World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
az eslõ két körömön túlvagyok, az elején lassúak nagyon a tankok?

csak mert lenyom mindenki sebességben😊

!Forza Ferrari!

Kv-1re meik löveg éri meg jobban?
mijki
Engem a jobb alsó sarok legalsó ablaka (Win/Battles) mód érdekelne. Tudjátok hogy mi a neve?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kösz mester!E
De ez csak színesbe jeleníti meg az infót.
Nekem a százalékos rész kell.
erre gondoltam

wot nick: PsychoTrooper

Bazz nem teszi be a képet.
És hol lehet letölteni?

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=188775

Csajok!
Mi ennek a módnak a neve ott a jobb alsó sarokban?

Ha jól használod, akkor jó a páncélzata. A torony erõs, de annyira nem, hogy ne kelljen mozognom, ha azt látom, hogy sokáig céloznak rám. A lövegpajzs mellett átlõhetõ és persze a parancsnoki kupola is. A test viszonylag jól páncélozott. Szembõl nem annyira erõs mint az E-75, Vk4502P de azért jó. Egy terület van ahol szembõl nagyon gyenge, a teknõ front lemeze, az új lövedék kompenzációval kb 170-175 mm-ig véd. A kitolatós módszer nagyon jól alkalmazható vele. Top tankként kiválóan állja a kisebb ellenfelek lövéseit egészen addig, amíg nem váltanak ûrméret alatti vagy HEAT lõszerre.
Ami rossz lehet az a löveg célzási ideje. A 3,4-es célzási idõ a mostani mezõnyben elég sok ahhoz, hogy tényleg pontosan tudj lõni, sokáig kell egyhelyben állni. A löveg elméleti célzási ideje az IS-4 és IS-8 (de ennek a gyakorlatban meg a sebessége miatt mindegy) kivételével minden szovjet nehéz harckocsinál ennyi. Szóval, ha végig mentél rajtuk, akkor azért nem újdonság és meg lehet szokni.
polluxware
papír? messzirõl ha 200 milis nem üti át az nekem elég...😉

505thZajcev[PT]
Amit eddig tapasztaltam hogy a fejlesztett tornya szinte atlohetetlen. Mar obj268-al se pazarlok ra loszert ha hulldownol.

Persze IS-4-en van csak kíváncsi vagyok az ST-I-re
2 választásom van,vagy ST-I-t fejlesztem ki vagy az Object-704-et
nekem nincs, de ahogy észrevettem elég pattogatott kukorica 😄
Van itt vkinek ST-I tankja?
A pattogása érdekel leginkább
heheh 😊

na megint kékhalált kaptam xD
mindig beszarok amikor ez van 😄😄
nem tetszik neki hogy az 1.8as proci felvan húzva 3.1re 😊 de csak így játszható a wot <#vigyor2>
Van egy fekete tábla a falon, arra felrajzoltam egy nagyon randa löwét. Close enough. 😊

naja 😊

Na igen 😊) Kinek a pap kinek a papné. Én sokat ficergek azért raktam ezeket rá, max álcafestést veszek rá.
a profilodhoz jobban illene ha kitüntetésekkel aggatnád tele a falad😄

hehe olyan üres volt a fal a monitor felett! feldíszítettem kicsit 😄
Egyáltalán nem hülyeség rajtuk az álcázás. Nagyon sokat dob a camójukun a skill és háló.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

JP-nél nem megyek tovább 😊 majd még kigondolom mit teszek rá!
Arra. Guderian kacsája után szerintem értelmét veszti az álcázás a német td-ken, a mozgékonyságnövelõ skillek hasznosabbak.
jpz4 legénységére gondolsz? az megy tovább JP-re, de még csak 86%-osak 😊
Megnéztem én is, nem lehet rá panasz teljesen korrekt volt pedig nagyon rég toltam régi MMel.

WoT: Nishizumi77

Nekem a "Ricochet" majd tágra nyílt pupilla WTF felkiáltással kép ugrott be.

foxbat88fx, nem tudom mire képzed az embereket de a kuplung égetõ megéri hosszútávon.
visszatérve a JPZ4-es témára... amennyire féltem tõle annyira kellemesen csalódtam benne.... persze ha betesz tier8asok ellen akkor már annyira nem jó 😊
de nem a TD-vel van gond, hanem sokkal inkább a csapatokkal!
Annyira elképzeltem, ahogy Habib, Assad kedvenc Wittmannja becélozza az ötvennel rohanó Sham2 oldalát, majd a fülében felcsendül a "We just dinged them". Mire õ elküldi a WG-t az összes alkoholista Borisszal a jó édes anyjába. 😊

stoppos: Tényleg nem látunk bele, mi folyik ott. Annyi azért biztosan tudható, hogy sokáig a szunnita kisebbség uralkodott az alavita többségen. A szabadságjogokért való tüntetés emiatt alakult át lassan esztelen öldökléssé. Majd egyszercsak a kurdok is elkezdtek balhézni. Mondható muszlim államnak, 90%-ban muszlimok. Ennek a 90%-nak 80%-a szunnita, 10% alavita (vannak még síiták is és drúzok de nem jelentõs számban). A dezertõrök is a szunniták közül kerülhetnek ki, a válság kezdetén szabályszerû tisztogatások voltak a hadseregben, bebörtönözték, leölték a szunnita katonákat és tiszteket. Persze, hogy dezertálnak fõleg, hogy a saját fajtájukat kéne ölniük. Mind a két oldal egyformán undorító, mind követ el naponta háborús bûncselekményeket. Annyi a különbség, hogy Aszadék cselekedeteire jobban ráugrott a média.

Mindenesetre a wot-ban tuti lepattanna egy Jagdtiger errõl a járgányról vagy maradna 62hp-ja mielõtt végleg megdöglik 😊

polluxware: azt nem tudom régen mi volt, de ami most van az büszkeségre adhat okot. Még a sok "logikátlan de roppant katonás" dologgal is. Jó az, ami a célnak megfelel. A NATO által támasztott követelményeknek ha nem is maradéktalanul, de megfelelünk. Ez a lényeg, mert ma már nem a klasszikus háborúk világát éljük. Még a kisantant országok fenyegetése is szinte a nullával egyenlõ.

Támadó zombicsirke 😄

Egy AK átüti mint a fost😊

25mm a lemezvastagsága. Ránézésre azt tudom elképzelni, hogy begangol a mellékutcába, megsorozza a környéket, majd elhúz a francba. Kb ennyit nézek ki én is belõle, nem azt hogy ezzel fogják megdönteni a rezsimet. Viszont Habib és Habib kissé jobban védve vannak. A géppuskát pedig lehet üzemeltetni kézzel. A másik lehetõség, hogy tisztán PR fogás. Ennek annyi mond ellent, hogy Sham 2-nek nevezik, volt egy elõdje, ahol viszont a sofõrön kívül senki nem volt védve.

A gerillák-regulárisok összecsapásában teljesen normális a 10:1-es veszteségarány, gondolom ezt szeretnék kicsit javítani. Amíg nem kapnak kívülrõl támogatást ennyit tudnak összerakni.

Aztán vagy az lesz, hogy kilövik az elsõ percben, vagy az lesz, hogy a kormányhû gyalogság épp nem vitt rpg-t és kicsit megijednek. 😊

Bármilyen alulképzett katona kiszedi ezt a vasdobozt az említett jármûvek bármelyikével... kb olyan mintha loltraktorral mennél a fórumkabalánk ellen aki E75ben ül.

Élõerõ ellen ez... semmi kilátás, menjen be vele valaki a házak közé, egy palack benzinnel meg is sütik a személyzetet a dobozában. De állítom a webkamerák se birnának még egy mellettük robbanó kézigránátot se. De az is tuti hogy ha a repeszek nem is viszik át a vasat, a csávók utána süketek és kábák lesznek odabenn 😊

Amúgy nemtom írták e milyen vastag az a lemez, de az ak47 acélmagos lõszerrel 300 méteren átüt 6mmes acéllemezt ha minden igaz....

Arról nem is beszélve, hogy azzal a távirányítású géppuskával se hiszem hogy eltalálnak bármit. Úgy ahogy van ez a vasdoboz rendelkezik egy tank minden hátrányával (korlátozott kilátás, mozgékonyság hiánya), miközben elõnye semmi...

Szóval ez inkább fun 😊

Su-101-nek 2 hátránya van.

