World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne sirjal <#law>
nekem akkor is te vagy a kedvenc artynoob-om

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nem mondom, hogy egyszer párszor nem volt hasonló, de az esetek többségében megszívtam. Érdekes, hogy ugyanezzel az ágyúval mentem és még megyek is a JP-vel és azzal furcsamód nem érzem az átütés hiányát. Hiányzik még az ágyú függõleges kitéríthetõsége is. Hallufon és Malinovkán nagyon kevés.
Én vennék, legalábbis addig amíg kihúzom az Foch155-t.<#nevetes1>
Tegnap valahogy nem volt vészes az arty-k száma(T8-ban).
Ja és így indul a reggel! jelzem tegnap 70% volt a winratém😊

Wins / Battles 1 / 5 20%

Avg. / Total Exp. 588 / 5 799
Credits total 10 423

bedy68
Bocsánat, és megalázkodom <#rinya>
Tudod mióta vannak CW-ék azóta van top artym, és azóta is szivesen játszom vele. Az elsõ CW-ém még a HTO-ban volt és TD-vel mentem vagy artyval (OB704 ill ob212) Régi szép idõk jó csaták voltak.
A WG-nek meg a k.anyját, hogy artykat tesz a játékba.
Arról én nem tehetek, hogy nem tudsz ellenük illetve mellettük játszani.
Megvigasztallak én is szidom õket amikor olykor-olykor kilõnek.

Gördülő kövön nem nő moha

Hát nem tudom, akkor lehet hogy engem kedvel jobban a random istene a többségnél, mert nálam semmivel se pattog többet mint bármelyik másik tank. Szerintem van annyira pontos ágyúja, hogy messzebbrõl is lehet a gyenge pontokat lõni. Néha én is meglepõdöm, hogy miket tudok vele sebezni ezzel a 120-as pennel. Ami még meglepõbb, az az, hogy errõl a kartondobozról is képez lepattanni kvázi bármi. Nem egyszer fordult elõ, hogy már nyúltam az ESC után, mert biztos voltam a halálban, aztán csak néztem hogy még mindig élek. Pedig nem áldoztam tehenet egyik Istennek se <#duhos2>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akinek ennél több az szerintem buzi😄DDD

Nem lehet kihagyni!

Legyen szép napod, és csak neked csak most! TROLOLOLOLO!

<#violent><#violent><#violent><#vigyor1><#banplz><#banplz><#bdead><#hehe><#hehe><#gonosz2>

Legnagyobb bevétele abból lenen hogy lehetne arty mentes premet venni😄DDDDDDDDDDD vennék mint a cukrot😊

Mondjuk havi 3500 lenne😊

Még hogy lassú az IS ...lába se éri a földet 😊))

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

😄 az a 3% is csak ifjú kori botlás volt....

Jármû: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 3 609 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 004
Csatában elért Achievement: Kamikaze

dante3
Akkor is ezt mondod, mikor egy 6%-ban artyval játszó csapattársad menti meg a segged?<#levele>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Szerintem meg az ilyen kijelentés az ostobaság egyik legbiztosabb mutatója. 😉

WoT account: cpt_Hungarian

Éppen azon tûnõdõm, karácsonyi akcióra kérek a WG-tõl egy hét arty mentes idõszakot(na jó elég 3 nap is). Gondoljatok bele micsoda idõszak lenne.
Leginkább az a bajom, hogy a WG ezt is elcseszte. A 88 átütése elég gyengusz. Szana-széjjel pattog mindenrõl. Tegnapelõtt azt hiszem említettem, hogy 3 alkalommal pattantam egy SU-100 frontjáról. Aztán egy IS oldaláról is. Tegnap kétszer lõttem rá egy IS oldalára egyszer sem vitte át. Egyébként egy alacsony kartondoboz. Nagyjából ezért.
ja es tegyuk hozza , hogy tudom prem nelkul jatszik....

most nezd meg a sajatodat ,es ha ezen elgomdolkodtal ... akkor uninstallald a jatekot , ezzel sok tovabbi negativ tapasztalattol kimeled meg magadat es csapat tarsaidat , ha minddez megvan dolj hatra es elvezd a vasarnapot

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

LoL ,azert mielott fikazol nezd meg a statjat.... <#nezze>

Jaj jaj belenyúltál a darázsfészekbe.😄

Fura módon nekem is azzal van a legtöbb killem egy csatában, de tényleg nevetséges szerkezet. A tierjebeli francia TD majnem 100mm-el tud nagyobb átütést nála. De az új MM rendszer tényleg sokat javított rajta, mondjuk az az egész játékon.

Nagyjából 5%-alatti csata artyval az elfogadható. Ennél több egy béna játékosról árulkodik, akinek nincs sikerélménye más tankfajtával, és ezért artyzik. A magas arty csata szám a tehetségtelenség egyik legbiztosabb mutatója.

Régi MMel volt nagy szívás mikor berakta T9es tankok ellen is azt nesze üsd át 132 pennel õket.
Amúgy anno mikor toltam vele csak akkor volt szívás mikor nagyokhoz rakott, T6-7ben nagyon is jól használható volt.

De sose felejtem el azt a borús vasárnapi napot mikor 5Xes hétvége volt és egész nap képtelen voltam rá hogy megduplázzam, zsinórban legalább 10 kört buktam el, köztük olyanokat is ahol 6-7 killem volt vele.

WoT: Nishizumi77

nekem se a jpz4-el volt bajom eddig.... hátul kell vele maradni és szépen szedhetõ vele az enemy... még nagy tiereket is meglehet vele szedni...
inkább a kibaszott csapatokkal volt gondom!!! rakás csata után 36% WR -.-" most valahol 50 körül lehetek vele
Azért mert a Jagdpanther nagyságrendekkel jobb.
Szegény kicsi Jagdpanzerrel mi volt a bajod? Szerintem egy teljesen korrekt TD, nagyon is jó köreim szoktak lenni vele. Nem azt mondom, hogy megváltja a világot, de arra mire kitalálták tökéletesen használható.
De úgy általánosságban is sok helyen hallom, hogy milyen ócska vas, meg "csak legyek már túl rajta". De miért? <#nemtudom>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Baromi jó a cromwell,megérte megszerezni, tuti megtartom.
Még stock 😛

Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. december 9. 9:56:34
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 4 635 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 9; 3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 615 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 495)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"

hmmm karácsonyra nekem is meglesz 😊 remélem tényleg ilyen jó vas lesz!
Végre letudtam a JpzIV-et. Viszont az elsõ kör a JP-vel alázás volt. 2554 sebzés, 7 kill, 1036 XP(ennek még a triplája+prém), mindenféle medál és 1st Class. Állat ez a gép.
Francia artyval nem nehéz,kurva pontosak.

WTF??? Oo
bedy68
Ebben igazad van, mivel 14 tankon keresztül kell eljutnom A-0-ba <#lama>

Matilda kinézetét jól eltalálta 😄

eselytelen... ha egymas ellen vagyunk akkor csak akkor kerulok a csoved ele mikor mar a post mortem kepernyon bamulod elkeseredve ahogy a holtesteden elem ki a hajlamaimat <#mf1>

Úgy látom tipikus vasárnap van,sok pisis 12 éves látszik nincs iskolában.Tele van már most a szerver fogyatékosokkal.
bedy68
Ba...+ <#vigyor>
csak egyszer adná meg a sors hogy a csövem elé kerülj, úgy hogy nem vagyunk platunban. mondjuk nekem teljesen mindegy <#mf1>

kochog <#action>

bedy68
Nos ezt 2 oldalról is meglehet közelíteni.
A csatáim 67%-át tankkal nyomom. Ez sok
A csatáim 33 %-át artyval nyomm. Ez tul sok!?

hawken
Szépjóreggelt!

