World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs kép a végérõl,de 4 artynk összesen sebzett kb 1000-et...így nehéz nyerni...
Mi kiszedtük az átrohanó lórit,bat-et, mi scoutjaink spottoltak mindenkit,de ha az artyk balfaszok nincs mit tenni...
amúgy meg köszi wg...
MM the best!

Valaki majd meg tudná mondani,hogy miért csak 2 foglalót jelez a fenti "mûszer" ?
kb 40 másodperccel a kép készítés elõtt megjött a 3. is,direkt néztem,de nem váltott háromra...
ez most bug avagy micsoda lehet?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Kész: 2012. december 5. 23:23:04
Gyõzelem!
Már hiányzott 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
idegességét megtudom érteni szar ha kilövik elõle az utolsót sokszor tapasztalom én is de hát nem arra figyeltem😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
N4pT (22:30:23) SCUM ABSCHAUM BASTARD KILL STEAMER FUCK U PUSSY BASTARD SCOUT ABSCHAUMMISSGEBURT SOWAS WIE DU GEHÖRT VERGAST!!!!!!!!!!!!!!
Csata: Prokhorovka 2012. december 5. 22:20:04
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 2 464 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 355
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ
544 dmg
7803 spottolás<#eplus2>#eplus2>
mekkora e-péniszem lesz! <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Meg ezt is leírom hátha valaki nem nézte anno a camos videót és érdekli, a bokrok lövésnél 15 méteres körben átlátszóak lesznek, és ekkor csak a tank camo értéke számít, hogy meglátják-e mások. Szal a videóban javasolták, hogy lövés elõtt hátrálni érdemes, amíg a bokor nem áttetszõ már számodra sem, de még látod az ellenfél körvonalait. (persze, ha az ellenfél látótávon kívül van, akkor sem spotol be, ha nem mozogsz, de lehetnek mások akik közelebb vannak és látnak).
Ismertetõ vége, bocs azoknak, akiknek nem volt benne új infó.
és ha 8at ölök akkor feltûnõbb lesz majd 😄😄
Jelenleg 9-es tankként nem a spot az elsõdleges feladata szerintem mint ahogy az E-50-nek sem, másrészt a három modulhelybõl elpocsékolni egyet, statikus tankra passzoló felszereléssel szerintem vétek.
Mint ahogy írtam leginkább support feladatkörre alkalmas ha top közeli akkor esetleg ismerve a korlátait lehet támadó is de csak ha támogatják.
Tapasztalta ezt más is? Patch leírásban csak ennyit láttam:
"Reduce or completely removed tank vibration when rolling over rubble, rails and small objects."
1.új usa tankok
2.modulok javítási idejének kijelzése
3.új öcsik
4.csak azoknál lesz csata közben szám aki ölt
May the force serve you well!
Vehicle: T-62A
Experience received: 3,144 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70,516
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
47k credit 1048xp premium nelkul
4,7 dmg 700 dmg on spotted
May the force serve you well!
Ja az alzheimer amikor elfelejted kifizetni a sört.
Nem hogy a másik faszi aki kilötyögteti. Te is tudsz élni vazze 😄DD
Mi ezt már nem tudjuk neki megadni a HPTS-ben(pedig megpróbáltuk), nektek kell vele foglalkoznotok.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Úgy fordul mint egy tankhajó az amx-hez képest, gyorsulni meg nem nagyon tud.
Kizárólag support-ra alkalmas amióta felkerült T9-be gyakorlatilag azokkal a tulajdonságokkal mint amikor T8-as volt.
A cammo-nál meg valami zavart érzek az erõben.
Van ugye a legénységi cammo skill ami állandóan mûködik bármelyik tanknál de... az egy kérdés mire érdemes kifejleszteni. A lórira semmiképpen, legfeljebb negyedik-ötödik skill-nek.
Meg van az álcaháló ami cammo bónuszt ad de csak mozdulatlan testû tankokra de ez megint csak minden tankra érvényes és mozgás közben semelyiken nem mûködik és... visszatérhetünk oda, hogy mire érdemes rátenni.