World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Sg-fórum, én így szeretlek.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
no offense .. <#banplz>#banplz>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Olvass vissza egy picit.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
wot nick: PsychoTrooper
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Én igen is tisztelem az ilyen embereket, mert van egy olyan mondás miszerint az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Legnagyobb szerencsémre a jelenlegi munkahelyemen is van jó pár ilyen magasabb kvalitású ember, akikkel öröm együtt dolgozni, meg persze néhány olyan is aki csak megkérdõjelezni tudja eme teljesítményt, de a megmérettetéshez harmatgyenge.
wot nick: PsychoTrooper

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Fefe82, neked valós értékû nekem rohadtul nem. Semmilyen kéjes érzés nem fog el ha megnézek egy világhírû festményt. Ellenben akkor igen, ha egy jó meccset nyomok a WOT-on. Ezért lehetek a szemedbe sekélyes faszfej, de mindössze annyi a történet, hogy nekem más jelenti az örömöt, mint neked.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egyébként meg csak annyi lett leírva, hogy nagy az arca, aztán ki alakult a vita, teljesen fölöslegesen, és mindenféle le lett írva hogy dehát a company, meg dehát a CW, meg dehát a 3800-as effije. Jó, attól még nagy az arca, de ez köztudott mint az is hogy jó játékos 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Szakesz Nagyúr" vazzeg.
És pisztolyt tartanak a fejedhez hogy kötelezõen tisztelned kell valakit? Mert ha nem akkor a legegyszerûbb ha nem tiszteli, és csókolom 😄