World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán be lehet kékülni véletlenül is, szóval ha vki kéken kezd, akkor csak figyelni szoktam. Ha nem csinál semmi rosszat, minek lõjem ki: pénz, xp nem jár érte, a lõszer pénzbe kerül és ráadásul a saját csapatomat gyengítem vele.
No, elhasználtam a mai oktatási keretet, szóval részemrõl ennyi. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WoT: Nishizumi77
Ha a csapattársak ezért kilövik az is büntetõpont nekik?
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Jobb felsõ sarok

WoT: Nishizumi77
Elõtted még nagy jövõ áll, és sztem mindenképpen célozd meg az informatikus pályát 😉
Mikor tolunk este T10 med platoont végre? A többieket hiába nyúzom érte 😊
Azért fogyatékosnak nem kell bélyegezni senkit, pusztán lusta a szentem. Vagy nem tud angolul, ami egyébként enyhítõ körülmény lenne (mert hát senki sem születik úgy), bár ebben az esetben meg megtanítanám a google translatet neki. Jó cucc az is, feleségem 0 németnyelvismeret mellett biznicel a német ebayen meg levelezik az eladókkal/vevõkkel 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Van erre 1 remek netes közmondás:
Google a barátod!
Adj az éhezõnek halat, és holnap megint éhezni fog. Tanítsd meg halászni, és nem lesz többé éhes.
Azért nem válaszoltam a kérdésedre, mert ezekbõl 3-at ismerek, a többit nem. Ahhoz nekem is gugliznom kellene hogy a többit megnézzem, viszont engem nem érdekel téged pedig megtanítottalak rá hogyan jutsz infóhoz.
Ráadásul macerásabb körbeírni hogy melyik micsoda annál, hogy felmész a goofgli által megtalált fórumhelyekre, ahol fénykébekkel és teljes használati utasítással megtalálod mindet.
Ha komolyan gondolod hogy a googleba 3 szót bedobni a nap bármely szakában jelentõs erõfeszítést kíván egy számítógépes játékkal kapcsolatban akkor: no comment.
Azt hogy is..?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nagyon kíváncsi lennék, hogy miért álmodtam ezeket a dolgokat, de hát nincs papírom<#nezze>#nezze>
<#hehe>#hehe>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kedvedért megnéztem, mindegyik elsõ találat a gugliban.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Arra tippelnék, hogy valamelyik mod valamilyen indokból a FragCorrelation.swf-be rakta bele az indokátorokat, bár túl logikusnak nem tûnik . Próbálj olyan mod-ot keresni, amiben másik fájlban (pl. a két fenti) vannak az indikátorok, vagy olyan FragCorrelation-t, ami nem kúrja el a szöveget .
Esetleg keresd meg melyik mod rakja fel a szar FragCorrelation-t, és figyelgesd hátha lesz hozzá fix .
gui/flash/FragCorrelation.swf --> ezt töröltem ki, ha esetleg megtalálható máshol is akkor én csináltam rosszul, de a szöveg fixálódott, szóval szerintem nem itt van a gond.
Nem tudom mi lehet az összefüggés spg és a csapatkill között, de egyelõre nem tetszik neki, ha törlöm.
fentlevõ modok: jimbo,tweaker,minimap_locastans,statistics pack, maxzoomarty
Végülis nem gond, ha nincs konkrét megoldás, az ellenfél csapat/saját csapat kiírást úgysem szoktam olvasgatni.
"Hála istennek" mivel az arty találat mindíg elviszi minimum a láncot, alul mindíg kiirja mi találat el.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"