World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stock gun. mit vársz?
Így is mondhatjuk. Néha látok ilyen ágyút egyes Object 704-eken. A kérdés csak az, hogy miért ezt használják, ha ott van ingyen és bérmentve a BL-10 is?

VII.-s csõ!!
Nem, ez egy szûrõ.
Aki ezt használja azt messzire kerülni kell ha veled van. D
Dettó. Nekem a medeknél van meg a páncél/mozgékonyság a legjobb arányban. A lightok már túlzottan sebezhetõek, a heavykkel pedig a lassúságuk miatt az elsõ hiba nálam általában az utolsó is.

Object 704-nél ez most vicc ?

Én is úgy vagyok vele hogy a mozgékonyság hasznosabb a páncélnál.

WoT: Nishizumi77

Megvettem tegnap a KV-13-at, gondolván, hogy átmegyek a MED ágra. Nagyon jó kis tank, az elsõ benyomásaim rendkívül pozitívak róla. A páncélja eléggé pattogós, de gyors, fürge, lehet velle menni, helyezkedni, flankelni, szóval ami esetleges páncélvédettséget vesztett a heavy tankokkal szemben (IS vonal) annál sokkal többet jelent nekem amit nyert a mozgékonysággal. Lehet, hogy nem az IS-7 felé kellett volna elindulnom? :-)
Annyiból élvezem, hogy viszonylag gyors VAN TORNYA és kurva nagyokat üt. A nyugisra meg úgy értettem, hogy 18.22 a relaod 😊
Most érzem hogy vége ma a sulinak.... babuin invázió van.. eddig egész jó volt..

Max közelharcban, ha balfasz vagy.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát... nekem sokkal de sokkal kényelmesebb a nyilak és környéke. ctrl, shitf, delete, and, num0, num1, enter, pagedown. Nyugisan elérhetõ, elkülönültek stb. De... van a jó izlés (ÉN) meg a többi ember 😛PPPPPPPPPPPPPPPPP
Jó mondjuk a fõ hangsúly a KT ellen gyengének bizonyul,de a tiger meg a Panther ellen hozták...valami ilyesmi...de pershingel a játékban a KT-t is meg lehet szorongatni simán nem ?
Ha csapat lenne hozzá, akkor én is nyugodtan ülnék vele hátul, és supportolnám a csapatot, viszont elég kellemetlen, amikor a medek beállnak mögém, de még ekkor sem lenne gáz, ha nem engednék, hogy 2 oldalról bekerítsenek, de õk pont a másik oldalra figyelnek.
Ezt a tankot csakis platoonban lehet jól használni szerintem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Adja vissza a diplomáját, aki ezt írta. Panther ellen mitõl nem lett volna elég?

Épp olvastam egy cikket,miszerint a Põrsing,nem volt elég a Tigris II meg a Panther ellen ,ezért kezdték fejleszteni a T29-et !! 😄 akk a játék csak közelíti a valóságot (sem)
Én szeretem a t30at. Jó kis nyugis tank. Funnak megtartom. E4et meg akkor sem venném meg ha 10ed annyiért adnák mint most.
http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/kepek/tanks/toldi.html

Hááhhh a magyar tech,,
Na ja, a kínaiak engem is jobban izgattak volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na tegnap visszaraktam a T30ra a kisebbik ágyút, már 1 kicsit javult a helyzet, de rohadt csapat miatt nem tudtam jó kört menni még.
Mondom nem érdekel az a 100 000xp ami rajta van, nem fogom a további 110et kihúzni vele. 1 kört megyek még, azután repül a garázsból.
Erre elkezd könyörögni 1 ilyen körrel:

Victory
Karelia 2012. december 7. 13:04:31
T30
Experience received: 3 158 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 066
Battle Achievements: Pascucci's medal, Sniper (5 kill, is7ben hagytam 52-t, mielõtt kilõtt)

De már ez sem menti meg a nyamvadt helyét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Semmi érdekes nem lesz benne.

WoT: Nishizumi77

Elvileg szerdán jön e patch.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/182354-82-update-on-december-12th/page__pid__3391329#entry3391329

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

-t Z
Mi a franc et ?? Önjáró gatling? 😊
Ez komoly... <#hamm>

pedal to the metal...

He-he-he...

Még a végén bekerül a Hunter is.

Amerikai nehéz harckocsinak ott van még a TV sorozat is. Nekem csak a TV-1-rõl és a TV-8-ról van ismerettségem. De gondolom volt még pár terv a kettõközött. A TV-8 a Chrysler úszó harckocsija, ez igazából semminek nem jó. De amilyen elcseszett a TV-1 (ez egyértelmûen nehéz harckocsi) szerintem azt is Chrysler mérnökök tervezték. A Chrysler az '50-es években a minél használhatatlanabb és kivitelezhetetlenebb harckocsik tervezésében eléggé az élen járt. Nekik lenne még két nehéz harckocsijuk ami a WoT-ba akár még jó is lenne.

