World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mai eset mindkettõ:
-Okos magyar platoon beszólogatással kezdi a meccset. Rájuk se bagózok, de folytatják. A vége meg az lett, hogy nagyarcú köcsög vagyok, mert nem köszönök 😄
-Lóri berohan vagy 5 ellenség közé, és 20 másodpercen belül elfüstöl. Ezután én voltam a gyáva szar, mert nem mentem vele meghalni. Hiába hívtam fel a figyelmét, hogy részemrõl semmi olyan nem hangzott el, hogy bárhova is szándékoznék vele menni. Ez nem gyõzte meg, úgyhogy felszólított a játék törlésére, mivel nekem fogalmam sincs a csapatjátékról.
Még szerencse, hogy õ kettõnk helyett is a csapat hasznára volt az öngyilkosságával... 😄
Sajnos ez van, mindig a legkorlátoltabb emberek a legbiztosabbak a saját igazuk kizárólagosságában 😊
1: hogy a picsába lehet kb. 1,5 méter eséstõl majdnem 500 hp lemenni???
2: hogy a büdös pi...ba lehet megfulladni úgy,hogy kilátszik a fél tank????

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Typeban a T-54 páncélzatát, fordulékonyságát és végsebességét kapod úgy, hogy nem kell Tier10 tankok ellen játszani, sõt, Tier9-esek ellen is ritkán, és közben még nem is ráfizetéses, mint a T-54, hanem dõl a pénz.
A páncélzatáról megfelelõen beforgatva 200mm átütésû lövegek is pattannak, a toronyról még ennél jóval erõsebbek is. Ilyet bizony egyik másik Tier8 med sem tud, messze nem!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindenesetre soha nem zavar, ha olyan tank kap egy kis plusszt ami a garázsomban áll 😊 Fõleg ha egy olyan amivel szívesen és sokat megyek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Megnéztem, messze a Tier9 mediumokkal a legrosszabb a Winratem, Lorraine kész katasztrófa például, de a Patton winratem se volt jó.
foxbat: Auu... <#action>#action><#vigyor2>#vigyor2>
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
M26 nagy kedvencem.... állat egy med
Amúgy látok különbséget a gunnok között de majdd kipróbálom mindet 😄
PERSHING!!!!!
WoT: Nishizumi77
A Type páncélzatát és matchmakingjét egyik sem közelíti meg.
Vannak erõs nerfek benne. Újratöltés, célzás hosszabb lesz? Eddig is nagyon hosszú volt! És ugye bõ egy tonnával nehezebb lesz.
A buffok a sebzésnövelést és a toronyoldalvastagítást leszámítva gyakorlatilag észrevehetetlenek.
Span agyongyalázta 10bõl 9szer pershing-gel.
Szerintem sokkal jobbak a medek, jó panther2 nem 😊
Messze a legjobb gun tigeren.
komolyan gondoltam nem viccbõl kérdeztem, mert megnéztem a 2 88-as csõvet meg a 100-ast és nem nagyobb a különbség.
hülye kérdés 100ft!!!!
(amúgy ha komolyan gondoltad a kérdést akkor a legjobb 88assal)