World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mittomén, vágjál vissza hogy nem vagyok béna, az anyukám is azt mondta...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondom ,értem én,,hisz aki egy kicsit is erdményorientált,márpedig az ember nyerni szeret,annál elszáll a dolog nincs mese,ez egyértelmû,,,,én csak arra gondoltam hogyha veszettül elkezdene valaki faszkalapozni vagy bénageci,,hadd ne mondjak efajta szép kifejezéseket,arra nem volnék vevõ,,ennyi,,,azért orientáltság ide,vagy oda ez akkor is egy JÁTÉK,,,persze amiben az cél a gyõzelem,,
Mi itt sirunk az artyk miatt a szegeny szardiniaknak meg egy szavuk sincsen pedig a szulak nem gyenge platoonban nyomulnak. <#ijedt>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Pedig nem nagy dolog, IRL seregben is basztak le már mindenkit, aki még volt angyalbõrben, csak röhögtünk rajta. Pláne, ha igaza is van, hülyeséget csináltál, rajtad csúszott el, akkor a finomkodás egyszerûen nem mûködik. Ettõl még öt perc múlva már visszaáll az elõzõ buddy-bonding.

Nekem az a tapasztalatom, az az FC akivel emberileg a legkevésbé szívesen kerülsz egy csapatba, azzal van a legjobb esélyed nyerni. Az álmoskás, buksisimogatós igazi döntési helyzetben nem fogja megrázni magát és tudni a tutit.

Túl sok önérzet, eredméyn meg alig. Ez a magyar WoT-community rákfenéje.

Nem is tudom,szerinted jó ha üvöltözöl egy klánba a másikkal,anno 6 éve köbö csináltunk egy klánt COD-ba,de ott még ha balfasz is voltál nem csesztünk le senkit,mondju knem is volt tizenéves a klánba,de mondjuk ha becsatlakoznék valahova,és mondjuk nem úgy mene ahogy ezt egy másik klántársam gondolja (föleg ha egy kis identitás zavaros,kis tini pöcs)és elkezdene kiabálni vagy lefaszozni,ezért lehet zokon venném ,és mondjuk a közelemben is lenne ,hát kocsiba ülnék,azt megkérdezném szemtõl szembe,,,ámbár nem emberi gondolkodás,,de én még ezt vallom,,,úgyhogy szerintem a kiabálással ne érts egyet ,egy kicsit sem!!!!!
Mondjuk ez is leginkább azt zavarja, akit talál a dolog.

Roger6
Szerintem nem az a gond, ha CW-n ilyen komolyan veszik, vagy ordibálnak, az erre való. De amikor random csatába mész, ez a modor nem fogja ösztönözni a másikat. És a gond ott van, hogy sokan random csatában is azt hiszik CW-znek... <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy kompetetív klán márpedig olyan mint egy hadsereg, olykor kiabálással és lebaszással kell mozgásba hozni.

Nem a legjobb arcok fognak nyerni.

De ha jó vagy akkor elõbb vagy utóbb javul a stat, és följebb kerülsz..
Pl. iRacing ha már sim😊 ott 4 lépcsõ van azt hiszem régen annyi volt...

Ne értsd félre persze hogy indokolt volt, nem veled de anno meg is lett beszélve hogy nem leszek és ha sokáig nyugodtan baccatok ki😄

Miért ne olvadnánk be, ha nekünk elõnyös, több aktív játékos, CW-re 3 fullos csapat lenne, több jó field commander stb.-stb. Megbeszélés tárgya normális emberek között, ennyi a lényeg. A taplókat mi már kiszórtuk szerencsére...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Gondolom ti is szívesen beolvadnátok egy másik klánba... 😊
Azt felejtik el sokan, hogy egy klán nem feltétlen arról szól, hogy ott csak a legjobb játékosok legyenek. Nyilván ennek kell a legfõbb szempontnak lennie egy CW orientált klán esetében, de az emberek közérzete sem utolsó szempont. Én sosem mennék el olyan klánba, ahol megy a CW ezerrel, de mondjuk tapló parasztokkal van tele a klán.

