World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy tudom aznap nem volt otthon, szóval nem miattam van 😄

Hát bazz pedig vártam,h hozzászólsz.Érdekelt volna a véleményed. 😊

Torzonborz
Mindig is tudtam hogy nem vagy teljesen százas...a szó jó értelmében véve <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Azt hiszem át kell értékeljelek magamban😄😄😄.

aaaa.... 😄DDD es meg csodfalkozik barki h meghalt larry hagman? 😄
Nem értem miért pont ennek a degeneráltnak a nevét kellett választanod. Szerintem elég sok ember van az SS-ben akik tiszteletre méltóbbak nála. Szóval azért gondoltam hogy csak trollkodási szándékból választottad ezt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaj istenem, komolyan, amikor a neten baromkodik valaki, abból mindjárt pszichológiai profilt építesz?

Tessék, analizálhatsz engem is 😊

Igaz, ez már majdnem 3 éve volt, de biztos meg tudod tippelni ebbõl meg a fórumos hszeimbõl hogy hol tartok az alzheimer felé 😊

Tudtok olyan oldalt mondani,ahol klánok statjait lehet megnézni?
Mondjuk olyat mint a wot-news.Azzal nincs semmi bajom,csak mostanában nem nagyon akarja az igazat....
Sippie
A fenéket. Én tudom miért nem látszik...

Azéééé, mert akkora az arcod hogy még a facebook profilkép keretébe se fér bele 😄DDDDDDDDD
Itt a bizonyíték hogy Yossariannak igaza volt, muhahaha 😄😄
Szeretem a II. Világháborús témát, és ezért merészkedtem fölvenni a Himmler birodalmi marshall rangját nick névnek! Hidd el nem vagyok pszichopata, családom van...35 éves vagyok és most született október 27-én a kislányom!<#awink>
Ne menjünk bele mennyire utal identitászavarra ill. kisebbrendûségi érzésre a "szakesz nagyúr". Én kívánom neked, hogy kigyógyulj belõle, találkoztam már ilyen emberekkel nem irigylem õket...
hidd el elõbb-utóbb lesz barátnõd és igazi barátaid is.
Fel a fejjel és peace nagyfiú !!!

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Régebben linkeltek ide egy camos videót, abban mondtak adatokat errõl. És ahogy a játékban eddig láttam igaz is volt minden. És valóban Lora inkább átmeneti normál med a bathez. Kis amxekkel meg battel könyebb spottolgatni, mert laposak. Lora supporter, de ettõl még lehet menni vele pár kört, ha valaki tudja hol kell. 😊 Nem kell az egész teamet felvillantani, csak a leghasználtabb útvonalat.
Admirális generális még lehetsz😄.

hehe <#worship>
Csak annyit jegyeznék meg, hogy egész délután itt voltam! követtem az eseményeket! nem vagyok egyik alreg sem! de már bele sem mertem szólni!<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

"mozgás közben is hat rájuk a camo"... hm ez valami light specialitás? honnan az infó?

Én lórival meg sem próbálnék spottolni, semmilyen körülmények között. T44-T54 még alkalmas ilyenre, de a lóri az esélytelen sztem.

Igaz, de csak azért, mert a Darth Szakeszt nem engedte. Mondom, ne legyen ennyire savanyú a szõlõ. 😊

Max csak azért tuthattad mert látod hogy éppen most vagyok aktív 😛

A legnagyobb motor szerintem felesleges, bár nekem még 8asként volt, én is kifejlesztettem, de nem ért meg annyi xpt az a minimális javulás, fõleg, hogy batre nem viszed tovább. Persze, ha megtartod a lorát akkor elfér rajta.
Ha tudsz tegyél rá sixth sense-t, ha úgy akarod használni mint a kis amxeket, azok lightok, mozgás közben is hat rájuk a camo, lorára már nem.
Spottolni lehet vele egész jól, csak tudnod kell melyik bokor alkalmas erre, de jobban jársz, ha teszel egy spot kört és utána visszamész a többiek mögé (ezt csak óvatosan, ha te látod õket lehet õk is látnak, és kár lenne már ott meghalni). Inkább segíts a heavyknek, vagy ha van med csapat akkor mögöttük menj, és amíg velük foglalkoznak kitárazhatsz az ellenfélre. Csak tudd mikor kell abbahagyni a lövést, ha rádfordulnak hiába van még 3 lõszer a tárba, hacsak nem õ az utolsó a csapatban inkább vonulj vissza fedezékbe és várd meg amíg megint mást néz.
Neked abba a 100mm-be csak harangozik a himbilimbid😄 Még, hogy szerelmes😉. Nem mellesleg grat😄.

Nem vettem le, de nem kell mindenkinek bennem gyönyörködnie. 😊

Kiforgatod a magad javára a szavaimat<#nevetes1> Igen kötekedtem, és fellengzõsködtem mert kíváncsi voltam mit fogsz reagálni rá mert tudtam hogy te leszel az elsõ aki elkezdi osztani! Figyelj, õszinte voltam veled és elmondtam mit gondolok rólad!!! Kész! Ennyi!<#smile> Nem akarok tõled semmi rosszat a jövõben csak én nem vagy bologatós kiskutya mint páran, akik lesik a szavaidat!

