418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Ennél több sebzése sose legyen a 1 handGay-nek,én voltam a legfontosabb neki

• asolyom
    Lehet, de ha jól emlékszem az egy tier limites tank. Végül is mindegy, nem nagy akarok elmerülni ebben a MM dologban, mert úgysem tudok rajta változtatni.
  • Gyuszopapa
    Type 59-el szinte állandó a tier 9 csata.
    Apropó megvettem minap ezt a WZ-131-et de valahogy nem az igazi.Vagy én képzelem be hogy ez régebben jobb volt?Vak is szar az ágyú is.
  • Sherman0070
    Ez de állat. 1.0 trailer-ét most nézem és valami ismerős volt nagyon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1:21-től ha nem ott kezdene

0:39

• asolyom
    Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de mintha T8-as MT-ok többet lennének saját, vagy top tierben, mint a T8 HT-ok.
  • Lucifer001
    Nekem HEXEN007 maradt meg akit mindenki ismert , hogy a csatákban le K.anyázta . Befenyítette Magyarországot .... Majd itt a fórumon megjelent szintén a kemény gyerek képe . szobában rózsaszín szekrény , vagy monitor előtt a Spagetti Boy pózolgatott . Vagy dobozon volt a monitor .... Nem emlékszem pontosan , de napokig azon röhögtem
  • Lucifer001
  • joe662
    Erre nem is emlékszem:-O
    Arra màr igen mikor Lucifer001 szaktàrs lenyomozott egy itteni trollt:-DD
    Az a fürdőszobàs kép beleégett az agyamba:-DDD
  • Gyuszopapa
    Ahhoz van elég fehérje a citoplazmában hogy a pénztárcát kinyissa és vegyen 8-as prémet.
  • asolyom
    Valami ilyen élőlény lehet.

Ma is volt néhány 35-40 WN8-as egyén, de mindig ezek a leghangosabbak, hogy "idiot team".
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.15. 17:51:31
  • Angelus1991ster
    Egyszer ezen a fórumon egy proli unicum kiposztolta egy szellemileg sérült gyerek facebook fotóját nevével wot-os művésznevével mellékelve, hogy mer milyen szar a játékos. Aztán tök átlagos statja van.
    Rivaseloy esetében mindig tanakodom, hogy ez mi? Egy bugos bot program? Egy kiskutya? Rejtély rt...
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.15. 17:18:16
  • endrodiz

Ez szamomra is orok es megfejthetetlen titok lesz...
  • Gyuszopapa

Én már máskor írtam hogy egy ismerősöm szellemileg sérült gyereke 700 wn8-at elért a játékban.Akkor a többi aki alatta van az tulajdonképpen hova sorolandó mert az kb több millió játékos.Talán alacsonyabb szintű létforma?
  • endrodiz
    Mar nem azert, de szerintem, ha egy csimpit megtanitanal jatszani, siman osszelone maganak egy 800 WN8-at es 49% Winrate-t, szal ez a kep egy kicsit diszkriminativ a csimpanzokra nezve...
  • joe662