WoT account: cpt_Hungarian

hmmm, szerintem indokolt volt, de a TS-ünkre továbbra is jöhetsz bármikor és ha lesz több idõd szívesen látunk a klánban is...
Esténként haverok, régi klántársak is vannak jópáran. Akiknek nincs idejük csak pár meccsre, azok is szakaszozhatnak a régi spanokkal.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Ez igen érdekes lenne, mitöbb jó is. Egy ideig király lennék a meccseimben 😊 Ez év elején kb. fél évre abbahagytam a tankozást. Miért? Mert ráuntam. Igazság szerint a kezdetektõl úgy játszottam, hogy csak kiegészítõ, pihentetõ célból tankoztam szimulátorozás mellett. Nem nagyon gondolkoztam, mit hogyan... csak úgy kattintgattam. Ennek meg is látszott az eredménye. Fél év kihagyás után leporoltam tankjaimat és új szemlélettel indultam a játéknak, de a régi accountommal. Azóta folyamatosan fejlõdök, de a statisztikán ez csak nagyon kicsiben látható, hisz a 3/4-ét full-láma-babuin szinten teljesítettem 😄 Persze mai napig akad többször is olyan meccs, hogy azt mondom: ó, mekkora láma voltam! 😊 De mégis egyre többször érzem azt, hogy elértem valamit és segítettem a csapatomnak hozni a kört. De ha összefutunk a egy random csatában, a listán Te akkor is csak egy piros babuinnak fogsz látni és nem fogsz velem érdemben számolni, akár ellenem vagy, akár velem. Pedig ki tudja? A számok mögé nem lát be az ember... 😊
Ettõl függetlenül tényleg jobb lenne a teljesítmény alapú szûrés...

pedal to the metal...

Nem igazán ilyesmire gondoltam.

wot nick: PsychoTrooper

"inaktivitás miatt kimentek külföldre melózni" amiatt raktál ki, nem amiatt mentem ki😊

Tudom😊 engem is raktál már ki a HPTS-bõl😊 inaktivitás miatt kimentek külföldre melózni😊 meg is votl beszélve mert nem volt semmi biztos, de hiába vagyok most valameddig itthon ne megyek klánba mert most meg este nem vagyok igazán...

Ja az inaktivitás az mindenhol probléma. Ráadásul már magammal se példálózhatok, mert sajna jóval kevesebb idõm van tolni 😞 Pedig imádom, CW-t is imádom, de mindig késõn esek haza, asszonnyal is foglalkozni kell és mire odajutok már vége a cwnek 😞 Várom is, hogy mikor kapom a bannt, mert heti 2-3 cw szerintem kevés tõlem fõleg, hogy én anyáztam a legjobban az inaktívok miatt 😊

Ehez kiegészítés....

Vagy a másik megoldás olyan rendszer ami nem ennyire súlyozza a vereség/gyõzelmet.. mert elég röhejes hogy egy random csapattársakkal nyerjek vagy szopok...

Pl. BF3 van a gyõzelemnek egy fix pontja nem sok, de amit közben lõttem vagy csináltam nem bünteti meg... ez is megoldás lenne valamelyest, természetesen egyik verzió sem fog megvalósulni...

Hááát, mi a HPTS-ben folyamatosan az inaktivitással küzdünk, most ki tudnék rakni 30 embert akinek semmi hasznát nem vesszük, csak chip-nek jók. Lehet ez csak a mi problémánk, de szerintem ez általános gond. Az összes magyar klánból szerintem max. három értelmeset lehetne összehozni, ahol mindenki odateszi magát. De ugye mindenhol féltik a kiváltságaikat, úgyhogy ezt sem lehet megcsinálni. Aki dönthetne klánfúzióról, az félti a szaros pozícióját. ha mégis lenne ilyen klán, a HPTS szívesen látja egy kis beszélgetésre... 😊

Apám szokta mondani, hogy fiam péknek is kell lenni valakinek, nem lehet mindenki milliárdos vállalkozó, mert éhen döglünk... Mindenki találja meg a helyét itt is, nem kell leugatni a gyengébb képességûeket.

Szerintem ez fõként a limitált klán létszám miatt van..

A probléma a rendszer egyébként.. mert itt a Tier alapú MM szabályozza ki hova mehet játszani, de ez egy raklap fos mert bizonyos idõ után bárki elérheti a csúcs tankot... (valaki linkelje az E-100-as mattyáshunt😄)
Ha teljesítmény alapú is lenne az MM akkor ez nem lenne... csak 3 váltózót raknák bele 1000 alatt, 1000-1500 és 1500 fölött csak a hasamra ütöttem😊
És igen a jobb játékosoknak nehezebb lenne fejlõdni de nem is lenne annyi idegeskedés...

Szeretnék fejlõdni, emiatt is írtam le azt a hosszú eszmefuttatást. Ha kibogozod az jön le belõle hogy 70-80% a az embereknek csak játszik és kis % a figyel a teljesítményére és akar tehetséges lenni.Másik része meg az hogy hiába fejlesztetem ki majdnem az gész orosz ágat ha randomban bohóckodok a nagyvasakkal. Haverral keresünk klánt de mindenütt ez fogad.

