World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trabant93
Persze,hogy megéri,legjobb t6 heavynek tartom,illetve századozásnál kötelezõ darab 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Gondoltam beruházok egy KV1S-re, ha már ilyen nagy divat lett, de még véletlenül sem kerülhetõ el a stock tank szindróma, annak ellenére, ha a top löveg és motor is megvan, minden mást végig kell járni, hogy fel is menjen rá...
Ez az U11 meg egy borzalom, célzó kör teljes körvonalát képes körbelõnni, de még véletlenül se menne középre, arról nem is beszélve, hogy még a légynek se tudok vele ártani magas szinten.

Megéri egyáltalán ez a tank, vagy a pontatlansága miatt a top gun sem az igazi? 6os szintûnek eddig ott volt a Hellcat, eddig nagyon úgy tûnik, hogy ez sem érhet a közelébe.
Azt el kell ismerni, hogy amellett, hogy képes pattogni is, egész mozgékony.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha nincsenek túl nagy igényeid klánozás terén akkor sok klán van ami felvesz T8as is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

T8-as heavy-vel van értelme klánt keresni?
És mi az a tank század?
Milyen lehetõség van valami szervezett játékra, ahol magyarokkal lehet játszani / TS-en taktikázni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ja, hamar meghaltam mert nem segített a csapat, de még addig is kioszottam 2500 sebzést. A vicc az volt hogy a majdnem full HP-s ST-1el nem mertél rám jönni, pedig csak 1 lövéses voltam és töltöttem<#nevetes1>. Pont azon röhögtem, hogy miért olyan gyáva az az ST1<#nevetes1>.
Amúgy meg mire vered annyira magad? Mondjuk 500as átlagsebzésre? Legalább már értem miért kell a WG-re fogni hibáidat<#nevetes1>.
Másrészt nem tudom mi a problémád a platoonozással. Még a hivatalos oldalon is ez van a leírásnál: "World of Tanks is a TEAM-BASED massively multiplayer online game"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amúgy a német tankok a valóságban is szarok voltak<#banplz><#banplz><#banplz>

Megint buli van bálban? 😊

Inkább tessék szépen gyûjtögetni a sniper medalt pár napig 5000+ kreditért.
Nem prémeseknek meg egyenesen kötelezõ.

hajrá

Ezt csak azért rakom be, - mielõtt megszólna bárki is - hogy egy kicsit enyhítsem a Type sorozatos vesztes csatái iránti frusztrációmat.
Végül is lehet vele ilyet is.

Nem tudlak lejáratni? Nem is kell, lejáratod te magad az égbekiáltó baromságaiddal meg az ordas bunkó stílusoddal. A náci nicked csak hab a tortán.

Az meg végképp az intelligencia és a felfogóképességed teljes hiányára vall, hogy amikor feketén-fehéren szembeállítanak azzal hogy 2 egymást követõ napon se tudsz konzekvensen képviselni egy álláspontot, te nyomod ezt a "engem nem lehet lejáratni" dumát.

Figyelj, te meg szimplán bunkó vagy. Ugyanis neked semmire sincs okod menõzni, egy szalmaszálat nem tettél keresztbe a fórumtársak ügyében és igy nagy az arcod.

Tessék, én is fel tudom venni azt a stílust amit te, s közben nem nyomatom nagy hipokrataként hogy szent ember vagyok, úgy ahogy te teszed.

Ha hiszed ha nem jó ha 10%-a szakasz meg, mentem szerintem kevesebb mint 100 kört században.
A szakasz is legfeljebb hétvégenként szokott összejönni de akkor sem mindig meg prémiumhiányból kifolyólag max ketten vagyunk.

Történt nem? szombati rage party😄DD

Biztos simán randomban😄DD semmi szakasz/század ugye? lol

Kizárt. Egyszer volt véletlenül Budán kutyavásár.
vazzee mivanitmarmegint....<#csodalk><#wow1>

azt hittem mar tortent vmi

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szerintetek lesz akció T9-es tankokra?
Igazad van! Ez csak egy játék!<#smile> Léptem, megyek el itthonról! Jó játékot mindenkinek!
Hi.
"Tehát leszögezhetjük, hogy a prémiumosokat szívatja a WG "

Vagy te tanultál meg azóta játszani.<#alien2>

Napedig szépen látható a statisztikán, hogy augusztus környékén volt utoljára prémiumom. <#eplus2> meg ott volt az a háromnapos prémium is.

Tehát leszögezhetjük, hogy a prémiumosokat szívatja a WG <#wink>

Hi.Jó lesz ez az acc,csak a viták helyett tessék engedni is...
Egyébként ez csak 1 játék.
Peace!

na, hamar sikerült kiszedni belõled 😛 btw. én nagyképûséget nem nagyon érzékeltem a részükrõl

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

fikázni nem szokásom, egyszerûen látni szeretném annak az embernek a tudását, akinek ennyire markáns véleménye van.

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 8. 18:45:05
Jármû: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 2 565 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 198; 3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 20 832 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 6 030)

Sajnos a nagyszájú T30-at meg kellet penetrálnom haveri alapon.Nem értettem,miért mozog a célkeresztem...Aztán rájöttem..
Egész party alatt végig irkálta,h report ELC because of team dmg.
Aztán kapott 437 xp-t a nagy pro.+klánja is van a hülyének.

De megmondom! Nem vagyok szájhõs, és pont azért kötekedem mert nem szeretem ha menõznek emberek! Én ezeket a csatákat full randomban futottam kábé 10 alkalommal mentem szakaszban! a hprd-hez is nemrég csatlakoztam és nem bántam meg mert ott nem nagyképû seggek vannak! Azért kötöttem bele szpecnyazba meg lammaerbe mert nagyon menõnek gondolják magukat és szakaszban könnyû 53-55-60-70 s.t.b. százalékosnak lenni! Azt hiszik itt a fórumon õk fingják a passzát szelet és mindenkinek kötelessége egyet érteni velük!

Nick név: hentelogep

Itt tudod megnézni a fikázáshoz!<#nevetes1>
http://worldoftanks.eu/community/accounts/#wot&at_search=hentelogep
úgysem mondod meg, volt már pár ilyen szájhõs a fórumon, egyik sem meri

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Szóval akartok egy kicsit csámcsogni rajtam és fikázni???<#nevetes1>
A játékbeli nickedet, ha kérhetném 😊

Azt úgy kell leírni hogy "szánalmas!<#smile> és "szûklátókör! Ideges vagy? Figyelj! Ha valamivel nem értek egyet akkor ki fogok állni mellette! Nem fogok behódolni ilyen csapatba verõdött emberkék miatt akik beszólnak itt mindenkinek aki nem úgy gondol valamit mint õk! Kik ezek hogy én azt gondoljam mint õk??? Mi? Ha nekem ez a véleményem ne kóstolgassanak már bakker! Nem vagyok és sütemény!<#nevetes1>
Töki most láttalak egy meccsben és hidd el vagyok én olyan jó mint te!<#wink> Ahhoz képest hogy ketten voltatok top tankkal egy amx 50B-vel elég hamar kilõttek! Te is csak úgy látom szakaszban vagy jó, és úgy tudtad összekaparni az 53%-os vinrátádat! Erre vagytok menõk? Full randomban mennyit tudnál? 40%-körül?
.. aki nincs velem , az csicska.. ez az igazan szanlamas, szuklatokor..
Csak titeket! 😛

Ésamúgy nem. eszem ágában sincs se klánkodni, se stázadozni ded nagyon szakaszolni se. Miért? Ha meghalok meg kell várni a csta végét minden képen.
Ugyanazt mondtam mint múltkor okostojás!<#nevetes1> Látom elõbújtál mert itt vannak már a csicskáid is és csapatban van annyi eszetek hogy kitesztek legalább egy fél embert egy kis napi kötekedéshez!<#nyes> Szar lehet a nagy menõ lammaernek hogy nem talál fogást egy egyszerû emberen mint én!<#vigyor3> Szép dolog hogy összetartotok itt a huns-ban, ezt értékelem! Viszont vedd már észre magadat hogy görcsösen okoskodsz, és gagyi módon próbálsz lejáratni de nem jön össze sajnos neked nagy lammaer!<#wink>
Éljen a hétvége: sorozatban jönnek a KV-1S tankerek 1-30 okozott sebzéssel.
És a mai retard platoon: 3 type összesen 600+ sebzéssel. Na milyen nemzet fiai?

Akkor kell legyen 1 harmadik is 😄

elmélet:

Veszel prémet és nem játszol 😄

Így nem tud szopatni a WG sehogy sem 😄
Nem hát.

Más: Valaki letöltötte androidos telefonra a World of Tanks alkalmazást? Használhatónak látjátok?
Játszottam prémmel és anélkül már 2,5 év alatt és nem vettem észre különbséget. De am semmi logikát nem látok abban hogy miért szopatná a WG azt a réteget aki eltartja õket. Még ha a no prém játékosokat baszogatnák abban lenne logika, de õket se éri semmi retorzió.

A random faktor... hogy kaphatok ki 7/7-szer egymás után olyan géppel, amivel 60%-hoz közelít a winrate? Úgy felb.szta az agyam, hogy majdnem kiütöttem az alt+f4 billentyûket az utsó meccs végén. Persze nekem se ment most, bevallom, de talán nem is nekem kellene a ranglétra aljáról eldönteni a meccseket, amikbe most elõszeretettel bedobált..

Ettõl függetlenül nem tételezem fel, hogy lenne manipuláció, ugyanúgy, ahogy egy pénzérmével is lehet 10/10 fejet dobni egymás után, ha úgy jön ki...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Kipróbáltam, semmi különbség nincs. Ezek a teóriák meg egymást ütik:
- a wg szopatja a nem prémes embereket, hogy vegyen prémet
- a wg szopatja a prémes embereket, hogy lassabban fejlõdjenek.

