World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én örülök neki, mert az utóbbi idõben az ipari hulladék tökéletes megfelelõje volt. Minden t8 med jobb nála (tudom, hogy prém és ne is legyen olyan) de nagyon szar a type, pedig szeretek medezni.

Mert nagyon jó tank és most minden jó tankot nerfelnek 😊
Egy kérdésem lenne a Tiger melyik gunnal jobb?
patchaou
Talán azért mert szénné nerfelték idáig.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem nagyon értem, miért kell buffolni a type-ot...

Ezaz marad a gun depression úgy ahogy most van 😄

From Storm, Type 59 changes in 8.2 (final version?)

- turning speed changed from 45 to 46
- the aim circle spread, caused by hull and turret movement reduced by 5 percent
- terrain passability improved by cca 10 percent for all terrain types
- engine tier reduced from 9 to 8
- engine repair costs reduced by 22 percent
- hull weight changed from 15400kg to 16478kg
- turret upper armor changed from 100mm to 130mm
- turret rear armor changed from 65mm to 60mm
- reload time for the gun changed from 8s to 8,7s
- aim time changed from 2,86s to 2,9s
- damage with both shells changed from 230 to 250
- silver shells pen changed from 175 to 181, golden shell pen from 235 to 241
- turret rotation increased from 45 to 46

The premium Type 59 will slightly differ in color from the regular Type 59, DPM stayed as it was before, the depression nerf was removed

WoT: Nishizumi77

Ebbõl is látszik mennyire jó barátok a magyarok meg a lengyelek. Mások anyját hasonlóképp szidjuk xd.

naja 😊 volt hogy írtam hogy kurva! kérdezik hogy lengyel vagyok-e! mondom, hogy nem! akkor miért káromkodok lengyelül kérdezik... én meg mondtam hogy a kurva nem lengyel hanem nemzetközi káromkodás 😊
Elég lesz ha lengyelül megy😄.

Káromkodni mindenki tud legalább öt nyelven, nem? A firefly óta még mandarinul is. 😊

én meg nem tudok angolul k**va anyázni 😊
Na igen, pont az ilyenek miatt igyekszek nem megszólalni magyarul játék közben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Persze magyarok voltak a delikvensek. Szerintük igazi hulladék magyarok vagyunk, mert nem magyarul írtunk chatbe."

Micsoda határtalan ostobáság kell ehhez, jaj.

Ó, jézusom...

Sunsetjoy
Egy hete volt egy olyan, ahol elgurult a gyógyszer kicsit a chatben...

Az egyik pályán egyedül foglaltam, amíg az ellen több tankja támadt a bázisunkra, ahol 2 arty volt meg 1-2 másik gyengébb tank. Segíteni kellett volna a foglalásban (egy védõ tankot kilõni) az artynak (ugyanis 65-70% körül voltam), hogy ne reseteljenek. Pár lövést pattintottam, illetve kikerültem, de veszélyes volt a szituáció.

És erre mit hadovál folyton, amikor az egyetlen reális esélyünk a gyõzelemre a foglalásom (mert ugye a támadó front már közel járt a bázisunkhoz)?

- No cap...!! No cap..!

És nem lövi azt, aki reseteli a foglalást.

<#violent><#gun><#gonosz3>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nyilván akkor senki nem sír. Scoutként se sírok ha az artijaink tudják a dolgukat.

De összességében véve, a legnagyobb örömmel mondanék le ezen elõnyökrõl, ha egyáltalán nem lennének artik. Nem okoz akkora örömet az artik segítsége mint amennyi ideget okoz az ellenséges arty.

De hát tudjuk, arty volt, arty van és arty lesz. Na majd a world of warshipsben nem lesz.

(ott lesz helyettük repcsihordozó és/vagy tengeralattjáró).

Roger6
Ez a lényege a spotolásnak. Nehogy azt hidd, hogy egy TD mindent magától lát, az is sunyiból lõ sokszor hátulról.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vagy amikor én készülök kilõni valakit és BUMM. Szóval inkább dugják fel maguknak segítségüket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Pár hete Marchizorral kaptunk anyázásokat random közben mert Siemkáztunk és angolul írtunk a chatbe csata közben. Persze magyarok voltak a delikvensek. Szerintük igazi hulladék magyarok vagyunk, mert nem magyarul írtunk chatbe.

