World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont most megy vele!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Quicky most nyomja Centurionnal, link lejjebb #187418

Na a képet nem tette be, közben módosítok, ez a T-100 cucc nem tudom mi lenen a treeben mert látok képet T-34-122ról és jó ronda meg tök más.
latrun
T-34-122

Amúgy nem tudom mit gondoljak errõl a treerõl, Kína még ok de ez már egy kicsit sok lesz.

WoT: Nishizumi77

T-100 latrun 😄
Gondolom ez a T-34-122

Tényleg nagyon belelovagolták magukat a fejlesztõk ebbe a közel-keleti tech treebe, ezt elvileg egy fejlesztõ csinálta:

Az M4/FL10 egy sherman AMX-13 toronnyal, az érdekes lehet 😄

kérdezd Szpecnyazt véleményét még meg azért, õ neki már meg van a T10 is.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

hát, lehet 😄 Centurionnal 1220 effit ír a wot-dossier. (míg Cromwellel 2200)

Gondolkodom én is, hogy eladom. A baj az, hogy a tier9-10 sem tûnik jónak.
Vissza veszem a Cromwell-t és megtartom FUN verdának az ELC mellé.
Csak azért nem ment vele mert egy low effis noob vagy <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Frankó... ma vettem meg 😄

De még milyen szar. Nagy kedvvel nekimentem a brit mef ágnak, h kihúzom 3 hét alatt, de ezzel az ócskavassal nem bírtam érvényesülni, el is adtam. Hihetetlenül pocsék statom van vele más tankokhoz képest, miközben Cromwellel és Comettel meg túl OP voltam... 😄

Rossz helyen lõtted.Hátulról kell lõni ott csak 36mm vastag.Oldalról meg a motor részénél kell lõni ott meg 51mm.
voivod32
Én tudom mire való a Centurion. Az egy acélbunker. Az elõbbi meccsen rálõttem oldalról 4-et, kettõt a tornyába, kettõt a testébe, mindezt fullos Tigerrel, 3 m-rõl, és meg sem karcolódott. Aztán elkerülhetetlenül jöttek a szokásos ellenséges Type 59-ek....

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem próbáltam, nincs sok türelmem az angol med ághoz.

Te próbáltad személyesen ezt a sz@rt? Utoljára csak az AMX40-et utáltam ennyire. Egyszerûen nem élvezhetõ a Cromwell és a Comet után. Lehet bennem van a hiba, de nekem ez nem Med.
bujcsik555
Nincs, de szerintem az se segítene rajta. Nem tûzerõben érzem benne a legnagyobb hiányosságot, hanem úgy egyben. Az egész tank papír, heavyként használni nem lehet, sebessége meg nem elég hogy medként használjam. Egyszerûen nem találok olyan helyzetet, ahol valami elõnyét is találnám ne csak hátrányait.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Szerintem ez egy kicsit gáz a csapat scoutjaira nézve<#nevetes1>. Természetesen kaptam Patrol Duty medált is 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

4 évig voltam irányzó(toronylövész,kupolanyúl)tudom ki hol ül 😊
ja,egyébként volt olyan aki nem volt katona és megkérdezte minek lövöm a tornyokat <#falbav>
de akkor is érthetetlen...
nekem is van hogy semmi sérülés ugrásnál,itt meg nem is estem,szinte csak csúsztam,és 485 hp leugrott...
jó ez a fizika,de azért néha nagy szívás...

Link Srác néha megy Centurionnal, ha van egy kis idõd megvárhatod és elleshetsz tõle dolgokat.

Van olyan ember aki tudja, mire is jó a Centurion. Én ilyen hitvány egy jószágot nem láttam még. Sem med-ként, sem heavy-ként nem jó. Lehet a Comet után nagy volt az elvárás. Tegnap 7 meccs, 7 vereség. A többi verdával 9-bõl 9 gyõzelem(Elc,M7,Foch).
Maala
Rajta van már a top ágyú? Amíg nincs, addig nem lehet valami nagy élvezet, ez tény... (Mondom úgy, hogy én 1 kört sem mentem vele top gun nélkül. 😄)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez Lammaernek ment, csak valamiért rosszul címezte a fórum.

