418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Én T4 tankkal is kaptam Nagy Kaliber után.
  • Plata
    Hát én is Conway-el,csak így lett duplázóm,elfoglaltam a bázist egyedül.
  • pett3rson
    ma az E-100 van elátkozva, egy kibaszott gold-ot, annyit nem tudok bevinni...
  • joe662
    Full t10 ben meg azt hiszem alapbol jàr,400-xp töl.
  • Plata
    Most kaptam 59-16-ra is egyet.

Conway el van átkozva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:31:27
  • joe662
    Epic medàlokra adja,màr T5-töl.
    Tiertöl függöen vàltozik a kapott darabszàm.
    Az a 111,az biztos a bond-os küldetéskor volt.
    Akkor adott 1x100at+amit a medàlokra kaphatott.
  • Plata
    Be aktiváltam egy duplázót,kár volt.
    Sta2 JpzE100 Jpanther 2 vízbe fulladt,Strv1 padlógázzal belerohant az ellenségbe induláskor.
    Mire eljutottam a helyemre ahova állni akartam már körbe vettek.Nagyon durva volt.Pedig a Conway nem lassú.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.18. 10:07:59
  • Angelus1991ster
    Amúgy nekem egy olyan garázs kéne, mint amilyen 2016 nyarán a Quiet Beach/Summer volt :) Annál jobb garázst évek óta nem láttam :)
    Jó kis Dead Island/Far Cry hangulata van annak.
  • Plata
    Én most 1-et kaptam.
  • pett3rson
    valahol le van írva, hogy Bond-okat miért kapunk? nem tudom kinél mikor láttam, hogy 111-et kapott egy csata után...WTF? és nem speciális event volt, vagyis szerintem nem
  • pett3rson
    lehet, hogy azok is premiumok, megmondom őszintén nem néztem meg tüzetesen. A Scorpion-t meg egy IS-6-ot mutatott nekem mindig a fő helyen. inkább a pályákat nézegettem, meg a T-44-es tankot, hamarosan meglesz.
  • Angelus1991ster
    "Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos :)"
    -ezekkel az NPC katonákkal a régi garázsba is vihetnének életet :) szerelnék a tankokat, káromkodnának :D stb.

"Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok"
    - ha a sátor alattiakra gondolsz, szerintem azok is prémiumok. Pl. egy IS-2-t, egy SU-122S-t és egy T-54 mod 1.-et látok a sátrakban. a 4. tank meg ma egy Skorpion Gay. helyesbítek: ami speciálisként bennt van a shop-ban. A csata után egy Chrysler jelent meg.

", meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása :) "
    - nem akarom ismerni azt azt az alakot aki csak e miatt venne meg egy prémium tankot :D
    de ilyen a Sabaton tankos event idején is volt :)
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.02.18. 09:28:53
  • Plata
    Jól indul a nap,le dupláznám kis vackot.
    Vereség
    Csata: Karelia
    Járművek: 59-16
    Szerzett tapasztalat: 354
    Szerzett kredit: 11 294 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 4 190)
    Előre mentem spotolni,hat tankot sikerül spotolni szikla mögül,erre valahonnan a bázisról agyonlő a csapattárs O-I.
  • pett3rson
    Te szent atyaúristen...hát ez mi volt bazzeg?? Mindig ilyen köröket mész vagy van ennél jobb is? :D

ez a T62A gondolom már ment pár kört a kezeid alatt és nem kezdők ülnek benne, mi? de amúgy is brutál ahogy nézem, 6mp-es töltés, az szép lehet T-10-ben. meg ez a löveg átvisz mindent bakker, láncon keresztül is sebez, meg minden ahogy néztem. őrület...
  • pett3rson
    Múltkor Én is elírtam. Nem 200 hanem 120 fps-el, megy a mostani motor és az újon van 140-150, szóval igaz amit írsz, kevesebb erőforrást igényel vagy olyan dolgokat használ ki amik benne vannak az újabb kártyákban, nemtom, de ha így marad a végleges az kurvajó lesz :)
    Tegnap is mentem pár tesztkört. Most már ilyen erdőben lesz a tank és tábori körülményeket faragtak köré, nem garázst, de ott voltak a legények, fát vágtak, ültek a tábortűznél, meg ilyenek..hangulatos :)
    Mellette a többi, ahogy figyeltem a saját garázsodban lévő tankok, meg egy premium amire rá is lehet klikkelni, hogy beadja a tulajdonságait és mivel nincs meg akár meg is veheted. Jó kis basztatás, hogy mutogatja Neked a tankot, de nem mehetsz vele. Szerintem sokan bele fognak esni és növekszik a premium tankok eladása :)
  • Plata
    T54 ltw-nek baromi jó lövege van.
    Házon levő lyukon keresztül is lehet vele operálni,rhm-et háztetön keresztül lőttem,T57-en meg egy kis résen.

