World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BABUIN! <#hehe>

Nem haragszom.

https://wotinfo.hu

Roger6
Ez azért a te idegi gyengeséged, már ne is haragudj.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az ilyen parasztokba legkésõbb a 2. dörgölõzésénél belelövök egyet. Kevés dolog irritál annyira mint amikor a saját csapattárs akadályoz...

https://wotinfo.hu

Yetit ne keverjük bele, ha kérhetem... õ igenis valódi <#idiota>

Randomban, csak nem tudok írni 😊 Viszont az, ahogy beáll a csörcsill elé priceless 😄DDD

Megnéztem... Így munka közben... Nem akarom tudni kivel játszok ezek után tandomban...

Babuin ? Szelepes a csávó,tuti 😄
Atya ég!!!!
Ilyenekkel vagyok randomban...
Most már mindent értek...
Roger6
De tetszik neki ez a majomfajta, ennyiszer nem is hallottam még ezt a szót. <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Végre valaki átlát a szitán, és lebuktatja a WGt! Nem is szabad prémet venni, mert a WG úgy akar pénzt keresni hogy a fizetõ vendégeket szopóágra teszi.

Ügyes voltál, gratulálok 😊

Ebbõl a videóból sokat tanulhattok
A felbontás miatt nem jelzi napokra.
Ha megnézed a dátum után van még egy kis vonalka na az a mai napig mutat.

A PlanetWoTon 16.11 az utolsó számkombó a grafikonokon. Valamit elcsesztem vagy másnak is volt már, hogy ezek nem frissültek? A napi statisztikákat szépen hozza, de a grafikonok azóta nem mozdulnak.

Jó reggelt!
Én sem vagyok pro játékos,sõt,van mire fejlõdni,de az elsõ csatában ez a hármas szakasz....Szép klán lehet....
[/url][/img]
Amúgy is ha pl. KT-n megvolt a 105-ös ágyú és visszateszed rá az alap 88-as löveget(természetesen a 105-öst nem adod el) akkor a tank eladási értéke is csökken.

Ahhan... Értem, köszi szépen a segítséget 😊
Pár százezer kreditet buktam dehát mit nekem az nem? 😄
Ja, hogy löveg meg ezek. Azokat le lehet szerelni, de eladáskor a több/kevesebb pénz az a felszerelések(elõbb leírtak) le illetve le nem szerelése után kapható. Ha valamilyen modult pl. löveget meg akarsz tartani, akkor tegyed vissza a tankra az alap löveget és úgy add el.

igen kicsit félreérthetõ voltam. Nem felszerelésre hanem modulokra gondoltam, mint löveg, motor, rádió stb.
Mi az hogy kevesebbet kapok és mennek a kukába? Miféle paraszt dolog ez?
Majd jönnek új nemzetek tankjai és velük együtt bõvülni fog a garázshelyed.

Nagyon köszi!!!

Most kezdtem a játékot 1-2 hete, és nincs kedvem aranyért venni a helyet a garázsba 😊
Jobb katt a tankokon, sell/eladás.

Kellene egy kis segítség!
Sehol nem találom,hogy hol tudom eladni a tankjaimat amire már nincs szükségem.
Elõre is köszi
Vannak olyan felszerelések amik csak arany ellenében szerelhetõek le. Ez le van írva a felszerelés tulajdonságainál. Meg jelzi egy arany színû csavaranya azt hiszem. Valószínüleg ilyen felszerelésed volt(ventillátor, töltésgyorsító stb.) Eladáskor kiírja mennyi aranyat kóstálna ezek leszerelése, és nyilván ha nincs aranyad akkor mennek a kukába. Van pár felszerelés ami azonban ingyen leszerelhetõ(szerszámosláda, álcaháló, teleszkóp).

Este gondoltam eladom a fullosan kifejlesztett KT-t és veszek egy E-75-öt.
2 opciónál néztem az árat, 1,3milla, vagy 1,6 milla.
Hát mondom az elsõt választom hogy nyilván ne kelljen a már megvett cuccokat újra megvenni, hanem menjenek a depóba.
Erre eladom 1,3 milláért és a depóban nem maradt fos se az E-75-re. Na ez most mi a tököm???
Nyilván én voltam a béna de elmagyaráznátok légyszi?
Köszi

Francba...
2 kép uccsó 2,mert egy track is becsúszott..de úgyis mindegy 😞

Üdv! Megosztok pár reggeli élményt,random szépségei:
itt a végén esett le,hogy nem az e5-el hanem az m48-al mentem...

itt majdnem ua sebzés,csak a végeredmény más...ha az uccsó nem pattan többet sebzek mint az egész csapat...

ez meg önmagáért beszél...megnyertük ...

