World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Kellene egy SG talit tartani, ott az ilyen vitákat személyesen lerendezhetnék egymás közt 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

..hogy is mondta Oddball delutan? onerzet az van, teljesitmeny az nuku.

Errõl szó sem volt,hogy engem ez fenyegetne,mert nem írtam semmi olyat,hogy én be akarnék kerülni valahova,csak arra reagáltam,nem tudom pontosan de nem is számít ki volt,lényeg,hogy ha klánozol akkor néha kell ordibálni a másikkal meg lehordani,na erre írtam ,hogy bebaszna ha nekem egy kis tini pöcs üvöltene velem ha nem úgy alakul a dolog! Szó sem volt itt arról ki hova akar bekerülni.Erre õ 17k csatával rámnéz,megálapítja hogy ez énvelem nem fog megtörténni 1000 effe.alatt.Mert nekem van mittudomén 4k csatám,egy szaros T9.tankom,gondolom neki van vagy 5 T10 tankja,és ugye nyugtázta magában hoigy most én vagyok a fasza gyerek mert beszóltam egy "kedzõnek"és reagáltam erre is,mellesleg normálisan,akkor azzal jött a kis kuki ,hogy sok vesszõt teszek.!Na ennyi nem volt itt semmi,csak aztán megérkeztek a vezíír pincsijei,és elkezdõdött ez a meddõ vita,mert õk igen is felnéznek egy nyomorult PC bajnokra,ki a faszt érdekel ,hogy melyik kis pattanásos tinikuki ,mennyi effel rohangál,én csak ezen értetlenkedtem!!Ezt aztán jól kiforgatták a követõk!
En csak melyseges alazattal megkerlek bennetek , ne itt tiszteljetek/becsuljetek/utaljatok egymast ... esetleg akinek erre van igenye az nyisson erre egy topik-ot , plussz szerintem szakesz nem bena gyerek ha megsertik megtudja vedeni magat amint latom ,ezzel azt a benyomast keltitek mintha szuksege lenne vedelemre pedig nincs.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nevetséges😊
A felütés az volt, hogy nekem ugyan ne szóljon be senki, csak mert többet játszik/magasabb az effije, stb. Erre mondtam én, hogy márpedig ilyen van bizonyos körülmények között és teljes joggal, funkcionálisan. Szakesz erre jött elõ, hogy téged a részérõl szerinte ez nem fenyeget, ami objektíva áll, erre az anti e-peen liga kiveri a balhét. Röhej.

Sg-fórum, én így szeretlek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

szeretik egymás fa*zát szo*ni, no .. 😊
no offense .. <#banplz>

Értem, köszönöm a válaszokat. Nem is tudtam, hogy a jobb torony plusz életerõt ad.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Úgy gondolom indulat nincs a kommentjeimbe!
Csak azon agyalgatok miért is került ilyen mélységekben,ez a téma?!NEm szídtam a "furkászt"csak elolvasott egy kommentemet és reagált rá,amit mellesleg el is értelmezett,erre megnézte a profilom,majd leszólt,(mellesleg,nekem nincs 17k csatám)majd jöttek a barátok,és el kezdték tisztelni rajongni a wot teljesítményét!én csak ezzel voltam kicsit értetlen,hogy miért is! Nem vontam kétségbe a tudását! De elnézést ha pöcsül jöttem le,csak értetlenkedtem kicsit!
Sippie
És te miért változtattad meg az FB-s neved? 😄
Nem, dehogy kelt benned, de azért több, mint két óráig tartott kiadni magadból a felgyülemlett indulatokat, amit egy-két mondatom okozott. Talált és süllyedt. 😊

