World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A klán névbõl úgyis látják. Én hiába kerülöm az ilyen agytrösztöket, õk továbbra is viszonzatlan vonzódást éreznek az irányomba... 😊

Mai eset mindkettõ:
-Okos magyar platoon beszólogatással kezdi a meccset. Rájuk se bagózok, de folytatják. A vége meg az lett, hogy nagyarcú köcsög vagyok, mert nem köszönök 😄
-Lóri berohan vagy 5 ellenség közé, és 20 másodpercen belül elfüstöl. Ezután én voltam a gyáva szar, mert nem mentem vele meghalni. Hiába hívtam fel a figyelmét, hogy részemrõl semmi olyan nem hangzott el, hogy bárhova is szándékoznék vele menni. Ez nem gyõzte meg, úgyhogy felszólított a játék törlésére, mivel nekem fogalmam sincs a csapatjátékról.
Még szerencse, hogy õ kettõnk helyett is a csapat hasznára volt az öngyilkosságával... 😄

Sajnos ez van, mindig a legkorlátoltabb emberek a legbiztosabbak a saját igazuk kizárólagosságában 😊

valaki áruljon már el 2 dolgot nekem:
1: hogy a picsába lehet kb. 1,5 méter eséstõl majdnem 500 hp lemenni???
2: hogy a büdös pi...ba lehet megfulladni úgy,hogy kilátszik a fél tank????

Type a legjobb T8 med. Vitathatatlan. Ha oylan kedve van a páncélnak akor 1v1 midnent megeszik. Kedvre mneg így értem: Éles megmaradt bennem. Másik type-al harcoltam. Õ is állt én is álltam. Kb ugyan annyi fokban voltunk beforogva mind a 2en. Õ 5bõl 5sör átlõtte a hasamat én 5bõl5ször nem az övét.
mijki
Szovjet medek jók. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A poén az, hogy szinte csak a Type miatt tartok premium ammot kisebb tankokon.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

T9 páncélzat egészen addig volt használható amíg jött a goldammo/credit mielõtt jönne a hurrogás igen ritka de pl a héten volt olyan hogy hulldownban egy IS-3 szarrá lõtte a Type-ot a tornyán meg lövegpajzson keresztül.. olyan volt a szitu hogy nem nagyon tudtam elmenni.. 580 volt az effje... annyira nem hülye hogy ne vegyen goldammot... mert azt elhiszem hogy 1x átlövi de hogy kb 4x egymás után...

patchaou
És ez miért baj?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát ez az, hogy a sima nyolcas medek néha mennek Tier10-esek ellen, de a Type nem. Tehát a Typenak jobb a matchmaking besorolása mint a 8-as tankoknak. Egy 9-es páncélzatával van ellátva, de a T-54nél sokkal sokkal gyengébbek ellen kell mennie vele. Még a nyolcasoknál is jobb helyzetben van.

Ó a büdös fenébe lekéstem errõl, pedig az összesre lehet tudni a választ..

Codebreaker quiz

A többi nyolcas med is mehet néha 10-esek ellen és a T-44-nek 175 a penje, 230-as sebzéssel.

Lehet, hogy mini T54, de valamiért én mindig küzdök a Type59-el. T54-nek meg minden pillanatát imádom (jó, azt nem amikor fasz voltam és beestem a vízbe...) De hozzáteszem, hogy azért a type59-el is megyek jó köröket, csak szenvedõsnek érzem, de lehet bennem van a hiba. De az is igaz, hogy amikor 3-an szakaszban toljuk type-al ott nem sok sansz van az ellenségnek 😊 Tehát valóban jó, csak valamiért nem ezt érzem.

Én is gondoltam erre, de nem akkora a pen, sebzés és páncél erõsítés, hogy kompenzálja a Tier10-esek elleni harcot, szóval szerintem nem veszik el tõle. Persze WG-nél ki tudja. Egyenlõre azzal magyarázzák a damage növelést hogy a nem prémium kínai tankok ágyújához akarják hangolni a Type lövegét, azoknak van 180-as penjük és 250 sebzésük.

Biztos, hogy nem. Abból felkelés lenne és nyilvános WoT-os "ereklyék" égetése.

Mondjuk, ha megszüntetik a MM kedvezményét, akkor érthetõ lenne a plusz pen és a sebzés... Lehet, ez az oka?

patchaou
Éés amikor kezded élvezni hogy csak pattog rólad az 1000 csatás IS-6 és ts-en azt válaszolod hogy nem kell segítség, akkor átvált a gyökér prémammóra és annyi voltál... (tegnap történ 😞 )

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Te nem is, de másoktól már sokszor hallottam. (nem csak a régi szép idõkben amikor még az volt) Igaz mindig olyanoktól akinek nincs 😊

Hát pont ez a lényeg! A Type egy T-54, amivel sokkal könnyebb játszani, mint a T-54el, (a hihetetlenül kedvezõ matchmaking besorolás miatt) és még közben dõl is a pénz.

A Typeban a T-54 páncélzatát, fordulékonyságát és végsebességét kapod úgy, hogy nem kell Tier10 tankok ellen játszani, sõt, Tier9-esek ellen is ritkán, és közben még nem is ráfizetéses, mint a T-54, hanem dõl a pénz.
A páncélzatáról megfelelõen beforgatva 200mm átütésû lövegek is pattannak, a toronyról még ennél jóval erõsebbek is. Ilyet bizony egyik másik Tier8 med sem tud, messze nem!

Nem azt mondtam hogy OP (na jó, a páncélja talán az), csak azt hogy a legjobb. Vagy legalábbis kiemelkedik a mezõnybõl.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor melyik a jó választás?
patchaou
Ebben igazat adok neked, de valahogy mégsem érzem OP-nak a type-ot.
Mindenesetre soha nem zavar, ha olyan tank kap egy kis plusszt ami a garázsomban áll 😊 Fõleg ha egy olyan amivel szívesen és sokat megyek.

