World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ezt használja azt messzire kerülni kell ha veled van. D
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ezt a tankot csakis platoonban lehet jól használni szerintem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Hááhhh a magyar tech,,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mondom nem érdekel az a 100 000xp ami rajta van, nem fogom a további 110et kihúzni vele. 1 kört megyek még, azután repül a garázsból.
Erre elkezd könyörögni 1 ilyen körrel:
Victory
Karelia 2012. december 7. 13:04:31
T30
Experience received: 3 158 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 49 066
Battle Achievements: Pascucci's medal, Sniper (5 kill, is7ben hagytam 52-t, mielõtt kilõtt)
De már ez sem menti meg a nyamvadt helyét.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

WoT: Nishizumi77
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/182354-82-update-on-december-12th/page__pid__3391329#entry3391329
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
pedal to the metal...

Chieftin? Az adatai alapján még nagy jó indulattal belekerülhetne. De az azért gáz lenne, ha a 120 mm L11A5 löveghez lenne egy amúgy soha nem létezõ AP lõszer. Pedig ha bekerül biztos, hogy nem APFSDS lenne az alap lõszere.
Azt viszont nem értem mi lenne a Chieftain elõtt? Már a jelenlegi brit nehéz ág is elég erõltetett. Tier 8-10-nek ugyanaz az alváza és összesen 3 fajta torony van hozzájuk.
M60A1 még belefér, de akkor már inkább T95E3 vagy E6.
Persze a nyamvadt második francia heavy ág játékba kerülésérõl még mindig semmi. Pedig az engem sokkal jobban érdekelne mint a kínai, újabb brit/amerikai ág. Már egy évvel ezelõtt voltak képek a hagyományos tornyú 9-10-es géprõl.
Plata: Egy szóval sem írtam, hogy hû de faszán lenyomtam a nagy tankokat. Szerencsés kör volt. Az ellenfél meg bénázott. Az azt megelõzõ körben meg 15:0-ra vesztettünk és kaptam 95! pontot.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg overlord pár hete elköpte magát a blogján 2. usa heavy ágról is, persze semmi konkrétat nem mondott. Szóval senki ne lepõdjön meg, ha egyszer csak bejelentik azt is (vagy kiszivárog...😄). Azért kiváncsi lennék, oda milyen tankokat gondolnak ki, talán a TS és H tankok?
"It just can't be full. The 2nd heavy line is still missing. And some other tanks, like Christie." -mikor meg rákérdeztek, jött a ködösítés.
Durva, hogy lassan az amerikai lesz a legterebélyesebb ág, pedig anno talán a "legelmaradottabb" volt...
A TOG 2 nevében miért van csillag?
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Én meg Speedpad-t és egeret használok. Egéren van a Sniper váltó. Speedpad-n meg az összes többi fontos dolog.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. december 7. 10:31:16
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 2 054 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 311
Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés
<#eplus2>#eplus2>
tegnap az utolsó lõszer az utolsó enemyrõl lepattant 😄 70hp-s churchill I-rõl.... utánna meg egy csatában az utolsó elõtti skulóval öltem meg az utolsót 😄 de ma az utolsóval az utolsót <#zavart1>#zavart1>
https://wotinfo.hu