No problemo😊 nem azért írtam, csak olyan érdekesnek tûnt😊

Nem játszottam valóban csak mivel nekem nem olyan magas az effem ilyesmi klánokba nem vesznek be. Marad a töltelék ahol vagy érvényesülök vagy nem.Gondolom neked se esne jól ha 4 bõl 4 klánba belépsz és full alap lenne az hogy olyanokkal foglalkozz hogy tier 8 ba saját tierjét nem tudja sebezni fullos tankal, vagy belever a csapatába 1000 es sebzést az arty aztán kör végén lapít mint a szar a fûbe aztán gondolkozz hogy szólsz e érte vagy nem mert jönne az hogy te minek cseszegeted a másikat ez csak egy játék. Vagy azok a körök ahol ránézel egy értékelésre és minimum 3 vagy 4 tank úgy volt csatába hogy semmit nem sebzett. Mindezt bajnok században.

Ennyi ráuntam. Az én szintem az hogy 3 as T54 szakasz aztán falkába mehet a rush. Vagy ugyan ezt IS7 el vagy campelgessünk object 704 el aztán valaki legyen parancsnok és mondja be a célt hogy mire lõjünk hárman egyszerre aztán röhögjünk a jó kis 2000 es sebzésen.Vagy romboljunk object 212 vel úgyszint hárman elpusztítva a felsõ három vagy négy top tankot aztán lazán nyerve minden kört. Ez az én szintem csak sajna 60-70% a képtelen ilyenre. Sokba kerül idegesítõ és hasonló kifogások. <#vigyor0>

Szerintem félreértettél. Ha sértõ volt elnézést érte, nem gondoltam hogy magadra illõnek érzed.

És miért kellene változnia bárminek is ennek hatására? Nem mindenki olyan puding ember, mint te. Az én véleményem az, hogy a multi játékokban egy egészséges versenyszellem igenis jót tesz a csapatnak, az embernek, meg úgy általában mindennek. Ez az alapvetõ emberi természet része kellene hogy legyen, akibõl ez hiányzik, az ennyi erõvel akár le is fekhet a földre aztán éhen meg szomjan is halhat...
Az egyik legszánalmasabb dolognak azt tartom, hogyha valaki a bénázását azzal magyarázza, hogy õt nem érdekli ez az egész. Akkor minek tolja ilyennel? Semmi sikerélménye nem lesz, de ebben a játékmódban emiatt nem csak õ fog szívni, hanem miatta másik tizenakárhány ember, akik a random hülyeség miatt egy csapatba kényszerültek vele.
Félreértés ne essék ez nem a kezdõk, meg gyengébb képességû játékosok ellen szól, én még soha senkinek nem szóltam be és ezután sem fogok csak azért mert béna, lehet magamban puffogok egy sort, de nem oltom le érte, hacsak nem provokál, mert akkora Generalissimusnak hiszi magát, hogy még kötekedik a többiekkel is, amiért õ megölette magát.
De ez a képmutatás ez viszont tényleg kiborító. Ezzel azt fejezed ki, hogy nemcsak béna vagy, de mégcsak nem is érdekel ez a tény, nem is próbálsz meg fejlõdni, mert minek... ha ennyire a társaságért játszol és ennyire sz*rsz az egészbe akkor menjél szkájpolni az való neked.

Mi van akkor ha neki az a 10-bõl 2 a sikerélmény? Õ ezért játszik és ezt is élvezi. Emberek vagyunk és szerencsére különbözõek.
Ez az X+ eff pedig nem más mint egy kis e-pénisz himbálás, sikerhajhászás és teljesítménykényszer.
Ez egy JÁTÉK, ha topoknak nem tetszik az állomány alsó részének játéka akkor go company vagy cw. Aztán a többiek maradnak randomban és ÉLVEZIK tovább a játékot abban a biztos tudatban, hogy nem rontják el az istenek játékát...
Ez egy JÁTÉK ami arra szolgál, hogy aki JÁTSZIK vele az jól érezze magát és kikapcsolódjon.
Eléri a célját vele aki szarul játszik? El.
Aki nagyon jól játszik? El, ha értelmes és nem húzza fel magát mások játékán.
Kb ennyirõl szól az egész.
Rengeteg nagyon értékes emberrel beszélgetek nap mint nap TS-en játék közben. Ez is része ennek a játéknak. Aki magányos hõst akar játszani, azt sem ítélem el, az ne lépjen be klánba.

"Én a magam részérõl inkább sajnálattal nézem itt az e-péniszt lengetõ hatalmas tudást birtokló, de egyébként emberileg szánalmas figurákat" te a Gyurcsók vagy? hogy így egy fórumból levezeted a másik ember életét?
Azért ne vicceljünk már😊

Ha baráti társaságra vágyok akkor elmegyek a haverokkal kocsmázni vagy máshova....

Ha a wot-ot elindítom akkor nem csacsogni akarok olyanokkal akiket még életemben nem láttam hanem játszani és lehetõleg gyõzni.

Így így.. jó példa volt az alant levõ videó, ahol egy retardált babuinozza az enemyt... na ez probléma, engem nem zavar mennyi az effje de ha idiótán viselkedik akkor az 2000 effes is egy fasz😊

az meg hogy ne lehessen nézni a másik statját egy vicc.... talán ha stat szerinti MM lenne az nem lenne jó? aki jól játszik jó játékosokkal kellene vívnia, aki meg nevezzük úgy hogy nem ügyes😊 az olyanokkal...

Problémádra az a megoldás ha letiltod a chatet egy moddal.Nincs többé idegeskedés csak a játékodra koncentrálhatsz. Randomban amúgy sincs 80% ban csapatmunka.

Próbáld ki!

Nochatmod

Ezért nincs a HPTS-ben effi megkötés. Lehet az emberkének csak párszor el kell magyarázni mit és merre máris szalad felfelé a pontszám. A lényeg, hogy jó hangulatban töltsük el az estéinket és mindenkinek legyen sikerélménye. Ha az hogy 1000-rõl 1010 lett az effije, akkor az, ha 1600-ról 1610 lett akkor az.

Én is kb emiatt léptem ki mind a 4 klánból ahol voltam eddig. Unalmas.

Ja az kimaradt, hogy ment 3 kört KV3-al és azt hiszi õ az isten 😄 Csak némileg belelovaltam magam és nem olvastam végig 😊 Bocs.

Nos. Nekem nem azokkal van bajom, akik azért játszanak, mert tetszik neki. Nincs ezzel semmi baj, mindenki más senki nem egyforma. Nekem azok cseszik fel az agyam, akik azt HISZIK, hogy mentek már 3 kört KV3-al és utasítgat, hogy mit csináljak. És kilövik elsõ körben és nekem szól be, hogy mekkora béna vagyok, mert nem segítettem. Az elején még próbáltam az ilyeneknek segíteni, meg elmagyarázni, hogy nem megyünk be 2-en 6 tank ellen mert nincs értelme. Nem. Õ megsértõdik és elküld az anyámba. Most aki béna, mert nem megy neki, mert nem überkocka, de nem beszól hanem próbálkozik azzal nincs baj. Sõt még azzal se aki csak játszik és szarik mindenre.
Már engem sem érdekel semmi, se winrét csak játszoma játékot. Csak ne szóljon be az idióta. Szerintem ez nem nagy elvárás 😊

Ott a pont. Teljes mértékben igazat adok Neked.
Ez a fórum már nagyon régóta arról szól sajnos, hogy kinek mekkora az effije, meg milyen überkirály. Én azt tapasztalom a klánomban, hogy általában azok mennek el, akik nem találják a helyüket, nem tudnak beilleszkedni a társaságba. Én a magam részérõl inkább sajnálattal nézem itt az e-péniszt lengetõ hatalmas tudást birtokló, de egyébként emberileg szánalmas figurákat. Akik ezt a fórumot olvasgatjuk, már csak az infók miatt tesszük, hozzászólást ide felesleges írni, azonnal elõugrik egy hipertehetséges és lehülyézi a kezdõket.

Ha tényleg baráti társaságra vágytok és nem vagytok kíváncsiak a kioktatásokra, akkor gyertek a HPTS-be ! 😊

marhaság ez kéremszépen

A rubikkockával sem focizol, mint ahogy med tankkal sem hátul kempel az (elnézést de értelmes) ember és nem tudom elképzelni, hogy milyen sikerélmény kapcsolódik ahhoz ha valakinek 10 lövésébõl kettõ sebez.
Egyébként erõsen gyanítom hogy sosem játszottál még 1600+ effel rendelkezõ playerrel, mert valszeg más lenne a véleményed arról hogy nincs semmi különbség, mert hiszen mindenki csak játszani akar.

Az a baj hogy én ezt leírtam ide, kb 5 óra múlva se híre se hamva az egésznek, semmi nem változik tõle.

Soha nem tudod, hogy ki ül a másik hk-ban. Lehet, hogy egy 7 éves kisgyerek, lehet, hoy egy 80 éves öregember, vagy mondjuk egy mozgássérült, stb., akik szeretik a hk-kat, örömmel játszanak a játékkal, de bizonyos okok miatt soha nem tudnak akár egy középszintû eredményt felmutatni. Gondolom a World of Warcraft-ban, meg a hasonló, most divatos MMO-kban is vannak ilyenek.

Roger6
Én egyetértek veled. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem tudom eddig mit hittek az emberek hogy mindenki csak azért lép be a játékba mert tank ász akar lenni meg felakarja támasztani Rommelt.5 évestõl akár 60 éves korig bárki játszhat és annyi ember annyi cél amiért játszik. Idegölõ és primitív azért cseszegetni valakit mert nem eredményes egy játékban. Lehet õ élvezi minden pillanatát meg végig jól szórakozik az összes csatába és röhögve megcsinálja bármelyik tier 10 es tankot. Míg mások egy vereség után kudarcként meg traumaként megélve másikat okolva szidják a játékosokat és elméleteket gyártanak hogy ez a hiba meg az. Egyiknek se esik le hogy játékkal játszanak nem munkaeszközzel és egy játék célja hogy jól érezd magad és nem az hogy mentálisan és idegileg leépítsen aztán ugyan azt elérve mint aki csak szórakozik ugyan ott vagy tier 10 ben.Nincs tovább nincsen tier 20 meg tier 30.Nem leszel se több se kevesebb a valós életben mert gyöngébb szinten játszol.Rengeteg emberrel elbeszélgettem TS en és több mint a fele csak a társaság miatt játszik és mert szereti a tankokat, nagyon kevés mondta azt hogy eredményes akar lenni a játékban.Csomó 700 as meg 1000 effis emberkével játszottam szakaszban és mind remek és csodálatos ember és ha nekikezdtem volna cseszegetni hogy neked miért csak ennyi az effed, ki vagy te egyáltalán meg mit akarsz te ettõl a játéktól ha alig van eredménye annak amit csinálsz?Kurvára semmi értelme megvetni azért valakit mert nem akkora az effije amekkora a tiéd vagy nagyobb.Csak a saját szegénységi bizonyítványát mutogatják meg az elnyomottságukat fejezik ki ha ezzel foglalkoznak.Amúgy is mi a logikája és az értelme hogy te vagy a legjobb? Ezek csak számok és karakterek.A játék lényege hogy haladj a létrán felfelé és létrának van vége, nincs tovább.Megint hova lyukadunk ki?A nagy büdös semmire, arra hogy befolyásolod az idõt ami alatt eléred a létra végét. Egy szó mint száz alig várom hogy a WG bevezesse azt a lehetõséget hogy ha akarod ne legyen publikus a statod mert rengeteg problémát megoldana vele. Lehetne nyugodtan játszani anélkül hogy egyes emberek inzultálnák a másikat mert õket zavarja hogy egyedül nem lõ nullába mindenkit 5v1 be és hoz le minden kört mert ez a menõ. Lehet itt a fórumon is barátságosabb kellemesebb környezet lenne nem menne a másik egrecírozása és senki nem szívná a másik vérét.

Köszi aki elolvasta és idõt szánt rá. Mellesleg leírhatná más is mit gondol errõl! <#kacsint>

Beszólásokat és nagyképûsködést ha lehet mellõzzétek!

http://www.planetwot.com/

persze csak miután regisztráltál

Roger6
Ezt a grafikont hol tudom megnézni? Mármint sajátot?

Van még fent 1 BF-es gameplay videója, abba is belenéztem. Hááááát!
A színvonal hasonló. :-D
Valahogy megkeresem a srácot, hogy csináljon még ilyen videókat.
Nekem bejött. <#nevetes1>
TANULNI AKAROK!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jogos, köszi, hülye vagyok. Már annyira régóta használom, hogy egy-egy hónap már a felosztás így egy-egy nap nagy kiugró eredménye már nem is látszik. Gondolom állítani nem lehet rajta.

És ha már grafikon, érdekesség, október vége óta nincs prémiumon. :-)

Nem semmi ez a majmos videóó 😄 😄,,,,de az a pompás játékos,,ott lejjebb,csak tudnám ,milyen indíttatásból tette fel ezt a replayt,,azt hiszi így kell,,,vagy elrettentés,,,,de most már tényleg van rálátása az embernek micsoda playerek vannak <#worship><#worship><#worship><#worship>