Mindenki aki mást mond helikopter.
Tudod mi a lol... hogy annak tapsikolsz amikor vki tökéletesen az ellenkezõjét mondja annak, amit te mondtál. És te még ezt is a saját megerõsítésednek tekinted. (mert te arról beszéltél múltkor hogy a PRÉMESEKET szopatja a WG, erre vki beírja hogy szerinte a nemprémeseke, és te már bólogatsz is, hogy de megmondtad te is 😊 )

Apám, de jó búra alatt érni.

Nyilván egyszerûbb a skill hiány miatti sikertelenséget a WG-re kenni, mint megpróbálni jobban játszani.

A neved, és viselkedésed is hûen tükrözi a Wittman_12325342, és a sok hasonló "legyõzhetetlentigrispáncélos" generalissimusok észjárását. Köszi a "felvilágositó" gondolatokat, de ezt eddig is mindenki tudta, de ha tényleg azt hiszed hogy a WG fõhadiszállásán ott ül valaki a gép elõtt, és egész nap csak a winrated baszogatja, akkor csak sajnállak. Amúgy meg ha egy statiszikát se tudod, hogy kell csinálni, akkor segitek: Egy hónapig adott idõpontban játszol napi mondjuk napi 20 meccset, aztán 1 hónapot prémmel. ird fel a gyõzelmeket stb., és akkor meglátjuk az eltérést. Na hajrá, hozzá is kezdhetsz.

kBagyula
/fav

1 hete unalmamban kipróbáltam, azóta ez a kedvencem. 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Egyszerûen alá tudod támasztani. Játszani kell 2x2 hónapot mondjuk, nyilván 2prém és 2 prém nélkülit váltakozva, lehetõleg azonos csataszámmal és tankkal. Aztán ha az jön ki a hogy prémes hónapok alatt megy szopás akkor igazad van. Ameddig nem igazolod valahogy az állításod, befejezheted ezt a badarságot.

..hagyjuk mar ezta nagy kioktato, mindentudo szoveget..
Nomen est omen...

Elszenvedett találatok.
Amúgy a világvégés "fasságok tényleg baromság!<#nevetes1> Ebben igazad van hogy van sok hülye ember!
Jólvan nem fogok itt ezen vitatkozni veled! Nem tudok vele mit kezdeni hogy naív vagy és nem látsz túl az orrodon! Ezt hogy bizonyítod be? Mond már meg! Csináljak neked egy grafikont? Ha megmondod hogy kell megcsinálom!<#nevetes1> Azt sem ismered el hogy nerfelik a prémium tankokat? Mi? Ezt gondolom el ismered mert ezt még a hülye is észre vette már mostanra! Te ilyen bebizonyítós, papíron kész tényként megmutatós csõlátású pali vagy? Jössz itt ilyen csillámpónikkal meg a hülyeségeddel! Azért a valóságot ne keverd bele a gyerekek játék világába mert nagyon nem jó példa! Ez egy üzlet bátya!!! A videójáték ipar egy üzlet!!! Tudtad ezt? Itt nem arra megy ki a játék hogy te és én kurva jól érezzük magunkat ingyen és bérmentve és a rengeteg fejlesztõ majd szarért húgyért a kedvünkbe akar járni!<#nevetes1> Itt arra megy ki a játék hogy a legfondorlatosabb eszközökkel hogyan tudják a játékosok pénzét kiszedni a zsebébõl! Ha manipulálják a játékosokat semmit sem tehetünk ellene, mert amikor nyálcsorgatva föltelepítesz egy játékot, el sem olvasod hogy elfogadod azt hogy a fejlesztõ cég BÁRMILYEN változtatás jogát fönntartja!<#nyes> Ez tudod mit jelent? Azt csinálnak a játékukkal és a pénzeddel amit akarnak! Te semmit sem tehetsz ellen mert elfogadtad a feltételeket és csak a fejlesztõk jóindulata és kapzsisága szabhat határt az ilyen nerfelgetõs, prémium manipulálós dolgoknak! Õk nem köteleztek rá hogy te fizess nekik, önszántadból vettél prémium fiókot és önszántadból fogadtad el a feltételeiket! Innentõl kezdve õk irányítanak, ha nem tetszik legföljebb nem játszol a játékukkal! Ez van! Remélem ezzel nem mondtam neked újat mert ha igen, akkor nagyon naív ember vagy!
De miért? Black Prince-nél tartok,de eddig az angol ágból nekem a Churchill I jön be a legjobban.Szerintem a top löveg nagyon odavág.
Torzonborz
"birodalmi csillagrombolókban is nyilván sokan hisznek"

márpedig azok léteznek és kész , punktum !

egy SW fan

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/