World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne tedd!Az a piros playerek ismertetõ jelei.
Bokorban való non-stop mocorgás,kezdéskor 368946°tesz a tornya+2 perc alatt sem talál ki a kezdõpontról a herezacskó,foglaláskor ledönti az ellátmányos bodegát,h még véletlenül se legyen fedezék ami mögé be tudjon állni.De a legjobb mikor ketten foglalnak,és a szerencsétlen annyira driftel a foglalókörben,h nekimegy a másiknak és reseteli a zászlóhúzást.
Sûrûn látok ilyet mikor a B2vel megyek.Mindig mosolygok az ilyeneken.

elküldve

Szuper, az amúgy is jó kis cucc. 😊

Pl a másik kettõ ami fenn van a wikin. Kiindulásnak ennyi elég is.
Nincs több infó, futhatjuk még a köröket, nem fogunk többet megtudni. Nekem a WIKI annyit árult el, hogy a sebzés nagysága nem elegendõ.
Leírták, ezt látjuk gyakorlatban is, mit kell pörögni?

Cserébe majd linkelek neked olyat, amikor a haverral T20-al csináltunk T9 csatában több XPt kb fele/harmada sebzéssel mint az öszes T9-es toptank. Ott csücsültünk a tetején. Gondolom azt is belinkelte az E75 tulaj vhol.

Mert engem szeret a WG.

Ó,a stug III-at már írom is, látom az még nincs.

Nemsokára megy

dark

Téged a WG. Gondolom ez az egyetlen elfogadható válasz. Maradjunk ennyiben, legyen így.

Szerintem ott csak a sebzést kapod meg😊
De közben megint rájöttem hogy miközben dupla annyit sebzek mint a második, elõre hátra fele kell menni a tankal hogy fedezékben is jó legyen a megtett kilóméter😄 plusz a tornyot is jobbra balra kell forgatni mert szerintem az is számít😄

Tehát én dupla annyit sebeztem! semmiben nem hozott látványosan többet mint én.. felderítés, ez által sebzés stb és mégis többet kap..
De mintha lenne ott egy E-75 is az valahogy kimaradt😄DDD
Második képen sincs prem jármû...

Igazából ki szívat kit?😊)

Visszagondolva arra szokott még sok tarhonyát adni a játék,ha kigyújtod a delikvenst vagy egy lövésbõl hiteld full hp-ról.

Jól tudom?

Nem szívatlak... el tudom olvasni mire kapsz XP-t... de ha ezeket nézem kurvára nem smakkola dolog.. ott a második kép ott is érdekes😊 arra már nem tellett😊

Antimat
Nagyon durva, de az a lövés, hát...

cyka blyat

Okej ezt benéztem😄

De akkor mi?

"Bárhogyan olvasom a WIKI-t nem találom a prem tankok több XP-t kapnak részt😊"

Gondolom azt se, hogy számít a tier aránya a lövõ és a sebzett között....
Gondolom azt se, hogy kicsit ugyan, de az is beleszámít hogy milyen távolságról adjátok le a sebzést...

Ne bárhogyan olvasd a wikit, hanem nyitott szemmel.
Bár látom a hozzászólást se tudod rendesen elolvasni, így egy nagyobb méretû összefüggõ szöveg olvasása még megoldhatatlanabb problémát jelent.

Nyugodtan posztolgasd tovább a sebzéseidet, elmodtam amit tudtam, nincs mit hozzátenni. Látod rajtad kívül más felfogta a mondanivalót, tehát mégsem kárbaveszett idõ amit írtam, gondolom most engem kipécéztél azt szívatsz.

És még mindíg a sebzésen lovagolsz. Hihetetlen.

Megpróbálom még1x:
SZIMPLA SEBZÉS ÉRTÉK ÖNMAGÁBAN NEM MÉRVADÓ AZ XP MEGHATÁROZÁSNÁL. ÉRTED?

Antimat
Nagy nehezen összejött végre egy jó kör az A13-mal. Nem fekszenek nekem ezek a revolvertáras lövegek valahogy.

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. december 6. 10:18:52
Jármû: A13 Covenanter
Szerzett tapasztalat: 2 952 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 42; 2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 397 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 2 385)
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

cyka blyat

Szerintem fuss neki még egyszer Wlan az olvasásnak, de most próbáld meg érteni is. Lammaer tökre nem azt írta, hogy ugyanannyi a sebzésetek.
Ajánlom figyelmedbe az ennyi---annyi formula jelentéstartalmát.
Mint alant látod szerintem ez a trollkodás... szerinte én höbörgök hogy ugyan annyi sebzésre kevesebbet kaptam😊

Én:3804
T34:1945

Ez így összesítve😄DDDDDDDDDD õ egyel többet derített fel én meg egyel többet öltem...

Bárhogyan olvasom a WIKI-t nem találom a prem tankok több XP-t kapnak részt😊

Nem trollkodás. Csak a sokadik ugyanarra már nem lehet máshogy reagálni.
polluxware
konstruktÍv

Az a vicc hogy én szeretek játszani ezzel😊 pénzem is és szabad idõm is van rá😊 De az zavar amikor sokan kurva okosnak hiszik magukat..
Megnézed itt a válaszok 90% ostoba trollkodás😊

GEHÖRT.. lol, olyan mintha böfögne
ABSCHAUMMISSGEBURT... úristen, hol van ez a német nyelv hangzásban, dallamosságban és szépségben az angolhoz, olaszhoz vagy franciához képest.
Micsoda szörnyû merénylet az emberi fül és szépérzet ellen.

Vicces hogy magukat annó übermensch-nek gondoló népnek van a leguntermenschebb nyelve a világon, ami csak létezik. Csak hogy az õ saját kifejezéseiket használjam rá.

Megnézted a képet? annyi a sebzésem amint a T34-nek? GJ... na én meg ezért...

Ember remélem vágod, hogy nem bántani akarlak (mint, ahogy senkit se), de olyan, mintha önmagadat rúgnád folyamatosan tökön és még élvezed is. A statod alapján meg te is a prók közé tartozol.
Nem akarom megvédeni a WG-t.

Egy T9 nempémium TD-t akarsz összehasonlítani egy T8 prémium heavyel, miközben sokszor kitárgyaltuk hogy olyan változók vannak a játékban (xp tekintetében) mint hogy számít pl a tankok relatív szintje, a lövéskor a te és a célpontod köszti távolság stb.

Erre te jössz azzal, hogy neked a T9-nemprémium-TDben van ennyi sebzésed, neki meg a T8-prémium-heavyben annyi sebzése, és akkor most magyarázzuk meg miért? Még csak azt se tudjuk, te mibe ütöttél ennyi sebzést és õ mibe ütött ennyi sebzést. És még ha tudnánk is, gondolom nem vagy annyira hülye hogy azt hidd rólunk, játékosokról, hogy meg tudjuk neked pontra lebontva mondani hogy miért ennyit kaptál.

Na, ezért tartom a posztodat csak egy sima trollkodós idegesítésnek, semmi másnak.

Sem én, sem más itt a fórumon nem fog tudni okosabbat mondani mint azt, hogy a SZIMPLA SEBZÉS ÉRTÉK ÖNMAGÁBAN NEM MÉRVADÓ AZ XP MEGHATÁROZÁSNÁL. ÉRTED? Ennyi van leírva a wikin, nem több.

Sunsetjoy
A figyelmet felhívta az biztos😊

Szerintem kéne kiegészítés, hogy általában melyek azok a sötét foltok, amelyeknél mindenki csak nagyban WTF jelzõket nyomat. Vagyis mik a kívánt elemek, mik változtak esetleg meg (akár a normalizáció, akár az egyre több táras harckocsi miatt).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Figyelem, figyelem, szolgálati közlemény:
Józsi hozd vissza a fogómat vagy pofánváglak....

Ja, nem is, egy másik reklám kell:
Van kedvenc tankod? Van olyan amit jobban ismersz mint a barátnõdet/feleségedet? Szeretsz irkálni te unod a folyton ismétlõdõ témákat itt a topikban?

TE VAGY AZ EMBERÜNK!

A WOT FAQnak van egy tankismertetõ aloldala, ahová bárki írásait szívesen betesszük, hogy ezzel is segíthessük az újoncok akklimatizálódását a játékban. A szabályok egyszerûek:

- készíts egy leírást olyan felépítésben mint az oldalon található (általános leírás, ajánlott felszerelés, elõnyök, hátrányok, értékelés)

- küldd be ide a fórumra

- dobj nekem egy privát üzenetet a fórumos hozzászólásod linkjével

Ha nincsenek benne szarvas hibák, hamarosan bekerül a FAQba és híres leszel.

