World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

vagy ez a másik

Szimplán agyadra ment a játék és kezdesz mentálisan leépülni tõle.

Vigyázz nehogy így járj mint a cica! <#idiota>

sorolhatnád azt a nagyon sokat 😄

Nem fogok én errõl vezetni semmit sem!<#smile> Csupán ez a véleményem, és a tapasztalatom, meg még nagyon sok embernek! Nem akarok ezen senkivel sem vitatkozni úgyhogy ejtsük is a témát szerintem!
Anno kivették a smart MM-et (amikor az új hk-t az elsõ tíz csatában mindig topnak tette be), mert állítólag megfektette a szervereket. Nagy valószínûséggel ugyanez lenne, ha a játékosok képességeit figyelné az MM. Aztán az is lehet, hogy szerverparkot bõvítettek azóta. <#eplus2>

Na, majd ha vezetsz errõl 1 hónap prém, 1 hónap no prém statisztikát, ahol ez igazolva is lesz, akkor elhisszük ezt a hülyeséget.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Azért nem értettelek meg, mert azt írtad, hogy nem azt kapod amit a wg ígért. Innen eredt a félreértés valõszínüleg. Én mindenesetre nem fedeztem fel ilyen jelenségeket mialatt prém. fiókot használtam.

Trucker39
Nekem nincs Premiumom, de ha olyan kedve van a játéknak, képes órákon keresztül olyan csapatba tenni, ahol nyüzsögnek a "Red Player"-ek. Néha meg számolom õket. 10 nálunk, 6 az ellenfélnél. Nem szabad rajta fenn akadni. Majd elmúlik elébb utóbb.

Persze, és a világ is elhamvad 21.-én, abban is rengetegen hisznek, meg a yetiben😊 Viszont én továbbra is azt mondom, hogy ha valakinek nincs sikerélménye a játékkal, abbahagyja, hacsak nincs baromira rákattanva. És 10-bõl 8 nincs baromira rákattanva, sosem a keménymag alkotta a játékok közönségének javát.
Roger6
Ájj de szép szakma a pszichológia. <#vigyor> Molnár F. Árpád meg mehet a francba. <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Solten
Ja most mar "minden" atlovi a tornyat is, na de a bazi nagy kukafedelek mindig is konnyu celpontta tettek.

Saor Alba

Te és Tessellia nem értettétek meg meg hogy mit mondtam! Nem arra számítok hogy ha van prémem akkor csak nyerni fogok...itt nem errõl van szó! Arról van szó hogy ha prémiummal tolod akkor gyengébb képességû csapatba fog többször bepakolni a játék hogy kisebb arányban tudjál fejlõdni mert ezzel is növelik a játék élettartamát! Egyébként szétnéztem sokfelé ez ügyben, mindenféle fórumokon még külföldieken is és hidd el nagyon nem vagyok egyedül ezzel az elmélettel! Ennyi embernek ugyanaz a gondolata valamirõl akkor abban lehet valami nem?
Természetesen elolvastam, csak kell egyfajta agysorvadás, hogy valaki golddal akarja lõni a KV-5 lövegpajzsát. Nyilván az autoaim is be volt nyomva az illetõnek.

Értem tisztelettel, én lassan két és fél éve😊 És megéltem már én is nem egy felháborodást, hõbörgést, hogy így-úgy csavarozgatnak a WG sötét bugyraiban, hogy jól elrontsák itt nekünk a játékot, ennek ellenére sokat nem tapasztaltam ezek közül a saját bõrömön. A nulla sebzéses lövések, meg a kreditszorzók pofátlan megbuherálása például nagyon is valódi probléma, de az ilyen "direkt szopóágra tesznek, mert prémet vettem" azért nekem kicsit már sok az összeesküvés-elméletbõl.
r2d2-õt tier4 átlövi 😄
Akit érdekel, személyzet fényképek, a briteket is tartalmazza. A telepítése a szokásos, a res_mods mappába kell másolni.

Tessek elolvasni amit irtam. LOVEGPAJZSON 5 LYUK!
Tudom, hogy r2d2-t tier6 is belovi, de a lovegpajzsot nemar.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Én a valentinenál vettem ezt észre. Ez van😄.

Mellékesen jegyezném meg tisztelettel hogy közel másfél éve wot-ozom, és tudom mit beszélek! Amirõl én beszélek okosan van természetesen tálalva, mint a sunyi nerfelések is!<#nyes> Nem olyan feltûnõ, csak ha egyszer észre veszed! A fejlesztõk szarnak rá ha észre veszik páran mert több mint 40millióan tolják a játékukat és azt csinálnak amit akarnak velünk!!! (persze játék keretein belül értem) Ezzel kompenzálják a túlzott fejlõdési rátát, viszont ez csalás mert te mint felhasználó nem ezért fizettél hanem azért hogy 50%-al gyorsabban fejlõdj és hogy arányban maradjon a saját csapatod gyõzelmi rátája!
Ó, én is ezt éltem át, pár patch-el ezelõtt, amikor hirtelen már a T2-esek is átlõtték a B2-est. Én is csak néztem, hogy mi van, aztán belenyugodtam, hopgy a régi szép idõk már elmúltak, nem fossa az Acélfalat.

Miért mit ígértek és mire számítasz? Megkapod az 50% xp-t meg kreditet meg, hogy gyorsabban fejlõdik a legénység? Meg. Ezt ígérték.

Nem védem a WG-t, de olyat soha nem is mondtak, hogy ha prémed van, mindig nyerni fogsz. Csak azt, hogy másfélszer több lesz a bevételet XP-bõl és ezüstbõl (illetve ez utóbbiból azért több, mert a javítási költségek nem változnak).

Hát én most prém nélkül is szopóágon vagyok, fõleg az E-78-el, képtelenség leduplázni, plusz meg iszonyúan viszi a pénzt. Kb. 6 vesztett meccs, 100 ezer ezüst szevasz. Így soha nem lesz meg a lé a JT--re...

Én úgy gondolom hogy nagyjából igen! Bár az azért erõs hogy szopol ez miatt egy évig, én csak azt állítom hogy a pénzedért nem egészen azt kapod mint amit megígértek és amire számítanál!
Butaság. Pszichológia az egész, egyszerûen arról van szó, hogy az emberek prémvásárlás után megnövelik az egyébként is misztikus "nyerõszéria-szopóág" jelenségek jelentõségét. Egyszerûen kifogtál most egy hosszabb szopóágat, velem is megesik prém nélkül, tuti hogy ha egy évig vennéd a prémet, közel ugyanennyi statisztikát tudnál csinálni, amin a prém nyerõ szériát hozott magával (nem mintha a kettõ összefüggne)
úgy elveszti az értelmét.
a gold ammo elviszi a prémtank általi plussz bevételt .. így is hozza a kreditet, a 25k MINIMUM megvan, de már nem élvezetes, hanem bassza a csõröm.
majd ha lesz Tájp, megveszem, az legalább fun, ÉS szarja a kreditet.

így buff után, lehet a Type 62-n is elgondolkodom majd.

Azt azért szerintem mindenki észreveszi, hogy szarul megy neki a játék, és ha nincs sikerélmény, az átlagos jános, mint mondtam, leteszi, és keres más elfoglaltságot.
Tehát aki vett egy éves prém elõfizut az most egy évig sz*pikázik?

popey8
Bár nem vagyok az ilyen összeesküvés elméletek híve, de ebben lehet vmi. Csak nézzétek meg a WR grafikonomat. Nov. 15 v 16-án vettem egy havi prémet. Igaz már elõtte elkezdett csökkenni a gyõzelmi arányom, de azóta még nagyobb arányban csökken. Igaz van benne egy felívelés is, de ez az egész idõszakot nézve elhanyagolható. A vörös vonal jelenti a prém kezdetét. Mondjuk lehet csak véletlen, ki tudja😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az kizárt lenne, hogy te is felpakolj egypár gold ammot? Mégis csak prémtank lóvét hozza.

Igen, normál esetben így kéne történnie hogy ha szopatják a prémes tagokat akkor az nem lenne biznisz mert rájönnek és mennek cod-ozni...de ezt amint az alábbi példa is mutatja nem mindenki veszi észre, és a W.G- megcsinált már ennél sokkal köcsögebb dolgot is a felhasználóival!<#hehe> Ebbõl indulj ki! Ez nem lehet véletlen ez az észrevételem! Nem akarom elhinni hogy mindig pont akkor kezd el köcsög lenni a játék amikor benyomom a prémet, és amint mondtam többször föltûnt, csak úgy gondolkodtam nagyjából mint te és nem akartam elhinni!
Nem kell ahhoz goldammo, hogy szembõl szétszedjék. R2D2 még mindig eléggé gyengepont. Max. régebben nem ismerték ennyien a gyengepontjait.

régen a gyenge pontokat, igen. most meg mindenhol. nagy különbség.
ez elõbb is eldugtam R2DT-t, mégis sebzett minden lövése a ~200m-rõl puttyogtató Cometnek ..
most már mindegy mi jön szembe, gold ammo-ra vált, és 10-bõl csak 1-et pattint, még ha autoaim-el néznek rám, akkor is.
így már nem nézem el neki a 167 pen-t.

Jah, regen megindultam vele, es amit nem lottem szet menetkozben, azt ellokdostem az utbol. Most mire szaros t7 tankhoz odaerek addigra a lovegpajzsomon 5 lyuk van!!! WTF? Goldammo sux 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Marhaság. Legalább akkor marhaság, mint az, hogy ha prémed van akkor hirtelen jön a gyõzelmi hullám. Valaki ezt állítja valaki meg azt amit te. Szóval simán rosszul jött ki a lépés. Legutóbbi free prémium alkalmával pl. semmi elõnyt/hátrány nem szenvedtem el azért mert prémium elõfizum van.

