418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ja, és ráadásul kétszer is AP-val lőtt a halálcsillag, azt nem is értem... Én már temettem magamat.

Amikor a bat megforgatott akkor meg én voltam a retard, mert bíztam az artyban, hogy kibassza a WZ lightot... De ez random. (és szarfele is fordultam amúgy asszem)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 15:12:29
  • joe662
    Okulás végett,megnéztem,mert nekem nagyon nem megy vele
    Voltak nagy mákjaid mikor a Bc beforgatott,meg a halálcsillag a pct-jével,bár ez mit sem változtat azon hogy szép munka volt!
    GG!
  • endrodiz
    Hat igazabol meg volt az 3 het is, raadasul csak 240 000 xp-t kellett begyujteni vegig boosterekkel esaz elso tobb mint fel-idoben premium accal. Szaal telleg fckng no life :D
  • Maala
    A lényeg leszűrve: 2 hét alatt kigrindelted T-54et és o430at, fakin nolifer. :-D

A többi meg blabla a jóféle több enemy hp-s csatáról, ami miatt csak nubok sírnak.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 14:33:25
  • endrodiz
    Egy kis szosszenet az MM-hez. Sokszor latom leirva, hogy T8-al folyamatos T10 meccset ad az MM. Es parszor volt alkalmam elszenvedni is, DE: ilyenkor mindig az tortenik, hogy valtogatom a tankjaimat, hol egyik, hol masik T8-al megyek es nagyon sokszor vagyok bottom tier.
    Most viszont kiprobaltam valamit, nem minden elozmeny nelkul. Kb. 2 hete bele kezdtem egy T-44 xp grindbe, a T-54 es Obj. 430 miatt. Es azt vettem eszre, ha CSAK a T-44-el megyek, akkor joval kevesebbet "szopok" Tier10-ek ellen. Ezert ma, bar a grindnek mar vege, megint CSAK a T-44-el mentem. Az eredmeny: 13 meccs - 3 Tier10-ben - 3 Tier8-6-ban - 2 Full Tier8-ban - es a maradek 5 Tier9-ben, azt nem szamoltam, hanyszor 9-8 ill. 9-7.
    Szoval lehet szar ez az MM, de lehet rajta finomitani. Persze csak akkor igaz mindez, ha nem csak egy veletlen, szerencses egybeeses volt a mai eset, az elmult hetek "tapasztalataival".
  • Maala
    Én meg a minap vettem észre, hogy az összes orosz legénységem közül a T-10ben van a legfejlettebb, már 5. skillt tolják a srácok... Pedig csak vmi lemorzsolódott 2-3 skilles kakikat raktam bele. :-D WTF. 180k-nál járok, kíváncsi vagyok, mennyit kellene összeszednem, hogy eladhassam.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 10:48:32
  • asolyom
    Raktam végre a T-10-be is egy nem teljesen kolbász legénységet (BiA és javítás legalább van rajtuk, meg a parancsnokon paralámpa is), hátha az Object 777 (vagy 279?) tényleg megéri majd a grindot.
  • Maala
    Én is, fránya Tier z only csaták. :-(
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 10:39:43
  • tutyimutyi2
    az hogy folyton low tierbe dobál ahhoz ez nem szükséges, anélkül is szinte mindig ott vagyok saját accommal...
  • Maala
    Beetetés, a plusz prémért és locustért cserébe -50%-os rng-t kapsz, és MM-ben is a legalsó tierbe kerülsz 100 csatán keresztül.

De már túl késő...
  • tutyimutyi2
    Mitől van az hogy segítek klántársnak kiss accban és a YOGSCAST kód beírásával 1k gold excelsior és 7 nap prém járna, ehhez képest 7 helyett 14 nap prémet adott és az excelsioron kívül adott egy M22 Locust-ot is?
  • MrSnail
    Ha nem vörös lenne kevésbé fájna? Ha zöld lenne akkor SerB a hibás , ha Unicum akkor meg csak csal. Amikor 350m-ről menet közben belemákolsz valakibe 800+at az meg a skill...
