World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De azon gondolkodom, mindjárt segitek is a nickváltásban 😄 Mert Cifu is köztudottan a sleppemhez tartozik 😊
ekkor ontelt nulla taplot mint te reg lattam.
Anyu biztos megsimogatja majd a buksidat hogy "ne is törödj velük, én okos kisfiam".
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezenfelül olvasd már vissza a hozzászólásaid, mert amiket az utóbbiakban Láma és a többiek fejéhez vagdostál, azok mind inkább a te megnyilvánulásaidra állnak.
Ámen!
Ami meglepett a csapatom fantasztikus mennyiségû sebzése mellett (annyit sebeztem, mint az E-75-ünk és az egyik JT-nk összesen, siralmas), az ellenfél JP-je. Valahonnan ismerõs volt ez a HAMI klán. Aztán rájöttem, hogy õk valami nagyon elitek, rá is kerestem nem semmi játékos. Mégis végigsétált a JP-vel a Chaffee-m elõtt hosszú métereken át és tûrte, hogy lõjék. Arra gondolnék, hogy elsõ a hatodik érzék egy TD-n, vagyis nálam így van, de persze számos oka lehet, hogy miért nem ezt fejleszti.

Tegnap elõtt feldobtam azt a témát hogy a wg szopatja a prémes játékosokat is. Erre a láma barátod mint a kiskakas a szemétdombon azonnal osztotta nekem az észt! Ki mint vet, úgy arat! van egy ilyen mondás. Ha velem valaki lekezelõ és fellengzõ stílusban lép föl indokolatlanul, vagy mint ti például akik játsszák az agyukat az arctalanul egy videójáték fórumán! Na az ilyen embereket nem bírom azért mert ez egy szánalmas dolog és nem vagyok kíváncsi a vergõdésetekre amit próbáltok itt összehozni most például ellenem hogy nehogy igazam legyen már valamiben! Na ezért vagyok ilyen veled és lammaerrel! Ha nem azt látnám hogy játsszátok az agyatokat és kóstolgatjátok az embereket akikrõl azt hiszitek hogy könnyû préda és szét lehet szedni, akkor egy rossz szót sem szóltam volna hozzátok! Régen itt vagyok már és többször elõfordult ez már.Idáig befogtam a pofámat! Én miért nem akarok itt fõnök és isten lenni mint ti?? Tudod miért mert ez a normális! Feljövök ha el szeretnék mondani valamit, vagy ha valami bajom van vagy akármi...de nem arra vagyok kíváncsi hogy az ilyen féle játékosok mint te, és a lammaer mikor köt belém ha olyat mondok amiben ti bele tudtok állni!<#nevetes1>#nevetes1> Az élet területén mindenhol ahol nagyobb társaság össze gyûlik mindig akadnak ilyenek mint ti, akik ki próbálnak tûnni a többiek közül azzal hogy állandóan okoskodnak, fikáznak embereket, menõznek, beszólogatnak s.t.b.! Viszont ha neked mondja meg valaki a véleményét akkor presztizs kérdést csinálsz belõle hogy visszavágj, és hogy mindenképp te gyere ki a szócsatából gyõztesen! Ezen gondolkozz el drága szpecnyaz barátom! Most õszinte voltam veled, biztos nem esett jól de ez van! Részemrõl kimerítettem ezt a témát,nem kívánok többet ezen mélázni. Úgy gondolom érthetõ voltam!ennyi!<#smile>#smile>
nincs még su101-em csak, a hozzávaló cuccok nézelõdése közben feltünt..
nem próbálná ki valki? mert akkor bevásárolnék😊)
*SU-101*
ha simán a store-ban akarok lõszert venni su-101-hez (gold) ,akkor az UBR-412PB (gold) lõszert 1100creditért adná... arany árat nem is ad mellé
érdekes....
ha valki akar venni ocsóón
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
nekem is a kedvenc hazi szornyem ,amelett credit farmolasra se rossz

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egyébként honnan van ez a statisztika,hol lehet ezt megnézni?
Mai meccsek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hogy került oda az a SU-122?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.