World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel nincs meg az a tank és csak ellenfélként találkozok vele, valószínûleg inkább azok az esetek maradnak meg, amikor beforgatják rendesen és az istennek nem bírom átlõni.

Azért, mert a történelemben nem kellett IS3, KV4, Jagdtiger, IS7 valamint nukleáris töltetû artik ellen harcolnia. Ha õ a toptank, akkor elég történelemhûen viselkedik (feltéve persze hogy nem seggel támad elõrefele a tulaja vagy az oldalát mutatja az ellenségnek).

Amúgy is, ha a WOT történelemhû lenne akkor a városba nem mernél bemenni tankkal, a királytigrised bizonyos csatákban csak 100 métert mehetne az üzemanyaghiány miatt, és néha egy vadászbombázó lõne ki a tankodból.

A mostani könnyen hozzáférhetõ prémium lõszeres idõkben gyakorlatilag nincs kemény tank. Nem?
A KT stock tornya meg tényleg papír de a front is lõhetõ ha nem forgatod be megfelelõen.
A történelmi realitásoknak meg ugye semmi köze a játékhoz, KT-nál leginkább szerencsére.
Szép is lenne ha félpályánál kifogyna a benzin vagy Erlenberg-en nem tudnánk átmenni a hidakon, esetleg egy kis mocsaras rész után beállna a lánctalp. 😄

A tigris2 és a papír szavakat is most láttam elõször leírva egy mondatban... 😊

Mydgard
Csao!

Megvettem a Tiger II-t, szep tank, de kicsit papirnak tunik... Nem igazan tukrozi a tortenelmi realitasokat a szereplese, rossz ertelemben.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Roger6
Én nem olvasom amúgy éjjel a topicot, szóval nem tudom mirõl írtatok. Melóhelyen megnézem, és ennyi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gondolom leesett hogy tegnap éjjel itt négyen csak trollkodtunk a témában, viszont ügyesen megálltuk hogy még véletlenül se tegyünk ki egyetlen szmájlit sem 😊

Végülis igazad van 😊

Mentségemre szóljon, sosem foglalkoztam billentyûzet kiosztással WOTban, mivel nem volt rá igényem. Egeret úgyis fogom, azon meg a görgõ jobban kézreesik mint bármi más 😊

Roger6
<#hehe><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bujcsik555
Látod, ezért van az az 1 gyõzelmed. <#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Roger6
KV-1S-el 11 csata 1 gyõzelem. Odabasz... <#szomoru2> Szóval hogy is van ez a "prémium felhasználókat direkt szivatja a WG" cucc? Mert én nem vagyok prémium.

Én WASDt használom mivel minden játékban azt szoktam és ahhoz szoktam hozzá, meg azt szeretem, kényelmesebb a nyilaknál kéz elhelyezés szempontjából nekem.

WoT: Nishizumi77

Az elsõ lehetõség után már nem is olvastam tovább hogy mik vannak 😄
ezt választottam: Arty parties

Torzonborz
De miért csak 1 választható opció van ? Kapásból 4-et pöttyöznék befele.😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Overlord blogján van új szavazás, de 5 perc tipródás után sem tudom általánosságban kijelenteni, hogy mi idegesít a legjobban. Mondjuk tökmindegy szerintem csak trollkodik. 😊
Nekem amúgy nyilak - TERMÉSZETESEN KI AZ AKI NEM AZT HASZNÁLJA OMG (troll OFF 😊) - num1 zoom, num0 stop. Kényelmesen elérhetõ.
WASD??? WTF?????????!!!!!!!!!

Vki azt hazsnálja???????
C-re meg kiugrik a legénység aztán guggol? <#smile>

Toby0501
Space-re nem teheti, a fizika bevezetése óta azzal ugrik.<#idiota>

Hoppá! 😄
- M60A1 Patton is being considered for implementation

Na de hogy? Ez egy modernebb táposabb M48 Patton, fura lenne ha ez ott virítana mellette másik T10 ként, T11 meg nyilván nem lehet.

"míg a shifthez vagy le kell mászni a wsad-rõl vagy kisujjal nyomni (ami nekem nem megy olyan jól)."

Khm... a billentyûzet kiosztás szabadon módosítható ha így 2,5 év alatt még nem lenne meg. <#rolleyes>
Próbáld pl a space-re tenni, hüvelyk ujjal elég kényelmes püfölni a wasd mellett. A stop and fire-t meg szerintem úgy sem használod.
Sokkal egyszerûbb ha pl max zoom-ról kell sniper nézetbe váltani.

Nem hiszem hogy a megszokáson kívül lenne más oka a görgõzésnek. Illetve max annyi, hogy ugye a görgõ jobban kézre esik, míg a shifthez vagy le kell mászni a wsad-rõl vagy kisujjal nyomni (ami nekem nem megy olyan jól).

Szóval én is görgõzöm, 1x-2x tudatosan próbáltam shifttel váltani, de nem sikerült átszokni rá. Olyan szignifikáns különbséget nem hiszem hogy jelentene sebességben (azért ez is csak egy mozdulat, nem kell 2x-3x görgetni), meg hát azért ez mégsem Quake jellegû villámjáték 😊

Solten
Reggeli trollkodas aemikszel 😊

Victory!
Battle: Highway 07 December 2012 03:46:15
Vehicle: AMX 13 90
Experience received: 3,396 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 40,336
Battle Achievements: Top Gun, Sniper

Centurionos csoka mit hisztizett a vege fele, priceless... 😄

Saor Alba

amúgy nem egy bizonyos tankról volt szó, hanem a premiumról, de nem beszélek össze-vissza. minden úgy jó ahogy a WG csinálja...<#falbav><#levele><#action> ez mind a WG-nek 😊

The Matrix has you...