  • nemtudommivan
    Na megnéztem, repesz volt, és telibevertem az oldalát :) Az egyetlen vérvörös játékos volt.
    Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2018.02.16. 09:37:53
  • Maala
    Én a 8-as TDt húztam ki a 7esről, meg még eliteztem is (2. gun meglett freeből), és még van ~20 csata... pont jó lesz 5-6xozónak a maradék időben a napi első win mellé. :-) A TDnek meg a Lightnak... Kár, hogy cserébe nem tudok WZ 5-el menni, pedig kipróbálnám már, hogy mit tud...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.16. 09:08:24
  • MrSnail
    Annyira rossz a játék + akciók sincsenek, hogy a 8-as kínai nehéz tanból(110) a kilencest 38 azaz harmincnyolc csata alatt húztam ki! Na ennyire rossz a tier 8 meg a csapatok. Igen persze, nem vagyok , hülye , nem húzok 12 ágat egyszerre csak 1-et, így szépen összejön a szabad tapasztalat arra, hogy ne kelljen egy teljesen stock tankkal játszani, nyilván ezért is lehet fröcsögni... (a kifejlesztésre 0 szabad tp ment. természetesen). Sírás fröcsögés ON.
  • nemtudommivan
    A játék nem védi a piros pistákat. Tegnap t49-cel pár méterről a 152 milissel oldalba küldtem egy amx cdc-t. Majd mondja hogy nem tudtuk átütni és nulla sebzés.
    Megvan a csata majd visszanezem hogy nem e heat volt betoltve repesz helyett bár azt szinte soha nem hasznalom. Volt mar hogy veletlenul ranyomtam mikor javitani akartam es kapkodtam de szerintem ez repesz volt.
  • Maala
    Na, végre meglett a tank ász ezzel az OP szarral, bár nem tudom, hogy éltem túl. Azt hittem, 5 kill volt, aztán látom a radleyt... :D
  • asolyom
    Napok óta az első nem 3 perces 2-15 vagy 15-2 eredménnyel záruló csata. Pár másodperc híján 9 perc volt. Ha több ilyen lenne, még élvezhető is lenne a játék.
  • asolyom
    Mit lehet mondani egy olyan élőlényre, aki a HT-jával folyamatosan a medem elé jön Himmelsdorfon, hogy még véletlenül se érjek fel hamarább a hegyre, mint ő. Az ilyen miért jásztik? Perverz élvezet neki, hogy a másiknak a játékát elb@ssz@?
  • TiborTamas
    Látom, nem csak én unom már a menetrendszerű esti bömbölését :D Sok sikert a szélmalomharchoz.
  • MEdievil
    Félelmetes mekkora tudathasadás van a kommented első és második fele között.
    Akkor ezek szerint kész a tökéletes MM. Ő is lehúzza a csapatot meg te is tehát akkor miért is legyen ő elszeparálva? Neki tilos rosszul játszani neked meg nem. Értem.

Ha többet szeretnél nyerni neked kell változni az fogja befolyásolni az eredményed 14 másik teljesítményét nem lehet befolyásolni. De mint mondtam az ufók biztosan erről is tehetnek.
  • Still_I_Rise
    Írjál már be a közös chatba a garázsban valamit az MM-ről, a patch hibákról, vagy kérd meg, hogy esetleg ne lengyelül vernyogjanak az angol chat-en.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:36:55
  • Still_I_Rise
    Ember, mikor állítottam hogy jó vagyok?
    A szabad véleménynyilvánítás erős tendenciákról meg ne legyen már bűn. A két gyerekes apuka meg éljen szép, teljes életet... és ha lehet szeparálják tudása szerint az MM-mel.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:36:26
  • Lokker
    Aktív a fiúnál a kifogásgenerátor. Tipikus toxic játékos, mindig chat ban-je van ami szintén a csapat hibája.
  • MEdievil
    Kit érdekel szerinted másnak nincs? Nekem nincs tier10? Lajosnak nincs tier10? Enriknek nincs?