Természetesen mivel a fórum nyílvános, biztos páran fognak kommentárokat hozzáfûzni - csak építõ hszeket fogok figyelembe venni. Természetesen minden leírás szubjektív, ezért az nem gond ha te a leírásodban máshogy értékelsz egy tankot mint itt a trollok. Legrosszabb esetben - ha nem lesz megegyezés - egyszerûen csak beszúrok a FAQban egy megjegyzést hogy "egyes vélemények szerint ez inkább így van: "

Munkára fel, legyen ma egy konstruktiv nap!

Elnézést kérek hogy ez nekem kopejka...

😊) én ezeket már csak azért rakom be hogy lássam mit reagálnak a pro arcok😊 elértünk a "CSAK" szintjére😊
De azért a wiki a szentírás...

Ott a pont. Még nem is láttam tõle alap fiókos screenshot-ot pedig elég sûrûn rak be.
Tipikusan a "vadász, vadász te szopni jársz ide" esete. 😄

Roger6
Huhh... egy újabb szép nap kezdõdött, ahogy látom. <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Wlanseraf, nem ezek a lényeges dolgok. Az a lényeges, hogy hiába panaszkodsz, veszed a goldot és a prémet. Kognitív disszonancia.
Jaj a második is😊 bassza meg hiába sebzel többet egy fossal... az IS-3 többet ment 210 méterrel így már értem😄

bassza meg tényleg 210 méterrel többet ment, bocsánat hogy trollkodtam...😊

Trucker39
Szeretem elnézegetni ezeket a régi, nagy vasakat.

Megvan a válasz, nem hiszem el, hogy nem jöttél rá<#nezze>

Ezz E75 azért kapta a legtöbb Xp-t, mert õ majdnem egy kilométert megtett. A T34 is többet ment nálad.

Hát komolyan mit vársz hmm? Besunnyogsz a bokorba hátul, anélkül, hogy ezt a pálya másik sarkában tennéd meg és reklamálsz? Ekkora távolsággal a pálya feléig nem juthattál el persze, hogy õk többet kapnak<#vigyor3><#wave>

Mert ha berak az ember egy képet mindig más van egyszer damage.. egyszer spotdamage... stb.. itt mi a faszom van? ja tényleg a megtett kilométer😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pfff na ez nagyon szar volt.... tudom hogy szar hogyha nem tudod megvédeni a WG a hazugságaival😊))

Meg megkérdezném ha ez trollkodás akkor ez milyen fórum? kérdeztem valamit normálisan , választ természetesen nem tudsz adni.. csak a szókásos hülyeséget a raklap fos wikivel.. és én vagyo a troll...

Egyébként kerestem a Wikin az eredetileg megvásárolt Löwém változtatáait, de nem találtam légyszi majd egy linket errõl, kösz!

Wikin fenn van a válaszod, amit egyébként úgyis tudsz 😊

Amúgy meg ha komolyan érdekelne a téma, a hivatalos fórumon érdeklõdnél, pl a kérdezd a deveket topikban.

Troll neutralizálva, következõ!

400dmg <#wow1><#guluszem1><#buck>

Tegnapi nap fénypontja!!!!

Sunsetjoy
Ez bug gondolom.

Én is láttam, bár nem a legújabb van fenn. Az új verzió "hirdetésében" van valami capture mod-ra vonatkozó infó, lehet, hogy annak is a javítása lenne?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Esetleg még az is közrejátszik,h azonos v magasabb besorolású tankot lõsz.
Tegnap kínomba bevittem az M7 vérnyulat 3as platoonba tierIX csatába.
Gold ammo betölt és sebeztem a nagyokat és egyet ki is lõttem <#idiota>
3ik voltam az összetettben.
Bár rákenhettem a hajamra,mert kikaptunk.

De pl a T34-hez képest nagyon nagy a sebzés különbség.

Közelharc az lehet...😊

Ez is mai, most mentem😊

Csak saccolni tudnék.
Õk közelharcban sebeztek,míg te hátulról pufogtattál.
Vagy,több modult sebeztek mint te.
Esetleg figyel a "rencer" és szopat. 😊

Értem😊

Hát, talán több kilométert mentek, mint te.
Nem értem mi ez a feltételes mód... <#puszi>

Tegnap volt minden térjünk vissza a vesszõ paripámhoz😊 arty unalmas😊
Elsõsorban wiki szakértõket kérdezném😊, most ez hogy is van?