Ja, annyira noobok vagyunk hogy vagy 2 hete (most lusta vagyok megint csekkolni) a 13. legjobb klán voltunk egy unofficial összesítés szerint 😄.

Amx 12 top lövege a ~30 hps T-50 seggérõl pattan, majd a kb ~50 hps M18 oldaláról kétszer, miután egy lövés eltûnt a semmibe .. nem nyúl bele a WG .. ááááá dehogy .. kurva anyjukat.

http://tinyurl.com/casual-scrub

bujcsik555
Uramatyám, ez az IS-8 teljesen kiakaszt. IS-3 sokkal jobb tank volt, gondolkodom hogy eladom a fenébe azt visszaveszem azt inkább, azzal több esélyem van a T9 tankok ellen mint ezzel a szeméttel. 40% winrate, csodás.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Mi VanDaallal ma kaptunk egy tisztelgést két HARDS-ostól. Ennek ellenére elvertük õket, mint a lovat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Még a fizika teszten tûnt föl, hogy a franciákkal simán meghaltam egy olyan dûne aljában ahol egy szovjet/német meddel szinte gond nélkül landoltam.

lammaer - egyszer ha kellõképpen nem leszek már szomjas ezt kipróbálom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A Type-nak nem a hasát hanem felül a vízvetõjét lõjük nem?
Van benne valami. T29-cel a legutóbbi 1-2 hétben voltak fura esetek amiket sérülés nélkül megúsztam, míg az amx-szel többször is mozgásképtelenné tettem magamat.
<#taps><#taps>

Talán 😄

De csak ha ordítod közben hogy "ezt keee csináni e????"

Szerintem is.

Ami miatt sokan nem tartjuk igazi veszélynek az az, hogy a type tulajdonosok többsége túlzottan nagy önbizalommal bír, és nem használja rendesen a tankját.

Berusholnak a tömegbe, megpróbálnak körözni az áldozat körül (ehhez lassú, viszont így a könnyen átlõhetõ oldalát mutatja), egyedül beállnak egy T9el szembe mert õk erõsek, nem dugják el a tankjuk alját stb stb.

Emiatt nagy százalékban a type semmivel sem hatékonyabb mint egy nem prém T8, akinek még a kicsit kevésbé skilles sofõrje is tudja hogy NINCS páncélzata, ezért nem megy be vele eleve vesztes szitukba kamikáze módon.

Ha szerzek zebracsíkos camót a bácsátre, akkor azért lehetek, ugye? 😊

Biztos látják, hogy kis noob vagyok és nem pazarolják rám szellemi nagyságuk záporozó szellemességeit. 😊

Stoppos:
A viszonzatlan vonzódásuk okairól inkább õket kéne megkérdezned 😄
Igény esetén szívesen megadom az elérhetõségüket, ott díszelegnek az ignore listám egyre csak bõvülõ prominens nevei körében 😊

Lammaer:
Az lehet, hogy õk ismerik a mi klánunkat, de az övéket valószínûleg a kutya sem a saját tagjain kívül... Valószínûleg itt van az a bizonyos kutya (nem amelyik nem ismeri) elásva 😊
Az ebektõl pedig elnézést a képzavarért 😄

patchaou
Ezt a különleges képességet nekem is ki kellene fejleszeni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Megpróbálom majd figyelni a csetet, mert az is lehet, hogy a nagy rózsaszín ködön át nem látom, hogy írogatnak. 😊 A pittyegést, meg a request supportot látom, de a cset az kicsit kívül esik a figyelmemen, ha nem a visszaszámláláskor történik.

Egyszerûen csak nem vagy celeb, mint mi itt páran 😄

patchaou
Én úgy vettem észre, hogy minél strapabíróbb egy tank a lövésekkel szemben annál jobban bírja az eséseket is.