Nem tartom valószínûnek,van benne valami de kategorikusan nem jelentheted ki!
Sippie
Nagyszerû hogy tiszteled, de hagyd meg másnak is a lehetõséget hogy eldöntse magának õ mit tisztel és miért. Ez Fefére is vonatkozik. Baromira fölösleges egymást gyõzködni arról hogy tiszteld ezt, vagy ne tiszteld azt, ezt mindenki megtudja magának állapítani.
Kimaradtál a jóból Atee bátyó...
Olvass vissza egy picit.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Szóval az a lényeg, hogyha a tartály neve mellet látsz egy csillagot akkor feltételezheted, hogy nem a legjobb löveg/torony stb van rajta mert azokat még ki kell fejleszteni. Az ilyennek bátrabban neki lehet ugrani ha ellened van, jó esetben gyengébb a fegyverzete/toronypáncélzata.
Vágom vágom, sarkítva írtam. Különbözõek vagyunk, különbözõ dolgok érdekelnek minket és mindenki máshogy pörög rá egy témára. Csak azt látom, hogy te az érem egyik oldalát látod, a másikat nem. Ezért fogalmaztam sarkosan.
Az egyiknek fejlesztett tornya van a másiknak nem.
stock torony?

wot nick: PsychoTrooper

Ne maaar... most jottem haza a melobol ,eppen kezdett erdekelni a tradicionalis magyaros nekem nagyobb van tema <#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sippie
a fejlesztett tornyod +100 HP-t ad az alaphoz képest.
😄 Virkir😄 Toweliee, Bennem sem kelt semmiylen ejakulációt egy kép,pláne nem egy csendélet.Mellesleg nekem is öröm a WOT-kül nem szórakáznék vele.Valamint eszembe sem jutott téged lefaszfejezni,egyszerûen megvan a vélemény mindkét oldalról.slussz
Tudod-e kicsi huszár, hogy akik gyorsabban reagálnak bizonyos dolgokra, és olyan dolgokat is észrevesznek átlátnak és megfelelõen reagálnak le amiket egy átlagos ember akkor sem ha kõbe van vésve az orra elõtt azok az élet egyéb területén is nagy valószínûséggel sikeresek, illetve más területen is képesek hasonlóan kimagasló teljesítményt nyújtani.
Én igen is tisztelem az ilyen embereket, mert van egy olyan mondás miszerint az okosabbtól nem szégyen tanulni.
Legnagyobb szerencsémre a jelenlegi munkahelyemen is van jó pár ilyen magasabb kvalitású ember, akikkel öröm együtt dolgozni, meg persze néhány olyan is aki csak megkérdõjelezni tudja eme teljesítményt, de a megmérettetéshez harmatgyenge.

wot nick: PsychoTrooper

Sippie
köcsög pénzhajhász WG!
Meg tujda mondani valaki, hogy ha mindketten Tigrissel megyünk akkor neki miért van 100-zal kevesebb hp-ja?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ezt nem lehet innen megállapítani, de speciel én azt se vágom, egyáltalán miért érdekes. Itt benn a játékban az ilyenek nem számítanak még profi szinten sem. Te lehetsz az élet császára, ha kláncsatában csúnyán elkefélsz valamit, ugyanúgy le fognak tolni, mint az egyszeri vérpistikét.

+1 Hagyjuk a csába, mindenki elmondta amit gondolt, térjünk vissza a szokásos "oneshotolt az arty, a k*rva anyját" témákhoz <#smile>
Késtél vazze... már csak a stáblista fut 😄

Sippie: Pontosan. Kinek a festészet, kinek a WOT.

Fefe82, neked valós értékû nekem rohadtul nem. Semmilyen kéjes érzés nem fog el ha megnézek egy világhírû festményt. Ellenben akkor igen, ha egy jó meccset nyomok a WOT-on. Ezért lehetek a szemedbe sekélyes faszfej, de mindössze annyi a történet, hogy nekem más jelenti az örömöt, mint neked.
mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ne keverj össze valós értékû dolgokat!
Sippie
Mindenki saját maga eldönti, hogy kit tisztel. Nincs szükség arra, hogy más mondja meg, hogy kit kell tisztelni és miért.
Rendben srácok,tényleg.Kül azért fórum ,mert ilyenek történnek.Ezzel semmi gond,ezen nem kell vacakolni!!!!!!!!
Senki nem bálványozza sztem. Akik egy csapatban vannak vele, azoknál a képességek/vezetõi kvalitások nagyobb súllyal esnek altba, mint holmi sztárallûrök.

