World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula srácok, pontosan 0,21 másodpercet spóroltok vele, ennél még a reakcióidõtök is hosszabb. És ugye 200 kiló extra súly.
De nem akarok beleszólni persze, csak az ilyeneken butaságokon mindig fennakadok. <#wink>#wink>
foxbat: Háló kéne sniperkedni meg majd camo ha 100on van, de már marad így. Nem érzek különösebb sebességcsökkenést rajta spall linerrel. Bár nem is figyeltem annyira, ígysem úgysem száguldozik, akkor meg legalább az artyk meg a HE ne legyen annyira zavaró. Persze 200k, ha event után nem használod csak kidobás, de nekem megtetszett 😄
repesz páncélt azért nem tettem rá mert az ugye +500kg és így is elég allulmotorizált szegénykém 😊
Bár még HE találat nem ért, hogy teszteljem jó-e, de nem lett lassabb a súlyától és elsõ körben 40k tiszta profit, szal megleszek kukker nélkül 😄
91%os legénységgel 1.85 reload time kegyetlen, fõleg hogy 1.9 a célzás idõ, de olyan pontos, hogy nem is kell teljesen becélozni a dolgokat. 😄
Brutális sniper tank nyitott mapon.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10es csatát úgy megnyerni (összes tank kilõve), hogy 7 embernek volt 1nél több sebzése.
14500 sebzést 3an osztottunk ki.
Én 6000, Bc 5500, Maus 3000.
Rajtunk kívül még 2 embernek volt 2500as sebzése.
+ 1 Dagileó majd 900at sebzett.
És ennyi volt a csapatteljesítmény.
A többiek összesen 1600 sebzést osztottak ki. (E100, St1, Jagdtiger,E75, E50, 1390, Tiger2, Vk4502A)
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
" A példa eleve rossz, itt nem saját kapura lövés volt, hanem max. rossz passz."
Mert alapjaiban nem érti... hogy itt a szándékosság a probléma nem az hogyha véletlenül belém lõ egyet....
Itt be is fejeztem mert sajnálom egy ilyen buta emberre az idõt....
asszem ma meg holnap csak matildát tolom 😄 kell a credit

Bár ha neked egy fizetés elszámolás egy szinten van azzal, hogy kilõnek egy pixel tankból (csapattárs), akkor tényleg értelmetlen beszélni. Hiszen tudjuk, tankozásból is meg lehet élni, szóval ha kilõnek meg is értem, hogy haragszol... Ja nem, mégsem. Én már csak ilyen egyszerû vagyok agyilag, tudod.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az ellen 800 effes, 50 hps T-50-jét meg beengedik úgy, hogy elmegy kb 4 tankunk mellett, azok meg rá sem néznek .. áá.
wg!
plíz!
gyökér szûrõt, ne fizikát! eff szerinti meccsmékert, akkor talán élvezhetõ lenne ez a szar, nem kéne egyedül rambózni, miközben a másik oldalon 10+ tank elhullik 3 ellen. fasz kivan.
megyek kicsit tesztszeróra siemkákat teamkillezni. büdös kurva anyjukat.
még hogy szar a matilda?!?! 😄

Igen bánja a kis szívecskémet ha egy ordas nagy bunkóval találkozom... de megint sikerült... csak nem tudom ki szólt hozzád😄
Téma lezárva, tõlem aztán annyit riányáltok a csapattársak miatt, amennyit akartok, én nem is foglalkozok ilyennel. Biztos én vagyok a hülye. <#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mondjuk én egész héten nem találkoztam ilyennel.
Elmondom neked az életben az ilyeneknek ki ütik a fogát... itt a neten megteheti(mondjuk én már láttam valakit nagyon nagyot koppanni) de ezek általában 10 éves pistikék akiket a suliban minden nap megraknak...
Nem régóta játszok, és most sikerült megvennem egy PzIV est, és nemtudom h mire érdemes fejleszteni, pontosabban az érdekel h megéri-e rátenni a 105 ös csövet.
Lehet h volt már ez a kérdés, ha igen akkor bocsi 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Végén én maradtam E-100-al meg egy JT meg 3 arty... Fjords megyek a bázisukra 900 HP-vel, ellen egy E-100 (600) IS-7 (1800) kicsit tili tolizunk mert nem mindeggy ki vágja szájba a másikat erre picsán lõ a JT hogy mekkora noob vagyok hogy nem megyek...... mi a kurva anyja? milyen idióta faszfejek vannak ebben a szarhalomban? természetesen vérvörös babuin volt a illetõ.. nem értette hogy én mért küldöm el a jó kurva édes anyjába... meg hogy õ reportól...
5vs3 volt.. természetesen annyira meglepõdtem hogy néztem hátra hogy ez mi a faz volt és kilõtt az E-100.. innen meg bedarálták a babuinokat... azért elmegy a kurva anyjába az ilyen retardált faszfej....
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"