World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Gondolom ez a T-34-122
WoT: Nishizumi77
Az M4/FL10 egy sherman AMX-13 toronnyal, az érdekes lehet 😄
WoT: Nishizumi77
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Vissza veszem a Cromwell-t és megtartom FUN verdának az ELC mellé.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ja,egyébként volt olyan aki nem volt katona és megkérdezte minek lövöm a tornyokat <#falbav>#falbav>
de akkor is érthetetlen...
nekem is van hogy semmi sérülés ugrásnál,itt meg nem is estem,szinte csak csúsztam,és 485 hp leugrott...
jó ez a fizika,de azért néha nagy szívás...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
lammaer - egyszer ha kellõképpen nem leszek már szomjas ezt kipróbálom 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
De csak ha ordítod közben hogy "ezt keee csináni e????"
Ami miatt sokan nem tartjuk igazi veszélynek az az, hogy a type tulajdonosok többsége túlzottan nagy önbizalommal bír, és nem használja rendesen a tankját.
Berusholnak a tömegbe, megpróbálnak körözni az áldozat körül (ehhez lassú, viszont így a könnyen átlõhetõ oldalát mutatja), egyedül beállnak egy T9el szembe mert õk erõsek, nem dugják el a tankjuk alját stb stb.
Emiatt nagy százalékban a type semmivel sem hatékonyabb mint egy nem prém T8, akinek még a kicsit kevésbé skilles sofõrje is tudja hogy NINCS páncélzata, ezért nem megy be vele eleve vesztes szitukba kamikáze módon.
Biztos látják, hogy kis noob vagyok és nem pazarolják rám szellemi nagyságuk záporozó szellemességeit. 😊
A viszonzatlan vonzódásuk okairól inkább õket kéne megkérdezned 😄
Igény esetén szívesen megadom az elérhetõségüket, ott díszelegnek az ignore listám egyre csak bõvülõ prominens nevei körében 😊
Lammaer:
Az lehet, hogy õk ismerik a mi klánunkat, de az övéket valószínûleg a kutya sem a saját tagjain kívül... Valószínûleg itt van az a bizonyos kutya (nem amelyik nem ismeri) elásva 😊
Az ebektõl pedig elnézést a képzavarért 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nemtom miért, de sanszosan 10-bõl 1olyan lóri van aki képes legalább egyszer úgy kitárazni hogy nem döglik bele.
Komolyan feltûnik ha egy lórink nem hal meg egybõl. Van ilyen is, de fehér holló.
1. eset: Hellcat, 70km/h-val száguldozok Sand Riveren, dombon átugratok, repülök 10-15 métert, megérkezek... és semmi gond, sérülés nélkül megyek tovább, mint valami hollywoodi akciófilm fõszereplõje.
2. eset: Amx12t, 60-65 km/h, El Halluf, kb. 15 cm-es "domb", tank megugrik kicsit, fél méter repülés, érkezés... ÉS 150 HP ELSZÁLL, MINDKÉT LÁNCTALP LESZAKAD
Természetesen az ellen könnyedén szitává lõtt.
Nem voltam jó fizikából, és csak ritkán van ilyen, de azért kicsit még lehetne finomítani a tankok viselkedésén.
Nem jó ez a klánnév 😊
Bár tökmindegy, mert amikor HPTS voltam, akkor is mindíg ismerték a klánomat, az is noob klán volt akit mindenki legyõzött.
😄
Stoppos engem is megtalálnak. Volt hogy még tesztszerveren is rámírt csata után...
Én olyanra sem emlékszem, hogy valaki magyar nekem beszólt volna. Az sokszor elõfordult, hogy csetben hõbörögtek valamiért, de mintha te vonzanád a lelki-szellemi sérülteket. 😊