    Mint mondtam ha nem vagy jó az nem szégyen ez egy játék. De olyanért anyázni másokat amiben ugyan annyira bűnös is vagy már kicsit más téma. Lengyel 2 gyerekes apukát te simán gyűlölsz és megengedhetetlen hangnemben beszélsz róla ismeretlenül közben te sem vagy jobb és ha az is lennél akkor sem lenne rá jogod.
  • Still_I_Rise
    Aham, az ott van hogy mikor mentem T-10-zel?
    Az, hogy mi megy T9-T10-ben CSAK randomban azt vágod?
    Szerk:
    Amíg ezt beírtam, kifingtak tier9-ben 2:15-re. Kb 3 perc volt...
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:27:55
  • MEdievil
    Igen T-10-el azért van 1300 sebzésed 500 csatából mert mind az 500 3 perces volt és 2/15 lett.
    Természetes te cipelted a súlyod és azért 48% a winrate mert MÁSOK elcseszték.
  • Still_I_Rise
    Amit ugye nem befolyásol a random csapat, a 3-4 perces 2/15, 4/15 csaták.
    Ahol kínomban már én spotolok japán heavy-vel a medeknek.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:24:07
  • Lokker
    0x2=0, 0x3=0 :D "Fosh+Grille+2 E-75 zárt ZÉRÓ sebzéssel 20+ lövéssel tier 9 csatában."
  • Still_I_Rise
    Ok, hagyjuk, még a szarkazmus is magas lesz Neked.
  • MEdievil
    WoTstats.org - átlagsebzésed akár tankoként lebontva.
  • Still_I_Rise
    Úgy látom szövegértési problémáid vannak.
    Azt kértem, hogy támaszd alá amit állítasz/feltételezel.
    Nehogy már én kérjek elnézést, hogy egy tier7 vassal 2x/3x többet lövök össze tier9 csatában mint a top 4-5.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:18:29
  • Lokker
    Pedig te írtad. :D
  • MEdievil
    Igen a tények. A statisztikád a számok azok tények nem 2 kiválogatott screen shot. Egyszerű ha nem sebzed meg a saját tankod hp-ját és ezt nem a játék elején agresszíven teszed akkor nem voltál a csapat hasznára. Mindezt nagy átlagban több száz csatára értve mindenkinek lehet pár jó és rossz csatája. És nem egyáltalán nem kell jó játékosnak lenned dőlj hátra élvezd a játékot és próbálj meg fejlődni, de ha anyázva számonkérsz másokat akkor előbb nézzük meg te mit teszel meg a győzelemért.
    De igazad van a törökök meg spanyolok tehetnek róla.
  • Still_I_Rise
    Gyenge...
  • Lokker
    "Arra az egy nap prémre (1 Eur?) előmásztak a csúszómászók."
  • Still_I_Rise
    Tudod a tények makacs dolgok. Az egy jó csata ha csak 7-8 géniusz van egy csapatban a Jacek/Wojtek/Jaroslav/Karel halmazból.
    Ezután vannak még a törökök, de spanyolok is kiválóak.
    Akarsz képernyőképeket?
    "Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít ..."
    Ezt honnan veszed? Voltunk már egy csapatban? Bizonyítsd már lsz!
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 22:05:39
  • MEdievil
    Hagyd már szerencsétlen ellen a WG felállított egy külön csapatot akik MM helyett neki válogatják a csapattársakat és azért nem megy neki.
    Csak a szlávok meg a zufók tehetnek arról hogy 50% winrate alatt bukdácsol. Az hogy a saját súlyát sem cipeli és nem tesz eleget a játékhoz az nem számít mert a győzelem csak és kizárólag másokon múlik legfőképp a szláv népcsoporton.
  • Still_I_Rise
    Nnaaa ez tartalmas volt megint.
    Idéznélek: "a jelenlegi mm-ben minden t8 szar".
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.15. 21:54:27
  • Lokker
    A hozzászólásaid alapján te se vagy különb...