World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg a lázadók sem lesznek annyira hülyék, hogy ezzel nekimenjenek bármilyen technikának. Élõerõ ellen, megfelelõ támogatással még hatékony is lehet. Városi harcba ugye tankot nem nagyon érdemes vinni, pláne nem a T-55-öt.
ne haragudj de ez is olyan dolog, mint a magyar hadi potencionál... annó hódmezõn is olyat jót mosolyogtam amikor mutogatták, a cuki kis májköl jeksonos oxigénsátor alatt lapuló BTR-80at ami már ott volt csak védetten a púúúúr rozsda penetrációs hatásaitól védve...
vajon hány döbö ami abból mozgásképes?
vajon hány döbö ami abból mozgásképes?
A vasból hiába indulsz ki. A katonák képzettsége nem túl magas, ahogy a legtöbb arab hadseregnél és a moráljuk sem veri az eget. Szökések, átállások, miegymás.
Nem mert nem hiszek ebben a furmányságban.... meg nem hiszem hogy Jurij a csavarosantennás telefonjával a WGnél dolgozik, hogy csak ugy telekinetizálja a dobókockáimat 😊
Ez az új Techtree ami a 9.0-ban jön!
Ha jól tudom ez a t5 scout.
Ha jól tudom ez a t5 scout.
Azért a szíriai hadsereget nem kell félteni....
Ha csak a fele igaz a wikinek....
4700 db harckocsi (2000 db T–55, 1000 db T–62, 1700 db T–72)
725 db felderítõ harcjármû (BRDM–2)
2600 db páncélozott gyalogsági harcjármû (BMP–1, BMP–2, BMP–3)
1600 db páncélozott szállító jármû
2030 db tüzérségi löveg: 1630 db vontatott, 400 db önjáró
kb. 850 db rakéta – Luna M (Frog–7), OTR–21 Tocska (SS–21), R–17 (Scud–😎, R–15M Rubezs (SS–C–3), R–5SZ Pjatyorka (SS–C–1)
Na most, egy BMP1 hazavágja ezt az OP cuccot. De lehet hogy egy sima molotov is 😊
Ha csak a fele igaz a wikinek....
4700 db harckocsi (2000 db T–55, 1000 db T–62, 1700 db T–72)
725 db felderítõ harcjármû (BRDM–2)
2600 db páncélozott gyalogsági harcjármû (BMP–1, BMP–2, BMP–3)
1600 db páncélozott szállító jármû
2030 db tüzérségi löveg: 1630 db vontatott, 400 db önjáró
kb. 850 db rakéta – Luna M (Frog–7), OTR–21 Tocska (SS–21), R–17 (Scud–😎, R–15M Rubezs (SS–C–3), R–5SZ Pjatyorka (SS–C–1)
Na most, egy BMP1 hazavágja ezt az OP cuccot. De lehet hogy egy sima molotov is 😊
Hi.
"(és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel). "
Arra gondoltál már,h a kisfiad is szólt Vladimirnak,h nyomja meg a piros gombot a nevednél,mondván jó lesz neked egyeseket-ketteseket dobni!?😊
"(és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel). "
Arra gondoltál már,h a kisfiad is szólt Vladimirnak,h nyomja meg a piros gombot a nevednél,mondván jó lesz neked egyeseket-ketteseket dobni!?😊
Hát ugyi, szegény embör azzal fõz, ami van. Nekik már ez is komoly elõrelépés, az eddigiekhez. Szerencséjükre a szíriai hadsereg sem a közelkelet wermachtja. Amiben mindig is nagyon jók voltak a Szírek, az a titkosszolgálati mûveletek. Nem egy ellenfelüket megszivatták már némi aknamunkával. 😊
nem hiszem h arrafele telne ekkora lcd monitorra 😊
Na ez az igazi "technical", amivel a harmadik világbeli háborúk televannak 😄
szép szép.... csak az elsõ RPG után mehet a méhbe
Nagyon atom.
Videó is van:
Videó is van:
Csá. Mindenekelõtt olvasd a FAQt.
Legközelebb ha kérdezel válaszadás elõtt egy tesztkérdést felteszünk a FAQból 😊
Legközelebb ha kérdezel válaszadás elõtt egy tesztkérdést felteszünk a FAQból 😊
Nem gyenge az S-35 CA-an ez a 105 millis.

8 kill tier6osok ellen 😊
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 10. 11:07:26
Jármû: Matilda
Szerzett tapasztalat: 3 063 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 928
Csatában elért Achievement: Oskin Kitüntetés, Top Gun, Pusztító
ha az M6-ost nem lopják el akkor Nicol medál 😞😞😞
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 10. 11:07:26
Jármû: Matilda
Szerzett tapasztalat: 3 063 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 928
Csatában elért Achievement: Oskin Kitüntetés, Top Gun, Pusztító
ha az M6-ost nem lopják el akkor Nicol medál 😞😞😞
Normális random csatákban tanulhatsz a legtöbbet. Ha esetleg találsz tapasztalt játékost akinek van kedve és ideje kis tankokkal szórakozni akkor mellette szakaszban sokat tanulhatsz. Gyakorló csatákban szöttyögés szerintem csak idõpocsékolás mivel xp és kredit nem jön, csak a lõszert potyogtatod.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ajánlom figyelmetekbe a harmadik képet... :-)
http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1212/Plays2012129175150/gallery.xml&rovat=fotoriport
http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/gdisplay?xml=/1212/Plays2012129175150/gallery.xml&rovat=fotoriport
szóval új játékos vagyok, most fogom kipróbálni, mit érdemes elõször csinálni, gyakorolni?😊
vagy hogy megy ez?😊
vagy hogy megy ez?😊
!Forza Ferrari!
Sziasztok
Éppen olvasgatom miket változtatnak a 8.2 ben és ha jól olvastam akkor megváltoztatnak benne pár tank paramétereit.Az IS-nek csökkentik a torony páncélozottságát 100-ról 90-re.A KV-1S-nek szintén csökkentik a torony páncélját ugyanennyivel.A type 59-esen is vannak változások a torony oldalát megerõsítették 104mm-rõl 130mm-re, viszont a hátulját levették 65-rõl 60-ra
emelték a célzási idõt 3secre az újratöltési idõt is emelték 8secrõl 9secre.Ahogy olvasom a Löwét megint átméretezik még nagyobb lesz 21cm-rel növelték az egészet + az ágyúját 10cm-rel.Szép mi vajon milyenek lesznek ezzekkel a változtatásokkal a tankok?
Éppen olvasgatom miket változtatnak a 8.2 ben és ha jól olvastam akkor megváltoztatnak benne pár tank paramétereit.Az IS-nek csökkentik a torony páncélozottságát 100-ról 90-re.A KV-1S-nek szintén csökkentik a torony páncélját ugyanennyivel.A type 59-esen is vannak változások a torony oldalát megerõsítették 104mm-rõl 130mm-re, viszont a hátulját levették 65-rõl 60-ra
emelték a célzási idõt 3secre az újratöltési idõt is emelték 8secrõl 9secre.Ahogy olvasom a Löwét megint átméretezik még nagyobb lesz 21cm-rel növelték az egészet + az ágyúját 10cm-rel.Szép mi vajon milyenek lesznek ezzekkel a változtatásokkal a tankok?
Én azt tartom elképesztõnek, hogy szerinte ez így rendben van és még dicsekszik is vele.
" De elég sokan csinálták ezt.. voltak olyan helyek ahol már ki volt mind fosztva... "
"Egyébként most úgy ostoroztok itt engem mintha csak én csináltam volna....."
Persze, attól hogy más is csinálta, a te tettedre rögtön jár a felmentés, mi? (De Ovónéniii, a peti is csinálta!, micsoda óvodás viselkedés)
Pénzt lopni nincs kedved? Azt is sokan csinálják.
Érdekes amúgy, tudtommal itt a fórumon senki se csinált ilyet. Én sem.
Persze, sokan használtunk fel ingyen, a neten keresztül a Wargamingtõl igényelhetõ bónuszkódokat, visszaélve vele hogy egy email címre csak egy kódot akart küldeni a wargaming, de ellopni másét, amiért õ pénzt fizetett, ez egy hihetetlenül hitvány dolog.
"Egyébként most úgy ostoroztok itt engem mintha csak én csináltam volna....."
Persze, attól hogy más is csinálta, a te tettedre rögtön jár a felmentés, mi? (De Ovónéniii, a peti is csinálta!, micsoda óvodás viselkedés)
Pénzt lopni nincs kedved? Azt is sokan csinálják.
Érdekes amúgy, tudtommal itt a fórumon senki se csinált ilyet. Én sem.
Persze, sokan használtunk fel ingyen, a neten keresztül a Wargamingtõl igényelhetõ bónuszkódokat, visszaélve vele hogy egy email címre csak egy kódot akart küldeni a wargaming, de ellopni másét, amiért õ pénzt fizetett, ez egy hihetetlenül hitvány dolog.
Egyszer valaki linkelt egy videót, amiben tankokkal versenyeztek. Úgy tûnt mintha a mapon fel lenne festve az útvonal. Tud errõl a modról valaki valamit?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vasárnap:
Wins / Battles 6 / 16 37.5%
Avg. / Total Exp. 662 / 24 131
Credits total 50 044
Hétfõ:
Wins / Battles 14 / 15 93.3%
Avg. / Total Exp. 1078 / 38095
Credits total 269 062
Megnézzük holnap😊
Wins / Battles 6 / 16 37.5%
Avg. / Total Exp. 662 / 24 131
Credits total 50 044
Hétfõ:
Wins / Battles 14 / 15 93.3%
Avg. / Total Exp. 1078 / 38095
Credits total 269 062
Megnézzük holnap😊
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. december 10. 10:15:37
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 1 909
Szerzett kredit: 47 514
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
hehe😄 pont az utsó körömre lett meg vele a tankász😄
Csata: Mountain Pass 2012. december 10. 10:15:37
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 1 909
Szerzett kredit: 47 514
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
hehe😄 pont az utsó körömre lett meg vele a tankász😄
Már hogyne lenne. Mindent ezek manipulálnak. A Djatlov incidens óta tudjuk. 😊
"És igenis, 1-2 jó szakasz eldöntheti a meccset. "
Ez soha nem is volt vita kérdése. De ugye a szakasz az nem titkos WG manipuláció 😊
Ez soha nem is volt vita kérdése. De ugye a szakasz az nem titkos WG manipuláció 😊
Mindíg a gyerek sír a végén....
Ha én nyerek, akkor azért, ha õ nyer akkor azért mert eltiltom a gépemtõl 1 hétre 😊
Ha én nyerek, akkor azért, ha õ nyer akkor azért mert eltiltom a gépemtõl 1 hétre 😊
aki nem tudná, mit kell csinálni a letöltött cuccal 😊
1.kiveszed a két pipát allulról különben vmi orosz levelezõ szart feltesz neked
2.a középsõ menüpontra katt majd megadod hogy hova csomagolja ki

1.kiveszed a két pipát allulról különben vmi orosz levelezõ szart feltesz neked
2.a középsõ menüpontra katt majd megadod hogy hova csomagolja ki

Ó, én is szoktam a gyerekeimmel azzal játszani, de én átkereszteltem "Ki sír a végén?"-nek. Amúgy meg egyetértek veled, hosszú távon kell a számokat nézni, mert neke is vannak ritka szar napok, de valahogy mégis szép lassal javul a statom.
És igenis, 1-2 jó szakasz eldöntheti a meccset.
És igenis, 1-2 jó szakasz eldöntheti a meccset.
Tudom én hogy nincs értelme mert soha nem nem jutunk dûlõre<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
tudom jól, hogy nem õ az egyetlen aki ilyet csinált...
gondolkodtam anno. én is, hogy vegyek-e újságot a kód miatt, de inkább nem, pénzszûkében is voltam (de akkor se lopok kódot) meg ha veszek egy olyan újságot amiben a kód már felhasznált akkor szétverem az egész házat 😄
gondolkodtam anno. én is, hogy vegyek-e újságot a kód miatt, de inkább nem, pénzszûkében is voltam (de akkor se lopok kódot) meg ha veszek egy olyan újságot amiben a kód már felhasznált akkor szétverem az egész házat 😄
El hát, teamleaderként tudnom kell kezelni a sokféle hátterû embert.
De mondom, sztem ez a gyökeres különbség köztünk, te egy szériát manipulációnak tartasz, én meg nem. Fõleg hogy az okát se látom be miért lenne jó ez.
Megígérem hogy többet nem zaklatlak ebben a témában, sztem jól kitárgyaltuk, mindketten elmonduk az álláspontunkat, ezen több komment nem fog változtatni.
Nincs kedved tankismertetõt írni? 😊
De mondom, sztem ez a gyökeres különbség köztünk, te egy szériát manipulációnak tartasz, én meg nem. Fõleg hogy az okát se látom be miért lenne jó ez.
Megígérem hogy többet nem zaklatlak ebben a témában, sztem jól kitárgyaltuk, mindketten elmonduk az álláspontunkat, ezen több komment nem fog változtatni.
Nincs kedved tankismertetõt írni? 😊
Tudhatnád nekem mindig van premem😊
Pedig nem õ volt az egyetlen. Hallomásból tudom, hogy annó volt még 1-2 ember aki ezt mûvelte, majd büszkén hirdette a klánban hogy õ tizenhuszon kódot szerzett...