• Plata
    Szerintem a repülős meg hajós nem az igazi,régen a hajós is ment csodásan,de mostanában ott sokkal szarabb beállításokkal is be esik 20-40 fps-re.Franc tudja miért.
  • asolyom
    Ez nem panasz volt, csak a tények megállapítása. Egyébként nem kevés olyan ember van, akiből iszonyatos indulatok szabadulnak fel egy JÁTÉK miatt, és a másik gyalázásában élik ki magukat. Tegnap is egy figura (mellesleg nem szláv volt!) engem pocskondiázott szünet nélkül, hogy én mekkora noob vagyok, és még a garázsban is rám írt minősíthetetlen stílusban. Az "f" betűs szó volt legenyhébb a szótárában. Közben ő a nehéz tankjával a felét nem sebezte, mint én a Maus-szal.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.02.18. 07:34:10
  • Maala
    Ah, EBBEN a pillanatban lett meg GWE100-al, faszom, még mindig remegek. :-D (Nem mellesleg első tankászom ezzel a fostalicskával...)

Huh... Csata elején láttam, hogy jó a setup, redshiret is imádom, úgyhogy egyből töltöttem az aranyat... Megérte. Végre haladhatok az O260-as küldik másodikjain. :-) Még szerencse, hogy ennél a sorozatnál megvan a 15. másodlagossal együtt. :-D

---

Mondjuk ahogy néztem a hajósat, az kb. már ezen az enginen fut a kezdetek óta... Szóval kb úgy fog futni WoT is, ahogy az, vagy rosszul látom?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.18. 00:18:39
  • joe662
    Pont ez a lényege az új graf motornak,hogy kevesebb erőforrást igényel.nekem pl most igp Hd4600 van,a mostani kliens,sd,full minimumon,de az új fut hd val,fix 60 fps-el igaz min beállításokon az is.
    Szerencsére megvan már az új kártyám,csak bele kell rakatnom a gépbe és megint mehet a full graf
  • R3nton
    Én nagyon sokat a gw pantherrel csináltam meg. M55 nekem is megvan. T92 is jó, meg nekem még van egy bc158 az is elég baba lett. Az a baj, hogy a másodlagos küldiken nagyon sokat nehezítettek...
  • besti
    Nekem van egy másik gépemben 7870 és ha jól emlékszem majdnem mindent maxra téve is jó eredménnyel elfutott a teszt FHD felbontás mellett. Arra azért figyeltek, hogy a hardverigény ne nagyon emelkedjen. A közeli tárgyak és környezet textúrája/részletessége szerintem nem nagyon változott.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2018.02.17. 22:50:01
  • Still_I_Rise
  • pett3rson
    kussoljon be mindenki, mert szétcsapok köztetek!
  • Still_I_Rise
    Ma csak Te oltogatsz vagy várjuk még a két kisbarátodat?
    A lendületed csodálatra méltó, mert semmi negatívot nem írtam ma.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:36:44
  • Lokker
    Ha legalább panaszkodnál, de te gyalázkodó szövegeket írsz más nemzetekről egy JÁTÉK miatt. Olvasd már vissza a hozzászólásaidat és talán rájössz hogy mi a probléma veled.

De biztos csak poénból/heccből/brahiból "néztünk ki" téged, mint a WG aki direkt a te oldaladra rakja a gyenge játékosokat..
  • Still_I_Rise
    Ne panaszkodj, a professzorok köre azt nem szereti.
    Keresőszavak: lehúzod a csapatot + kétgyermekes családapák.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 20:24:17
  • asolyom
    Ma 15-23 a vége, kemény 40% WR. Csodálkoztam volna bármi jobb eredményen.
  • Still_I_Rise
    Házmester/önkéntesrendőr mentalitás. Bravo...
  • Lokker
    Látom nem bírsz magaddal. Kell neked egy kis pihenő a topikból.
  • HTS s3rg1nh00
    itt le tudod tesztelni hogy fog menni-én nemrég vettem egy elég erős 215k-s laptopot,azon mediumon nagyon laza lenne.Intel 8700+8Gb+Geforce 1060M van benne ha jól emlékszem,nem nekem volt :)
  • Still_I_Rise
    Na és volt valaki?
  • joe662
    À semmi.
    Éppen kérdezni akartam,hogy nem lenne-e kedve valakinek,napi szinten lengyeleket vagy szlàvokat gyalàzó posztokat irogatni.Olyan hiàny pótló lenne.
  • Still_I_Rise
    Egyetértek, E1-gyel nehéz az élet. Lassan szűkül és a tárból legalább egy, de inkább 2 pattan. T8-ban nem megy és mindenki arannyal lövi.
  • Maala
    Meh, azon filózom, hogy mivel tudnám az Arty-3-15 küldit megcsinálni, GWe100 és T92 érződik úgy, hogy meg lehet, de lehet, inkább könnyű utat választva M53/55el kellene próbálkozni, csak azt még visszavenni. T_T

9esek mindig jobb XPt kapnak. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.02.17. 19:37:29
  • R3nton
    szerintem az emil1 is nagyon gatter. De amúgy lehet, hogy az MM miatt érződnek a 8asok ilyen vacaknak, nekem nem jött be az emil1, viszont a 2 nagyon király, azt is megtartottam. 9-esekkel érdemes most tolni.
  • Still_I_Rise
    Neked mi a problémád?
  • joe662
    Sajnos te is csak eddig:-(
  • Still_I_Rise
    Elő is bujt az első. Hamarosan jön a 2 kicsi barátja.
    Érdekes egész nap ksban volt.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2018.02.17. 18:58:21
  • Lokker
    SH, CW