World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Ehhez képest merõ konstruktívságból hergeled itt a random beli generalissimusoktól megcsömörlött fórumozókat 😊
Ezt pedig csak úgy általánosságban:
Néhány ember szemében lassan már az lesz a bûn, ha valaki veszi a bátorságot, és megpróbál értelmesen játszani, vagy ne adj' Isten még nyerni is szeretne...
Jó, hogy nem azt üvöltözik már, hogy tiltsák ki a játékból, akinek 1000 feletti effije van. Sok no lifer... tönkreteszik azoknak a sikerélményét, akik csak jól szeretnék érezni magukat miközben seggel harcolnak, meg HE-vel lövöldöznek a tier10-es tankjukkal 😄
Victory! Map: Ruinberg 05 December 2012 15:17:00
Vehicle: T-62A
Exp: : 3,554 (x2) Credits: : 76,926
Achievements: : Radley-Walters's medal, Top Gun, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Három oka lehet annak, ha nem hallottál még ordítozni:
1. Tudsz játszani.
2. Keveset játszol velem.
3. Ki van kapcsolva a hangszóród.
WoT account: cpt_Hungarian
Volt, hogy hárman kiabáltunk már egyszerre, hogy ne kolbászoljon már a jóképességû, hanem hajtsa végre már azt a percekkel ezelõtt kiadott parancsot.
IRL Seregben sztem más, ott meg kell törni az embert hogy feltétlen engedelmeskedjen, hogy amikor jön a parancs hogy "na te most megrohamozod azt a géppuskafészket" akkor rutinból jöjjön az engedelmesség.
Itt a WOTban ugye nincs élethalál harc, bárki befekszik a pixeltankjával a pixeltank elé kilövetni magát, tehát nincs szükség se ordítozásra, se agresszióra. Káromkodásra meg bunkózásra végképp nem.
Fõleg olyankor nem, amikor nem az emberen múlik a dolog hanem a woton meg a randomon... én voltam leb*szva elég keresetlen szavakkal CW alatt/után, mert a batchatommal lepattantam egy amx50b-rõl (ha nem pattantam volna sanszosan nyerünk, mert igy tudott resetelni az egyébként már hulla lettt volna tank).
Ebbõl a szempontból pl nagyon pozitív példa szakesz. Én még nem hallottam ordítozni, se kurvaanyázni, se hangot felemelni, de ha valaki hibázik az megkapja az infót hogy mit és hol és kellõ nyomatékkal.

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ertsd meg oket! h kepzeled h elitelheted oket! hiszen ez egy csapatjatek, amiben semmit nem tettek a csapat es a gyozelemert, hiszen csak jatszogatnak! ha eredmenyt akarsz menj cw-zni! 😛

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening