World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amióta nézem a statisztikát egyre jobb eredményt várok magamtól. Aztán ha a játékon belül úgy érzem szarul ment, mert szívat a WG 😊 tök ideges leszek én is!
Aztán meglesem a napi statisztikát és látom, hogy vagy tényleg én voltam aznap gyengébb, vagy jobbat csináltam, mint az átlagom jóval, de a játékon belül mégsem ezt éreztem.
Szóval csak azt nézd, hogy neked hogy megy a napi win rate kit izgat, az átlagod így is tartani fogod.
Mondok egy jó példát, amitõl hetekig voltam a plafonon, T110E4el sikerült 201 csatában 44%os winratet tolni (T30al 55% volt, átlagom 56%). Szóval hozzám képest kiábrándítóan szar 😄. Tuti én felejtettem el játszani tornyos td vel 😄. De leszarom, eladtam, sztem nem tud semmit amire alapozni lehet, randomban egyedül használhatatlan volt nálam (persze amilyen csapatokat kaptam mellé mindig, meg örökké nyílt mapokat tömérdek artyval 😄). Valószínûleg én nem éreztem rá, meg nem is volt vele szerencsém, de annyira élvezhetetlen volt, hogy inkább megszabadultam tõle 😄! Helyette lesz amcsi med ágam😄!
Én ezt értem hogy nem mindegy milyen tank, de ha valamit húzok nincs más választásom.. pedig én már csak duplázóval húzok tankot jóformán😊
- egyrészt 15 vs 15 rõl van szó, és a csaták túlnyomó többségében nem vagy top tier, vagy az egyedüli aki játszani is tud, és ezáltal érdemben befolyásolhatja a csata menetét. T10 ben 3-4k sebzéssel még közel sem befolyásoltad eléggé a csatát a winhez, ennél többet átlagban nem hiszem, hogy tolsz. Viszont nézd meg a Hellcatet pl. azzal lehet 2k-t sebezni viszonylag egyszerûen, ami t6 t7ben már sokszor döntõ lehet, nem véletlen vele a 70%os win ratem 500 csata alatt.
- ahhoz, hogy eldönts egy csatát mázli is kell, vagy szerencsés helyezkedés, vagy néhány bounce, 0 damage stb amit rajtad lõnek
- másrészt statisztikailag a napi 40-60 % os ingadozás teljesen oké, a minap volt kb 50 csatából 30 % winem, meg elõtte párnappal ugyanúgy kb 50 csatából 80%
- végezetül nekem is tele a tököm a sok babuinnal 😄, meg hogy néha az az érzése az embernek, hogy szívatja a játék, ami így is van, csak éppen a "feature"-ök pl. 0 damage mindenkire egyformán hat. Csak ameddig te egy csatában lõsz 20at, amibõl kb 3-4 0 damage, addig téged kilõnek max 10 lövésbõl és 1 max 2 0ás lövést kapsz... még jó hogy több 0ást lõsz 😊, csak arányaiban nem. Vagy biztos van olyan tankod aminek pl. a trackje nyeli a skulókat, gondolom ki is használod rendesen, de egy babuin nem fogja😛.
- Végezetül a csatáim kb. 30%át szakaszban tolom, és a low tiert leszámítva nem növeli a win ratet érdemben a nagyok között sajna...
- +1 csata után próbáld azt végig gondolni mit lehetett volna jobban csinálni, mit rontottál el stb. hátha segít valamit (megjegyzem, ahogy te is én is inkább a wg-t szoktam szidni 😄, meg a babuinokat, de a hétvégi chat ban miatt kicsit gyakorolhattam az önuralmat 😄)
Komolyan nem értelek 😊
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Másikra is válaszolva, a belenyúlás a probléma nem érted? majd én játszom és hozom azt a teljesítményt amit tudok... nem valaki plusz páncélt ad meg hasonló bonusokat...
Hol látsz 40 és 60%ot mester? Segítek: a függõleges
Annyira tudtam, aaaanyira 😊 Ezt már a múltkor is beszívta vmi sipákolós, hogy mekkora hullámvölgyei vannak 😊
Itt nem a vereség a léyneg hanem hogy valaki elõre eldönti bonus/malus rendszerrel a meccset.. amit néha ha minden össze jön meg tudod változtatni.
Komolyan, annyira szûklátókörûek/hisztisek tudtok lenni itt a fórumon néhány vereség után hogy hihetetlen.
Wins / Battles 3 / 10 30%
Ezzel a hozzászólással nyertél 1 3 és fél órás arty anyázást. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
És az milyen volt már, amikor GWTiger nagy lövegével pattantam AMX 1390-rõl? 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Wait, what?
Tanulhatnal egyes 700 effes profiktol, ok egybol az aktusra ternek egy 8-as SPG-vel... <#alien>#alien>
Saor Alba
Victory
Himmelsdorf
Monday, December 03, 2012 11:04:52 PM
Vehicle Matilda
Experience received 4,682 (x2 for the first victory each day)
Credits received 91,858
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
http://kepkezelo.com/images/8yyi51pi2akklsdx077.jpg
http://kepkezelo.com/images/n9tuh8fuor0ffc0kpu9.jpg