World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Sõt! Ha mondjuk vannak ilyen meg olyan rendezvények, CS meg UT meg mittomén milyen versenyek, és az ottani gyõztes a nyereményét felajánlja az afrikai éhezõknek, vagy kampányol mellette az online rendszerben mint ismertebb játékos, az is tiszteletre méltó.
Itt én elváltam mai topikunk tárgyától (õ nem is klánvezér csak egy kommangyír), csak szigorúan a te álláspontodra reagáltam ("tisztelet videojátékbeli teljesítményért nem jár").

Az Ibrahimovicról szóló mondatodat a minap szinte szó szerint így tálaltam édes jó apámnak <#nevetes1>
Itt eljött a tényleges vicc kategória,embereknek ennyi realitása legyen az életben,hogy "igen is tiszteletre méltó" elmentek a faszba,ez játék,tisztelet,ezek után mit értek mint ember ? Röhej
Ez tény és való, csak nehezen hiszem el, az általad felsorolt jó tulajdonságok megvannak egy emberben, aki becsüccsen egy nyilvános fórum elé, és jól leolt mindenkit, akinek kisebb a virtuális puskája az övénél😊
Ezt valószínûleg sosem fogom megtudni, szóval passzolom.

Láttam... bár már az is elég sokat elárult a készítóje igényességérõl, hogy kamerával filmezte a monitort, ahelyett, hogy a replaybõl csinált volna videót. És ezt még nyilvánosságra is hozza, mert még önkritika sincs benne 😊

Sippie
Ja és persze rendkívül tisztelem azt akinek nem mondjuk ki a nevét, de a szeme a pályán, és odateszi a vasat és próbálkozik <#idiota><#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lószart 😄
Ne bántsátok a huszárokat <#ejnye1>😄

WoT account: cpt_Hungarian

Sippie
Akkor más szempontokat veszünk figyelembe a tiszteletnél, pl Ibrahimovicsot az életbe nem fogom tisztelni, mert egy egoista bunkó állat, hiába nagyon jó játékos. Ellenben Iniestát tisztelem aki amellett, hogy jó játékos, emberileg is fel lehet rá nézni, adakozik folyamatosan, dícséri a társait, a VB gyõztes gólját pedig a csapat egyik õsi rivális játékosának ajánlotta aki a pályán halt meg, de a barátja volt. Remélem érthetõ hasonlat 😄
Sztem videójátékokkal kapcsolatban van olyan teljesítmény ami lehet tiszteletre méltó, mégha ez nem is közvetlenül IRL dolog.

Kimagasló példa sztem az, ha vki össze tud tartani egy klánt (IRL baráti társaság), ami igen komoly meló. Mert itt olyan IRL skillek és képességek kellenek mint szorgalom, önfeláldozás, szervezõkészség, türelem és nagyon sok esetben empátia (hogy tudja kezelni a sok szart meg emberi konfliktust ami egy klánban elõjön).

Egy videojáték-huszár nálam már itt megbukik.

Ez nagyon ott van. 😊 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Igazából én is azokat tisztelem akik méltóak rá, mert mondjuk leraknak valamit az asztalra. Nem azokat az a retardáltakat akik kb semmit se csinálnak egész csata alatt. Netán itt verik magukat a szánalmas kis eredményeikre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem gondolom. A hozzászólás elsõ felében említett emberekre gondoltam.
Olyanokra, akik mindenkit lenéznek, akinek kevesebb az eff-je, mint nekik.

Ha találkoznál egy olyan emberrel, aki jobb játékos nálad és õ azt mondaná, hogy te egy szar játékos vagy, akkor nem alakulna ki feszültség közöttetek? 😊

Napi szinten játszom elég ügyes emberekkel és érdekes módon sosem éreztetik velem, hogy õk felsõbbrendûek lennének nálam. Szóval van ilyen is...

Rendben, akkor úgy tûnik a mentalitásunkból származhat a félreértés. Nekem a tisztelethez két dolognak kell teljesülni: egy, hogy az ember olyan dologban legyen kiemelkedõ, aminek a való életben a hasznát veheti. Egy videojáték-huszár nálam már itt megbukik. Kettõ: hogy még ha õ az istenkirály is az adott dologban, ne legyen nagy arca. Természetesen lehet rá büszke, legyen is, de ne sajnáljon le másokat. Ha meg mindez egy számítógépes játék alapján történik, akkor nekem már átmegy az "ellenszenves" kategóriából a "nevetséges"-be. Úgy tûnik a múlt század gyermeke vagyok😊 Ettõl függetlenül természetesen lehet Szakesz teljesen rendes, használható, de ahogy pl Greenscape kollega is említette, segítõkész emberke, ismételném, én csak az alapján reagálok, amit tõle itt ezen a fórumon látok. És még erre sem reagáltam volna, ha nem konkrétan másokat oltana, lekezelõ stílusban.
Ma hobbytroll linkelt egy videót délelõtt, ha nem láttad nézd meg😄 cak hogy milyen playerek vannak😄

Várjuk meg míg befagy a Duna és a jegén megkoronázzuk Szakeszt !!!
Te vagy a legjobb és a legokosabb is(szerintem szép is vagy).
Ha lenne húgom neked adnám... 😊

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Na mondjuk szerintem már át estetek a ló túloldalára.Emberek,"furkász" szakesz biztos nagy spííler,nem kétséges ha már ennyien csöpögtök tõle,de gyermekeim,nehogy már itt tisztelni vagy felnézni kelljen egy gyerekre mert rongyosra játszik egy szar PC játékot.Uraim,itt ne tartsunk még!!! Szakesz mint írtam ne vedd magadra ,csak az alattvalóidnak szántam!
Sippie
Láttam a replayt, nem is értettem hogy nem spottolták fel lövés után sem, dehát ezvan.
Sippie
"Szerintem ez mindenképpen tiszteletre méltó." Legfeljebb az tiszteletre méltó, aki tiszteli az ellenfeleit. A barca játékosok is tisztelettel beszélnek az esélytelen ellenfeleikrõl, nem pedig beszólogatnak nyilvánosan amikor van 1-2 szabad perce. (aki kivétel, azt meg általában nem is szokták szeretni)
Nem vagyok egy top kategóriás játékos én sem, de azért trének sem érzem magam, fõleg ahhoz képest, akiket/amiket látni lehet napi szinten randomban. Ettõl függetlenül nem kezdek minõsítgetni emberileg senkit statisztikák alapján.

De amikor mondjuk a 8. kört bukom zsinórban, mert a 3 top tankból 2 AFK, vagy alapvonalon campel, esetleg elsõnek döglik meg kiosztott sebzés nélkül, akkor azért fel tud menni a pumpa, és szerintem nem csak bennem.
Én is csak élvezni szeretném a játékot, de néhány ember mintha képtelen lenne megérteni, hogy valaki azt élvezi, ha nyer, és nem azt ha veszít. És fõleg nem azt, ha önhibáján kívül veszít, mert hiába tett meg mindent legjobb tudása szerint, ha a balsors egy kupac agytopronggyal sodorta össze.

Ejjj, még kiderül hogy Szakesz se iróniából van felépítve 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát kérlek, én nem pörgetem ezt túl. Vannak ilyen WoTcelebek, akik fel tudják piszkálni az embert. Engem már rég nem, csak mosolygok az egészen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most akarja abbahagyni. :d
A szemét, én meg megszerettem és maradnom kell. :d

Pisszt! Ilyeneket nem árulunk el!

Egyrészt rossz következtetést vonsz le, másodszor meg azért követik mert megéri, különben nem lesz meg a "vacsora". Az õsidõkben a vadászokat is a legkompetensebb vezette. Nem kellett, hogy szeressék.

Höhö... én mentem vele is, tuti vmi nagy haxor (a háta mögött páran titokban óriás mákernek hívjuk, de psszt) 😊

Vhol itt a fórumon is itt van, kempirovkán mentünk együtt E50-el. Õ beállt a scout bokorba (E50el), amellett hogy végigspotolta az ellent, még alkalomadtán kilõtt is egy-egy áldozatot és NEM VETTÉK ÉSZRE.

Én, cerkóf, vagy 200 méterrel álltam mögötte, bozótban. Ahogy csak megmozdultam (ne adj isten már lõttem is), már kaptam az áldást a túloldalról. Röhejes volt a meccs végén, õ sértetlenül tört elõre, én meg kullogtam utána egy szétlõtt E50ben 😊

Sippie
Az eff érték örök rejtély marad, legalábbis számomra. Egyik napra 4ezret írt be a wotplanet, másik napra amikor többet lõttem, többet sebeztem, többet cappeltem és spottoltam átlagban arra meg 2ezret. Szóval wtf 😄
"Arról ne is beszéljünk, amikor ezek az emberek összekerülnek és egyiknek nagyobb arca van, mint a másiknak, holott mindegyik jó játékos, de ugye ez már a dudások esete a csárdában..."

Oké, akkor egy kérdés. Bevezetõnek annyit, hogy körülbelül három hónapja játszunk aktívan ESL versenyeken. Azóta többször voltunk dobogósok, a legjobb 32 vagy 16 csapatban általában mindig benne vagyunk, és a fõ irányelv az volt, hogy magas effivel rendelkezõ emberek legyenek a csapatban. Pár héttel ezelõtt például az elsõ hely is megvolt.

Ezek alapján a logikád hibás, nem gondolod? 😊

Mondjuk mert valamit nyilván tud ha olyan játék tudása van amilyen? Szerintem ez mindenképpen tiszteletre méltó.

Most én érezzem rosszul magam, mert hozzá mertem szólni?😊 Kérlek, hadd ne. Én nem tudom, játékban/században/való életben milyen, csupán itt látom alkalmanként a hozzászólásait, legtöbbször leereszkedõ, lesajnáló stílusban, erre reagáltam. Sajnálom, nekem a tisztelethez több kell, mint ilyen-olyan pc játékban elért eredmények, még ha történetesen egy ilyen játékkal kapcsolatos fórumon is járok. Kövezz meg <#smile>
Menjél csak most vettem vissza az elõtte levõ csata volt a mastertanker😊)) ez még mindig op cucc😊

Az eff értékrõl meg annyit, soknak azért magas, mert bétában megismerte a játékot, sok rutint szerzett. Utánna tiszta lappal indult és már rutinosként sokkal jobb eredményei vannak. Õk is bénázak az elején, mint én (én néha most is :d), csak nekem már nehéz javítani ezen, meg nem is az a célom, hogy lila legyek, mert az a féltékenység és a melegek színe 😄

Vagy: Nincs megelégedve a statjaival, új acccot csinál.

Hát én ezért biztos nem csinálnék újat. Sõt, szeretem látni, hogy az elsõ tankaimmal hogy ment, és most ott díszeleg elég sok gép neve mellett a tank ász.

Ezzel nem igazan ertek egyet. En mar tobbszor kertem segitseget privatban szakesztol es kaptam is nem is akarmilyet. En egy par mondatos valaszra gondoltam csak, de szinte mindig tobbszaz karakteres hasznalati utasitast kuldott amit nem kiollozott valahonnan hanem leult es a sajat tapasztalatat osztotta meg velem. Tobbek kozott az elobb belinkelt T-62-es, tank aszos csatam az o tanacsai alapjan felepitett jatekmodnak koszonheto.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Az igazi kérdés az, miért kell egyáltalán kommentálnod? Században Szakesz egy nyugodt, összeszedett következetes valaki, tényleg csak néha emeli fel a hangját. Mûködõ parancsnoki lánc. Õszintén szólva ilyen korban ilyen integritásom lett volna bármiben...

lol...😄

Sippie
Nem biztos hogy a korával arra utalt hogy túlkoros, lehet hogy túl fiatal <#nemtudom>
Egy világ omlott most össze bennem 😊

Sippie
Azt az ismerõsödet vágd nyakon aki rábeszélt a wotozásra 😄
Szakeszt is hallottam már kiabálni egy jó párszor, de õ alapvetõen az a lelki terroros típus az oltogatásaival 😄.

Itt nem feltétlenül rólam van szó, hiszen CWben meg Companyban ugye 14 (rajtad kívül 13 ember van).

Namost az hogy én tudtam a dolgom, nem jelentette hogy mindenki tudta. Emlékszem oszottál ki companyban kollégát higgadtan, de olyan szakesz féle stílusban, hogy chaten még rád is írtam hogy hagyd már azt a szerencsétlent.
Nem ordítozva, nem káromkodva 😊 Kb úgy, mint vmi hidegvérû bérgyilkos 😊

No,ha ekkora nagyvezér,és még ahogy írtad korosabb is,merthát bele kell sápadni,akkor az ember azt gondolná,hogy korral az érettebb viselkedés,és hozzáállás egy szar JÁTÉKOZ is megvan,de hát amikor ezt osztották úgylátom a vezéredet sokszor kilökdösték a sorból!!!
nekem az ilyen vitáról valahogy mindig ez a kép ugrik be

wot nick: PsychoTrooper

Sippie
És olyankor a nagy arc már nem nagy arc? 😄

Mondjuk egyszer mentem Szakesz ellen randomba, városi pályán a saroknál álltam, vártam hogy majd kinéz. Az most mellékes, hogy már irogatott hogy csak ennyit tudok, kempelek stb. Az érdekes az volt hogy a 20 méterre lévõ teljesen nyílt sarokról szembõl kaptam a láthatatlan lövést, majd csak akkor spottoltam fel, miután már visszament a ház mögé. Na most vagy kurvajó netje és gépe van, vagy az enyém kurvaszar.Bár valszeg az utóbbi, fos UPC hiába 25 megás... de én is élveznék úgy játszani hogy csak lövés után spottolnak 😄
Értem, de ettõl függetlenül még mindig nem értem, miért kéne tisztelnem😊
Mikor elkezdtem nemrég wotozni, azt mondta az ismerõsöm, aki rábeszélt, hogy ez a legjobb magyar fórum. Akkor milyen lehet a többi? Oldalakon keresztül csak a szájkarate megy, hihewtetlen...

Mély tiszteletem egyébként Oddball29 kollegának, akinek szinte kizárólag hasznos, építõ jellegû hozzászólásai vannak, sajnálom, hogy nem sok ilyen ember van itt.

De akkor már kérdezek is Lorainne tulajokat. Hátha megszakítom e becses társalgást. A repeszpáncélt ha felrakom, segít valamit az artyk ellen? Mert ez a lóri így egy kalap kaka, legalábbis nálam.

30-asok és e fölött is szó nélkül mennek utána.

Azért szerintem van egy határ, amit nem kellene átlépni.
Nem azért, mert én fasza játékos vagyok, de amikor csatában kóstolgat a gyerek, hogy nekem csak 1300 valamennyi eff-em van (amúgy szarom le, nem is tudom mikor néztem utoljára...), neki meg 1700 és én emiatt egy szerencsétlen balfasz vagyok, akkor ez kicsapja nálam már a biztosítékot.

Akinek több van, az jobb nálam, de én ettõl még nem fogom szarul érezni magam, isteníteni meg végképp nem.

Arról ne is beszéljünk, amikor ezek az emberek összekerülnek és egyiknek nagyobb arca van, mint a másiknak, holott mindegyik jó játékos, de ugye ez már a dudások esete a csárdában...

És öhmm... Nekem akkor most ezért tisztelnem kéne?