World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT account: cpt_Hungarian
Kimagasló példa sztem az, ha vki össze tud tartani egy klánt (IRL baráti társaság), ami igen komoly meló. Mert itt olyan IRL skillek és képességek kellenek mint szorgalom, önfeláldozás, szervezõkészség, türelem és nagyon sok esetben empátia (hogy tudja kezelni a sok szart meg emberi konfliktust ami egy klánban elõjön).
Ez nagyon ott van. 😊 😊
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olyanokra, akik mindenkit lenéznek, akinek kevesebb az eff-je, mint nekik.
Ha találkoznál egy olyan emberrel, aki jobb játékos nálad és õ azt mondaná, hogy te egy szar játékos vagy, akkor nem alakulna ki feszültség közöttetek? 😊
Napi szinten játszom elég ügyes emberekkel és érdekes módon sosem éreztetik velem, hogy õk felsõbbrendûek lennének nálam. Szóval van ilyen is...
Te vagy a legjobb és a legokosabb is(szerintem szép is vagy).
Ha lenne húgom neked adnám... 😊
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
De amikor mondjuk a 8. kört bukom zsinórban, mert a 3 top tankból 2 AFK, vagy alapvonalon campel, esetleg elsõnek döglik meg kiosztott sebzés nélkül, akkor azért fel tud menni a pumpa, és szerintem nem csak bennem.
Én is csak élvezni szeretném a játékot, de néhány ember mintha képtelen lenne megérteni, hogy valaki azt élvezi, ha nyer, és nem azt ha veszít. És fõleg nem azt, ha önhibáján kívül veszít, mert hiába tett meg mindent legjobb tudása szerint, ha a balsors egy kupac agytopronggyal sodorta össze.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A szemét, én meg megszerettem és maradnom kell. :d
Vhol itt a fórumon is itt van, kempirovkán mentünk együtt E50-el. Õ beállt a scout bokorba (E50el), amellett hogy végigspotolta az ellent, még alkalomadtán kilõtt is egy-egy áldozatot és NEM VETTÉK ÉSZRE.
Én, cerkóf, vagy 200 méterrel álltam mögötte, bozótban. Ahogy csak megmozdultam (ne adj isten már lõttem is), már kaptam az áldást a túloldalról. Röhejes volt a meccs végén, õ sértetlenül tört elõre, én meg kullogtam utána egy szétlõtt E50ben 😊
Oké, akkor egy kérdés. Bevezetõnek annyit, hogy körülbelül három hónapja játszunk aktívan ESL versenyeken. Azóta többször voltunk dobogósok, a legjobb 32 vagy 16 csapatban általában mindig benne vagyunk, és a fõ irányelv az volt, hogy magas effivel rendelkezõ emberek legyenek a csapatban. Pár héttel ezelõtt például az elsõ hely is megvolt.
Ezek alapján a logikád hibás, nem gondolod? 😊
wot nick: PsychoTrooper
Vagy: Nincs megelégedve a statjaival, új acccot csinál.
Hát én ezért biztos nem csinálnék újat. Sõt, szeretem látni, hogy az elsõ tankaimmal hogy ment, és most ott díszeleg elég sok gép neve mellett a tank ász.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Namost az hogy én tudtam a dolgom, nem jelentette hogy mindenki tudta. Emlékszem oszottál ki companyban kollégát higgadtan, de olyan szakesz féle stílusban, hogy chaten még rád is írtam hogy hagyd már azt a szerencsétlent.
Nem ordítozva, nem káromkodva 😊 Kb úgy, mint vmi hidegvérû bérgyilkos 😊
wot nick: PsychoTrooper
Mondjuk egyszer mentem Szakesz ellen randomba, városi pályán a saroknál álltam, vártam hogy majd kinéz. Az most mellékes, hogy már irogatott hogy csak ennyit tudok, kempelek stb. Az érdekes az volt hogy a 20 méterre lévõ teljesen nyílt sarokról szembõl kaptam a láthatatlan lövést, majd csak akkor spottoltam fel, miután már visszament a ház mögé. Na most vagy kurvajó netje és gépe van, vagy az enyém kurvaszar.Bár valszeg az utóbbi, fos UPC hiába 25 megás... de én is élveznék úgy játszani hogy csak lövés után spottolnak 😄
Mély tiszteletem egyébként Oddball29 kollegának, akinek szinte kizárólag hasznos, építõ jellegû hozzászólásai vannak, sajnálom, hogy nem sok ilyen ember van itt.
De akkor már kérdezek is Lorainne tulajokat. Hátha megszakítom e becses társalgást. A repeszpáncélt ha felrakom, segít valamit az artyk ellen? Mert ez a lóri így egy kalap kaka, legalábbis nálam.
Nem azért, mert én fasza játékos vagyok, de amikor csatában kóstolgat a gyerek, hogy nekem csak 1300 valamennyi eff-em van (amúgy szarom le, nem is tudom mikor néztem utoljára...), neki meg 1700 és én emiatt egy szerencsétlen balfasz vagyok, akkor ez kicsapja nálam már a biztosítékot.
Akinek több van, az jobb nálam, de én ettõl még nem fogom szarul érezni magam, isteníteni meg végképp nem.
Arról ne is beszéljünk, amikor ezek az emberek összekerülnek és egyiknek nagyobb arca van, mint a másiknak, holott mindegyik jó játékos, de ugye ez már a dudások esete a csárdában...