World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha században vagy cw-n mentek,semmi gondotok az artykkal mert szükségetek van rájuk.A klántársát(legalább is a mi klánunkban) mindenki megbecsüli ha jól artyzik és segíti a csapatát.Randomban meg nem tudjátok elviselni a jó artysokat sem.Ez azért szánalmas egy kicsit....
Ja és kedves Lammaer! Nem megyek innét még a te kedvedért sem. 😊
Hihetetlen, hogy volt amikor még minden maxon volt, aztán ahogy jöttek a patchek valahogy mindig lefele kellett állítani õket, a 8.0 óta inkább medium és most meg bekerült ez a jelenség is (legalábbis nekem), ami azért nem kis hátrány célzáskor. Megtanulhatnának már programozni, hogy ne játékosoknak kelljen mindenféle mod-al trükközni..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A kérdés változatlan.
(lehet hogy régebben megvan ez már, de eddig csak másolgattam az ezeréves beállításaimat, de most körbenéztem). Igen hasznos infó ez 😊
Van esetleg más megoldás, vagy várjam hátha fixálják?
Nekem ez segített, 8.0 óta van ez a probléma nálam is, de ez megoldja.
Vmi olyasmit tapasztalok, hogy sniper módban késik a távoli textúrák kirajzolása és emiatt beszaggat.
Egyébként itt a fórumon is tudják már páran... 😊
jo ejt megyek aludni holnap melo
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
- miért szaggat be minden egyes zoomoláskor? korábban soha nem volt ilyen gondom medium/high grafikán sem, most kipróbáltam teljesen lehúzva is produkálja. Valahogy meg lehet ezt oldani?
- mi történt a hangokkal, nagyon meglepõdtem, hogy az ISU-m mennyire visszafogott lett, már hiányzik is az atomrobbanás.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
kb.20K csata,30K kill és 1500 feletti effi.
Nem a kicsiket irtani mentem vissza,csak lassan fejlõdök mert nem sokat játszom vele.A célom az összes arty kipróbálása.
Egyszerûen tapasztalatot akartam szerezni az artykkal és ez sikerül is.Mindkét accal tudom hasznosítani a másikkal szerzett tapasztalatokat.
Ha neked az fáj hogy a tapasztalataimat itt megosztottam az artykkal kapcsolatban,akkor csak sajnálni tudlak. 😊
+bónusz a túloldali szakasz😊
Most akkor a kovetkezo kihivas hogy tankal is probalj ilyen sikeres lenni
es ha sikerult akkor linkeld be azt is ,addig legalabb nyugi lessz
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Az artysokat én is útálom tankosként a mai napig de mivel oéyan sokan szidták õket(velem együtt) csináltam egy artysta karaktert.
Az eredményeimet mindenki értékelje ahogy akarja a belinkelt kép alapján.
Ami tény:
- Artyzni könnyû.
- nem igaz hogy nagyon lehúzza az effit.(az enyém szinte csak artyval 1200 felett van
-nem igaz hogy aki artyzik az mind gyenge játékos.
-nem igaz hogy az artysták nem tudnak tankal játszani(sokat ismerek aki inkább artyzni szeret de tankokkal is jól játszik.
-az artysták mind nyomik ! 😄
ez vagyok én artyval:
persze megint össze veszett valamelyik moddal-.-
nem számit neki hogy mindent kicseréltem a legfrissebbre(OTM,XVM,Crosshair,Dmg panel,kamera zoom) de csak szopat hogy nem rak be játékba így megint keresgélhetem orvérzésig mi a lófaszal van baja....
így szeretlek WG!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Játék közben se játékos lista,se térkép...Hiába állítgatok bármit.
Valaki tapasztalt ilyet az új patch telepítése óta?
Elõre is köszi a segítséget!
Közben megoldódott a probléma. Azért köszi! 😊
http://wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/5-crosshair-mod-j1mb0
De már javították az oldalon is, leszedtem, kicseréltem és megy frankón.
Próbáld ki, hátha megoldja.

No, végül sikerült megtalálni amit akartam, köszi a tippet, elmentettem a linket, legközelebb már nem lesz gondom vele 😊
The Matrix has you...
Nekünk is hasonló hibák jelentek meg:
- megsemmisített ellenségek száma érdekesen alakul, pl. 28db vagy amikor kilövök kettõt akkor nulla.
- nagyon alacsony xpket kapok (100-200 körül)
- a kilõtt ellenségeket NEM jelzi.
- baráti tüzet ír, pedig nem is volt...
stb.
Asszem valami nem oké ezzel a 8.2-vel. Más is tapasztal még ilyeneket?
Mind a 3 opció be van X-elve a beállításokban (Normál, Ütközet, Támadás)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ezt még tudom ajánlani. http://historicalrealism.blogspot.hu/2012_12_01_archive.html
valóság és történelemhû ágyúhangok.
Annyit kérdezhetnék, hogy ha ezt letöltöttem, felraktam, hogy tudom visszaállítani az orosz nyelvet magyarra, vagy angolra? Launcherben magyar van beállítva.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.