World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szakesz ha companyt vezet, akkor 10-bõl 9 gyõzelem, és akkor az egy szar nap volt. Abba pedig belesápadnál, ha tudnád, mennyi idõs.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem hiszem, arra emlékeznék😊 Lehetséges.
hagyd Yossarian, megjöttek a megmondó emberek, itt mi már csak a rengeteg tudást olvashatjuk. Nem szabad beleszólni a nagyfiúk dolgába, tudod...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Sippie
Az is lehet hogy tõled olvastam, ha már írtad korábban 😄 Ha nem akkor valakitõl biztosan. De szerintem õ is tudja magáról
Megeshet, de akkor úgy tûnik, nem vagyok úttörõ😊 Fene.
Ugyan, még a végén elpirulok😊
Sippie
szerintem már írták korábban 😄
"Akik ezt a fórumot olvasgatjuk, már csak az infók miatt tesszük, hozzászólást ide felesleges írni, azonnal elõugrik egy hipertehetséges és lehülyézi a kezdõket."

Ehhez képest merõ konstruktívságból hergeled itt a random beli generalissimusoktól megcsömörlött fórumozókat 😊

Ezt pedig csak úgy általánosságban:
Néhány ember szemében lassan már az lesz a bûn, ha valaki veszi a bátorságot, és megpróbál értelmesen játszani, vagy ne adj' Isten még nyerni is szeretne...
Jó, hogy nem azt üvöltözik már, hogy tiltsák ki a játékból, akinek 1000 feletti effije van. Sok no lifer... tönkreteszik azoknak a sikerélményét, akik csak jól szeretnék érezni magukat miközben seggel harcolnak, meg HE-vel lövöldöznek a tier10-es tankjukkal 😄

Nagyon kemény vagy. 😊

Csak gondoltam itt az ideje, hogy kimondja valaki😊
Most megkaptam a magamét. 😊

Ott áll "még tõled is "de ezt is elértetted mint az eredmény orientált mondandómat.Mert pl ott sem írtam olyat ,hogy eredményorientált klán,sem hogy oda akarnék kerülni.
Az nem, de hogy az arcodtól nem férsz be az ajtón, az is hétszentség. Tõõõhh...
Bocsánat, de nem vagyok tanító bácsi. 😊

A 110. csatara csak osszejott vegre pedig csak 1777 exp-t kaptam. Valamiert ezt a tankot nem kenyezteti el a jatek exp-vel. Nem adja konnyen a T-62-re az Ace Tankert.

Victory! Map: Ruinberg 05 December 2012 15:17:00
Vehicle: T-62A
Exp: : 3,554 (x2) Credits: : 76,926
Achievements: : Radley-Walters's medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

"Ebbõl a szempontból pl nagyon pozitív példa szakesz. Én még nem hallottam ordítozni, se kurvaanyázni, se hangot felemelni, de ha valaki hibázik az megkapja az infót hogy mit és hol és kellõ nyomatékkal."

Három oka lehet annak, ha nem hallottál még ordítozni:
1. Tudsz játszani.
2. Keveset játszol velem.
3. Ki van kapcsolva a hangszóród.

Nem persze,de nem mondtam,hogy én klánba akarok kerülni,ha jól emlékeszem..Természetesen nem fogunk ezen vitázni,annál többek vagyunk"remélhetõleg".Azt viszont szívesen kipróbálnám,hogy mit tudsz,mert mivel ha már rám lestél,akkor láthattad ,hogy mittudom én mennyi az effem,de kezdõnek számítok,mert fél éve ha játszom ezzel,és a T9 a legnagyobb tankom,mert olyan sokat nem ülök elõtte, szívesen fogadnám a tanácsokat,még tõled is "furkászkám" most minden vicc nélkül,komolyan!
Sippie
még a teljesen ismeretlen random ellenfél is megkapja az infot, valóban pozitív 😄
Ja, megkapja az infót... Így is lehet mondani. 😄

WoT account: cpt_Hungarian

Hát... De.

Volt, hogy hárman kiabáltunk már egyszerre, hogy ne kolbászoljon már a jóképességû, hanem hajtsa végre már azt a percekkel ezelõtt kiadott parancsot.

Azért van egy határ, amit nem illik átlépni.

IRL Seregben sztem más, ott meg kell törni az embert hogy feltétlen engedelmeskedjen, hogy amikor jön a parancs hogy "na te most megrohamozod azt a géppuskafészket" akkor rutinból jöjjön az engedelmesség.