Elmehetnél juhásznak😊) igen azt is manipulációnak látom amikor áthúgyozom 14x egymás után az enemyt...
hát ja... k***a anyját az ilyennek <#levele>#levele>
Szóval, ha nyersz az is manipuláció, ha nem az is 😊
Amúgy ja, kb 20 perce értem be, intettem Vladimirnak hogy nyomja meg a piros gombot a neved mellett 😊
No, maradjunk annyiban - hogy a parttalan vitát valahogy mederbe tereljük - hogy én nagy számokban gondolkodom, amibe különféle vereség és nyertes szériák simán beleférnek, mint ahogy az egyszerû hatoldalú kocka dobálásban is vannak anomáliák amikor pl a fiammal ki nevet a végén-t játszunk (és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel).
Plusz nem látom be, a WGnek miért lenne jó, hogy vasárnap a Wlanseraf nevû játékosnak bukó szériát állitanak be, hétfõn meg nyerõt. Biztos azt akarják hogy hétvégén ne játssz? Vagy vasárnap még volt prémad, ma meg nincs?
Amúgy ja, kb 20 perce értem be, intettem Vladimirnak hogy nyomja meg a piros gombot a neved mellett 😊
No, maradjunk annyiban - hogy a parttalan vitát valahogy mederbe tereljük - hogy én nagy számokban gondolkodom, amibe különféle vereség és nyertes szériák simán beleférnek, mint ahogy az egyszerû hatoldalú kocka dobálásban is vannak anomáliák amikor pl a fiammal ki nevet a végén-t játszunk (és neki zsinórban jön a hatos, én meg szopóágon vagyok egyesekkel meg kettesekkel).
Plusz nem látom be, a WGnek miért lenne jó, hogy vasárnap a Wlanseraf nevû játékosnak bukó szériát állitanak be, hétfõn meg nyerõt. Biztos azt akarják hogy hétvégén ne játssz? Vagy vasárnap még volt prémad, ma meg nincs?
Ez nagyon kemény volt, végén, hogy izgultam😄
[/url][/img]
[/url][/img]
Egyelõre<#nezze>#nezze>
Nálam a Batchat mindent visz, magasan az elsõ helyen. 80%-uk meghal az 1. percben, csak a helyet foglalják a többi T10-es tank elõl, a maradék 20% értelmes és képes eldönteni a meccset...
A népszerû tankok között persze, hogy sok idiótát találni, a nagy számok törvénye alapján és nagy kedvenceim még a T8 prémiumgépek: tegnap egy ellenfél T26e4 mindenkit szidott (noob, gold ammo..😄), csak azért mert megkerültük és oldalról/hátulról szétkaptuk tier 6-os gépekkel, õ pedig azt hitte, hogy sérthetetlen 😄
Nem sokkal ezután még eggyel találkoztam, aki egész meccsen egy centit nem mozdult a kezdõhelyrõl, onnan campelt, amit tudott, a végén pedig megette a túlerõ.
Nálam a Batchat mindent visz, magasan az elsõ helyen. 80%-uk meghal az 1. percben, csak a helyet foglalják a többi T10-es tank elõl, a maradék 20% értelmes és képes eldönteni a meccset...
A népszerû tankok között persze, hogy sok idiótát találni, a nagy számok törvénye alapján és nagy kedvenceim még a T8 prémiumgépek: tegnap egy ellenfél T26e4 mindenkit szidott (noob, gold ammo..😄), csak azért mert megkerültük és oldalról/hátulról szétkaptuk tier 6-os gépekkel, õ pedig azt hitte, hogy sérthetetlen 😄
Nem sokkal ezután még eggyel találkoztam, aki egész meccsen egy centit nem mozdult a kezdõhelyrõl, onnan campelt, amit tudott, a végén pedig megette a túlerõ.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A meccs az olyan volt hogy az elsõ 6 lövésem nem talált😄DDDDDDDDDD 80% találati aránynál😄 állva.... pozícióban.. szintén álló ellenfélre😄 Hihetõ😄DDD
Pedig itt a gold is repült rendesen😊
Lammaer be ért dolgozni...😄
15 win már nem lett meg, de így is egy vicc....
15 win már nem lett meg, de így is egy vicc....
Itt is felteheted kérdéseidet, ha tudunk válaszolunk.
Ami meg van adva TS szerver ott tudtok segíteni?
most szedtem le a játékot, új vagyok😊
lesz fennt valaki 11 körül?
most szedtem le a játékot, új vagyok😊
lesz fennt valaki 11 körül?
!Forza Ferrari!
Abba hagyjam mára?😊
tényleg semmi simli ebben
tényleg semmi simli ebben
Akkor bele húzok addig😊
Wins / Battles 9 / 9 100%
Avg. / Total Exp. 1 055 / 28 497
Credits total 227 450