World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah meg azért, mert miután ma idõtlen idõk óta leültem egy körre "farmoljunk kicsit a shörmennel" felkiáltással, szembesültem olyasmikkel, mint a 105 milis derpgun 92-s sebzése egy T40 frontjába, illetve a kellemes kör/gyõzelem után 11 000-kredites bruttó bevétel. Így inkább hagyom a fenébe az egészet😊
Nézd, a "még sokan mások is így gondolják" még mindig nem minõsül értékelhetõ érvnek semmilyen témában, mivel a csillámpónikban a birodalmi csillagrombolókban is nyilván sokan hisznek. A teóriákat alá kell támasztani valamivel, méghozzá tényekkel, és amíg ezek hiányoznak, nem minõsülnek semmi többnek légbõl kapott f*szságnál. A számtalan, a múltban megjósolt világvégét is valószínûleg ugyanolyan tüzesen hirdették egyes elhivatott próféták, mint te ezt az elméletet, ettõl függetlenül mégis itt vagyunk.
Valóban nem árt pihentetni néha. Így a vizsgaidõszak pont optimális erre😊.

Már én is, jó lesz nekem a Valentine.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Játszhatónak játszható, csak az vele a gond, hogy mocskosul sokat kell farmolnod, hogy egy-kettõ T7 tanknál többet vehess. Ha pedig rosszul gazdálkodtál a múltban, mint jómagam (tudniillik össze-vissza ugráltam az ágak között, mindig valami újat kipróbálva) egyszercsak ott állsz T7 tank nélkül, a tudattal, hogy idegõrlõ farmkörök százai árán tudsz csak feljebb kapaszkodni a szamárlétrán. Ezért pihentetem én is a játékot😊
Én úgy gondolom, hogy T7 is simán játszható prém nélkül. T8-ról már nem tudok nyilatkozni lévén nincs egy T8-as tankom sem. T5-nél nem tudom mit értesz tisztességes farm alatt, én pl. ma mentem egy csomó 20-25k-t hozó(tiszta haszon) kört M7-el, többet nem is lehet elvárni szerintem nyereségként.

Oké! Elfogadtam az álláspontodat!<#eljen> Viszont azt vedd figyelembe hogy ezt nem én találtam ki, én csak ugyonúgy észre vettem mint más, és hangot adtam az észre vételemnek! És te is tudod nagyon jól hogy nagyon sokan vannak ezen az állásponton. A játékosok nagy része nem figyel ilyenekre mert csak darálja le a sok meccset hogy meglegyen az is-7 meg a batchat meg mittomén micsoda!
en mar el is adtam.
Sóhaj... Ne keverjük a szezont a fazonnal, senki nem dicsérte a WG-t, csupán azt a (ezek szerint baromi nehezen felfogható) gondolatot fejtettük ki, miszerint nem fogják direkt szopatni a fizetõ játékosközönségüket, mert azzal maguk alatt vágnák a fát. Tényleg ilyen nehéz ezt megérteni, hogy napokkal késõbb is ezen kell hörögni? Engem is masszívan szopat a játék, pedig kábé fél éve nincs prémem, akkor is csak valami ajándék-akció keretében volt. Az viszont tény, hogy a kreditszorzókat folyamatosan tekergetik, szép lassan de biztosan ellehetetlenítve a non-prém játékosoknak a T6 feletti játékot. Ez van, várható volt, hogy elõbb-utóbb el fog menni ebbe az irányba a dolog. Én már csak funolgatni járok fel, kreditem nincs ágak húzására, prém nélkül nem is lesz, így hogy már T5 tankkal is képtelenség tisztességesen farmolni, de van ilyen. A random ezzel szemben egyaránt szopat/segít mindenkit, legyen az prémes/nem prémes, fiú/lány.
OFF:

Dominion of the Sword. Még mindig nem készült el, talán valami alfa vagy béta állapotban lehet.

Toma77:
Nekem mással van probléma. A patch-ek szarakodnak, valami hang fájlokat nem találanak. Majd rákérdezek pár fórumon.
Jó játékok a PGII, de vannak olyan dolgok a harcrendszerében, amiket nagyon utálok. Ezeken sajnos a modok se tudtak javítani. Az új Panzer Corpsban pont ezeken változtattak, de ahhoz még kevés jó mod van.
Leesett, miért van dupla kredit erre a Churchill I-re... Mert egyébként nem játszana vele a kutya sem.