Most nem tudom mi volt a gond a videóimmal. Tudom, hogy sokan nem szeretik az arty-kat, de azért valljátok be, jól esik amikor épp kilõni készül titeket valaki amikor egyszer csak BUMM, õ az aki megsemmisül. 😊

Végülis világnyelv a magyar, szóval igaza van. 😊

Nem baj kaptál tõlem egy thumbs up-ot 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Megnéztem a srác egy videóját, elég primitív alak + artysta is. A játéktudása is eléggé az intelligenciája felé közelít, szóval nem meglepõ ha artyval érzi jól magát.

nagyon jól kivan ez találva! hogy ha netalántán mész egy jó kört prém nélkül akkor is épphogy kigyere pluszban vagy inkább minuszban...
egyszer IS-7el randomban mentem vmi brutális kört prém nélkül közel 10.000 kiosztott sebzés, kaptam 72e-et és a javítás + összes lõszert ellõttem + javító + elsõsegély = 75e.... szóval -3000es kör volt 😊
Nem semmi, jól megjutalmazott😄

Sunsetjoy
1. Sztem artis.
2. Fáj neki, hogy magyar névvel egy nemzetközi felületen miért nem magyarul beszél. <#wow2>

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Javítás:
A következõ tank javítása kész: 'PzKpfw VIB Tiger II'. A javítás költsége kredit: 12 639 kredit volt.

Megvásárolva:
Pzgr 39 L (25 db) lõszer megvásárlása sikeres. kredit: 25 750 kreditet költöttél.

41 889 - 38 389 = 3 500 szín tiszta ropogós credit 😄DD
Pont így képzeltem el eddig is a ruszki tankjaim legénységét 😄.

azért számít, szar volt a mi csapatunk nagyon, de az ellenségé is!
lose-al én több exp-t kaptam mint az enemy legjobb játékosa win-el!
ha lett volna velem még 1 yo gamer akkor sima win, már csak egy M18 (full hp), egy Caernarvon (50%hp) egy low hp-s ELC és egy 50%os KV-3 volt ellenem 😊 de sajna M18 seggbe jött és kicsinált
Na ez szép volt. Csak keveslem a kreditet amit kaptál érte. Egy ezresbe fáj a lõszer nem? Durván 23k akkor a lõszer, meg a javítás is 10k felett lehet.

Az a köze, hogy ha neked jó a játéktudásod, és minden körben csinálsz 5 killt, akkor az hosszútávon meg fog látszódni a winrateden, mert sokszor tudod úgy befolyásolni a meccset, hogy a te csapatod nyerjen. Nyilván nem drasztikus, de azért lehet látni a különbséget a 40, 45, 50, 55, vagy 60%-os winrateû játékosnál. Az 55-60%-os winrateû játékos van annyira jó, hogy miatta többször nyer a csapata, mint veszít.

És lehet ezt ugye mesterségesen tuningolni is, mert például ha három jó játékos Type59-esekkel összeáll platoonba, akkor bizony olyan durva kihatásuk lesz a random csaták végeredményére is, hogy bõven 60% fölé megy a winratejük. Azok szoktak tudni ilyen számokat hozni, akik csak hármas platoonban szoktak menni, profi társakkal.

Nem is értem a csóka kommentjét. Azzal van baja, hogy megdícsérted a videót? Egyáltalán ért vajon angolul? 😊

Na igen, kilõsz 7 ellenséget, és vesztetek.
Akkor a játéktudásnak mi köze is van a winrate-hez egy 15 vs 15 fõs meccsnél? Egyébként GZ, szép kör! :-)
csak ezeket tudom mutatni, csata közben elfelejtettem csinálni mert mással voltam elfoglalva 😊)))
pedig jó lett volna ahogy egyre több hulla van körülöttem xD

Nem hiszem el. Képet róla😉.