• pett3rson
    amúgy fun volt az az egy meccs, 20k nettó nyereséget össze is szedtem vele (premiummal persze)
  • barret
    Hátulról beviszi a tornyot,tapasztaltam :D
  • Plata
    Tegnap én egy elborult németet láttam,annak eldurrant az agya rendesen,bár 90%-ban nem értettem mit vartyog,de az volt a baja hogy Vk168 beállt a bokorba ahova ő akart beállni t9 ruszki td-vel.Én light.al voltam,csak azt vettem észre hogy elkezd ugatni majd kilövi vk-t erre kilövik a többiek aztán a cseten elszabadul a pokol.
  • pett3rson
    OP, de tegnap mikor mentem vele, a másik Valentine-t nem tudtam sebezni...bár lehet, hogy a távolság is nagy volt, de még oldalról sem adta neki...
  • ROMOTO
    A többi nációhoz viszonyítva arányaiban minimum ugyanannyi magyar gyökér van, de szerintem inkább több, NA szerón is játszanak, voltam 2 klánban is de nem bírtam idegekkel a sok retardált platoonért pittyegő idiótát...
  • asolyom
    Felesleges állandóan szlávozni, a nem szlávok között is éppen elég amőba van. Csak nézz rá a Plata által linkelt képekre, vannak ott csökkent agyú magyarok is.
  • Gyuszopapa
    Ez ütött.
  • barret
    Valentine : páncél által felfogott sebzés : 2152 :D Erre nem mondok semmit :) OP ?
  • Plata
    Hát őszintén szólva először is ha valamit tigrincses belinkel,arra az ember jó okkal azt gondolja valami selejtes jobbikos vagy náci imádó videó lehet.Vagy mind a kettő együtt.De ha nem elfogult neonáci szar akkor lehet egyszer érdemes megnézni.
    De amúgy eléggé tisztában vagyok hogy a hős magyarok miket is műveltek.
  • Still_I_Rise
    Amennyiben akar valaki tanulni, hogy milyen aljasságra vagyunk képesek (egyik véglet) és ezzel párhuzamosan milyen hősök vannak köztünk (másik véglet), akkor érdemes végignézni.
  • Plata
    Szerinted ezt valaki végig tudja nézni?
  • Still_I_Rise
    4/15-nél meglett a Stug HT-12 kitüntetéssel, igaz a GayWagon mellől ki kellett pixelshotolnom egy E-25-öt O-I-val a halálf@sza után kettő távolságból, mert a bátzsb@szók annyira meglepődtek, hogy inkább elszaladtak a top medekkel onnan. Tier8....
    Innen is köszönöm az ellen polák T-34-85 játékosának a távoli lövéseket.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 22:18:28
  • Still_I_Rise
    OK, egyetlen szóval kiégettem a biztosítékait!
  • Still_I_Rise
    Egyetlen kérdésem kis evangelistám (vigyázat! idegen szó!!!!).
    Láttad a lenti sorozatot?
  • tigrincses
    Gratulálok, csak magadat tudod minősíteni!
  • Still_I_Rise
    Te miért futsz be rendszeresen a f@szerdőbe tátott szájjal?
  • tigrincses
    kérjél...... csá
  • Still_I_Rise
    Én kérek elnézést a többiektől...
    "Krónika – A 2. magyar hadsereg a Donnál"
    A fenti sorozatra keress rá, nézd meg, aztán maradjál csendben pls.
    De még 1x: az ott harcolók felé mélységes tisztelet.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:11:29
  • tigrincses
    A "Don-kanyar"
    A Szolnok TV "Örökségünk" című műsora a "Don-kanyarról", a Szent László Hadosztály Honvéd Hagyományőrző Egyesület közreműködésével
  • Still_I_Rise
    Tisztelet a bakáknak, de hidd el minden és mindenki betervezett veszteség volt. Igaz ez így volt a Donnál is.
  • Still_I_Rise
    A mai meta: a szerencsétlen O-I HP-jának 2-3 szorosát pattintom a kisaccon a Stug HT-12-ért + persze 3-5 kill T8-ban is.
    Mind vereség... a szlávok platoonban vonulnak be a sarokba piros-pacsizni. (Szó szerint, olyan vörös stattal, hogy égeti a szemem.)
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.14. 21:03:36
  • tigrincses

AMIKOR MÉG 1500 TANKUNK VOLT, AVAGY VOLT EGYSZER EGY NÉPHADSEREG:
  • Sherman0070
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem ez az egész eléggé fáj, amit tettek az mm-el.
    Régebben tier7-et szerette így szívatni a tier9-el, de most tier9 alatt minden csak szív...
    Régen tier5,6,8 élvezhető volt, most meg itt ez a 3-5-7es formula, ami sehogy sem tud működni. Felül mindent szétlősz, vagy a csapat elhullik egyszerűen, mert nem tudnak mit hozzátenni ezzel a szar mm-el. Középen vagy akkor nézed a 3 top tiert sebezni, ha nem tudnak sebezni, akkor meg kikapsz. Alul vagy, akkor meg te leszel a felső 3 ingyen sebzése.
    + 20 meccsből 1x lehet kb. a felső 3ban lenni, középen ~10x, alul ~9x

Legalábbis Defenderrel 2 nap alatt egyszer voltam talán 3-5-7 tetején
  • Still_I_Rise
    Valamit kezdeni kéne ezzel a selejt MM-mel, mert ez már fogyasztóvédelmi szinten elb_szott valami.
  • asolyom
    T8-ban a medek még mindig jobban használhatóak, a HT-kal tényleg ratyi a játék.