World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, de az meg a következõ patchben lesz csak. Amúgy mikor jön a patch vagy lesz még tesztszerver?
Azt én sem értem hogy mért ilyen gyenge... gondolom mert a Kínait szánták opnak az is volt..

Nem kell nekik a win ratedet állítgatni 😄, bõven elég az amit írtál, hogy goldot kelljen vennie a játékosok többségének, ha top tierben akar játszani ingyen 😄. Az új ágak meg mindig op-ok, nem is értem az új amcsi ág miért ilyen gyengus 😄, ezzel nem fognak prém számlára csábítani senkit az fix 😄!
A belenyúlás tagadókban azt nem értem hogy szerintem tisztán látszik a wg hozzá állása a játékhoz.. bármi áron lassítani a playerek fejlõdését, xp nerf, credit nerf, 0 damage.. a jármûvek szarrá nerfelése.. mert ez nem balance amit csinálnak attól nagyon messze van.. na most ha nyíltan ezt csinálják akkor a tisztességes becsületes fehérorosz barátaink mit csinálhatnak a háttérben?

Már megtörtént😊

Biztos gyõzni fogtok😄?
Most próbáltam egy kört menni az M103-al, szeretem jó kis cucc.. belépek top tank(ez elég ritka) megyek kaszálok ahogy kell, erre kiszed egy 600 effes vérvörös babuin S-51 1750HP-ról... 8:3 vezettünk ez lesz a duplázóm... köszönöm wargaming....

Jó, nekem is az az elsõdleges farmtank mióta nincs pz4. Egy jó körben kb 1,5k vagy kicsit több dammra már ad durván 20k-t prém nélkül, de volt már bõven 20k fölötti profitom is. Persze ez az abszolút maximum, az átlagom ha minden igaz most 13k, ebben mondjuk benne van egy-két hétvégi top gun, de asszem az event elõtt is 12k körül volt.
A probléma alapjában a +/- 25% van... ehez jön még a bonus/malus +/- 25% ez már sok😊

Még valami eszembe jutott...

Amióta nézem a statisztikát egyre jobb eredményt várok magamtól. Aztán ha a játékon belül úgy érzem szarul ment, mert szívat a WG 😊 tök ideges leszek én is!
Aztán meglesem a napi statisztikát és látom, hogy vagy tényleg én voltam aznap gyengébb, vagy jobbat csináltam, mint az átlagom jóval, de a játékon belül mégsem ezt éreztem.

Szóval csak azt nézd, hogy neked hogy megy a napi win rate kit izgat, az átlagod így is tartani fogod.

Mondok egy jó példát, amitõl hetekig voltam a plafonon, T110E4el sikerült 201 csatában 44%os winratet tolni (T30al 55% volt, átlagom 56%). Szóval hozzám képest kiábrándítóan szar 😄. Tuti én felejtettem el játszani tornyos td vel 😄. De leszarom, eladtam, sztem nem tud semmit amire alapozni lehet, randomban egyedül használhatatlan volt nálam (persze amilyen csapatokat kaptam mellé mindig, meg örökké nyílt mapokat tömérdek artyval 😄). Valószínûleg én nem éreztem rá, meg nem is volt vele szerencsém, de annyira élvezhetetlen volt, hogy inkább megszabadultam tõle 😄! Helyette lesz amcsi med ágam😄!
Akárhányszor elõjön ez winrátás dolog meg, hogy a wg belepiszkál-e vagy sem a játékmenetbe, számomra Wlanseraf egy meg nem értett zseni képét adja vissza😄. Valahogy így érezhetett anno Galilei vagy Kopernikusz mikor próbálta az igazát bizonyítani😄, hogy senki sem hisz nekik pedig õk maguk tudták, hogy igazuk van😄. Persze ez erõs párhuzam, csak számomra ilyen érzéseket keltett.

Régen szakaszoztam folyamatosan 56% volt a winrate..
Én ezt értem hogy nem mindegy milyen tank, de ha valamit húzok nincs más választásom.. pedig én már csak duplázóval húzok tankot jóformán😊

Egy hiszti picsa vagyok... nem szeretem ha 30% a winrátém úgy úgy vért izzadok...

Hány csatát tolsz egy nap, hogy zavar a napi 40-60%os win/los arány? Napi 100 csata alatt nem érdemes nézni az aznapi statisztikát (win rate) több okból sem.