TELJES WoT pályafutásom alatt EKKORA FOSHALMAZT MÉG NEM LÁTTAM. És ezt úgy, hogy a top löveggel kezdtem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Buci
Ki látott már ilyet? 😄

carpe diem

Ne mondj már ilyet hogy ezek az aranygyerekek ott a WG-nél szopatnák a játékosokat!<#whatever> Egyáltalán hogy feltételezhetsz ilyet???<#vigyor1> Én pár napja fellõttem itt hogy én is észre vettem hogy még a prémiumos embereket is manipulálják és majdnem leszedték itt a fejemet, meg egyenesen hülyének néztek!<#nevetes1> Hiszen a WG-nem csinál ilyet hogy megszopatná a játékosait, nem igaz? A sunyi nerfelések is csak azért vannak hogy nekünk jó legyen, és a drágán megvásárolt prémium tankok szarrá nerfelése sem rossz indulatból van részükrõl hanem ez is a javunkat szolgálja nem tudtad???<#hehe> Azért van hogy mindig vegyél újat és ne und meg! Meg amúgy is jobb ha erre költöd a pénzedet nem pedig holmi kajára meg az ilyen szarokra amitõl el is hízhatsz ha nem figyelsz! Szóval a WG egy isten akik csak a játékosok érdekeit védik, és soha nem néznének minket hülyének! (Ja...és egyáltalán nem a pénz vezérli a kapzsi cselekedeteiket, hanem hogy nekünk jó legyen!)

Érted már??<#nyes>
Nagy vonalakban az a lényege a dolognak, hogy már így is van a klánnak 3 ESL csapata, és mindegyik más-más kvalitást igényel. Továbbá rengeteg olyan pokolian jó magyar játékos van, aki nem lép be klánba, nem a HUNS-ba lépett be, nem lép be magyar klánba stb.

..az a baj, ha a tornasor aljan vagytok, nem sokat tudtok majd csinalni, a sok top hasznalhatatlan majom miatt..
Na én pontosan ezért fogok egyre többször szakaszban menni! <#nevetes1> Megyünk és daráljuk le az összes lúzert! Ketten már sokkal jobb az egész, hárman meg meg is lehet fordítani akár egy csata kimenetelét is simán!<#eljen> Múltkor hárman 9-tankot füstöltünk le!
Ha meg már kevésbé kiváló harckocsik, akkor Conqueror. Nagyon szeszélyes csatákat lehet vele menni. Az egyik legnagyobb probléma a páncélzat hiánya. Emiatt beforgatni nem érdemes, de a kitolatós dolgot is óvatosan kell alkalmazni, mert ekkor az oldala könnyen átlõhetõ. A torony páncélzata is egy nagy nulla. Szembõl 180 mm-ig véd. Egy hull downban lévõ FV215b tornyát négybõl háromszor átütöttem 300 méterrõl a 120 mm L1A1-el. A torony alsó része könnyedén átüthetõ, 167 mm-es AP mindig átütötte 25 méterrõl.
A másik a modulsérülés. Lõszer tároló és sofõr elképesztõ mennyiségben. A töltõnél aktív lett a safe stowage skill, de jelentõs változást nem vettem észre. Ezt lehet le is fogom cserélni intuition-re.
Az egyik dolog amiben viszont jó az a mozgékonyság. Az utolsó 950 LE-s motor nem sokat javított a menetteljesítményein, emelkedõnek felfelé jobban megy. Körülbelül olyan mozgékony mint egy M103, T110E5, de a Conqueror tolatni is jól tud. Gyorsulása jó, kanyarodás közben nem veszít sokat a sebességébõl és az egyenetlenségeken is jól megy át.
A másik amiben kiváló az a tûzerõ/löveg. A 120 mm L1A1 a legjobb nehéz harckocsi löveg, még az amerikai 120 mm M58-nál is jobb, a többi nehéz hk löveg pedig meg se közelíti. Az amerikai löveghez képest kicsit pontosabb és gyorsabban céloz, valamivel könnyebb (igazából ennek nincs jelentõsége), a 9-es gépek estén is jobb a tûzgyorsasága, de 10-eseknél hatalmas a kölünbség (még a 8.2-es nerffel együtt is). Átütés és sebzés ugyanaz.
De ami miatt jelentõsen jobb a L1A1 azok a lõszerek. A premium lõszer APDS nem pedig HEAT. A függõleges páncélzat esetén hátrányban van a 400-450 mm átütésû HEAT-al szemben, de döntött páncélzat és oldalszögek esetén sokkal hatékonyabb. Ami még ezen is túltesz az a HESH lõszer. Ennél nem HE hanem HESH van. Ez a WoT-ban ugyanúgy mûködik, mint a HE. Annyi különbséggel, hogy ennek nem 60-65 hanem 120 mm-es átlag átütése van. A minimuma is 90 ami nagyobb mint más 120-130 mm-es lövegnél a maximum. Könnyû harckocsik, francia közepes harckocsik és SPG-k ellen nagyon jó. De kiválóan lehet alkalmazni olyan harckocsik ellen amik az oldalukat és a farukat mutatják. Ütöttem már át IS, IS-3, Tiger, T32, T30, Caernarvon, T-54, E-75 oldalát/farát. Sõt egyszer egy stock tornyos ST-I kupoláját átütötte. Nagyon vicces 515-ös átlagsebzéssel oldalba lövöldözni nagyobb gépeket. A legutóbbi csatámban egy T32-t és egy Caernarvont bontottam le, akik le akartak rohanni két Cometet.
Nagy távolságból nem érdemes használni, mert nem biztos, hogy ott találja el ahol át is üti a célpontot. Arra is figyelni kell, hogy a páncéllemezre lehetõleg merõlegesen csapódjon be a lövedék vagy minél közelebb ahhoz, mert ennek a lõszertípusnak sincs lövedék kompenzációja. Ha nagyon hegyes szögben éri páncélt, akkor annak nagyon megnõ az effektív védelme és már a viszonylag vékony páncélt se üti át. Akkor pedig csak annyit ér mint egy szaros HE. Lehetõleg ne találja el a lánctalpat se, mert az benyeli/elmûködtetheti. Vicces dolog ez a 120 mm-es HESH lõszer. Meg is van az ára, mert 1200 credit egy darab, míg a francia, amerikai 120 mm-es HE csak 900. De nagyon megéri. Lehet le is cserélem a safe stowage skillt intuition-re.
..mar az is udito meglepetes ha tier7es csataban legalabb par sarga jatekos van a csapatomban...
Tényleg tragikomédia hogy egy TD-vel mit kell már csinálnom hogy nyerjünk😊

igen,de a teszten már nem prémium tankként jelent meg...
Melyik mod a Medieval2-höz? EB2?

A Panzer General I.-II. volt az egyik legjobb játék amivel valaha is játszottam. Még most is néha elõveszem, és az újabb modokból is akad jó.

A Medieval 2. nálam is szarakodott még anno, a Microsoft.NET Framework kavart be, arra elég kényes szokott lenni.
jah, Churchill III lesz... a britt meg Churchill I ami félig meddig igaz is... alap toronnyal Churchill I ... a fejlesztettel Churchill III 😄
Már miért szûnne? A neve változik ha jól tudom.
Engem még érdekelne pár dolog, csak azok nem mostanában kerülnek be a játékba.
Mostanában én is inkább elõvettem pár régebbi kedvencem. Például a napokban az Open Generállal szórakozok. Panzer General 2 rajongóknak kötelezõ darab. Meg különbüzõ modokat töltök le Generalshoz, Mount and Blade Warbandhoz. Piszok jó modokat készítenek. Azt nagyon sajnálom, hogy Medieval 2 az istenért se akar mûködni a gépemen, pedig valami eszméletlen jó mod készül hozzá.
sziasztok.A Churchill megszûnik mint prémium tank?
patchaou
Aki a még nem adta el a mikulásos csokikólákat, az most tegye meg. 20%-al többet kapni érte.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Eagle16
Akkor jó, mert a Tier 10-est úgy se akartam megvenni. Erre a T30-asra rárakom a 155-ös ágyút és akkor garázsdísznek jó lesz. Elég halálos kombó a pontatlan ágyú lassú célzással...

Egyre kevésbé érdekel már ez a játék, se az új amcsi, se az új kínai ág nem izgat. Majd a Leo-1 esetleg, meg most a brit közepes ág és ennyi.

