World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha viszont mind megdöglöttek, addigra vagy halott vagyok én is, vagy ott bohóckodok 5 HP-ban. 😊
Persze ehhez szükséges az ellenfél bénasága is, de nagyon le tudnak döbbenni ezen.
Szerintem ennél többel harcolni már csak szerencse kérdése. Ott is inkább meg kell próbálni lefaragni õket, vagy az alacsonyabb életerõvel rendelkezõket megpróbálni levadászni aztán eltûnni, majd újra.
Persze beszélni errõl könnyû, a megvalósítás már ritkábban jön össze 😊
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A megoldás erre az, hogy a meglévõ tankod eladod és a helyére tudsz venni arany nélkül új tankot.
Na akkor jövök az egyszerû kérdéseimmel, mint kis kezdõ.
Alapból ugye van pár tank. Ezekkel játszogattam és ki is fejlesztettem mindent, amit lehet, rájuk is pakoltam. Persze az új tankokat is kifejlesztettem, amik a generációban következnek.
Namármost. Új tankot nem tudok venni, mert aranyat kér érte. Természetesen én nem akarok pénzt fektetni ebbe az "ingyenes" játékba.
Akkor a régi tankot eladjam és megvehetem helyette az újat? Vagy valamelyik alapvonalon kell eladni a tankot?
Hogyan tudok továbblépni?
Köszi elõre is a válaszokat!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CSak egyetlen egy azaz 1 dolgot szeretnék kérdezni:
A tényleg nagytudású játékosok azt, hogy oldják meg, amikor egy T54-el egyedül maradnak 4-5 tank (amibõl természetesen legalább 1 E100 vagy maus 😊) Mert én sokszor kerülök ilyen szituba és ilyenkor általában csimbum lesz, mert hiába próbálok menekülni 😊 Próbálom kerülni az ilyet, de hiába nem elsõ vonalban vagyok, hanem oldalról, vagy hátilról támogatok, de akkor is. Arról nem is beszélve, hogy ha egyedül vagyok med és a másik oldalon legalább 3-4 van csak nézhetek. Pedig kurva jó a T54, de azért az 1v3 és 1v4 szitukat nem nagyon tudom lehozni vele : ) Tehát 5let? Valaki?
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.2_eu_patch.exe
WoT account: cpt_Hungarian
Emlékszem amikor egy másik amx40-el küzdöttem, egyikünk se bírta átütni a másikat. "élmény" volt, soha többet.
Az egyetlen ami kárpótolt az utána jövõ revolveresek. Na azokért megérte.
A mai napig nem tudom, hogy csinálta. 😊
Persze ha az emlékeim nem csalnak. Lehet, hogy AMX38 volt.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mondták is chaten olyan vagyok mint a légy vele.....
Csak sajnos papír nagyon szinte one shoot mindig :'(
És ezta helyzet.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eddig a legmeghatározóbb két élményem az AMX38 és az AMX40 voltak. Az AMX38-on még átszenvedtem magam, de a 40-nel csak egy kört mentem és inkább átléptem free-bõl. 😊

Saor Alba

de majd mindjárt megmondja egy nálam okosabb ember a témában.
!Forza Ferrari!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
cyka blyat