Lóri... istenem...

Nemtom miért, de sanszosan 10-bõl 1olyan lóri van aki képes legalább egyszer úgy kitárazni hogy nem döglik bele.

Komolyan feltûnik ha egy lórink nem hal meg egybõl. Van ilyen is, de fehér holló.

A fizikával úgy általában nincs bajom, szerintem ez egy fontos újítás volt a játékban, de néha azért csinál fura dolgokat...

1. eset: Hellcat, 70km/h-val száguldozok Sand Riveren, dombon átugratok, repülök 10-15 métert, megérkezek... és semmi gond, sérülés nélkül megyek tovább, mint valami hollywoodi akciófilm fõszereplõje.

2. eset: Amx12t, 60-65 km/h, El Halluf, kb. 15 cm-es "domb", tank megugrik kicsit, fél méter repülés, érkezés... ÉS 150 HP ELSZÁLL, MINDKÉT LÁNCTALP LESZAKAD
Természetesen az ellen könnyedén szitává lõtt.

Nem voltam jó fizikából, és csak ritkán van ilyen, de azért kicsit még lehetne finomítani a tankok viselkedésén.
Nem mondtam hogy baj.

Jogos😊 nálam emg a Typeban az E-75 miatt😄

Hát jaja, amióta ott díszeleg a nevem mellett a sokat mondó klánrövidítés, mindig akad naponta 2-3 tag, aki miután kilõttem (vagy ha csapattárs akkor csak egyszerûen nem tetszik neki hogy én még élek miközben õ már megpurcant, és persze én vok a hibás), közli hogy ismer minket, noobok vagyunk, és furcsamód mindíg elvertek engem/minket CWn....

Nem jó ez a klánnév 😊

Bár tökmindegy, mert amikor HPTS voltam, akkor is mindíg ismerték a klánomat, az is noob klán volt akit mindenki legyõzött.

😄

patchaou
Arról a jövõbeni csatáról majd kérek egy replayt 😊

Stoppos engem is megtalálnak. Volt hogy még tesztszerveren is rámírt csata után...

Egyszerû: a legénység fele (söfõr, rádiós) eleve nem a toronyban ül, hanem lenn a testben ahová ugye a közlekedõedények elve alapján befolyt a víz. A parancsnok meg a lövész meg éppen szendvicset keresett a tank hátuljában, így õk is megfulladtak 😊

Most komolyan, téged hogy találnak meg a díszpintyek mindig? <#nevetes1>
Én olyanra sem emlékszem, hogy valaki magyar nekem beszólt volna. Az sokszor elõfordult, hogy csetben hõbörögtek valamiért, de mintha te vonzanád a lelki-szellemi sérülteket. 😊

Tegnap kifogtam johnny00 nevezetû gyöngyszemet. A HUNF(O)S Commandere, de nagyon nagy arc a tag. Csata után rám írt, hogy egész csata alatt lopkodtam a killeket, majd mikor közöltem vele, hogy 5,8K sebzésemmel 1500-cal többet sebeztem, mint õk 3 tier 10 heavy tankkal, (E-100, IS-4, IS-7) akkor közölte, hogy ha õk nem tartották volna fel az ellent, akkor nem tudtam volna ennyit sebezni. Ez részükrõl egy megfontolt taktikai húzás volt. Mellesleg majd jönnek, és egy éven belül levadásznak bennünket, ráadásul õk az ESL-t is tier 1 tankokkal nyerik, mert az nekik snassz. Már napok óta rémálmok gyötörnek miatta. 😊

2. pont: "Thx the great support noobs"
voivod32
Nem tudom, ki hogy van vele, de az angol ág a sírba tesz. Különösen a nehéz tankok. Igaz , hogy fájdalmasan lassúak, cserébe a lövegük is borzalmas. Bár még csak Tier 5-nél járok vele.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88