World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Nekem az a tapasztalatom, az az FC akivel emberileg a legkevésbé szívesen kerülsz egy csapatba, azzal van a legjobb esélyed nyerni. Az álmoskás, buksisimogatós igazi döntési helyzetben nem fogja megrázni magát és tudni a tutit.
Túl sok önérzet, eredméyn meg alig. Ez a magyar WoT-community rákfenéje.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem a legjobb arcok fognak nyerni.
Pl. iRacing ha már sim😊 ott 4 lépcsõ van azt hiszem régen annyi volt...
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Azt felejtik el sokan, hogy egy klán nem feltétlen arról szól, hogy ott csak a legjobb játékosok legyenek. Nyilván ennek kell a legfõbb szempontnak lennie egy CW orientált klán esetében, de az emberek közérzete sem utolsó szempont. Én sosem mennék el olyan klánba, ahol megy a CW ezerrel, de mondjuk tapló parasztokkal van tele a klán.
WoT account: cpt_Hungarian
Esténként haverok, régi klántársak is vannak jópáran. Akiknek nincs idejük csak pár meccsre, azok is szakaszozhatnak a régi spanokkal.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Ettõl függetlenül tényleg jobb lenne a teljesítmény alapú szûrés...
pedal to the metal...
wot nick: PsychoTrooper
Vagy a másik megoldás olyan rendszer ami nem ennyire súlyozza a vereség/gyõzelmet.. mert elég röhejes hogy egy random csapattársakkal nyerjek vagy szopok...
Pl. BF3 van a gyõzelemnek egy fix pontja nem sok, de amit közben lõttem vagy csináltam nem bünteti meg... ez is megoldás lenne valamelyest, természetesen egyik verzió sem fog megvalósulni...
Ha teljesítmény alapú is lenne az MM akkor ez nem lenne... csak 3 váltózót raknák bele 1000 alatt, 1000-1500 és 1500 fölött csak a hasamra ütöttem😊
És igen a jobb játékosoknak nehezebb lenne fejlõdni de nem is lenne annyi idegeskedés...
Ennyi ráuntam. Az én szintem az hogy 3 as T54 szakasz aztán falkába mehet a rush. Vagy ugyan ezt IS7 el vagy campelgessünk object 704 el aztán valaki legyen parancsnok és mondja be a célt hogy mire lõjünk hárman egyszerre aztán röhögjünk a jó kis 2000 es sebzésen.Vagy romboljunk object 212 vel úgyszint hárman elpusztítva a felsõ három vagy négy top tankot aztán lazán nyerve minden kört. Ez az én szintem csak sajna 60-70% a képtelen ilyenre. Sokba kerül idegesítõ és hasonló kifogások. <#vigyor0>#vigyor0>
Az egyik legszánalmasabb dolognak azt tartom, hogyha valaki a bénázását azzal magyarázza, hogy õt nem érdekli ez az egész. Akkor minek tolja ilyennel? Semmi sikerélménye nem lesz, de ebben a játékmódban emiatt nem csak õ fog szívni, hanem miatta másik tizenakárhány ember, akik a random hülyeség miatt egy csapatba kényszerültek vele.
Félreértés ne essék ez nem a kezdõk, meg gyengébb képességû játékosok ellen szól, én még soha senkinek nem szóltam be és ezután sem fogok csak azért mert béna, lehet magamban puffogok egy sort, de nem oltom le érte, hacsak nem provokál, mert akkora Generalissimusnak hiszi magát, hogy még kötekedik a többiekkel is, amiért õ megölette magát.
De ez a képmutatás ez viszont tényleg kiborító. Ezzel azt fejezed ki, hogy nemcsak béna vagy, de mégcsak nem is érdekel ez a tény, nem is próbálsz meg fejlõdni, mert minek... ha ennyire a társaságért játszol és ennyire sz*rsz az egészbe akkor menjél szkájpolni az való neked.
Ez az X+ eff pedig nem más mint egy kis e-pénisz himbálás, sikerhajhászás és teljesítménykényszer.
Ez egy JÁTÉK, ha topoknak nem tetszik az állomány alsó részének játéka akkor go company vagy cw. Aztán a többiek maradnak randomban és ÉLVEZIK tovább a játékot abban a biztos tudatban, hogy nem rontják el az istenek játékát...
Ez egy JÁTÉK ami arra szolgál, hogy aki JÁTSZIK vele az jól érezze magát és kikapcsolódjon.
Eléri a célját vele aki szarul játszik? El.
Aki nagyon jól játszik? El, ha értelmes és nem húzza fel magát mások játékán.
Kb ennyirõl szól az egész.
Azért ne vicceljünk már😊
Ha a wot-ot elindítom akkor nem csacsogni akarok olyanokkal akiket még életemben nem láttam hanem játszani és lehetõleg gyõzni.
az meg hogy ne lehessen nézni a másik statját egy vicc.... talán ha stat szerinti MM lenne az nem lenne jó? aki jól játszik jó játékosokkal kellene vívnia, aki meg nevezzük úgy hogy nem ügyes😊 az olyanokkal...
Próbáld ki!
Nochatmod
Már engem sem érdekel semmi, se winrét csak játszoma játékot. Csak ne szóljon be az idióta. Szerintem ez nem nagy elvárás 😊
Ez a fórum már nagyon régóta arról szól sajnos, hogy kinek mekkora az effije, meg milyen überkirály. Én azt tapasztalom a klánomban, hogy általában azok mennek el, akik nem találják a helyüket, nem tudnak beilleszkedni a társaságba. Én a magam részérõl inkább sajnálattal nézem itt az e-péniszt lengetõ hatalmas tudást birtokló, de egyébként emberileg szánalmas figurákat. Akik ezt a fórumot olvasgatjuk, már csak az infók miatt tesszük, hozzászólást ide felesleges írni, azonnal elõugrik egy hipertehetséges és lehülyézi a kezdõket.
Ha tényleg baráti társaságra vágytok és nem vagytok kíváncsiak a kioktatásokra, akkor gyertek a HPTS-be ! 😊
A rubikkockával sem focizol, mint ahogy med tankkal sem hátul kempel az (elnézést de értelmes) ember és nem tudom elképzelni, hogy milyen sikerélmény kapcsolódik ahhoz ha valakinek 10 lövésébõl kettõ sebez.
Egyébként erõsen gyanítom hogy sosem játszottál még 1600+ effel rendelkezõ playerrel, mert valszeg más lenne a véleményed arról hogy nincs semmi különbség, mert hiszen mindenki csak játszani akar.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Köszi aki elolvasta és idõt szánt rá. Mellesleg leírhatná más is mit gondol errõl! <#kacsint>#kacsint>
Beszólásokat és nagyképûsködést ha lehet mellõzzétek!
A színvonal hasonló. :-D
Valahogy megkeresem a srácot, hogy csináljon még ilyen videókat.
Nekem bejött. <#nevetes1>#nevetes1>
TANULNI AKAROK!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
És ha már grafikon, érdekesség, október vége óta nincs prémiumon. :-)