Kérdés: Van értelme görgõvel zoomolgatni?
Nézem ezt a Quickfingers gyereket és mást sem csinál csak görgõzik, csomó idõt veszítve ezzel, amit egy shift lenyomással megspórolhatna.
Van olyan helyzet, amikor sokkal jobb görgõzni, vagy csak megszokás nála és nincs sok köze a játékhoz?
Solten
Dehogy, csak keson esett le a poen. <#alien>

Saor Alba

Basszus, téged induláskor a vízbe spawnolt a játék? Ez mekkora arcátlan csalás már. Férgek!

Ejj de le vagy maradva a topikfigyeléssel 😄

patchaou
Ördögi kör.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ja, a szemét vodkaivó komcsik! Nem elég hogy a kedvenc német tankjaimat szétnerfelték (R.I.P E75), most már direktbe szívatnak is a prém acc miatt 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
vahhahhaaa <#worship>

Saor Alba

amúgy skilltõl függõen nehezít játék a mapon is.

ahogy a képen is látható, szpecnyaz még a 2 hónappal ezelõtti T110E5-ös statjához viszonyított mapra emlékezve hajtott rá rutinból a hídra, csak sajnos a nagy "siemkázások" közepette nem vette észre, hogy míg ugyan a statja jobb lett e5-el, a híd szûkebb.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ez nagyon durva!
Le is törlöm a játékor, szemét ruszkik. Kell valakinek az accountom? Megnézheti ingame, van rajta jópár 10es tank, még egy prém T34es is farmolásra.

2 hónapja még idõben betöltöttem volna arra a mausra :/

Itt van példának ez az eredményed, 2 hónapja még ha akartál se tudtál volna ilyet menni vele 😞.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

jaja, nekem már 40 sec alatt tölt ez a szar bat, 2 hónappal ezelõtt még 37 volt... el is fogom adni, CW-n is használhatatlan vagyok, mivel a statra battel nálam gyengébb társam 4-5 seccel hamarabb betölt, sõt majdhogynem kitáraz mire én elkezdek lõni, arról nem is beszélve, hogy rendre 300 alatt sebzek vele. én többet nem is fizetek erre a játékra

Nem, valaki már egy fél éve észrevette hogy mûködik ez a rendszer. Amirõl te beszélsz, az a prém lõszerek sunyi nerfje lesz.

Az nem csak a 8.2-ben lesz hogy felhasználói fiók szinten nerfelik a tankokat? Tehát ha mondjuk vki jól megy a batchattel, akkor nála a rendszer automatkusan gyengíti a tankot, akik meg gyengébbek azoknál ugyanannak a tanknak jobb lesz a rofja, penje meg hasonlók?

Bizony! Tankra lebontva nézik a WG botjai hogy mivel megy jól és pár jó kör után automatikusan nerfelik az adott tankot 😞.

patchaou
Nehogy elhidd 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Bezony figyelni kell az ilyesmire. A rendszer azt is figyeli, hogy javul e éppen a statisztikád. Ha igen akkor gyengébb csapatba rak be és több lepattanót, valamint 0 sebzést produkál. Német tankoknál pedig ez hatványozódik.

egy korábbi premiumos idõszak alatt kurvajól nyomtam, de most...bár már kezd észhez térni, de szerintem már hétvége elõszelét is érzem..kár.

The Matrix has you...

Úgy tudom le is van írva a hivatalos honlapon, hogy a prémium 50%-al több credit és XP, de ilyenkor a rendszer mindíg automatikusan a vesztes oldalra rak.

gyerekek..most vettem egy 24 órás premiumot...és kurva szarul megy!! eddig miért volt jó és most miért baszódott el?? pont amikor kéne

The Matrix has you...

Most mentunk Soltennel Prokhorovkan IS-3-mal. O a hegy feloli oldalon en a masikon mert a lemmingek elindultak utanunk es inkabb visszafordultam, de Soltan mar nagyon elol volt igy o maradt. En vagy 50-nel tobb damage-et csinaltam es 0 azaz nulla kill Solten meg top gun lett <#action> <#hehe>

Victory! Map: Prokhorovka 06 December 2012 21:44:08
Vehicle: IS-3
Exp: : 2,412 (x2) Credits: : 41,541
Achievements: : Steel Wall, Sniper

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Torzonborz
hehe én is most húzom az a kis pacit , mókás egy cucc. egyetlen negatívum a lassú toronyforgás.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hali!

Olyan érdekelne engem, hogy eltûnt a bal felsõ sarokban lévõ sebzés jelzõm. Mi lehet a gond, vagy mit kell feltennem hozzá? Köszi
*trollkodások miatt

Az tényleg egy vadállat tank, néha már szégyenlettem magam a trollkodásokkal amiket lemûveltem vele.

Ecsém, most vettem meg a T49et (M18ra gerjedtem be, amikor olyan gyorsan döngetett mellettem mint a saját t50-2-m 😊 ), és ez is valami vadállat agilitású TD. Megy mint a t50, igaz kanyar annyira nem megy neki, de legalább nem is driftel mint amaz. Tetszik 😊