World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kilõheted de én csak akkor szoktam foglalkozni kékkel, ha veszélyezteti a csapatot (mondjuk sorozat TK viselkedése van, pl rötön a kezdõkörben írtani kezdi a csapatot).

Simán be lehet kékülni véletlenül is, szóval ha vki kéken kezd, akkor csak figyelni szoktam. Ha nem csinál semmi rosszat, minek lõjem ki: pénz, xp nem jár érte, a lõszer pénzbe kerül és ráadásul a saját csapatomat gyengítem vele.

ugyanezen a palyan a c7ben, a hid melletti toronyhaz tetejen is van egy ilyen. en is par hete vettem eszre 😊
Inkább tanulnál, jobb lenne neked is meg mindenki másnak is. Az önállóság nagyon jó dolog, ha majd melózni fogsz ott például nagyon jól lehet elõrehaladni ha látják rajtad hogy kezdeményezõképes, agilis, afféle mr wolf féle problémamegoldó ember vagy 😊

No, elhasználtam a mai oktatási keretet, szóval részemrõl ennyi. 😊

patchaou
Volt már olyan hogy kilõttem a kéket, de lowtierben azt sem tudták mitõl lett kék, csak a nevem mellett volt egy -1 ezért kilõttek...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem kapsz büntetést elvileg ha a bekékült playert lövöd ki.

WoT: Nishizumi77

jugen
Van néhány homár, aki induláskor elkezdi a saját csapattársat lõni, és ugye õ lesz kék pötty.
Ha a csapattársak ezért kilövik az is büntetõpont nekik?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Imádom mikor ráharapnak az iyen kérdésekre!!!!Hahahaha!!!
patchaou
Látod? Mire leírtam meglett a válasz is 😄 Tényleg sok esetben gyorsabb a gugli mint feltenni egy kérdést és várni a válaszra.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én sem beszélek 1 idegennyelvet sem még is megszoktam találni amit akarok.Néha sokáig keresgetem de legtöbbször hamar meg van sé én is a google translatet használom.Nem a legjobb de még mindig jobb mint ha nem lenne semmi
Szoktam villogni mindenfelé hogy embereket keresek.. bár 10es medplatoon az nekem elég határeset, fullos tankokat nem szoktam nagyon tologatni. De végülis a 9-es meddel is elférek egy 10es mellett 😄

Heh most vettem észre ezt a kis WoWP reklámot:
Jobb felsõ sarok

WoT: Nishizumi77

Köszi ám!
<#eljen> Visszatért a fiatalságba vetett hitem 😊
Elõtted még nagy jövõ áll, és sztem mindenképpen célozd meg az informatikus pályát 😉

Mekkora jóság ez a goldammmo creditért... randomban a fasszopó SU-8 arty goldal lövöldöz na bassza szájba az ilyen az anyját... de fõként a Wragamingnek nevezett csürhe...

Igyekszem tanulni tõled. Sok mindent találni a google-ban is <#vigyor3>

Mikor tolunk este T10 med platoont végre? A többieket hiába nyúzom érte 😊

Nethuszárok!
patchaou
Jobbklikk a fájlra, ott lesz alul a tulajdonságok. Ezután második fülön a kompatibilitás. Kis kockába egy pipát és beállítani win 7-re, majd alul a "program futtatása rendszergazdaként" elé még egy pipa. Aztán alkalmaz gomb.

Ezzel az a baj,hogy így soha nem lesz önálló.
Látom te se aludtad ki magad 😊

Azért fogyatékosnak nem kell bélyegezni senkit, pusztán lusta a szentem. Vagy nem tud angolul, ami egyébként enyhítõ körülmény lenne (mert hát senki sem születik úgy), bár ebben az esetben meg megtanítanám a google translatet neki. Jó cucc az is, feleségem 0 németnyelvismeret mellett biznicel a német ebayen meg levelezik az eladókkal/vevõkkel 😊

toocha
Háhá! Megoldottam! Segített a gugli! <#beka2>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Trucker39
Ne veszekedjetek.

Az alábbi linken megtalálod a fontos MOD-okat.

Link

Talán fogyatékos vagy,hogy nem tudsz vmit megtalálni a neten?
Van erre 1 remek netes közmondás:

Google a barátod!
Tudod van egy mondás okoska:

Adj az éhezõnek halat, és holnap megint éhezni fog. Tanítsd meg halászni, és nem lesz többé éhes.

Azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert ezekbõl 3-at ismerek, a többit nem. Ahhoz nekem is gugliznom kellene hogy a többit megnézzem, viszont engem nem érdekel téged pedig megtanítottalak rá hogyan jutsz infóhoz.

Ráadásul macerásabb körbeírni hogy melyik micsoda annál, hogy felmész a goofgli által megtalált fórumhelyekre, ahol fénykébekkel és teljes használati utasítással megtalálod mindet.

Ha heccelsz akkor: 😊

Ha komolyan gondolod hogy a googleba 3 szót bedobni a nap bármely szakában jelentõs erõfeszítést kíván egy számítógépes játékkal kapcsolatban akkor: no comment.

A hozzászolásod alapján te vagy itt a fõ okoska?Elég lett volna csak a kérdésem elejére válaszolni?
toocha
Na ez már nekem informatikusul van<#confused>
Azt hogy is..?

patchaou
Telepítsd a dokan-t win7 kompatibilitási módban.

Roger6
Ezt én sem értem, hogy mibõl gondoltad... <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

toocha
Valaki tud xvm-et win 8-ra.A Dokan nem kompatibilis a win 8-al.

Nekem nincs diplomám. De örülök, hogy neked ez a keresõsdi ilyen jól megy. Éjszaka tiszta hülyeségeket álmodtam, ha leírom privátba rákeresel nekem?<#whatever>
Nagyon kíváncsi lennék, hogy miért álmodtam ezeket a dolgokat, de hát nincs papírom<#nezze>
<#hehe>

A szövegelésedbõl azt vettem ki, hogy akkor te rendelkezel ilyennel 😄

Torzonborz
kora reggel ( hajnalban ) ne várj el ilyeneket senkitõl ... <#vigyor>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Tényleg informatikus diploma kell a google használatához? Tudod a nevét, tudod hogy mod és tudod hogy a WOThoz kell....

Kedvedért megnéztem, mindegyik elsõ találat a gugliban.

Jimbo,OTM,MaxZoom,MaxFarplane,Tankicons,XVM Ezek a módok mire jók és honnan tudom leszedni?Válaszotokat elõre is köszönöm!
Többek közt Centuriont/Pattont is húzok most, még nem döntöttem el melyik is a szánalmasabb mindenre alkalmatlan raklapszar...😊

és amíg kiröhögted az ellenfelet, nem segítettél a saját csapattársadnak, akit megöltek 😊
Masnak is szar a hangja az agyuknak vagy csak nekem szol gyengen a fejhallgatom?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

505thZajcev[PT]
Mai sztarjeloltem:

Szeretnem "kamikaze failed" badgere jelolni 😄D

Tuvok
Ma reggel szedtem le a Jimbo-t, hogy friss legyen fent, abban nem volt a frag fájl . Lehet napközben frissült ? Tedd vissza a régit, akkor az e megoldás . 😊

Még1x, a jimbo mappájában van hasonló fájl, mint ez az összeakadásból gondolható is volt, de nem tudom pontosan mi lenne rá a megoldás. Szóval marad így 😊
Tuvok
Már rég 😊

Hát már ilyen is van az XVMben?

Pofás kis visszaszámláló a capturehoz 😊

Kösz a tippet, de elvagyok vele így is. 😊 A játék szépen fut ezt leszámítva, megelégszem ezzel. Lehet majd megoldódik magától pár hét múlva, ha mást nem a következõ patchben. 😄
Tuvok
Az arty indikátorjait a crosshair_panel_strategic.swf és a crosshair_strategic.swf tartalmazza, a FragCorrelation.swf még csak hasonlót sem .
Arra tippelnék, hogy valamelyik mod valamilyen indokból a FragCorrelation.swf-be rakta bele az indokátorokat, bár túl logikusnak nem tûnik . Próbálj olyan mod-ot keresni, amiben másik fájlban (pl. a két fenti) vannak az indikátorok, vagy olyan FragCorrelation-t, ami nem kúrja el a szöveget .

Esetleg keresd meg melyik mod rakja fel a szar FragCorrelation-t, és figyelgesd hátha lesz hozzá fix .

Biztos, megnéztem megint, ha kitörlöm a fájlt eltûnnek a határok.
gui/flash/FragCorrelation.swf --> ezt töröltem ki, ha esetleg megtalálható máshol is akkor én csináltam rosszul, de a szöveg fixálódott, szóval szerintem nem itt van a gond.
Nem tudom mi lehet az összefüggés spg és a csapatkill között, de egyelõre nem tetszik neki, ha törlöm.
fentlevõ modok: jimbo,tweaker,minimap_locastans,statistics pack, maxzoomarty
Végülis nem gond, ha nincs konkrét megoldás, az ellenfél csapat/saját csapat kiírást úgysem szoktam olvasgatni.
artyktól jövõ áldásnál nálam már az elõzõ patchben isgyakran hiányzott a becsapódás animációja és hangja.

"Hála istennek" mivel az arty találat mindíg elviszi minimum a láncot, alul mindíg kiirja mi találat el.

Bugi Misi
valaki másnak sincsen "becsapódás" hang amikor eltalálják?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Remélem hogy az én kedvemért már hajlandó vagy elszállingózni innen<#banplz>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

/ignore

Tuvok
Biztos jó fájlt töröltél ? Az említett swf a csapatkilleket mutatja fent középen, semmi köze nem kellene legyen az SPG-khez .