Chieftin? Az adatai alapján még nagy jó indulattal belekerülhetne. De az azért gáz lenne, ha a 120 mm L11A5 löveghez lenne egy amúgy soha nem létezõ AP lõszer. Pedig ha bekerül biztos, hogy nem APFSDS lenne az alap lõszere.
Azt viszont nem értem mi lenne a Chieftain elõtt? Már a jelenlegi brit nehéz ág is elég erõltetett. Tier 8-10-nek ugyanaz az alváza és összesen 3 fajta torony van hozzájuk.
M60A1 még belefér, de akkor már inkább T95E3 vagy E6.

Persze a nyamvadt második francia heavy ág játékba kerülésérõl még mindig semmi. Pedig az engem sokkal jobban érdekelne mint a kínai, újabb brit/amerikai ág. Már egy évvel ezelõtt voltak képek a hagyományos tornyú 9-10-es géprõl.
Trucker39
Anno ezért vettem meg magam is, mert eléggé fogyó eszköz volt a billentyüzet.

Plata: Egy szóval sem írtam, hogy hû de faszán lenyomtam a nagy tankokat. Szerencsés kör volt. Az ellenfél meg bénázott. Az azt megelõzõ körben meg 15:0-ra vesztettünk és kaptam 95! pontot.

Torzonborz
Én nem rég vettem egy ugyan ilyen kütyüt csak már razer gyártmány( anno a belkin - razer páros közösen tervezte és a belkin gyártotta de már beszüntették szóval most razer-t lehet kapni ). Elég stramp kis cucc meg kényelmes , mondjuk ütésállóságát nem próbáltam 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mákod volt,betett t5-ök közé.

patchaou
Egy ilyen cuccra már régóta fenem a fogam. De mivel évente legalább 2 billentyûzetet megeszek, azért nem merek ilyesmibe beruházni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sovietekhez is rakosgathatnák a tankokat mert bõven van mit.

Én a Druid's-ot használom, de tényleg az ikon mod zavar be, ott is van már javított. Köszi.

A chieftain-ról is ezt írták nem is olyan rég, mint lehetséges 2. t10 heavy.

Meg overlord pár hete elköpte magát a blogján 2. usa heavy ágról is, persze semmi konkrétat nem mondott. Szóval senki ne lepõdjön meg, ha egyszer csak bejelentik azt is (vagy kiszivárog...😄). Azért kiváncsi lennék, oda milyen tankokat gondolnak ki, talán a TS és H tankok?

"It just can't be full. The 2nd heavy line is still missing. And some other tanks, like Christie." -mikor meg rákérdeztek, jött a ködösítés.

Durva, hogy lassan az amerikai lesz a legterebélyesebb ág, pedig anno talán a "legelmaradottabb" volt...

A TOG 2 nevében miért van csillag?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

pointer4
Tank ikon csomag, a PogS-Grepa féle csinálta nekem, de lett rá frissítés.
Melyik mod okozza az aranylõszer vásárlásnál a <font color> üzenetet?

Igen... Miért, Te mire állítottad az irányítást?

Trucker39
Ezt a félét. Belkin

de jó -.-" direkt felkelek reggel 10-kor hogy 1ig tudjak még prémmel duplázgatni 😛
Trucker39
Kis szerver leállás....

Én meg Speedpad-t és egeret használok. Egéren van a Sniper váltó. Speedpad-n meg az összes többi fontos dolog.

Roger6
Igen, minden épeszû ember, hiszen a közelében van egy csomó gomb még.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

egy jó oldala van annak, hogy kevés a lõszer a StuG 3-ban
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. december 7. 10:31:16
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 054 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 311
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés
<#eplus2>
tegnap az utolsó lõszer az utolsó enemyrõl lepattant 😄 70hp-s churchill I-rõl.... utánna meg egy csatában az utolsó elõtti skulóval öltem meg az utolsót 😄 de ma az utolsóval az utolsót <#zavart1>
Én a WASD mellett a jó kis WoW-egerem kismillió gombjára bindeltem be minden vacakot, még az "SOS" meg a "Támadom" üzeneteket is. Ez is klasszisokkal kevesebb, mint a WoW-os raideléshez használt 18 féle különbözõ billentyû-egérgomb kombináció...
Õszintén,aki tud vele játszani,eredményesen,annak minden elismerésem!Kifejlesztettem annó,hihetetlen csalódás volt.
Trucker39
Kezd alakulni eme szerkezet.

Szerintem a legkézen(re)fekvõbb 'billentyû' a snipe-ba váltáshoz a görgõklikk.

https://wotinfo.hu

Én is full gyári beállítást használok,mint minden játéknál,én nem tudnám irányítani a játékokat a nyilakkal.

Mydgard
Azert a sajat tierjeben fel lehetne kicsit turbozva, a tortenelmi hagyomanyokhoz huen, de jatekban mindenfele soha nem volt prototipus megakasztja. :o)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD