. Mondjuk neten mindenki szikla, ezt tapasztalhatjuk (most is). A példa eleve rossz, itt nem saját kapura lövés volt, hanem max. rossz passz. De hát minek beszélek egy olyannak, aki csak mérgelõdik egy játékon. <#eplus2> Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire bántja a kicsi szívecskédet az, hogy 20 meccsbõl 1-en találkozol ilyennel, aki seggbe durrant.

Mondjuk én egész héten nem találkoztam ilyennel.

Maradjunk annyiban, hogy kézenfekvõ volt, mivel így van. Szerintem neked se csorognak a könnyeid a gyönyörûségtõl, mikor hó végén kifizetnek a melóban, ellenben eléggé felhördülnél, ha azt mondanák, hogy bocs, de most nem kapsz fizut. Ugyanígy eléggé alapelvárás, hogy a csapattárs ne k*rja seggbe az embert, csak mert elgurult épp a gyógyszere.
Gondolom gyerek korodban fociztatok? mondjuk valaki a saját kapijába rugdossa labdát állandóan, te csak röhögnél.. és legközelebb is simán fociznál vele...

Elmondom neked az életben az ilyeneknek ki ütik a fogát... itt a neten megteheti(mondjuk én már láttam valakit nagyon nagyot koppanni) de ezek általában 10 éves pistikék akiket a suliban minden nap megraknak...

Roger6
<#vigyor> Annyira kiszámítható volt, hogy ezt írja valaki. <#vigyor><#hehe><#nezze> Hát ha te erre emlékszel, és ez a lényeg, akkor hajrá, én csak röhögök rajta. Kíváncsi vagyok, hogy az életben is mindig csak a rossz marad meg benned? Ne válaszolj, nem érdekel. <#ravasz1>

Garantálja az "érezzük jól magunkat" az, ha saját csapattárs durrant seggbe minket?😄

gyönyörû ...
Roger6
Hehe, meg sem tudom mondani ma már hányan idegeskedtek a játék miatt. <#vigyor> Sokan elfelejtették mi a játék lényege. Nem a gyõzelem, nem a pénz. Persze ez az én hozzáállásom. <#zavart1>

Na,mibõl lesz a cserebogár?[/url][/img]
Szerintem nem. Annyira elrontották azt a járgányt, hogy jobb minél hamarább túllépni rajta. Privát vélemény, de az volt a fun tankom amíg le nem cserélték a löveget rajta.
Hali

Nem régóta játszok, és most sikerült megvennem egy PzIV est, és nemtudom h mire érdemes fejleszteni, pontosabban az érdekel h megéri-e rátenni a 105 ös csövet.

Lehet h volt már ez a kérdés, ha igen akkor bocsi 😊

patchaou
Arra azért kíváncsi vagyok mi zajlik le ilyenkor a fejében?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jaj dehát ez szinte mindennapos😄.. Engem tegnap egy T-34 lövöldözött seggbe folyton. SU-152-vel voltam, lõ lepattant, lõ kilövi a motort, na mondom frankó lõttek ennek a körnek.. Szépen addig nem nyugodott amíg le nem szedte mind azt a 870hp-t. Aztán hajlandóak voltak kilõni a csapattársak😊.

Mi a bajod a hetzerrel? Úgy látom még egy killje is volt, biztos azért, mert OP. 😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

patchaou
Én tegnap jöttem rá, hogy a hétvégét legjobb ha meghagyom a hétvégi játékosoknak. Egy élvezetes csatám sem volt tegnap, de éjjelig toltam hátha mégis lesz valami jó, de semmi. Aztán úgy döntöttem, hogy többet nem játszom hétvégén, legfeljebb cw-re megyek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na mára ennyi bele futottam a hónap babuinjai csapatba...

Végén én maradtam E-100-al meg egy JT meg 3 arty... Fjords megyek a bázisukra 900 HP-vel, ellen egy E-100 (600) IS-7 (1800) kicsit tili tolizunk mert nem mindeggy ki vágja szájba a másikat erre picsán lõ a JT hogy mekkora noob vagyok hogy nem megyek...... mi a kurva anyja? milyen idióta faszfejek vannak ebben a szarhalomban? természetesen vérvörös babuin volt a illetõ.. nem értette hogy én mért küldöm el a jó kurva édes anyjába... meg hogy õ reportól...

5vs3 volt.. természetesen annyira meglepõdtem hogy néztem hátra hogy ez mi a faz volt és kilõtt az E-100.. innen meg bedarálták a babuinokat... azért elmegy a kurva anyjába az ilyen retardált faszfej....

Valszeg ahogy 0T3P is írta másik tankod lett elit amin ugyanaz a felszerelés elérhetõ.

patchaou
Vagy egy elõzõ tankod azzal lett elit, hogy kifejlesztetted a rádiót.

Bug. Vagy ahogy õk nevezik, feature... 😊

Hopp, csak az egyik. Akkor ennyi 😊 Csak akkor nem tudom miért jött fel az üzenet, hogy elit, és mit tudok csinálni az XP-vel.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Az abból az ágból nyíló következõ két járgány is ki van fejlesztve?
Akkor vagy nem elit a tank vagy ott van a négyzet, nem kell megvenni semmit csak kifejleszteni a dolgokat.
Nincsen. Akkor biztos azért, mert M4-re nem vettem meg a 76-ost, csak ki van fejlesztve. Pedig amint megvettem a legjobb rádiót, kiírta, hogy elit a tank, és milyen lehetõségek vannak.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

A garázsban, a legénység felett van egy kis kipipálható négyzet.

Elit tanknál a az XP-t hogyan tudom ráfordítani arra, hogy gyorsabban fejlõdjön a legénység?

Az azért nem gyenge, hogy a Hetzernél gyengébben szerepelt 2 T7 meg az arty.