Sztem hagyjuk,felesleges szócséplés.
Akkor egy festõt vagy egy zeneszerzõt se lehet tisztelni mert jó abban amit csinál? Vagy egy palit aki fasza homokvárat épít? Vagy egy 3D-s aszfaltrajzot készítõt?
Sippie
Én inkább a játékbeli hozzászólásai alapján ismertem meg, randomban.

Egyébként meg csak annyi lett leírva, hogy nagy az arca, aztán ki alakult a vita, teljesen fölöslegesen, és mindenféle le lett írva hogy dehát a company, meg dehát a CW, meg dehát a 3800-as effije. Jó, attól még nagy az arca, de ez köztudott mint az is hogy jó játékos 😄
Szerintem nálad is kimaradt a szövegértés oktatás ha bálványozásról beszélsz 😉.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na menj a piccs-ába 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Az egy dolog, elég sokat játszottam vele. Szóval volt alkalmam jobban megismerni, nem csak az SG-s hozzászólásai alapján.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem a furkászról írogattam hanem az õt bálványozókról.De látom a vezérnél és a követõknél is szövegértési problémák vannak!
Sippie
Ja te egy klánban vagy Szakesszal, így már világos 😄
Keressetek rá face-n szakeszra. Érdemes...
"Szakesz Nagyúr" vazzeg.
Igen, roppant felnõttes, ha egy ironizáló tinédzser ilyen heves reakciókat tud egyesekbõl kiváltani.

Mentalitásbeli különbség, nekem az ember még a játékban is elsõsorban ember, és csak másodsorban játékos, így ha emberileg nem példamutató (arcoskodik, oltogat, esetleg anyáz), akkor az adott játékban elért eredményeit sem tudom tisztelni, legyenek bármilyen jók.
Sippie
"Most egy játékban mégis mi legyen a fõ ok hogy tiszteljünk valakit ha nem a játék tudása?"
És pisztolyt tartanak a fejedhez hogy kötelezõen tisztelned kell valakit? Mert ha nem akkor a legegyszerûbb ha nem tiszteli, és csókolom 😄
Nem állok be a sorba,nem fogom itt verbálisan kielégíteni Yossarian-t mint itt egyesek "furkászt",dehogy defekt van ott bennt a fejekben,már attól is ,hogy megfordul a buksiban,hogy felnézel ill,tisztelj valakit egy PC játék miatt!! Ebben maradéktalanul egyet értek Yossarival. Amennyiben egy emberben felmerül a tisztelet az valóbana valós életben elkövetett dolgok miatt vagy példa értékû viselkedés -tõl -bõl fakad.Nem abból ,hogy egy számítógépes játékban egy csataq alatt 10-tankot füstöl ki.De lehet bennünk van a hiba,nem bennetek,mert mi voltunk oly bátrak ,hogy felnõtt gondolkodásra asszociáltunk!! Én kérek elnézést,nem írok többet errõl!
Akkor igazat kell adjak, viszont lássuk be a mai játékoknál a multis rész klánjain (azokból is a komolyabbakon), kívül szorgalom, önfeláldozás, szervezõkészség, türelem, szerepet szinte egyáltalán nem kap. Ezekkel a nagy klánokkal meg nekem nincs sok dolgom, mivel egy játékkal sem játszottam soha olyan komolyan, hogy ilyen elitpartikba bekerüljek. Ha így lett volna, talán én is több potenciált látnék a pc játékokban jellemformálás/kiemelés terén😊
Most egy játékban mégis mi legyen a fõ ok hogy tiszteljünk valakit ha nem a játék tudása? Netán a véleményét a globális felmelegedésrõl?