Itt a WOTban ugye nincs élethalál harc, bárki befekszik a pixeltankjával a pixeltank elé kilövetni magát, tehát nincs szükség se ordítozásra, se agresszióra. Káromkodásra meg bunkózásra végképp nem.

Fõleg olyankor nem, amikor nem az emberen múlik a dolog hanem a woton meg a randomon... én voltam leb*szva elég keresetlen szavakkal CW alatt/után, mert a batchatommal lepattantam egy amx50b-rõl (ha nem pattantam volna sanszosan nyerünk, mert igy tudott resetelni az egyébként már hulla lettt volna tank).

Ebbõl a szempontból pl nagyon pozitív példa szakesz. Én még nem hallottam ordítozni, se kurvaanyázni, se hangot felemelni, de ha valaki hibázik az megkapja az infót hogy mit és hol és kellõ nyomatékkal.

Kár ennyire pörögnöd azon, hogy azt mondtam, hogy egy eredményorientált klánban veled biztos nem fognak üvöltözni. Szerintem ezzel te is tisztában vagy.

nah en ma tuti nem megyek e75el 😊))

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Figyelj ,elhiszem ,hogy jobb vagy ,nem vonom kétségbe,de hogy álmatlan éjszakát ez nekem nem ,csak neked okozna az tuti.
Ja, pl engem is. De legalább nyíltan beszélsz <#vigyor>

Nem gladiátorkodunk,csak gondolom nem volt téma,és õ felsége 😊 talált egyet magának
Szoktam 1v1 csatákat játszani, mert általában sokat lehet belõlük tanulni. Vele is lejátszhatok pár 1v1-et, bár a végeredményt illetõen nem hiszem, hogy meglepetés érne.

mijki
A nép gladiátor viadalért kiált! 1v1-et, 1v1-et 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha nagyon sietsz akkor szerintem igen, én emlékeim szerint utoljára raktam fel már az alappal is elfogadhatóan mozgékony.

..ne mondj ilyen csunyat a hatranyoshelyzetu, csak a jatek szepsegeert jatszo csapattarsaidrol. akik csak a garfikat es a kulonbozu uj hangefektek miatt jatszanak, te elvetemult nolifer epeniszlengeto ! 😊

ertsd meg oket! h kepzeled h elitelheted oket! hiszen ez egy csapatjatek, amiben semmit nem tettek a csapat es a gyozelemert, hiszen csak jatszogatnak! ha eredmenyt akarsz menj cw-zni! 😛
kibaszott babuinok😊

,,, egyedi? no?miért,teljesen összezavar az egynél több vesszõ? vagy mi a szösz,vedd úgy tagolom ,hogy az olyan kis furkász mint te ,aki gondolom igen nagy játékos,,tudjon mibe beleszólni.
Top motor ehhez mennyire kell? Ki lehet hagyni?

Milyen zsenialitást vélsz felfedezni?? mond el
Szabad a csók ! 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

A különleges és egyedi írásjeleidet látva (,,,) igazán kíváncsivá váltam, szóval gondoltam meglesem, hogy a játékban is olyan zseni vagy-e, mint itt a fórumon. 😊

Ja azt elfelejtettem, hogy prémium nélküli eredmény.

Pályafutásom talán legjobb köre T-44-el

..az egeszben a legviccesebb h ugy allanak pont beled, h en legalabbis nem nagyon emlekszem ra h annyira e-peniszlengeto vagy eppen a bena jatekosokat ostorozo lennel...
Akit (se) tudtatok megtartani.

:-)
mi koze a premiumnak mega tier tizes tanknak az effhez?
Savanyú neki a szõlõ. Ennyi az egész. 😊

Most jön a e-pénisz, csak figyelj...

..a smile a vegen meg sorminta. de sebaj, daramatizald meg, plane h vette a lapot akinek szolt..
Ezzel az effis baromsággal meg csitulj,,,neked van szerintem legalább 2-3 Tx-tankod meg prém is ,,,mert az ilyen mint te tuti vérre megy (pff) nekem köbö 1 hete van meg a T9 ...azzal azért nem úgy megy...te meg persze össze szedsz 15k csata alatt Tx tankokkal 1500 effet...errõl ennyit TE.
Na errõl beszéltem dél körül, itt a következõ "halálosztó".

figyelj én nem is megyek klánba csak megjegyeztem...mivan olvasol és rögtön meg is nézed ??? kis nyavajás 😄😄
A helyedben 1000 alatti effivel nem aggódnék amiatt, hogy egy eredményorientált klánban üvöltözni fognak velem. 😊