- egyrészt 15 vs 15 rõl van szó, és a csaták túlnyomó többségében nem vagy top tier, vagy az egyedüli aki játszani is tud, és ezáltal érdemben befolyásolhatja a csata menetét. T10 ben 3-4k sebzéssel még közel sem befolyásoltad eléggé a csatát a winhez, ennél többet átlagban nem hiszem, hogy tolsz. Viszont nézd meg a Hellcatet pl. azzal lehet 2k-t sebezni viszonylag egyszerûen, ami t6 t7ben már sokszor döntõ lehet, nem véletlen vele a 70%os win ratem 500 csata alatt.
- ahhoz, hogy eldönts egy csatát mázli is kell, vagy szerencsés helyezkedés, vagy néhány bounce, 0 damage stb amit rajtad lõnek
- másrészt statisztikailag a napi 40-60 % os ingadozás teljesen oké, a minap volt kb 50 csatából 30 % winem, meg elõtte párnappal ugyanúgy kb 50 csatából 80%
- végezetül nekem is tele a tököm a sok babuinnal 😄, meg hogy néha az az érzése az embernek, hogy szívatja a játék, ami így is van, csak éppen a "feature"-ök pl. 0 damage mindenkire egyformán hat. Csak ameddig te egy csatában lõsz 20at, amibõl kb 3-4 0 damage, addig téged kilõnek max 10 lövésbõl és 1 max 2 0ás lövést kapsz... még jó hogy több 0ást lõsz 😊, csak arányaiban nem. Vagy biztos van olyan tankod aminek pl. a trackje nyeli a skulókat, gondolom ki is használod rendesen, de egy babuin nem fogja😛.
- Végezetül a csatáim kb. 30%át szakaszban tolom, és a low tiert leszámítva nem növeli a win ratet érdemben a nagyok között sajna...
- +1 csata után próbáld azt végig gondolni mit lehetett volna jobban csinálni, mit rontottál el stb. hátha segít valamit (megjegyzem, ahogy te is én is inkább a wg-t szoktam szidni 😄, meg a babuinokat, de a hétvégi chat ban miatt kicsit gyakorolhattam az önuralmat 😄)
Megnéztem a planetwoton az utolsó 30 napod statisztikáját. Barátom, ötször volt 50% alatti a napi wr-ed és akkor is önmagadhoz képest alacsony effivel toltad, az valód tudásodhoz mérve sokkal gyengébben teljesítettél (mit tudom én, migrén, idegesség). A többi napon többnyire 55-60% között mozogtál, de nem volt ritka a hatvan feletti sem, sõt, láttam 75 körülit is nem kevés csatára levetítve.
Komolyan nem értelek 😊

Hol írtam 60%-ot? Azt írtam, hogy stabilan tudja tartani, nagyobb kilengések nélkül. Olvasni tudsz azért?
Tehát van aki 60% win rátát tart szakasz és század nélkül? te aztán pro vagy nincs is több kérdésem...

Arra nem gondoltál, hogy egyedül nem fogsz tudni eldönteni minden csatát, mert nem vagy akkor pro? Vannak itt a fórumon olyanok akik stabilan tudják tartani a winrat-et századozás nélkül,nekik nem nyúl bele a wg a meccseikbe? Vagy mi van akkor ha Szakesz összedob egy jobb századot? Õk is szopóágra kerülnek ha elõzõ nap jól ment nekik? Nem hiszem. Helyén kell kezelni a dolgokat, sok függ attól, hogy kikkel kerülsz egy csapatba. Ha jobbakkal akkor többet nyersz, ha rosszabbakkal, akkor nagyobb az esély a vereségre.
Én még harcolok az elemekkel😄. Tartom az 55%-t, sõt nõtt is egy-két tized százalékot😄.

De hagyjuk mert értelmetlen szélmalomharc lesz csak... minden jó minden szép..

Nem emlékszem pontosan de volt ez több is.... 55-56% volt a winrátám, aztán jött a 0 damage feature.... és még nehezebb eldönteni egy babuinokkal tûzdelt csatát.. mert a 0 damage nem a a low eff retardokat büntette meg de rendesen, mert annak mindegy az úgy is tök hülye...

Jól látod...

hat nem sorry

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Százalékot akartam írni 😄

Csak én látom, hogy itt tized fokokról van szó?

Nem érted mi?😊

Ja a gold ammos babuinokkal ellentétben nem használok autoaimot😊

nem tudom mi bajod a 40/60-al egyebkent (statisztikailag az pont 50)

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kicsit nagy az átívelt idõ tartomány hogy ez látszódjon... szerintem ha naponta hullámzó winrate van akkor egy több mint fél évet átívelõ grafikon 10 centin megrajzolva nem fog hullámzani...