Kár hogy nem fogom eladni az accomat, nem kevés pénzt kapnék érte szerintem. De rossz belegondolni, hogy utána meg valami fakezû fog az én nicknevemmel játszani...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem csak az ágyúja olyan ócska, az egész gép az.
A T110E4 szintén. A lövege annak se jobb. Borzasztó sokáig töltik aztán meg képes mellé lõni minimális távolságokról. A legutóbbi csatámban egy T110E5-öt akartam oldalba lõni 60 méterrõl. Erre eltaláltam egy dobozt ami éppen csak belelógott a célzókör bal alsó részébe. A doboz jól megkapta a 850-es átlagsebzést, a T110E5 meg gondolom jól kiröhögött. Utálni való egy gép. De néha megyek vele, hogy utána tudjam értékelni az olyan harckocsijaimat is amik nem annyira kiválóak mint az E-75, T110E5, JP stb, de azért kategóriákkal jobbak mint a T110E4.
8.3 is the Chinese tech tree. After that we have the British TDs and SPGs, and the German Leopard and TD lines in the immediate pipeline.

Szóval 8.5ben vagy Leo 1 vagy TDk jönni fognak 😛
Leot jobban várom szerintem, egy gyors med jó ágyúval játszhatónak tûnik akárhogy próbálják majd szívatni. Az új TD ággal csak az a bajom hogy megint kapnánk egy böhöm életképtelen E-100 hulladékot. Ebbõl az ágból csak a kisebb TDk érdekelnek: marder3,Nashorn,suter emil

WoT: Nishizumi77

Mai statom egyenlõre 5 meccs 80% win! -14000 credit😄DDDDDDDDDDDD ja és 1800 meg 2000-es triplázók😄

Nem nagyon szoktam kommentekbe belekotni(foleg nem ilyen hangnemben), de ehhez lenne par hozzafuzni valom.

"Aztán ha szegény ember modnjuk 10k random után már unja a sólót és menne vmi rendes klánba akkor meg kiröhögik hogy hol a 623%ios winrated és a 17 kill /csata? "

Te az eletben is ilyen kis csicska vagy mint itt, vagy csak minket tisztelsz meg?
Lesznobozod akik kiemelkedoek ebben a jatekban es akik hasonlo kepessegu jatekosokkal szakaszoznak, de azert te is szeretnel egy "rendes" klan tagjaival platoonozni. Vannak dolgok az eletben is amiert meg kell dolgozni, mikor mar nem eleg, hogy a dagadt gyereknek azt mondjak a szulai: Te vagy a legszebb, legokosabb. Ha elit tarsasagba akarsz kerulni kemenyen meg kell dolgozni erte. Aztan akinek ez nem megy elkezdi a sardobalast.
Ha te mint liberalis gondolkodasu jatekos(mindenkinek meg kell adni az eselyt akarmilyen szar is) egy csapatot szeretnel osszeallitani amivel eredmenyeket akarsz elerni kiket vennel magad melle? A mikulas horda tagjait vagy a zold/lila jatekosokat?
Szinte latom magam elott a toborzast...Mint a Torrenteben mikor egy elitalakulatot allitott ossze a legjobb emberekbol <#mf1>
Ugyhogy Torrentesen mondva: Huzz el innen mert nem szeretjuk a kis, dagadt buzikat.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ok!
Arra értettem, hogy ha megkérdezik melyik magyar klánok a legjobbak, 3at tudnék mondani a cw-teljesítményeik alapján.
Huns, Mszh, -Hhr-
Úgy emlékeztem nálatok is volt olyan kitétel, hogy eff, winrate, stb.
De akkor elnézést, nem akartam valótlant állítani.

ui: ez az én listám, és a global mapon elért eredmények-területek alapján állítottam fel. Tehát nem akarok megbántani vele senkit, ha valamelyik klánt esetleg kihagytam, elfeledkeztem róla.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pár hónapnyi kihagyás után legfõképpen az tûnt fel, hogy a csaták valami iszonyatosan lerövidültek. Megnéztem, nálam az utóbbi három napban (kb. 45-50 kör) átlag 5-6 perc jött ki. Start, rushol mindenki és mire kettõt nézek, valamelyik csapat fele már el is esett. Nem szeretek "bezzeg az én idõmben"-ezni, de azért régebben megfontoltabbak voltak a csaták emlékeim szerint.