Ma úgy sikerült egy topgunt összeszedni hogy ki sem mozdultam a kaezdõ körbõl, csak az egeret mozgattam meg a zoomot és a bal gombot használtam. Valamiért a csapat szétszóródott két oldalra, középen meg egyesével jöttek az ellenfelek de egyik sem elõre nézett hanem oldalra így nem is látták hogy honnan jön az áldás.

vazze te alvas helyett is artyzol... ????<#taps>

franc enne meg az ilyeneket <#puszi>

bedy68
Toby kolléga hsz-e lényegre apintott.
Inkább ezt fikázzátok

Hopp rosszra válaszoltam.

Ja és a zöld bázishoz van közelebb a feljáró.Az arty elõl is jól lehet bújni házak közt.Több helyrõl is lehet löni,alacsonyabb jószággal nehezen tudnak kiszedni mert az egyik házfalnál van egy olyan hely hogy te épp betudod lõni az utat de õk nem nagyon téged.T50-el onnan szoktam szekálni a jónépet.Egyedül akkor van gáz ha valaki felmászik a kolostorba.

A hátsó úton van egy út oda fel.Nem igazi út de fel lehet kapaszkodni és csúnyán belátni szinte mindenhova.

Epherandes
Na csak megtaláltam:

"Nos, érezd magad megtisztelve, te vagy az elsõ replay amit valaha is megnéztem.

Gondoltam megtrollkodlak, de meg kell kövesselek, semmit nem csináltál szerintem rosszul.

Pláne amikor megláttam hogy a csávó neve valami "leszopoa", innentõl kezdve már sejthetõ volt hogy egy kis hülye kis pöcsrõl van szó, aki nem bírja elviselni hogy elb*aszta az egészet, nyilvánvaló homokozóban is a másikra szokta kenni ha összedõl a homokvára (mert azt se tud rendesen építeni) 😊

Sztem teljesen jól játszottál a meccs folyamán, a csávó felizgulva attól hogy a KVjával megõlte az utolsó elõtti ellenfelet, rárontott a typera az meg kicsapta belõle. Mivel se te se a másik még nem voltatok a közelébe se, semmit sem tehettetek.

Utána meg tényleg esélytelen volt elpáholni egy 30%os Typeot."

Ha nem teljesen fedi az emlékezetem a valóságot, elnézést. A memóriám néha nagyobb troll, mint pár ember itt. <#idiota>

Toby0501
Továbbra sem tudom eldönteni, hogy mi a rosszabb; a buta, aki azt hiszi, nem az és ezért ír hülyeséget, vagy az okos, aki tudja a butáról, hogy hülyeséget beszél és leáll vele vitatkozni. Ki-ki döntse el, hogy vajon melyik csoportba tartozik.
Unalmas már itt a mindennapi flém és kiábrándító, hogy olyanok vesznek részt benne, akiktõl nem várná az ember.

Epherandes
Sajnálatosan már nincs meg a kommented, pedig kimásoltam egy txt fájlba bizonyítékként. <#rinya>
De én úgy emlékszem valahogy így kezdted a mondatodat.
(Csak tudnám, hogy hogyan lehet visszakeresni régebbi hozzászólást)
Ez igen megható volt, de szeretném azt hinni tényleg igaz 😉

"igazat adott nekem" - SOHA, ez BIZTOS nem történt meg 😊

"Most ti úgy érzitek hogy én itt lejárattam magamat? Hát nem gondolnám barátom!"

Pedig de! És még hozzá nem is kicsit.

pedal to the metal...

Epherandes
lammaer ismert troll itt, bár csak a legaljának ront neki ennyire, úgy hiszem. (aki kiharcolja magának az meg is érdemli) + ha semmi érdembelit nem bírsz a fórumba írni, ne tedd! Mindenkinek szívességet teszel.
Mellesleg az egyetlen aki gyerekes itt, az te vagy, sajnálom.
(mikor elõször írtam a fórumra (panaszkodtam), lammaer engem is leszólt, de egy bizonyíték után elismerte, hogy jogosan (igazat adott nekem))
Te úgy sírsz itt, hogy semmi alapja sincs, így nehéz elfogadni az álláspontodat másoknak.