Ezt már többen is felvetették, és mindig megbukott, mint elmélet. Ugyanis te azt mondod, hogy fizetsz valamiért, aminek bónuszt kéne adnia, de szándékosan elrontják, ezáltal kénytelen leszel mindig újabbat venni. Viszont a legtöbb átlagember, ha valamiért pénzt ad ki, de elégedetlen vele, nem fogja újra meg újra megvenni, hanem inkább hagyja a csába az egészet. Ugyanígy a legtöbb "casual" játékos a WoT-ban, merthogy ezek teszik ki a nagy többséget, nem az überkocka vérpistik, nem fognak további pénzeket ölni a játékba, ha direkt szopatják õket prém vásárlás után. Ergo a te elméletedet csak azokra a playerekre lehet érvényesíteni, akik olyan keményen tolják a WoT-ot, hogy mindenképpen költeni FOGNAK rá, akárhogy szívnak vele. Ezzel szemben ez csak egy nagyon kis része a játékosállománynak, a többség, ha szopatja a játék, "Fuck this shit" legyintéssel leül codozni, ami a WG-nek ugye nem biznisz.
akkor neked problemak lehetnek a memoriaddal. regen is atlottek a ygenge pontokat gold ammo nelkul is siman..
Trucker39
Én még mindig szeretek vele farmolni.

eladom a KV-5-öt .. WG jól elbaszta ezzel a gold ammo-val .. minden fos átlövi, nem úgy mint rég'.

Trucker39
😊

Azért nem ritka nála az 1000(prém nélkül nézve) vagy afeletti xp amit csaták után kap, meg a sebzése se a béka segge alatt van, de ugyanúgy szív ha seggekkel kerül össze.

Sziasztok!<#smile>

Na én soha többé nem veszek prémiumot!!! Rájöttem valamire ami már régóta motoszkált a fejemben de, azt hittem hogy csak bebeszélem magamnak, és én vagyok a hülye! De nem! Ma meg tegnap elég sokat játszottam, és prémium nélkül! Ki akarom fejleszteni a francia heavy ágat,de még csak a BDR G1B-nél járok ezért gondoltam kicsit felpörgetjük az eseményeket és veszek pár nap prémet<#nevetes1> Így is történt, és ekkor véglegesen felismertem azt amit korábban nem is mertem komolyan föltételezni! Tehát...ha prémiummal játszok a játék szándékosan gyengébb csapatokba pakol be hogy sokkal kevesebb legyen a gyõzelmi arányom, és hogy ne tudjak azért olyan rohamos tempóban fejlõdni, pedig ezért fizettem volna a pénzemmel!<#vigyor3> Ezáltal romlik a gyõzelmi arányod százalékos aránya, azonkívül romlik az efficiency rating-od is és hiába kapsz a gyõztes csatákban valóban több pénzt és tapasztalati pontot...viszont sokkal kevesebb gyõztes csatában fogsz részt venni és keményebb tudású ellenfeleket kapsz hogy ne tudj megfelelõen érvényesülni!!<#wink> Hát ezt vettem észre gyerekek! És ez nem csak most ugrott be nekem, már jó ideje észre vettem a dolgot mert én csak néha veszek prémiumot és sokkal jobban feltûnik mint aki szinte állandóan prémmel nyomja!
bujcsik555
De amúgy tippeket, replayeket szívesen veszek, hátha segít rájönnöm mit kéne csinálni ezzel a .... ezzel.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Sunsetjoy
Óóó, ez a viselkedésmódi régebben is megvolt online multis játékoknál egyes magyar klánoknál (jó, néhány külföldinél is). 4-5 mostani HUNS tag is mesélhetne a Cod2-es közös élményeinkrõl 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Megnyugodtam, hogy nem vagyok annyira béna. Ez a Quick semmi extrát nem nyújt, csak kevesebb jó ellenfelet kap és talán kicsit higgadtabb csaták végére, lehet nekem is ignorolni kéne azokat, akik zavarnak amikor már csak én élek. Nemrég ölt meg egy magyar typeost 😄 Nikeman "híres" lettél. 😄
Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 4. 19:32:36
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 570 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 33 746
Csatában elért Achievement: Pool medál, Top Gun

<#eplus2> 10 kill

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Kínai IS kicsit más, védettségben sokkal jobb a frontja, viszont a lower hull nagyobb rajta, és teszten engem mindenki ott lõtt.
Arról nem is beszélve hogy 100szor jobban néz ki az új szériás test, meg a fejlesztett tornya is másabb egy picit.

Amúgy belegondolva nem is értem hogy az orosz ISen kinézetre miért tök ugyanaz mind a kettõ mikor láthatjuk hogy van egy más kinézetû modernizált torony a kínai IS-2esen, ami eredeti orosz és nem sufnituning.

WoT: Nishizumi77

pointer4
Azért tchtreek között igazán csinálhatnának valami átjárhatóságot. Tökömnek van kedve kihúzni a kínai IS-t is ha már egyszer játszottam vele, csakúgy mint ezen a fele tankot 😄
És ez SPG vagy TD akar lenni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"