1. Eszméletlen papír
2. Nem lehet lefordítani a csövet.

Ilyen kaliberü hepe-hupás,dimbes-dombos pályákon ez hatalmas nagy hátrány.
Speciel én lemondtam arról az ágról,pont a su-101 miatt.Elég volt belõle.
patchaou
Érdemes!
Egy kis kedvcsináló.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Persze. :d
Olyanyira bukó volt, hogy az Is-4-el vesztes csatában +5000 kredittel zártam, nyertesnél meg +2000. A nap végére meg 500 k-val több kreditem lett. Amúgy prém nélkül játszom, de még a T9-eket is necces pluszra hozni, nemhogy a 10-es tankot. Ha csak a napi duplákat csinálom meg egy normál napon, sokszor 10-*30ezer bukóval zárnék, ezért megyek még néhány kört valami mindenképp plusszos géppel. Így tudok szinten tartani. Egy faktor van, a szerencse. Kikkel kerülsz össze.

az 1 dolog, hogy "gyalogság" ellen jó... de pont a "gyalogság" miatt találták ki az RPG-7-est, hogy páncélozott jármû híján is ki tudjanak szedni egy páncélozott jármûvet.... ezt meg ha megvágják egy RPG-vel akkor megnézhetik a kis LCD tévéjüket
Hi.Neked akartam írni nem ,de látom azért észrevetted.
Hi.
"(és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel). "
Arra gondoltál már,h a kisfiad is szólt Vladimirnak,h nyomja meg a piros gombot a nevednél,mondván jó lesz neked egyeseket-ketteseket dobni!?😊

Na pont ezért mûködik nálad,mert elvbõl elutasítod a konspirációt.
Ezen a fórumon tudtam meg a napokban,h a prémesek bukóban kerülnek....
Akkor a mikulásprém kód tulajdonképpen átverés volt,miközben mki eff+winrate-je esett?

polluxware
bocsi a az offiért..

Kérdés!

Su-101-et érdemes kihúzatni? su100m1 tetszik a maga módján..

Hamár nekem ment. 😊

Nemigen látunk bele, hogy mi történik Szíriában, milyen állapotban van a hadsereg. Igazából azt sem néztem, hogy hol folynak harcok és mi kinek a kezén van. Azon szoktam elgondolkozni, mikor egy-egy szakértõ ilyen kijelentéseket tesz, hogy oké, de a nyugatiak mindig két hadsereg összecsapásából próbálják levonni a következtetéseket és a háborúra konkrétan a hadicselekmények összességeként gondolnak, miközben a keleti népek jóval tágabban értelmezik ugyanezt és akár azt is gyõzelemnek tekintik, ha az ellenfél abbahagyja, vagy el sem kezdi a támadást. Jó kérdés, hogy ebben hogy állnak jelenleg Assadék.

Nade ne offoljam szét a topikot, milyen a teszten az új type? 😊

polluxware
szóval ilyenkor nem is csodálkozik az ember azon hogy paramilitáris csókákat avatgatnak rendõri asziszt-al

sok nyomoronc nem is gondol rá odafönt ,hogy majd azok ellen lehet vonulni akiknek a "szervezkedését" olyan kibaszottul készségesen segítik elõ.. (merugye a fönököm kapja az ukászt ,hogy ez most elõnyös lépés)

ma asszad.. ,holnap majd mi😊

szóval okosodjunk csak addig is😉

polluxware
jóó oké.. tisztasor ez a megállapítás... ez az "agy" hasonlat még találó is

ugyanakkor... szóval amit láttam, az mosolyogtató (enyhe kifejezés), persze azért láttam "odavaló" fazonokat is (mondjuk ezek vagy vénrókák voltak a nem csak iszákos kategoriból, avagy az idegenlégióból jöttek haza..)

amúgy a pesti fejek.... jaj

kábé mint most a rendõrség

anyám ott is mi volt, meg most mi lehet...
jaj nem is akarok tovább belegondolni😊)

polluxware
attól még áll amit mondottam😉

Ha anno a Szovjetek kezdik Izraelt támogatni, nem az USA, akkor lehet, hogy a szovjet repülõgépek felsõbbrendûségérõl szóló dicshimnuszokat hallgathatnánk naphosszat a neten.

A magyar hadipotenciálról meg annyit, hogy nekünk már rég nem "tömeghadseregnek" kell lennünk, hanem "agynak". A NATO is ezt követeli meg tõlünk. Mennyiség helyett minõség.

polluxware, stopposnak ment a hsz-em, arra is nyomtam a választ. Valószínû a fórummotor másként akarta.
polluxware
én csak annyit mondtam, hogy a puszta számok nem jelentenek túl sokat...

Ne feledd a feljebbvalóktól való félelemfaktort + a fegyelmezetlenség teljes hiányát. Viszont, ez mindkét oldalra igaz. Nem véletlen, hogy a lázadókkal / szabadságharcosokkal való együttmûködés a nyugat részérõl elsõsorban kiképzésre vonatkozna. A német hírforrások szerint 20 napja van hátra Aszad rezsimjének.