World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
de minek adnak ki új verziókat és köztük ezt a fájlt, ha aztán mégsem változtatnak benne semmit?
Talán ha elolvasnátok a ChangeLog-ját annak amit felraktok nem kérdeznél ilyeneket.
* new vehicles added
* color palette revised
Szépen le van írva.
Ha a régi beállításaid kellenének akkor nézd meg a 8.1-es mod könyvtárba az xvm konfig fájlod meg van-e és azt használd.
Ha nincs akkor látogass el ide és csinálj magadnak egy olyat amilyet szeretnél.
Ha nagyon nem megy akkor írj privátot és ráérõ idõmbe összedobom neked.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Köszi!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Azt látom, hogy lassabb, de cserébe kap-e olyan páncélt, ami ezt indokolná?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Vagy bizonsági mentéssel berakja az ember a sima res/audio mappába.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Valaki fel tudná dobni a 'VehicleAppearance.pyc' fájlt? Megakadok a betöltés végén, és nézem ahogy hullanak a csapattársak. :\ A python.log szerint ezzel van valami baj.
Elõre is köszi!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nagy hibát vétettem, feltettem az új háborús hangokat, de nem mentettem el az eredetit. Most van gun hang, de semmi más😞 Valami megoldás? Vagy rakjam újra?
elsõ csata ..
75%-os crew ..
asszem' jóban leszünk .. 😊
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. december 12. 18:23:07
Jármû: FCM 50 t
Szerzett tapasztalat: 3 866 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 88 299
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
mozgékony (ELC félpályánál ért csak be), jó átütés, hajlik a csöve lefelé, és így, hogy nem csak gold ammoval puttyogtatnak (mint teszt szerveren), még le is pattintott néhányat.
nem bántam meg a cserét ...
Egy mod sincs fenn nálam, de kezd idegesíteni egy-két dolog.
Pl hogy ha spotolnak egy messzebb lévõ tankot, látom hogy ott van a jele (tudjátok a szimbólum ami pl. artynál egy négyzet), de az egy helyben áll. A térképen látom hogy mozog valamerre, de nem tudom lõni mert nem tudom követni a mozgását. Mások viszont szarabb tankokkal is lövik mellõlem.
=> gondolom látják.
Ez hogy van? Pl. Tiger II-n fenn figyel a periszkóp, parancsnoknál a felderítés 100%-os...
Modolásban sosem voltam nagy király, ezért szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen modok vannak amiket mindenképp érdemes feltenni?
Elõre is köszi a segítséget
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
thx
The Matrix has you...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Nincs valakinek egy promóciós kódja , ha lenne meg kaphatnám ?
egyébként változtattak, mert más színeket mutat, de jó lenne ha maradnánk a témánál és nem ilyen okosságokra vagyok kíváncsi. visszaraktam a régit és akkor sem jó, maradjunk ennyiben, jó?
szóval, mit kell átírni, mert Én nem találtam eddig meg. köszike.
The Matrix has you...
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Még semmi extra eredmény de mindig van 2-3 killem vele, nagyon bejön!
Ez a 10km/h meg a +élet nagyon hiányzott neki eddig.
Az új XVM mod (3.2.0) máshogy mutatja az ALT-al elõhívható információkat. A korábbi verziónál az efficiency-t láttam, most meg a gyõzelmi rátát vagy mit, egy százalékos mutatót. Engem a korábbi dolog érdekelne jobban, hogy tudom visszaállítani?
The Matrix has you...
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”