Egyébként ja 😄. Az egy stock T54 T8ban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Fullosan nem rossz a Patton, de furcsa mód az összes Tier9 meddel nehéz játszani, (talán a T-54el nem), és kínszenvedés kifullozni õket, meg nagyon mélyrõl jönnek fel, stock Patton például 160-as pennel kénytelen harcolni.

Megnéztem, messze a Tier9 mediumokkal a legrosszabb a Winratem, Lorraine kész katasztrófa például, de a Patton winratem se volt jó.

Ezekután tényleg nem értem miért nem a type a kettes számú kedvenced. Az egy mini T-54...

Én ha most kezdeném orosz hevit húznék elõször, majd amcsi T110E5-öt. Vagy nem. Elõször T54-et húznék, mert az egyszerûen ISTENCSÁSZÁR 😄

Na ez a kérdés is a legjobbkor jött. <#taps>

foxbat: Auu... <#action><#vigyor2>

Sunsetjoy
A Pershing medet kedveltem, a Patton miért nem akarja adni? Ennyire más az MM-je is gondolom...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Vagy angol?
nem! pont hogy fellülpáncélozott! ás allul nem! <#hehe>
M26 nagy kedvencem.... állat egy med
Német vagy orosz tank? Most kezdem.
Ja a pershing tényleg lassú azért meg dobhatták vna 1 800 Le motorral.
Amúgy látok különbséget a gunnok között de majdd kipróbálom mindet 😄
Viszont vicces látni, hogy ugyanarról a tankról mennyire szélsõségesen megoszlanak a vélemények.

Abban mindkettõtöknek tökéletesen igazatok van abban, hogy páncélban kurva jó. De -ez az én véleményem- sztem nem a legjobb med. MM-je télleg ott van, de lomhasága és az ágyú pontossága hagy némi kivetnivalót maga után. Lehet ez csak a stíluskülönbség miatt van 😊 A lényeg, hogy kíváncsi leszek, milyen lesz peccs után. Majd nyilatkozok róla 😊

A T-20 nagyon bejött. A pershing nekem lassú és ahhoz képest alulpáncélozott.

Egy jó képességû játékosnak nyilván nem okoz gondot a vele való harc. De attól még egyik másik med (kivéve az SP, de az inkább heavy) se rendelkezik T9 páncélzattal T8ban. Mozgékonyságban is csak a T44 van felette. A tûzereje se gyengébb, csak a penje vacak a face to face harchoz. A type az egyetlen T8 med az ami ellen nem szeretek 1v1ben harcolni ha én is tájpozok.

véleményes, szerintem is szar a type.... legalábbis nekem nagyon nem jön be!
PERSHING!!!!!
Az amcsi kaki? M26ot imádtam, az egy baromi jó med.

WoT: Nishizumi77

Viszont csökkentették a talajellenállását. Meglátjuk, a pudingpor bája az evés. Meglátjuk kinek fekszik az új és ki fog sírni, hogy nerfelték összességében.

Bocsi, de a Type59 a mai napig a legjobb tier8 medium tank, mondom ezt úgy, hogy mindet próbáltam már, sõt legtöbbjükben 200+ csatám van. Csak az új angol Centuriont nem ismerem.

A Type páncélzatát és matchmakingjét egyik sem közelíti meg.

Nemár. A legjobb T8 med jelenleg. Pattog, mint az állat. A gyorsulása az egyetlen ami nem tökéletes, de sem a panter2 sem a T-44 nem jobb nála. Az amcsi meg tényleg kaki. Az angolról nem tudok nyilatkozni, azzal nem játszottam.

Ráadásul ja... Nagyon jó lesz a célzásidõ 😄

Fura, én átalakítást látok itt, nem buffolást.
Vannak erõs nerfek benne. Újratöltés, célzás hosszabb lesz? Eddig is nagyon hosszú volt! És ugye bõ egy tonnával nehezebb lesz.

A buffok a sebzésnövelést és a toronyoldalvastagítást leszámítva gyakorlatilag észrevehetetlenek.

hát akkor még elég nagy kezdõ lehetsz ha nem látsz különbséget egy kurva szar egy szar és egy kurva jó gun között 😄
patchaou
Annyival azért nem jobb. T-44-el nem okozott különösebb gondot egy type szétszedése, bár igaz ez fordítva is.

Hát nem tudom, de 1v1-ben T44-el agyonmészároltam 10bõl 8szor.
Span agyongyalázta 10bõl 9szer pershing-gel.
Szerintem sokkal jobbak a medek, jó panther2 nem 😊

Védelem nagyon jó, tûzerõ OK de a mozgékonysága nem a legjobb. Lassan gyorsul fel.

Hosszú 88-ast.
Messze a legjobb gun tigeren.

komolyan gondoltam nem viccbõl kérdeztem, mert megnéztem a 2 88-as csõvet meg a 100-ast és nem nagyobb a különbség.
Mégis melyik med annyira jobb nála? Szerintem messze a legjobb med a T59 a tierjén belül. Egyiknél sincs ilyen jól megvalósítva a tûzerõ/védelem/mozgékonyság trió.

"Egy kérdésem lenne a Tiger melyik gunnal jobb?"

hülye kérdés 100ft!!!!
(amúgy ha komolyan gondoltad a kérdést akkor a legjobb 88assal)
Ágyún azért kellett módosítani, hogy egyezzen a többi kínai 100mmes ágyúval, de a DPM nem változik. A többi stat tekergetés annyira minimális, hogy nem fogjuk észrevenni ha ellenségként küzdünk vele.