World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem akkor is te vagy a kedvenc artynoob-om
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Tegnap valahogy nem volt vészes az arty-k száma(T8-ban).
Wins / Battles 1 / 5 20%
Avg. / Total Exp. 588 / 5 799
Credits total 10 423
Tudod mióta vannak CW-ék azóta van top artym, és azóta is szivesen játszom vele. Az elsõ CW-ém még a HTO-ban volt és TD-vel mentem vagy artyval (OB704 ill ob212) Régi szép idõk jó csaták voltak.
A WG-nek meg a k.anyját, hogy artykat tesz a játékba.
Arról én nem tehetek, hogy nem tudsz ellenük illetve mellettük játszani.
Megvigasztallak én is szidom õket amikor olykor-olykor kilõnek.
Gördülő kövön nem nő moha
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Legyen szép napod, és csak neked csak most! TROLOLOLOLO!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#gonosz2>#gonosz2>
Mondjuk havi 3500 lenne😊

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Szerzett tapasztalat: 3 609 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 61 004
Csatában elért Achievement: Kamikaze
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
WoT account: cpt_Hungarian
most nezd meg a sajatodat ,es ha ezen elgomdolkodtal ... akkor uninstallald a jatekot , ezzel sok tovabbi negativ tapasztalattol kimeled meg magadat es csapat tarsaidat , ha minddez megvan dolj hatra es elvezd a vasarnapot
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amúgy anno mikor toltam vele csak akkor volt szívás mikor nagyokhoz rakott, T6-7ben nagyon is jól használható volt.
De sose felejtem el azt a borús vasárnapi napot mikor 5Xes hétvége volt és egész nap képtelen voltam rá hogy megduplázzam, zsinórban legalább 10 kört buktam el, köztük olyanokat is ahol 6-7 killem volt vele.
WoT: Nishizumi77
inkább a kibaszott csapatokkal volt gondom!!! rakás csata után 36% WR -.-" most valahol 50 körül lehetek vele
De úgy általánosságban is sok helyen hallom, hogy milyen ócska vas, meg "csak legyek már túl rajta". De miért? <#nemtudom>#nemtudom>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még stock 😛
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. december 9. 9:56:34
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 4 635 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 9; 3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 615 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 495)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Matilda kinézetét jól eltalálta 😄
csak egyszer adná meg a sors hogy a csövem elé kerülj, úgy hogy nem vagyunk platunban. mondjuk nekem teljesen mindegy <#mf1>#mf1>
A csatáim 67%-át tankkal nyomom. Ez sok
A csatáim 33 %-át artyval nyomm. Ez tul sok!?
Ma úgy sikerült egy topgunt összeszedni hogy ki sem mozdultam a kaezdõ körbõl, csak az egeret mozgattam meg a zoomot és a bal gombot használtam. Valamiért a csapat szétszóródott két oldalra, középen meg egyesével jöttek az ellenfelek de egyik sem elõre nézett hanem oldalra így nem is látták hogy honnan jön az áldás.
franc enne meg az ilyeneket <#puszi>#puszi>
"Nos, érezd magad megtisztelve, te vagy az elsõ replay amit valaha is megnéztem.
Gondoltam megtrollkodlak, de meg kell kövesselek, semmit nem csináltál szerintem rosszul.
Pláne amikor megláttam hogy a csávó neve valami "leszopoa", innentõl kezdve már sejthetõ volt hogy egy kis hülye kis pöcsrõl van szó, aki nem bírja elviselni hogy elb*aszta az egészet, nyilvánvaló homokozóban is a másikra szokta kenni ha összedõl a homokvára (mert azt se tud rendesen építeni) 😊
Sztem teljesen jól játszottál a meccs folyamán, a csávó felizgulva attól hogy a KVjával megõlte az utolsó elõtti ellenfelet, rárontott a typera az meg kicsapta belõle. Mivel se te se a másik még nem voltatok a közelébe se, semmit sem tehettetek.
Utána meg tényleg esélytelen volt elpáholni egy 30%os Typeot."
Ha nem teljesen fedi az emlékezetem a valóságot, elnézést. A memóriám néha nagyobb troll, mint pár ember itt. <#idiota>#idiota>
Unalmas már itt a mindennapi flém és kiábrándító, hogy olyanok vesznek részt benne, akiktõl nem várná az ember.
De én úgy emlékszem valahogy így kezdted a mondatodat.
(Csak tudnám, hogy hogyan lehet visszakeresni régebbi hozzászólást)
"igazat adott nekem" - SOHA, ez BIZTOS nem történt meg 😊
Pedig de! És még hozzá nem is kicsit.
pedal to the metal...
Mellesleg az egyetlen aki gyerekes itt, az te vagy, sajnálom.
(mikor elõször írtam a fórumra (panaszkodtam), lammaer engem is leszólt, de egy bizonyíték után elismerte, hogy jogosan (igazat adott nekem))
Te úgy sírsz itt, hogy semmi alapja sincs, így nehéz elfogadni az álláspontodat másoknak.