World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas: orom ilyen viragzo szobanovenyekkel lenni egy csataban:
Nem szaroztak, odatettek a vasat, az ellenfel meg jol megszorta oket, 2 percet jatszottak es elpusztultak 😊
Saor Alba
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A lényeg nem baj ha 5-öt ír
Sztem semmilyen szövetségesért (még kékért sem) nem jár topgun.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Battle: Lakeville 10 December 2012 20:53:33
Vehicle: T-28
Experience received: 3,576 (fine for causing damage to allies: 243; x3 for the first victory each day)
Credits received: 22,447 (fine for causing damage to allies: 2,925)
Battle Achievements: Top Gun
Nem vagtam hogy akkor is jar ha (veletlenul termeszetesen <#alien>#alien>) csapattarsat is kilovi az ember az 5 ellenseg mellett. De vegul is, frag az frag... <#smile>#smile>
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
The Matrix has you...
realitás=0
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Wot: Totti93
wot nick: PsychoTrooper

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Csata: Fjords 2012. december 10. 20:53:23
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 2 868
Szerzett kredit: 175 222
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun
ez van...
Ismét büszke vagyok kis Jagdpanther 2-re, kitermelt egy Dumitru's medalt. Elõször hagytam meghalni a saját artykat majd bedaráltuk az ellenséges négyet. It. Was. Beautiful.
#189007 legfontosabb hogy az ágyút minél elõbb rátedd, legjobb freebõl kihúzni a hozzá szükséges dolgokat
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
perpill a su101 top gunjára elég lenne a free xp 😊
A fejlesztettet is minden átlövi, felesleges arra költeni elõször.
Az M26 nagy motorjával (ami itt a középsõ) meg még el lehet játszani, de a 90-es löveg T9-10-ben kibaszott kevés. Ha nem vagy mazochista gyûjtesz rá némi free xp-t
mi volt a kifejlesztési sorrend nálad? mit ajánlassz?
7.x óta megvan ez a gond...
egyébként nem lassul be, annyira nem vészes csak idegesítõ néha😊
Nagyon szeretem ezt a vasat, de dolgozni kell vele az eredményért piszkosul.
Victory! Map: Prokhorovka 2012. december 10. 20:03:27
Vehicle:: M46 Patton
Exp: 2 374 + Credits: 95 644
Achievements: : Patrol Duty, Confederate, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Lassul is a kliens? Milyen rendszeren játszol?
Vannak azért komolyabb problémák is:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/154007-graphics-4-no-ground-terrain-hill-textures/
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/179019-serious-problem-text-and-textures-flipping-out/
Próbáld meg másik driverrel, régebbivel, újabbal, de elképzelhetõ, hogy csak egy jövõbeni patch hozza majd helyre. :/
De addigra már szabhatod, úgy is függõ leszel xD
ötlet?

Volt egy mókás csatám, elején a lag miatt teleportáltak a tankok majd gyönyörû ugrálásra kényszerítettem egy t34-et, úgy 10 secig csak föl le mozgott még nem láttam hasonlót. 10:40 környékén
Lol csata
7.4 környékén volt asszem. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
😊
viszont!!!!!! jól emlékszem, hogy az ARL-44 volt valamikor a hónap tankja??? mert az oldalt viszont nem találom :S:S kellene a kép!
The Matrix has you...
-7.1 francia tankok
-7.2 amerikai td-k és hvy-k
-7.3 orosz hvy-k
-7.4 francia td-k és arty-k
-7.5 tier X medek és TD-k
-8.0 fizika
-8.1 brit tankok
kihagytam valamit????
lexlutor linkelte be ezt:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-081/
IS-3-ra a BL-9-es ágyú rámegy a fejlesztett torony nélkül?
The Matrix has you...