World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kikaptunk,ellennél 4arty meg a jt maradt...
nincs kép a végérõl,de 4 artynk összesen sebzett kb 1000-et...így nehéz nyerni...

Nna,mai 2. csata...
Mi kiszedtük az átrohanó lórit,bat-et, mi scoutjaink spottoltak mindenkit,de ha az artyk balfaszok nincs mit tenni...
amúgy meg köszi wg...
MM the best!

Öregem, tényleg jól néztél volna ki gumicsemmában a melegfelvonuláson. <#puszi>

Üdvözlet!
Valaki majd meg tudná mondani,hogy miért csak 2 foglalót jelez a fenti "mûszer" ?
kb 40 másodperccel a kép készítés elõtt megjött a 3. is,direkt néztem,de nem váltott háromra...
ez most bug avagy micsoda lehet?

Bugi Misi
<#taps>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Clan Wars: Sicily, landing, battle with owner
Kész: 2012. december 5. 23:23:04
Skill Island vs. Magyar Szövetséges Haderõ
Gyõzelem!

Már hiányzott 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bujcsik555
istenem, rohadt artyk, már a t4 csatákban is egyfolytában 4-5 arty oldalanként.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

elég nehezen teljesíthetõ medál lenne 😄
Bugi Misi
annyira nem érdekel😄
idegességét megtudom érteni szar ha kilövik elõle az utolsót sokszor tapasztalom én is de hát nem arra figyeltem😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

STEAMER, lényegében legõzhajózott téged XD.. jó ez az anglogermán amit itt levágott neked.

Bugi Misi
utána kaptam ezt az üzenetet nem néztem hogy a gyereknek 5 killje van és kinyírtam az utolsó artyt😄

N4pT (22:30:23) SCUM ABSCHAUM BASTARD KILL STEAMER FUCK U PUSSY BASTARD SCOUT ABSCHAUMMISSGEBURT SOWAS WIE DU GEHÖRT VERGAST!!!!!!!!!!!!!!

Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. december 5. 22:20:04
Jármû: M24 Chaffee
Szerzett tapasztalat: 2 464 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 355
Csatában elért Achievement: Õrjárat, Felderítõ

544 dmg
7803 spottolás<#eplus2>

Amúgy én a pugacsov kobra achievementet várom már nagyon... Végre lenne értelme a fizikának a lightoknál 😄

Hogy sikerült ezt a szót ly-al írnom...

Inkább azt raknák oda, hogy a killek helyett/mellett a damage-t mutatná a rendszer meccs közben. Sok pofázás meg noobozás végre a helyére kerülne, nem utólag látnánk hogy amelyiknek a legnagyobb volt a szálya az halt meg 0 damageval az elején 😊

Igen röviden ennyi a lényeg. Mindegy mit csinálsz vele, ameddig tudod mi a dolgod, hogy élhetsz legtovább, mikor kell menekülni és nem rohansz be az ellenfélhez kör elején meghalni. Ha spotolni akarsz akkor spotolsz. Nem teljesen scouthoz kötött dolog, csak nekik jobban megy.
<#taps><#eljen>
mekkora e-péniszem lesz! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
Tegnap linkeltem egy képet ahol 5000 feletti spot dmg volt nekem obj 268-al, szóval ilyen alapon azzal is lehet spottolni, attól függetlenül hogy nem arra való. Ugyan ez igaz a lórira és E50-re is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nõhet az e-kukikád ez kell neked😄. Te lettél az ideális vásárlói réteg, egyszerûen nem tudnak kitolni veled. Új plecsnik, már ezek a számok is. Hihetetlen😄.

Én jobban értékelném ha a sebzést írná ki. Vagy scoutok esetében a spot sebzést.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bár nem teljesen értem miért mutatod ezt pont nekem, de ott van Lora álló helyzetben 8 , E50nek 7.5 és én E50el is tudok spotolni. Szóval hol a gond? Én is láttam már a camo táblát, de ettõl függetlenül a játékban, ha találsz egy bokrot, ami teljesen kitakar szembõl, és ezt meg is tudod nézni a kamera forgatásával, amögött csak akkor látnak meg ,ha a camod által meghatározott láthatósági távon belülre érnek. És ezen felül is van egy fix látótávolság ahonnan bespotol akár házon keresztül is, nemtudom ez mennyi, valami 25 méter körül volt talán. De amíg a bokor takar lehet, hogy csak 25 méterrõl fog észrevenni, hiába láthatna meg már 300ról, ha kilóg valahol a tank.
Meg ezt is leírom hátha valaki nem nézte anno a camos videót és érdekli, a bokrok lövésnél 15 méteres körben átlátszóak lesznek, és ekkor csak a tank camo értéke számít, hogy meglátják-e mások. Szal a videóban javasolták, hogy lövés elõtt hátrálni érdemes, amíg a bokor nem áttetszõ már számodra sem, de még látod az ellenfél körvonalait. (persze, ha az ellenfél látótávon kívül van, akkor sem spotol be, ha nem mozogsz, de lehetnek mások akik közelebb vannak és látnak).
Ismertetõ vége, bocs azoknak, akiknek nem volt benne új infó.
Ember te egy vadállat vagy 😊
akinek nem lesz szám a neve mellett annak égni fog a pofája!
és ha 8at ölök akkor feltûnõbb lesz majd 😄😄
Már régen túl vagyok rajta igaz még szintén nyolcasként gurultam vele 270 kört elfogadható eredménnyel.
Jelenleg 9-es tankként nem a spot az elsõdleges feladata szerintem mint ahogy az E-50-nek sem, másrészt a három modulhelybõl elpocsékolni egyet, statikus tankra passzoló felszereléssel szerintem vétek.
Mint ahogy írtam leginkább support feladatkörre alkalmas ha top közeli akkor esetleg ismerve a korlátait lehet támadó is de csak ha támogatják.

Pales27
Sörös vagyok 😄

Nem volt sok a pálesz, Pales?😄

Pales27
Na hát ez az!

nem hiába nem látod az értelmét,hiszen tényleg nincs neki,ahogy az új usa tankoknak sem hiszen szinte semmiben sem külömböznek a francia megfelelõiktõl,csupán máshogyan néznek ki,na bumm😊
Ez pont az ellenkezõjét állítja annak amit te tapasztaltál😄.

Akkor értettem mégiscsak, de értelmét közben meg nem látom ennek a fícsörnek. Ezért volt az értetlenkedésem.

Pales27
Most nézegettem teszt szerón és a futómûvek jobban rugóznak, mint most. Megállásnál és buckánál nagyobbat bólint a tank, fõleg medek, lightok.
Tapasztalta ezt más is? Patch leírásban csak ennyit láttam:
"Reduce or completely removed tank vibration when rolling over rubble, rails and small objects."

nem lesz nulla a neved mellett ha nem löttél ki semmit,ennyi😊
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/147120-081-tank-camouflage-tables/
Ezt a negyedik pontot magyarázd mán el légy oly szíves. Értem is meg nem is.

Nekem anno az ace tanker félig spotdmg-bõl lett meg vele, de ez még T8 volt, mint mondtam. 9esként nem használtam, de ha én E50el tudok spotolni ,akkor ne mondd hogy a nála kisebb zöld szinû med nem fér el a bokor mögött egy kukkerrel úgy, hogy ne lássák meg. Ez meg hogy camo nem jó rá? Dehogynem, a camo a játékban még a maust is elrejti, ha talál elég nagy bokrot. Persze mindenki döntse el neki mi fontosabb, szerintem jó rá a camo, ha batre szeretnél továbbmenni, azon csodákat mûvel. Igaz vannak nála fontosabb skillek is, pl a BiA, nekem is csak a 3. skill, de én sem voltam benne biztos, hogy jó, amíg nem kezdtem el használni.
szerintem jó pöcs lesz! ami tetszik benne nekem:
1.új usa tankok
2.modulok javítási idejének kijelzése
3.új öcsik
4.csak azoknál lesz csata közben szám aki ölt
jövõ kedd vagy szerdára lesz nállunk,nem mintha lenne bármi értelmes is abban a patchben.
Komolyan több száz hozzászóláson keresztül egymást pofoztátok? Azt gondoltam kijött a patch. Bármi hír róla?

akkor vége a 8.2testnek?

May the force serve you well!

oroszéknál holnap peccs!!!!!!!!!
Lehet igazad van<#nevetes1> valamilyen szinten trollkodásból választottam! Ez mind csak formaság!<#smile>
Elõadhatod itt nekem a hattyúhalálát, de szerintem (és ebben szinte teljesen biztos vagyok) neked még mindig az fáj, hogy anno a HPTS-ben megmondtam, hogy mire nem vagytok alkalmasak, miért rossz a toborzási módszered stb., és 100%-ban igazam volt mindenben. Szóval továbbra is folytathatod ezt a reménytelen szélmalomharcot, próbálkozhatsz, de eredménye nem lesz, mert nem adom meg neked az esélyt, hogy revansot vehess sérelmeidért. És igen, foglalkoztat, mert ha nem foglalkoztatna, akkor magasról tojnál az egészre. 😊

Battle: Live Oaks Wednesday, December 05, 2012 9:05:04 PM
Vehicle: T-62A
Experience received: 3,144 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 70,516
Battle Achievements: Mastery Badge: "1st Class"
47k credit 1048xp premium nelkul
4,7 dmg 700 dmg on spotted

May the force serve you well!

De látta a tyutyub videjóóóót xD
Ja az alzheimer amikor elfelejted kifizetni a sört.
Nem hogy a másik faszi aki kilötyögteti. Te is tudsz élni vazze 😄DD

LOL <#taps>

Nem olyan vagy.Nyugodtan fejtsd csak ki a véleményed.

Köszönöm helyette is, hogy megvéded, hidd el szüksége van a védelemre és a törõdésre.
Mi ezt már nem tudjuk neki megadni a HPTS-ben(pedig megpróbáltuk), nektek kell vele foglalkoznotok.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

A lórival spottolni? Na azt megnézném.
Úgy fordul mint egy tankhajó az amx-hez képest, gyorsulni meg nem nagyon tud.
Kizárólag support-ra alkalmas amióta felkerült T9-be gyakorlatilag azokkal a tulajdonságokkal mint amikor T8-as volt.
A cammo-nál meg valami zavart érzek az erõben.
Van ugye a legénységi cammo skill ami állandóan mûködik bármelyik tanknál de... az egy kérdés mire érdemes kifejleszteni. A lórira semmiképpen, legfeljebb negyedik-ötödik skill-nek.
Meg van az álcaháló ami cammo bónuszt ad de csak mozdulatlan testû tankokra de ez megint csak minden tankra érvényes és mozgás közben semelyiken nem mûködik és... visszatérhetünk oda, hogy mire érdemes rátenni.

Jobbnak láttam ha nem kezdek bele😄

<#banplz><#nyes>