Hehe, és tudod ki a kovácspista? Én 😊

Gondoltam reagálok a gyerekre, de aztán megnéztem hogy a csatornáján milyen címmel van feltöltve videó.... azt ráraktam az ignore listára. Az ilyenbe kár a tudomány 😄

BaLeeX
Kösz. 😊

Amúgy nem akarom túlzásba vinni, páncélvadász ágon kezdtem, mellette fejlesztem a tankos ágat is (Leopard-nál járok), maradék idõmben (értsd: mindkét tankom halott volt) tegnap kipróbáltam az artyt és nagy élmény, hogy amiket Tier4-es Herzter-el meg sem tudok karcintani azoknak van, hogy negyed életét leszedem egy lövéssel egy szaros kis 2-es Bisonnal.
Másik dolog viszont, ha olyan a pálya akkor 2 percen belül ott egy light tank és nekem reszeltek.
De az nagy volt mikor tegnap két tank ellen 3 arty maradt az oldalunkon és tudtuk hozni a kört bázisfoglalással. Jó mondjuk ez a másik oldal lámasága is volt. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

hûha kezd bedurvulni a Tiger II <#wow1>
most hogy már rajta van a gyengébbik 105ös így már van visszatartó ereje is 😊
tegnap is volt egy nagyon nagy csatám 😄 meg most az elõbb is....
egyedül maradtam vagy 10 tank ellen, abból 7et kiszedtem 😊))))
komoly volt 😄 30 találatból szedtek ki, kezdem érezni mennyire kell beforgatni az elejét

no comment

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én úgy vagyok az XVM-el, hogy azok csak statisztikák. Legfeljebb körülbelüli értékeket adnak ezek a számok, de a mázli faktort nem teszi bele, vagy valaki más játszik a profillal épp. Elkezdtem használni, kiírta, hogy 98% az esély arra, hogy mi nyerünk, erre egy csúfos 15:3-as vereség lett belõle ( azt a 3at is én lõttem ki ). Kérdem én: Minek akkor az XVM?

Amúgy meg arty kérdéssel engem nyugodtan zargassatok. 😊 Nincs nap, hogy ne artyzzak egy pár kört. <#eljen>

Ultimate Survival SU-26

De ez ... ez nagyon vicces lett. 😄 Legutóbbi kommentben ott vannak a kulcsjelenetek, de a beszélgetést is érdemes nézni az elejétõl. A ferdi halála után kicsit viccesebbre vette a figurát a team. <#vigyor2>

Tüzérségi célzó gyorsabb mozgatása bal ctrl tartod és az egér jobb gombjával a minitérképen a célterületre kattintasz 😊

Nem értetted...poénkodtam!
A Stug-ra írtam lol

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Megnéztem.

De úgy látom XVM hiba lehet. Itt már 49%-ot ír.

Tier7-tõl felfelé valóban ritka<#idiota>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Tegnap valamelyik belinkelt képen volt egy srác, aki sárga volt és ennek ellenére 40%-os winrate-tel rendelkezett. Azon azért meglepõdtem.

Elég ritkán látok stugot, szerintem azért könnyû viszonylag. Mondjuk viszonylag, mert azért csak odavertél 2500 HP-t. 😊

Sunsetjoy
Én maradok a növény megnevezésnél olykor-olykor. Olyan növényekrõl van szó, amelyeknél csak a liszenkói genetika lehet remény, hogy nem szaporodik a játékostársadalomban.

Mint a múltkor 7k-s csapattárs, 42% wr-el (effet direkt nem írok) bõszen lõtte a HE lõszereket.<#gonosz3>
Egyszer sikerült oldalba robbantani egy Type59-et, ahol beadott valami 600 körüli sebzést...

Ahogy a totalcaros Karotta írta az egyik cikkében:
Az ember és a majom genetikai állománya közötti mindössze 2%-os különbség pont elég ahhoz, hogy embert juttassunk a Holdra, ne pedig a pöcsünket vakarásszuk a porban. <#wink><#nevetes2>

Így jártál! 😄
Nekem tegnap az elsõ csatára megadta JT-re az ászt. Persze megvolt elõtte is, csak nem nyúltam a TD-khez az utóbbi 4-5 hónapban. Most úgy megtetszett, hogy kifejlesztem rá a láncot.
jó de ilyen könnyen megadja? lol! 2 napja vettem meg és már megvan az ász!
Su-85el meg annyit szenvedtem, hogy az már valami vicc!