Nem rohantam sehová úgy gondolom, bárkivel fölveszem bármikor a kesztyût és ha a másiknak igaza van el is fogom ismerni az igazát nem úgy mint te aki presztizsbõl nem tud veszíteni!<#wink> Elmondtam õszintén amit akartam...te is elmondtad, részemrõl téma lezárva! Tiszteletben tartom a véleményed és abban az egy dologban igazad volt hogy kötekedtem és trollkodtam! Bocs érte, ma nem voltam jó passzban és kijött amit gondoltam!
Akkor meg nem értelek.
Ismerhetnéd az itteni stílust.
Ha nem provokálsz kapsz értelmes választ, ha igen, le leszel oltva.

aki azon gondolkodik hogy rámenjen-e a su100-m1-re az felejtse el a gondolkodást! ÉS VEGYE MEG!!!! 😄DD

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. december 5. 20:35:18
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 235
Szerzett kredit: 35 302
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész

szerelmes lettem <#szeret>
Írd be a tippeket, ez érdekes lesz 😊

(adok segítséget, egyvalaki biztos a tinédzser pöcs parancsnok miatt kötött beléd).

Egyébként már a "Reichsführer SS" név is elég árulkodó név szerintem, kicsit se trollos.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bocs, de még sosem kaptam ide privátot, nem tudtam, hol kell nézni. Amúgymeg kisebb betûkkel írja, mint a fórumot, nem feltûnõ. De köszi a választ.

Lex,,a hozzá szólások alapján,köbö,vagy megragadtak az urak egy bizonyos szinten !
DB m nem volt,csak a béta idején.Így passzolok.Amúgy ér valamit?

Doc Hooliday néven voltam elõször beregelve 2006-tól...csak nevet váltottam 2hónapja!<#smile>
loriennek ritka pocsek a rejtozese. mind elotte mind utana levo tankoknak sokkal jobbak a rejtozesi ertekek. rejtozesre vele epiteni, szerintem kar.
Nézd, most is próbálsz itt fellengzõsködni, hiába mondod a szavaiddal hogy nem akarsz kötekedni. Egyszerûen csak kötekszel és trollkodsz, már az indító posztodban is, aztán ha vki felveszi a kesztyût, rohansz a képzeletbeli tanítónénihez hogy megvédjenek (mint a paraszt a Gyalog galoppban, hogy õt hogy elnyomják).

Látom fel sem merül benned a gondolat, hogyha emberek egymástól függetlenül többen mondják neked hogy amit gondolsz ezért meg azért nem jó, akkor akár igazuk is lehet...

Holnap, ha mész át a piroson, és utánad kiabál 4 ember hogy állj meg hülye mert átmegy rajtad a vonat, majd õket is névtelen bunkózd le, hogy miért állnak össze ellened.

Én E50en, és jól bevállt 😊 Azóta ritkán hal a crew splashtõl és a rammolás is kellemesebb lett.
..ezt ugy mondod mintha halvany fogalmad lenne arrol, h megis ki hany eves itt a forumon..
Bocs!<#smile> Tisztelet a kivételnek! Szar napom is volt ma az az igazság, és ilyenkor kijön belõlem az igazmondó juhász és nyíltam kimondom amit gondolok. Persze kicsit nyersebben mint kéne de hát néha én is lehetek kicsit gonosz és rosszkedvû!
Alig két hónapja regeltél ide így talán még nem tûnt fel, hogy
ad1: láma egy született troll de jól áll neki
as2: általában csak azoknak szoktak nekiugrani akik valami orbitális marhaságot próbálnak tényként beállítani

a nagy motor még nincs meg sajna. Lehet,hogy azzal van a baj, hogy úgy használom, miknt az amx-eket elõtte? Nem érzem, hogy spotolásra alkalmas lenne, gondolom világít mint állat. Ha elsõ sorban vagyok, én vagyok a number ván célpont. De méga második sorból is kiszúrnak. Ha meg mozgok, minden mell, de inkább lepattan. Ott az a 230 akárháyn pen, és 6-ból jó ha a fele sebez. Valamit nagyon rosszul csinálhatok. 😞

Én használok DB-n, stab úgysem megy rá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
szpík hángérien?
Annyit ér a repeszpáncél,mint bazooka ellen az integetés.Ráadásul,plusz súlyt cipelsz magaddal,ami gátolja a fürgeséged.

+t tõletek 😊
"mindenki be van szarvat õletek" Führer ne túlozz,ott nem tartunk ,hogy 3-4 kis identitás zavaros kis tini kukitól bárki is tartana!
Ezzel most annyiban vitatkoznék, hogy szerintem az angol ág nem túlságosan OP, sõt... Igaz, nem járok velük még magas Tier-ben. De az az biztos, hogy a kínaiak OP-ok lesznek eleinte.

Csak olyan közvetlen találat ellen, ami nem üt át.

Nocsak, ennyi stalkert...

Ha néznél privátot nem kérdeznél ismét csacsiságot.
Pediglen ugye ölég baszott nagy betûkkel jelzi fórommotra ha gyün egy üzenet.

Sippie
já tényleg. No segáz, a nagyúrt is lefokozhatja a Kancellár 😛
Semmit, sõt inkább csak nehezék (venti+stab+gunlayingVagyKukker/camo, bár ezt nem kérdezted). Repeszpáncélnak inkább olyan tankon van értelme, amivel rammolni akarsz, meg kevésbé papír tankon crew védésre. Lórának mindegy.
..nalad ez valami kenyszerkepzett, hogyha valaki, es tobben nem ertenek veled egyet, akkor azok egybol hienafalka? es midnenki hulye csak te nem? nevetseges 😊
Nem hadúr volt, SZAKESZ NAGYÚR és mindez 1 facebook profil legtetején.
Én kérek elnézést, ha megsértettem volna az imádott 17 éves sztárt vagy valamelyik hûséges követõjének a lelkivilágát.
Ha gondoljátok feltépem az ereimet...

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening