World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ez az U11 meg egy borzalom, célzó kör teljes körvonalát képes körbelõnni, de még véletlenül se menne középre, arról nem is beszélve, hogy még a légynek se tudok vele ártani magas szinten.
Megéri egyáltalán ez a tank, vagy a pontatlansága miatt a top gun sem az igazi? 6os szintûnek eddig ott volt a Hellcat, eddig nagyon úgy tûnik, hogy ez sem érhet a közelébe.
Azt el kell ismerni, hogy amellett, hogy képes pattogni is, egész mozgékony.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
És mi az a tank század?
Milyen lehetõség van valami szervezett játékra, ahol magyarokkal lehet játszani / TS-en taktikázni?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Amúgy meg mire vered annyira magad? Mondjuk 500as átlagsebzésre? Legalább már értem miért kell a WG-re fogni hibáidat<#nevetes1>#nevetes1>.
Másrészt nem tudom mi a problémád a platoonozással. Még a hivatalos oldalon is ez van a leírásnál: "World of Tanks is a TEAM-BASED massively multiplayer online game"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Inkább tessék szépen gyûjtögetni a sniper medalt pár napig 5000+ kreditért.
Nem prémeseknek meg egyenesen kötelezõ.
hajrá
Az meg végképp az intelligencia és a felfogóképességed teljes hiányára vall, hogy amikor feketén-fehéren szembeállítanak azzal hogy 2 egymást követõ napon se tudsz konzekvensen képviselni egy álláspontot, te nyomod ezt a "engem nem lehet lejáratni" dumát.
Tessék, én is fel tudom venni azt a stílust amit te, s közben nem nyomatom nagy hipokrataként hogy szent ember vagyok, úgy ahogy te teszed.
A szakasz is legfeljebb hétvégenként szokott összejönni de akkor sem mindig meg prémiumhiányból kifolyólag max ketten vagyunk.
azt hittem mar tortent vmi
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
"Tehát leszögezhetjük, hogy a prémiumosokat szívatja a WG "
Vagy te tanultál meg azóta játszani.<#alien2>#alien2>
Tehát leszögezhetjük, hogy a prémiumosokat szívatja a WG <#wink>#wink>
Egyébként ez csak 1 játék.
Peace!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Csata: El Halluf 2012. december 8. 18:45:05
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 2 565 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 198; 3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 832 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 030)
Sajnos a nagyszájú T30-at meg kellet penetrálnom haveri alapon.Nem értettem,miért mozog a célkeresztem...Aztán rájöttem..
Egész party alatt végig irkálta,h report ELC because of team dmg.
Aztán kapott 437 xp-t a nagy pro.+klánja is van a hülyének.
Nick név: hentelogep
Itt tudod megnézni a fikázáshoz!<#nevetes1>#nevetes1>
http://worldoftanks.eu/community/accounts/#wot&at_search=hentelogep
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Ésamúgy nem. eszem ágában sincs se klánkodni, se stázadozni ded nagyon szakaszolni se. Miért? Ha meghalok meg kell várni a csta végét minden képen.
És a mai retard platoon: 3 type összesen 600+ sebzéssel. Na milyen nemzet fiai?
elmélet:
Veszel prémet és nem játszol 😄
Így nem tud szopatni a WG sehogy sem 😄
Más: Valaki letöltötte androidos telefonra a World of Tanks alkalmazást? Használhatónak látjátok?
Ettõl függetlenül nem tételezem fel, hogy lenne manipuláció, ugyanúgy, ahogy egy pénzérmével is lehet 10/10 fejet dobni egymás után, ha úgy jön ki...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
- a wg szopatja a nem prémes embereket, hogy vegyen prémet
- a wg szopatja a prémes embereket, hogy lassabban fejlõdjenek.
Mindenki aki mást mond helikopter.
Apám, de jó búra alatt érni.
1 hete unalmamban kipróbáltam, azóta ez a kedvencem. 😊
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul