World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régebben Mines-on be tudtál állni a sziklába, és csak artyval tudtak sebezni. Érdekes volt. 😊

Jó kis fun tank..de én eladtam,,a nagyobb cél érdekében 😄
Solten
Croissant powa!

Victory!
Battle: Airfield 05 December 2012 14:28:12
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 3,188 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 39,498
Battle Achievements: Top Gun, The Lion of Sinai

Saor Alba

Solten
Tesztszero utan (briteket nerfeltek), ugy gondoltam hogy a Cromwellnel megallok, koszonom. A tier X egyetlen elonyet (nagy ROF) is elvettek a kancso ruszkik, visszasullyedt az atlagosbol az atlagfoschba.

Saor Alba

Egyszer találkoztam egy olyannal. Megpróbált halálra szurkálni, ha én hamarabb öltem meg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

SEHOGY 😄 😄 manapság a szoba növényzet nagyon buja...😊
Régebben ment az a taktika, hogy 3 percig nyugi egyhelyben a bázison, aztán teljes sebességgel irány az ellenséges bázis. Nem tudom manapság mennyire mûködik. 😊

A T-28, minden hibája ellenére, jobb fegyverzettel bír, így nagyobb az esélyed vele a jobb eredményre, mint az A-20-al (a Zisz-4, ugye). Egyébként nagy elõny, ha párhuzamosan viszed a két vonalat, mert sokat lehet spórolni a fejlesztési "költségeken" (XP, stat-roboló csaták számának redukálása).

...

#187626:

Na, az a másik, még életképes, korai brit - nem ennyire szélsõséges, de a kicsi alfa miatt gyakran hátrányt szenved a csatákban. Viszont a folytatásuk már koránt sem kelt ilyen pozitív, a T8-ig bizonyosan. 😞

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sunsetjoy
PlanetWoT:

Average tier: -41.39

Öhh, azért ennyire nem volt rossz a tegnapi nap😊
Kivéve, hogy a Pattont platoon nélkül vonzzák a vesztes csaták... b+

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Ha van valakinek kezdõ akk kódja(tudjátok mire gondolok 😊) elküldené nekem PM-ben. Elõre is köszönöm.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solten
Szoval a Matildat nem is probaltad? <#ijedt> Szerintem tetszeni fog az iszonyat ROF-os agyuja 121 pennel 😊 Es meg baromi pontos is.

Saor Alba

Ezzel a tankkal csak akkor lehet "eredményes" kört kivitelezni, ha a saját tierjében, "hagyományos" harcmodorral tudsz küzdeni -> a nagyok közötti scoutolás nem az erõssége (nagy darab, nem gyors, nem lát messze). Ki kell vele várni ezeket a köröket és egybõl jönnek az 1000 XP-s körök, mivel a szintjéhez mérten, egész tûrhetõ lépességei vannak - a free-XP-t, én, másra tartogatnám, mert ez a gép nem veszteséges, még 20 XP-t adó körben sem.

...

#187612:

Azért nem hátrány, ha szembõl is lehet a KV-n fogást találni (a random segítségével), mert elfutni elõle nem lehet vele. Részemrõl ezért maradtam az L/50-nél nála.
Hihetetlen, hogy mennyire igényli a 100%-os legénységet, hogy elfogadható szintre gyorsuljon a löveg.
Nálam bevonatos optika (lassú, szinte mindig mozgásban van) és célzásgyorsító (nem árt, amíg ki nem kupálódik a legénység) van még fent, de ezeket -50%-os akcióban vettem. 😊
Szórakozni tényleg nem rossz vele - a sajátjai között!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sunsetjoy
A-20
36.36% WR
55 battle

sejtem, hogy én is valahogy trükköztem.D Nem ma volt, nem emlékszem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
T-28 viszont egy brutálisan jó kis tier4-es tank ha fullos.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Solten
Menj csak delutan vele, nagyobb esellyel NEM kerul magasabb tierbe ahol csak free frag.

7.5-os sajna

<#alien>

Saor Alba

patchaou
Én is gondoltam már rá, hogy free segítségével átugrom, csak hogy legyen T-34-em, de ezt a kínai ág majd megoldja 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát, én a másik ágra mentem, mert ott több ágyú várt készen T5-ig a medium ágból.

Ezzel 2 bajom van. Az egyik, hogy szeretném, ha lenne T-34-esem, ez egyfajta cél, ami valószínûleg jóval elõbb elérhetõ, mint a T-43. Ráadásul a heavy ág is ugyanolyan szenvedõs a T-28-cal.

Nem benned van a hiba, ha ez megnyugtat. Az A-20 sajnos csak ennyire képes.

Solten
Szerintem a Matilda mokasabb. De kinek a pap... 😊

Saor Alba

Sunsetjoy
Szerintem a kettõ közötti, vagy ötvözetet próbáld.
Várj az ellenséges scoutokra, várd meg a csapat illetve az enemy szétaprózódását, és akkor a leggyengébb ellenállás fele indulj meg, a lemming taktika miatt ott elvileg gyakran tényleg gyenge a sztori. Persze ott is a túl egyedüli harc halál, próbálj meg ott is kisegítõ szerepet vállalni.
Amúgy tényleg kissé szenvedõs, de próbálni kell ötvözni a két taktikát.

patchaou
Én a következõ taktikával oldottam meg. Heavy ágról mentem át T-43-ra. A-20-nál bevallom feladtam.

Pales27
Én is ugyan így voltam vele anno, napi duplára vedd elõ max vagy freebõl lépd át.

Üdv!
Valaki tudna egy használható taktikát mondani, amit az A-20-as orosz könnyû páncélosnál célravezetõ lehet alkalmazni? Eddig 2 taktikát próbáltam, de már kifogytam az ötletekbõl:
1) Ami a csövön kifér, végigrongyolok a pályán, és igyekszem manõverezéssel elkerülni az ellenséges tüzet. Eredmény: A tankomon több lesz a luk, mint a tank.
2) Elbújok egy gyakran használt útvonal mellett a sûrû növényzetben, és mozdulatlanul várom, hogy jelentsem az ellenség pozícióit. Eredmény: Még azelõtt rommá lõnek, hogy bárkit is észrevettem volna.
Egyéb használható ötlet? Kezd elegem lenni, hogy ez a szerencsétlen tank semmire sem jó...

Hát éppen próbálgatom én is mind a két top ágyúval, egyelõre jó mind a kettõ. Az a bizarr, hogy 75-össel több lõszer fér bele, és annak is elég jó ezen a szinten az APCR-e.

Csak ventit rakta még rá fixen, nagyon nem akarok rá költeni.

De ha ez top tier, akkor egy zsebtigris...

Sunsetjoy
Ha ez a Valentine brit medium tier 4, akkor nem vagy perverz, szerintem is jó kis járgány...

Mondjuk IS7be nem ajánlott, mert olyan mint egy öngyújtó. Ha emiatt ki van véve a tûzoltó cucc, sokszor fognak Szergejék ropogósra sülni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Extra üzemanyag csökkenti 5%-al a talajellenállást, így terepen elvileg a fordulóképességet is növeli.

L/50-el (legjobb átütés, with AP), 100% legénységgel + BIA + célzó-skill-ek + ventilátorral (+ töltésgyorsító volna az igazi, de az nincs a listában), nem volna jobb?
Ha az MM és a random kegyes hozzá, akkor nagy dolgokat is lehet alkotni vele! 😊

Tud valaki olyanban segíteni hogy az extra effekteket amik vannak azokat még látványosabbá tenni? Tüzelés és füstcsóva. Keresgéltem modot de nem nagyon van.

persze, tudom csak az Is-8 után kicsit lassúnak tûnik, gondoltam tudom valahogy kompenzálni, de imádom egyébként egy szörnyeteg 😊

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

Csak a lánctalp HP-ja növekszik 50%-al, meg + teherbírás, szóval IS7re haszontalan.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Passzolok, azt csak akkor szoktam néha tankra rakni, ha az alap talp nem bírja el a tornyot, ágyút. A leírásánál csak teherbírást ír. Én semmiképp nem cserélném le egyik felrakott cuccal sem. Nem kell azzal az is-7-el forgolódni. Menni kell vele elõre és darálni.

Elvileg az csak +HP-t és teherbírást ad.
a felfüggesztés, ilyesmiken nem segít? nem tudom pontosan mire jó, nem használom.

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

patchaou
Skillen kívül szerintem nem, de javítson ki valaki ha tévedek.

Pales27
A T62 benne van a házban, nem tudtok kilõni (teszt szeró)

köszönöm, nekem is ez volt az elképzelésem, még egy kérdés ha meg engeded,a fordulási sebességén lehetne valahogy változtatni? a skillen kívül?

Az nagyon perverz, ha azt mondom, ez tetszik, és meg is tartom?

Igazából a kiabálás és alapos lebaszás elég jótékonyan hat a CW-n elért teljesítményre. Nem 1x volt már hogy egy elkúrt csata után az FC alaposan lehordta a csapatot, fõleg azokat akiknek a sebzése a béka segge alatt volt. Aztán láss csodát, a következõ csatában szinte agyon vertük az ellenséget.
Meg aztán vannak emberek akik másra nem is reagálnak szinte. Van nálunk olyan aki egyébként nagyon jó játékos, de kb mindent 3x kell neki elmondani hogy végre megcsinálni. Szóval mire az FC már üvölt, akkor kezdi el tenni a dolgát.

patchaou
Venti, töltésgyorsító és stabilizátor. Nálam ezek játszanak.

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy IS-7 re milyen modulokat érdemes felrakni ?

patchaou
A régi szép idõk. Jó kis csatákat toltunk az sg-s századdal.

Na látod, nálam XVM nélkül mindenki egyenlõ esélyekkel indul.

Ha az emberek tudataban lennenek a sajat kepessegukkel es tisztan el tudnak kuloniteni, hogy o csak szorakozni akar vagy tenyleg csapatjatekot jatszani akkor lehetne itt is megoldast talalni kozpontilag.
A Gran Turismoban ez ugy lett megoldva, hogy volt standard es profi fizika. Az elobbiben jobban tapadt a kocsi igy konnyebb volt iranyitani. A gyerekek meg a kevesbe tehetsegesek nem is nagyon jotek a csuszos fizikaval. Kiprobaltak es rajottek semmi keresnivalojuk ott. Csak attol tartok a sok mikulas nem erne fel esszel, hogy neki is jobb a sajat szintjen jatszani.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Persze,ez nyilvánvaló. Csak mivel keveset jáccom és ráadásul még mindig vannak tankok, amikkel erõlködök, de nem tudom mire jók 😛, ezért ez egy lassú javulás. Még egy tízes kell, hogy kisárguljak...így még sokáig csak a "pro"-k lenézõ ellenszenve jut 😊

pedal to the metal...

patchaou
Én is hasonlóképpen vagyok.

Vajon paradoxon, ha mindkét oldallal egyetértek?

Már nem a reggeli alufóliacsákós konetora gondolok. 😊

patchaou
Mostanában prémmel is jó eredmény a 80k-es kör. <#eljen>

+1

😄DDD