Másikra is válaszolva, a belenyúlás a probléma nem érted? majd én játszom és hozom azt a teljesítményt amit tudok... nem valaki plusz páncélt ad meg hasonló bonusokat...

És.. máskor meg menetbõl ellövöd egy légy tökét autoaimmal. Olyankor miért nem sírsz?

Bingó, újabb ember aki nem tud grafikont olvasni.

Hol látsz 40 és 60%ot mester? Segítek: a függõleges

Annyira tudtam, aaaanyira 😊 Ezt már a múltkor is beszívta vmi sipákolós, hogy mekkora hullámvölgyei vannak 😊

Néhány vereség? aham föleg amikor minden mellé megy pattan, 0 damage... ellen meg az 500 effes babuin 500 méterrõl 5x egymás után át üt... (mielõtt valami babuin replayt kérne csak túlzó példa volt)
Itt nem a vereség a léyneg hanem hogy valaki elõre eldönti bonus/malus rendszerrel a meccset.. amit néha ha minden össze jön meg tudod változtatni.

Tehát szerinted ez nem jelzi a bele nyúlást? hogy egyik nap 40% másik nap 60% ez teljesen real😄DDDDD

Értem én hogy ezért most utáltok, ez csak egy szélsõséges eset felhozása volt az artyról pattanásra válaszul 😊 Dehát nem mindenkit kell kedvelni 😉

Nesze, itt van a planetwotról a napra leosztott winrátád, úgyhogy legyél szíves akkor is beírni amikor gyõzelmi sorozataid vannak, és légyszíves azt is írt oda hogy a kurvaanyját a WG-nek, hogy így belenyúl a játékba hogy folyamatosan nyersz.

Komolyan, annyira szûklátókörûek/hisztisek tudtok lenni itt a fórumon néhány vereség után hogy hihetetlen.

Ez eddig a nem bele nyúlt játékmenet😊 de biztos én vagyok a béna.....

Wins / Battles 3 / 10 30%

Gratulálunk!
Ezzel a hozzászólással nyertél 1 3 és fél órás arty anyázást. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Sziasztok!

És az milyen volt már, amikor GWTiger nagy lövegével pattantam AMX 1390-rõl? 😄

15-20e meccset ment nolife botok kíméljenek...😊

Ez a tegnap linkelt statisztika mod fasza, szépen mutatja mitõl is egy raklap fos ez a cucc... 7 duplázot mentem eddig,összesen kerestem 172e creditet... ebben volt egy Type=80e Löwe:84e T34:75 és ugye volt másik négy tank😄DDDDD természetesen pem acc... tehát ha nincs prem tankom akkor prem accal kb mínusz 50e lennék? elég vicces.....

Maala
Istenem, ekkora parasztot... Bejön az E-100ával Westfieldre, majd közli: "Sry, not my map", és lelép. Rohadjon meg az ilyen.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Solten

Victory!
Battle: Ensk 04 December 2012 01:02:30
Vehicle: T-44
Experience received: 2,748 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37,741
Battle Achievements: Crucial Contribution, Top Gun, Sniper

Saor Alba

Maala
Hát, aki már egyszer vezetett Obj. 261-et, az tudja, hogy mekkora orgazmus...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Solten
"Kicsit aggódom, mert a TD elõjáték az arty-záshoz"

Wait, what?

Tanulhatnal egyes 700 effes profiktol, ok egybol az aktusra ternek egy 8-as SPG-vel... <#alien>

Saor Alba

Mint egy TD-t preferáló ember, ezt most szívbemarkoló volt olvasnom.

Az elmúlt hetek legjobb csatája egy szaros matildával jött össze 😄

Victory
Himmelsdorf
Monday, December 03, 2012 11:04:52 PM
Vehicle Matilda
Experience received 4,682 (x2 for the first victory each day)
Credits received 91,858
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Steel Wall, Top Gun, Defender, Sharpshooter, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Óóóó.

Kb. 4-5 hónap után elõkaptam a JT-t. Kicsit aggódom, mert a TD elõjáték az arty-záshoz. <#zavart1>

http://kepkezelo.com/images/8yyi51pi2akklsdx077.jpg

http://kepkezelo.com/images/n9tuh8fuor0ffc0kpu9.jpg

Hogy lássam ténylegesen én mennyit sebeztem. Összeadva ez nem derülne ki. Jó persze scoutnál, artynál lényegtelen, de a többi esetében azért érdekes ez is.

Abból nem leszel milliomos