Eagle16
3 hét kihagyás után a második csatám:

Most vagy én felejtettem el célozni, vagy tényleg ilyen ócska a T30-as 120-as ágyúja. Oké hogy 93%-os legénység, de azért már...8 átütésbõl meg 1k sebzés 😄D Látnotok kellett volna, minden lövés csak lánctalpat ért, vagy semmit nem csinált.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Solten
Nekem a Chaffee, agyu kiterithetosege, mozgas kozben is pontos agyuja miatt. Ezt is foleg (mini) med-kent kell hasznalni esetleg passziv scoutkent. A VK nekem nem jott be, lassan gyorsulo jo nagy celpont, az agyuja igazan csak gold-al hasznalhato, 90%-ban tizesek koze dobalja be. Camoja meg botranysz@r.

Saor Alba

Hát ja, viszont a 12t az most nálam elõszoba kategóriából elfekvõbe került. Az a +1 tier nem tett jót neki, viszont jó sokáig tart vele amíg kihúzom a francia artyt 😊

"Képes megölni dolgokat és nem csaka bokorban sunyugni lehet vele."

Na pont ezért scout õ 😊, vagy mondhatjuk TÖBB mint egy scout 😊

Ez kb olyan, minthogy én folyamatosan MED-nek mondom az AMX50-100at. Hiába a heavy ágon van és a jele is az, õ egy tökéletes med. KOnkrétam szerintem õ az ami a lorrie volt mielõtt feltették T9-be.

Úgyhogy az olyan kérdésekre hogy "melyik a legjobb T8 med?" én kapásból az 50-100at mondom 😊

Hát, jelenleg jobban kedvelem a VK28-at a chaffeenál, pedig annó amikor a chaffee kijött nagyon odavoltam érte. Nincs benne semmi extra, mondanám hogy átlagos mindenben, mig a másik két scoutnak van valami speckója (t50-2 agilitás, vk28 tûzerõ).

Hi.Mi bajod a német medekkel?A panter szemét vérszívó volt a szívószállal+4sec a töltés ide+pontos.A Panter2-t most fejeztem be 1-2hete.Azzal a tankkal már simán köröztem cápaként az ellen tankjai körül,hiába csak a tigris ágyúja van neki.
Az E-50-re eddig mindenki azt írta,h nagyon ott van😊

13 90 sztem nem igazi scout. szerencsére. Képes megölni dolgokat és nem csaka bokorban sunyugni lehet vele. Imádtam is azt a tankot.
Az alapján, amit leírtál, lehet rá kellene néznem erre a VK28-ra. 😊

Hi again.Lehet ránézek a T-50es ágra.😊
A 1390 is megvan-a Lorraine mellett-,néha megyek vele 1 kört.Az a tank valóban Isten csapása😊
Anno még téged faggattalak a franciákról😊Emlékszem az AMX 12t-t
"elõszobának"hívtad a francia light ágon!(még az ElC megjelenése elõtt.)

Met
Melyik a jobb, a VK28 vagy a Chaffe.
A VK-nak jobb a páncélja de gyengébb a lövege.
A német medeket utáltam (DB, Panther, PantherII) az amerikai medeket szerettem (T20, Pershing, Patton)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Mert az. Merem állítania legszarabb t9 med. E50 jó páncél, gyors és pontps. félem. T-54 dettó. lori.. ha van benne teli tár aucs. De a Puttony... bah
Nekem van VK28-am, és valóban scoutolni nem nagyon lehet vele, pl amig a legénységnek nincs camo skillje legalább 50%on, addig rejtõzni teljesen esélytelen. Szóval kb úgy lehet használni mint mondjuk a shermant, tehát klasszikus medként, mert agilitása, HPje és fegyverzete kb arra predesztinálja.

Ha ténylegesen scoutra vágysz az a T50-2 vagy a francia lightok. A legjobb scout szerintem jelenleg a 1390.

Soha rosszabbat 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Akkor mégiscsak meg kéne szereznem a VK2801-et.😊
Az a baj,h már a Leopárd is"furcsa"nekem.Sebessége még van is,de fordulni menetbõl egyszerûen nem tud.Ahogy írod a VK 801 dettó.

Hi.Azon az ágon félig kész a BatChat is,csak nics kedvem papír Lórraine-el menni tier 9esként..

Kérdés ez a Patton ez mi? egyelõre egy raklap szarnak tûnik számomra..