World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tessék, analizálhatsz engem is 😊
Igaz, ez már majdnem 3 éve volt, de biztos meg tudod tippelni ebbõl meg a fórumos hszeimbõl hogy hol tartok az alzheimer felé 😊
Mondjuk olyat mint a wot-news.Azzal nincs semmi bajom,csak mostanában nem nagyon akarja az igazat....
Azéééé, mert akkora az arcod hogy még a facebook profilkép keretébe se fér bele 😄DDDDDDDDD
Itt a bizonyíték hogy Yossariannak igaza volt, muhahaha 😄😄
hidd el elõbb-utóbb lesz barátnõd és igazi barátaid is.
Fel a fejjel és peace nagyfiú !!!
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Én lórival meg sem próbálnék spottolni, semmilyen körülmények között. T44-T54 még alkalmas ilyenre, de a lóri az esélytelen sztem.
Ha tudsz tegyél rá sixth sense-t, ha úgy akarod használni mint a kis amxeket, azok lightok, mozgás közben is hat rájuk a camo, lorára már nem.
Spottolni lehet vele egész jól, csak tudnod kell melyik bokor alkalmas erre, de jobban jársz, ha teszel egy spot kört és utána visszamész a többiek mögé (ezt csak óvatosan, ha te látod õket lehet õk is látnak, és kár lenne már ott meghalni). Inkább segíts a heavyknek, vagy ha van med csapat akkor mögöttük menj, és amíg velük foglalkoznak kitárazhatsz az ellenfélre. Csak tudd mikor kell abbahagyni a lövést, ha rádfordulnak hiába van még 3 lõszer a tárba, hacsak nem õ az utolsó a csapatban inkább vonulj vissza fedezékbe és várd meg amíg megint mást néz.
Nem rohantam sehová úgy gondolom, bárkivel fölveszem bármikor a kesztyût és ha a másiknak igaza van el is fogom ismerni az igazát nem úgy mint te aki presztizsbõl nem tud veszíteni!<#wink>#wink> Elmondtam õszintén amit akartam...te is elmondtad, részemrõl téma lezárva! Tiszteletben tartom a véleményed és abban az egy dologban igazad volt hogy kötekedtem és trollkodtam! Bocs érte, ma nem voltam jó passzban és kijött amit gondoltam!
Ismerhetnéd az itteni stílust.
Ha nem provokálsz kapsz értelmes választ, ha igen, le leszel oltva.
Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. december 5. 20:35:18
Jármû: SU-100M1
Szerzett tapasztalat: 1 235
Szerzett kredit: 35 302
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész
szerelmes lettem <#szeret>#szeret>
(adok segítséget, egyvalaki biztos a tinédzser pöcs parancsnok miatt kötött beléd).
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Látom fel sem merül benned a gondolat, hogyha emberek egymástól függetlenül többen mondják neked hogy amit gondolsz ezért meg azért nem jó, akkor akár igazuk is lehet...
Holnap, ha mész át a piroson, és utánad kiabál 4 ember hogy állj meg hülye mert átmegy rajtad a vonat, majd õket is névtelen bunkózd le, hogy miért állnak össze ellened.
ad1: láma egy született troll de jól áll neki
as2: általában csak azoknak szoktak nekiugrani akik valami orbitális marhaságot próbálnak tényként beállítani
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Pediglen ugye ölég baszott nagy betûkkel jelzi fórommotra ha gyün egy üzenet.
Én kérek elnézést, ha megsértettem volna az imádott 17 éves sztárt vagy valamelyik hûséges követõjének a lelkivilágát.
Ha gondoljátok feltépem az ereimet...
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening