World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha belehúzok nekem sem lesz lassan csak most pihi van jövõ évig minimum.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

akkor t95ot meg nem probaltad 😊 az utolso 40k xphez ugy szamolom, napi duplaval meg egy honap 😊
nekem tier 7nél nincs kissebb,az is type 62😊
Hát semmit nem vesztesz vele ha megint kipróbálod. Nem tudom mikor játszottál utoljára de most csak max 2 tierrel nagyobbal kerülhetsz össze kivéve a scoutokat. Stockként még mindig szar a tank de most legalább lehet valamit kezdeni is attól függ milyen kegyes hozzád a machmaker és mennyi idióta lesz a csapatodban 😄
SG-s csoportról nem tudok nézz fel valamelyik hun csatira ott találsz akivel tudsz platonozni de dobhatsz nekem is egy PM-et ha online vagyok de elõsre szólok tier 4 alatt nincs tankom 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Eagle16
Nem volt rossz ez a Crusader, 100%-ban random csata eredménye, platoon nélkül. annyi hibája van, hogy oldalról sokszor kap ammo rack találatot...amúgy tökéletes kis tank.

Viszont ez a T30 továbbra is egy katasztrófa...el kéne adnom a fenébe tényleg, nem is tudom minek vettem TD-t egyáltalán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az egy jó kis tank. Platoonozáskor mindig elõvettük kikapcsolódásképp. 😊

Mondjuk ennyit nem mentem vele. Az A13-at szeretem még, csak ne lenne olyan ronda. 😊

nem gáz...kockaság! :-)))
egyik klántársamnak 4078 csatája van vele.... szóval annyira nem 😊
ha mar tier2, az gaz ha bt2ben mar csak 1% kell a harmadik skillhez a legenysegnek? 😊))
latod! mindig lehet lejebb csuszni 😊
ennyire alá adtad a szintet? és még nekem mondják hogy miért tier2-õzök?!?!
Maxzoom modokban be lehet állítani valahol, hogy halál után ne váltson légköri nézetbe? Esetleg lehet valahogy nagyobb távot megtenni 1 görgetéssel?
Average tier: -105.88

nah ez a nem semmi 😊
még hogy jó a sok foglalási pont 😄
tegnapi napom:
Name Total Per battle
Victory ratio: 62.5%
Battles: 40
Efficiency: 200.95 XD
Average tier: 24.05 megaXD
Experience: 18142 453.55
Capture points: 160 4
Defense points: 0 0
Damage: 30636 766
Kills: 51 1.28
Spotted: 63 1.58
Egy fõtankok szoktam húzni, amikor lehet, azzal megyek csatába. Aztán ha azt kilövik azonnal irány a másodlagos tankba. Ha esetleg az is meghal, és az eldõsleges még nincs kint csatából, akkor a harmadlagos tankba (ami nekem egy prémi jagdt 8.8, hogy termeljen egy kis ezüstöt)
Így maximalizálod a játékidõt.
hosszabb tavon szerintem a tobb tank valtozatosabb. nem unsz bele annyira. es legalabb tobb stilusba is belekostolsz.

eloszor szerintem koncentralj egy agra, ahol elered a tier5ot. avval mar lehet farmolni is. onnantol erdemes szerintem elkalandozni.
Minimum kettõt, mert ugyi ha kilõnek gyakran nem érdemes megnézni a meccset és lehet menni a másikkal.

Talán annyi segítség van, hogy vannak tankok, amik jobb esélyel lesznek használhatóak és vannak a végletesen fostalicskák, mint az AMX40. 😊

oneal1
Koszonom a tippeket!

Igazabol gondolkodtam a heavy tankokon, de ez a mozgekonyabb dolog jobban bejon! Mediumom is van 1 amit fejlesztek.

Tobb tankot visztek am egyszerre vagy csak 1re erdemesebb koncentralni?

!Forza Ferrari!

bujcsik555
Srácok, jimbo crosshairbol hogy a rákba kell eltüntetni azt a rohadt angle indicatort? Eddig régi verziót használtam, abban nem volt, most frissítettem, de egyszerûen felkúr, nem tudok tõle játszani hogy az a szar kék vonal mozog a monitor közepén. Persze a mod readme-be semmi nincs rola...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Fabio Capello
Megéri visszazuttyanni ebbe a játékba, vagy a régi jó idõkhöz híven a nagy t8-as tank kilõne engem, merthogy úgyis szart sem érek?

Másik kérdés - van esetleg SG-s csoport, ahova be lehet társulni, és megtûrnek maguk között egy casual tankost? 😊

kezdokent nem egy konnyu agat valasztottal magadnak.

a heavy tankok megbocsatobbak.
Sunsetjoy adott pár tanácsot.

De igazából ezt neked kell tudnod. Ha olvastad a fórumot az elmúlt pár napban is volt olyan, hogy adott tankról ment "vita" mert valakinek nagyon bejött, valaki meg örült, hogy megszabadult tõle.

Teljes mértékben egyénfüggõ, hogy mi a stílusa, mi az amit szeret játszani.

Egy az egyben ugyanez a felszerelés. <#eljen>

Sunsetjoy
2(vagy 3) totál más ág, elég fura a kérdés... tõled függ.

Az M5 felé az új amcsi autotöltõs light/med/heavy ág lesz, t82 felé pedig a 2 fajta TD ág nyílik meg az amcsiknál.
Ha mozgékony de gyenge páncélozottság kell akkor M5 felé, ha a TD-k tetszenek a kvázi sunnyogós távolról durrogtatósok, akkor meg a T82 felé.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

oneal1
m3as stewart ból melyik felé érdemes fejleszteni? m5 vagy t82?

!Forza Ferrari!

Yoyo
Köszi, megnézem😊

Nekem így néz ki. Ami nálad sokkal nagyobb abba kell keresgélni.

Sunsetjoy
Tegnap T-21 papírtankkal nyomtam egy talán 3 jegyû sebzést egy IS-7be, ahogy ferdén állt felém nézve a domboldalon, én meg a domb alján. Jó volt.

Persze ahogy lerammolt a gec*be, az már nem 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Yoyo
Nincs bekapcsolva a replay, ezek szerint valami nem stimmel, neki kell állni takarítani😊

Ebbõl 500M replay. Nem amiatt ekkora?
Nekem 9.
Nézd meg a replay könyvtárat nálam csak az majd 1 giga.

Nekem 9.3 G.
Yoyo
Sziasztok!
Nektek is 15 giga a telepített játék? Update könyvtárat kitöröltem azzal együtt 20 volt😊

Oroszt tanultam én is rendszerváltásig,de ahogy rendszerváltás megtörtént és mivel sváb faluban lakok,ezért németre álltunk át.Mondanom sem kell hogy egyik nyelvet sem tudtam megtanulni
10 print "hülye"
20 goto 10
Trucker39
Nem csak fiatalok járnak ide, úgy látom.

patchaou
Videoton, a többi nálam is egyezik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igen, ezt én is tapasztaltam. Tegnap nem egy tank jelent meg a semmibõl a nyílt puszta közepén, de úgy, hogy elötte már 2-3 lövést belém eresztett.
Trucker39
Nekem Enterprise 128 volt. A többi felszerelés egyezik.

Jön az magától... reggel ha késik a vonat, 7:30 körül van egy kis idõm fegyelmezni 😊

Pedig olyan fiatalos volt a hangod 😊

No, akkor mégse tért vissza, egyelõre 😊

Hát ja, manapság már tényleg nagyon könnyû megoldani a nyelvi nehézségeket.

Amikor én még fiatal voltam 😊, az általánosban oroszt tanítottak, ezért a c-64 és a junoszty monitor mellett ott volt mindíg egy kis angol-magyar kéziszótár és egy 10 szavas mondatnak egyesével kellett kilapozgatni a fõbb szavait. Cserébe szakközépben angol órán egybõl tudtam hogy a kis kerek pajzs az a buckler 😊

koszonom!
Elsõ blikkre a csaták száma ezerre kerekítve.
De azt neked kéne tudni mit is telepítettél illetve állítottál be.

pedig ott vannak szépen

A bekarikázott számok mit jelentenek az új XVM-ben?

toocha
Így 37 évesen sztem kihagyom...<#wink>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

ezt hol talaltad meg? a xvm configfileban? online felueleten nem talaltam meg.
A Fõtrollt többet ne hívjátok hogy ha baj van