Solten
Na a Dagileora rauntam, mi legyen a legenyseggel, ehh bele egy Luchs-ba, ezer eve jatszottam vele, talan az elso tankok kozt volt amiket grindeltem;

Victory!
Battle: Mines 05 December 2012 03:59:54
Vehicle: PzKpfw II Luchs
Experience received: 1,335
Credits received: 21,679 (compensation for damage caused by allies: 232)
Battle Achievements: Pascucci's medal, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

<#banplz>

Saor Alba

Solten
1.

2.

3.

4.

majdnem... <#alien>

Saor Alba

Hát igen 😄

De azért néha összejön pár jó kör is 😊

A háború, már csak ilyen igazságtalan 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mink öcsémmel szoktunk játszani és és én rendszerem tolom fel a dombokon 😄

Nem régóta játszok, de egyenlõre engem csak az zavar h mikor 4 es tankkal megyek akkor rendszeresen ilyen 6-7-esekkel dob össze, és nemtudok rájönni h miért.

Bugi Misi
ha gyorsabb tankal vagyok általában megtolom a lassabbakat(: sokan megköszönik
de volt már olyan növény is aki bélemlõt mert próbáltam feltolni Himmelsdorfnak a hegyére <#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Hát az kemény ha még az egyensúlykarkötõt is elhiszi valaki. Az azért már tényleg a legalja. Az mondjuk kemény, hogy bizonyos cégek milliókat keresnek a semmin, illetve mások ostobaságán, persze dollárban. 😄

Roger6
Na végre, valaki látja a jó oldalt is! <#wave><#eljen><#worship>

Ez annyira nem is vészes, nála sokkal de sokkal hülyébb játékosok is akadnak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De durva, õt személyesen ismerem.
Nem szaporítom a szót:
Dj_Dooby
IS-3 top tankként többször is képes volt a napokban elérni a 250 sebzést.
Mindent visz...

A múltkor hárman vonatoztunk fel egy T95-öt Redshire dombjára. 😊
Solten
Udito teny, hogy a sok szobanoveny kozt akad par ertelmes arc, "anonym" hos, T-28 protoval elindulok, beall az arc mogem es eltolt az "utkozozonaig"! 😄 Az E-50-jenek az 1200 LE-je 35-el repitett minket 😄

Masik esetben "toronynelkuli" td-vel voltam, lelancoltak, fentrol mar rammolni keszult egy felem szaguldo medium, a hos kozenk szaguldott egy gyorsabb heavyvel, kivegezven a tamadot, megmentette a borom.

Apro dolgok, de sokkal kellemesebbe teszi a jatekot ez a par nagyszeru jatekos.

Saor Alba

Srácok!

Ez a stug III istentelen. Most toltam egy kört, 8 kill, abból 2 Matilda, 2 KV1

Bocs, ha ez valakinek egyértelmû:-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Pszichológia a kulcs a világuralomhoz <#nevetes1>
Az egyensúly karkötõkkel hagyjál már, az asszony bele van buzulva, egy vagonnal van neki, és áradozik hogy milyen jó... Ja, végülis azt képzelünk bele, amit csak akarunk. Bár arra még nem tudott válaszolni, hogy ha tényleg olyan jó az a szar, akkor minek rendel magának állandóan másikat? <#idiota>

Fõleg a mai világban, amikor az emberek egyensúlyjavító karkötõkre, maja naptárakra, illetve tisztességes politikusokra esküdöznek <#nevetes1>
A WG befolyásolja a játékomat nem csak arról van szó hogy rekord mennyiségû játékos van aki akár 3 nap alatt tier 8 ba ülhet vagy akár azzal játszhat már azonnal!

popey8
"sokan mások is így gondolják"

Hehe... pont retorikán tanultuk, hogy ez egy érvfajta (meg ne kérdezzétek mi pontosan a neve). Sok mindenki használja, de valójában ez egy hibás/hamis érvelés és hivatalosan teljességgel elfogadhatatlan ezzel érvelni vmi mellett.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

LSSAHPAUL
bocsi a spam-ért, nem volt kéznél macskás videó,kép, stb 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Közzéteszel egy összeesküvés-elméletet, majd mikor valaki megkér, hogy ezt tényekkel is támaszd alá, ezt megtagadod, merthogy még "sokan mások is így gondolják", és kijelented, hogy te errõl nem fogsz vitatkozni. Korrekt eljárás? <#smile>

miért nem lehet üzit se törölni, se szerkeszteni? 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor