World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor ér valamit,ha a haverral ketten toljátok a T21et.Ha van rá mód spottolni vagy az artykat buzerálni szinkronban.Bár ha ketten mentek szinte csakis 9-10tierbe dobál.
Néha ezt a T21et bele tudnám dobni a napba.
Ami még szopacs,h nagyon kevés creditet ad.

sztem ne próbáld megmagyarázni, hogy jobb, mint a cromwell, mert a cromwell ebbõl a fosból matricát csinál, mindenegyes találkozás során😄 a cromwell OP és király cucc. Ez meg egy szar, mednek kellett volna feltûntetni és normális MM-t adni neki, akkor nem lenne gond vele...
És ez mitõl más a többi scoutnál? Azokkal is rá vagy utalva, hogy legyen a többieknek esze kihasználni az infót/támogatást amit nyújtasz csata közben. Chaffee is ugyanúgy szop.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akkor szerencsés vagy! Nálam 26 csatából 1/3-ban t9-be rakott és 4x t10-be.

Összességében nem rossz, jó kis sunnyogós/szemétkedõs járgány. Nekem tetszik. Csak az elsõ 5 csata után úgy elkezdett szopatni a játék vele, mind csapattársak, mind random tekintetében, hogy valami hihetetlen.😄 Természetesen rajtam mindent bemákoltak, én meg semmit se...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tegnap minket egybõl bedobott egy kemény, 10-es csatába, méghozzá a T21 mm-je miatt, nyilván nem a hellcat-é miatt.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Együttérzek, én éppen az AMX40-el szeretnék elég xp-t összeszedni az ELC-hez, enyhén szólva sem kellemes. Nem is értem, ha már ilyen lassú, legyen legalább egy jó gun, mondjuk egy kicsit több átütése, de akár célozhatna gyorsabban is, vagy lehetne pontosabb is. Tudom is én, de egy elõnye azért lehetne...A páncél meg már semmit sem ér, az elõbb oneshootolt egy Hetzer, de még a Marder II is könnyedén szétszed..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

A Cromwell éppen hogy nem tud jól fordulni, T21 csomót köt rá. Nekem még csak 84%-osak, de már nem bírt elhagyni terepen egy Hellcat. Szóval éppen nem lassú.

Ami tudja azt kell, bozótspottol, ellen scoutjaira vadászik, TD-ket és sérült tankokat zaklat, ha rés van, betámad az SPG-kre. Megvan hozzá mindene.

De ha valami nem OP csontig a startnál, máris indul a hiszti.

Valamit kompenzálni akarnak?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

gyorsabb nála 65-el könnyebb beszívatni a tankokat, mint 55-el, ez a batchatnek is az elõnye hiába fordul papíron jobban a t-62 batchatet nehezebb elkapni jóval. Sztem meg egy szar és mindig t10 közé rak vele. A másik gyászhuszár tank a black prince. Csupa "fasza" tanknál járok😄😄 Tiszta élvezet a játék. Az egyetlen amivel most szeretek játszani a lor155-51.
sztem ha eddig kimaradtal ebbol ne szalj be most ebbe a vitaba.....

nekem csak egy megjegyzesem lenne ehez , miert van az hogy mindig az 1200 eff alatti jatekosok kezdik el vermesen vedeni az artykat?????

u.i: felre ne ertsd ezzel nem teged akarlak bantani, mivel igazandibol a tiedet nem is ismerem

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Nekem különösebb gondom nincs vele, 9-est is csak egyszer láttam az elsõ tízegynéhány csata alatt.

Egyébként meg mit szívtál, hogy az a monstrum Cromwell mozgékonyabbnak tûnik? Pláne, hogy semmit nem talál el menetbõl. Páncél meg mióta számít lightnál?

ez a t21 betegesen szar 😊 De nem is értem, hogy gondolják ezt. Ott van pl a cromwell. Jobb páncél, gyorsabb, mozgékonyabb, jobb ágyúja van normál MM-je, és akkor berakják ezt a t20 másolatot, papír páncéllal lightnak tier10esek közé, ezek tiszta hülyék 😄
Solten

Victory! Map: Redshire 13 December 2012 22:26:16
Vehicle:: T-28
Exp: 3,266 (x2) + Credits: 29,067
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

lol

Saor Alba

Nagyon ritkán artyzok. De adná Isten hogy ha egyszer pont object212-vel leszek az itteni szardobáló artystázó csökkent képességüzõ társaság tagjai kerüljenek a célkeresztembe. Nem vagyok túl jó artyval, de akkor kurvára nem fogom elhibázni. És nem azért mert bárkivel bajom lenne. Csak azért mert már kurvára unom ezt az állandó arty-fikázást.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ne csesszél fel, be lehet?😮
Én néha a monitort is be szoktam.

wot nick: PsychoTrooper

Nagyon ratyi, meg ha csatában ráviszem tankokra az egeret, akkor ilyen szellem képek jelennek meg! :\ Kép
Rájöttem ha a "Fényeket" bekapcsolom, akkor nagyon bugos lesz a játék grafikája, másnál is van ilyen?
Eagle16
A csökkent képességûeknek is kell valami...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

A lényeg a továbbfejlesztett ágyúján az, hogy képes AP-t is kilõni.

" Remélem ezek a buzik nem piszkáltak bele, mert törlöm a gecibe az egész elcseszett szart a lebutított német vonallal együtt."

Egy pillanatig se fogsz senkinek hiányozni, kifinomult artysta barátom.

Aha, akkor nem piszkáltak bele ezek szerint. Mert ahogy most nézem mind a két ágyú majdnem hajszálra ugyanazt tudja és tuti nem ilyen elnyészõ különbség volt köztük:ugyanaz a sebzés, a pontosságbeli eltérés teljesen elenyészõ.
Még csak közelébe se volt a 0,3x-nek sohase a pontossága.

Asszem az utolsó dolog, amiért fájni fog a fejem ebben a játékban, az az, hogy romlik az artyk pontossága<#banplz>
Áruljátok már el mi a szar történt a wespével, mert pár napja semmit nem találok el olyan pontatlan lett az ágyú. Most a pontossága a top ágyúnak 0,48, de úgy rémlik 0,3x volt. Remélem ezek a buzik nem piszkáltak bele, mert törlöm a gecibe az egész elcseszett szart a lebutított német vonallal együtt.
Igen volt már ilyenbe részem csak más játéknál. Ott nem támogatta a laptop kártyámat a játék😊, azért voltak érdekes szétfolyt emberkék és hóesés az amúgy sötét házban.

Aham ,köszönöm,mondjuk holnap úgyis az egész gép újra lesz telepítve,remélem megoldás lesz rá. Nem is igen zavaran (persze hogy zavar) csak amikor elõjön ez a futurisztikus Cyber hó álca,a szemem folyik ki az lcd monitor vakító megjelenítésétõl, szó szerint könnyezek,olyan erõs ez a hiba!
Tehát nem alapból ilyen, hanem elõjön egyszer csak.. Érdekes akkor nem hiszem, hogy nálad a probléma. Játékkal lesz valami. Rakd újra és ha tiszta telepítés után is ezt csinálja akkor valami kompatibilitási problem lesz véleményem szerint. Elõtte mielõtt újratelepítenéd próbáld ki, hogy kikapcsolod a vsyncet(képernyõfrissítés, ott lesz felbontás állítás mellett), ha meg ki van kapcsolva akkor kapcsold be. Tesztelgessed. Esetleg régi render, új render váltás.

Meg ez a hiba a másik tankokra is jellemzõ,az én szemszögembõl tekintve,meg az épületek,de csak akkor ha megközelítem öket,messzebbrõl olyan a tank is meg az épület is amilyennek kell legyen.
Aha,amint elõjön mondjuk 1-2 csata után,akkor a garázs is szinte meg a tank is ugyanolyan ,Cyber terepmintás 😄
Nekem a mai napból lett nagyon elegem a wg ma csupa vesztes csatába nyomott be.Még a 8-as prémmel is bukó volt, 5-bõl 5-öt vesztettem.és hiába vártam pár percet akkor is bukó
Köszi.Ámbár tettem fel egy másik drivert ,és elég érdekes dolgokat mûvelt 😄 olyan volt a képernyõm mint a C64.é 😄 utánna kerestemn egy másikat ,amivel teljesen rendben volt,de a hiba újfent megmaradt!
Garázsban is úgy néz ki a tankod ahogy a csatában?

Ez a patch elvileg pont, hogy a radeon kariknak jó. Patch notesba is benne van, hogy elvileg javították a teljesítményt rajtuk (amit én észre is vettem mert picivel megint több lett az fpsem, illetve nem esik vissza már annyit egyes helyeken mint korábban). A kép amit linkeltél, az elég sok hibát takarhat, lehet driver hiba, vagy a karid kezdi felmondani a szolgálatot vagy csak szimplán a játék hülyült meg. Próbálj más verziójú drivert feltenni. Legvégsõ esetre meg játék újratelepítés marad. Catalyst Control Centerbe lehet még variálgatni a beállításokat. Esetleg vsync/felbontással szórakozni.

Tessalia,te is nézted a dél u .14 óra körüli képet amit feltettem.most nem tudom naygobb formába feltenni nem vagyok otthon,de Stoppos ,kérdeztea video kártya fajtáját.nem tudom segít -e neked, hátha: ASUS HD 3650,nem mai de elég erõs ,van vele ha nem szarakodik 50-60 fps-em,ehhez meg elég..de idáig nem csinált ilyet .... köszi a tippeket "ha van"
Torzonborz
hmm 5 csatában egymás után arty nyírt ki. egy csöppet elegem van ezekbõl a buzievagyemajmokból. <#wave>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mi az anyámért ilyen a kép? Játékban még rosszabb!😞
Kivettem minden modot, de akkor is ilyen fos marad!? Help!

Kép
Ja volt már ilyen akciójuk, de ez még csak tervezet volt.
Azért párat abból sikerült megvennem.<#mf1>

Nem nem nem. Javítás van. Azért nem mentem mert nem akartam. Az egész egy LOL mert 20 méterrõl csak trackelni tudott pedig nem is mozogtam. Erre mondtam hogy tuti nicnsen bele nyúlva a játékba. Vagy akkora noob volt az IS mint egy ház.
Biztos bugosak voltak az árak, most balanszolják😉.

Bugi Misi
nálam meg semmi hang nincs arty/sima tanknál sem és kicsit idegesítõ hogy látom a találat indikátor mutatja hogy lõnek és szépen csendben megy le a HP-m😊
de tegnap leszedtem WoT Infóról löveg//becsapódás hangot felraktam és lás csodát nem indult el a játék tõle hát volt sok..... szöveg😊 törlés után ment szépen a játék ugyan úgy

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

ezt is gyorsan eltüntették, nehogy nyoma maradjon

Akkor nyomd le az Y-t mikor a célkereszt rajt a társadon.

kBagyula
Az Y-t ismerem, de ott csak az alap dolgok vannak, támad, sos,...

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

lenyomod az Y-t és forgatod az egeret arrafele amelyiket választani akarod

kBagyula
Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy, hogyan vagy mivel írkálják a csapattársak azt, hogy "<jármû típusa>{játékosnév}kövess" vagy "vonulj vissza"... stb. üzeneteket.
Kell hozzá valami mod? Full hülye vagyok ehhez a játékhoz még, bocs, ha fasságot kérdeztem. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Azt hiszem PzV/M10 is volt valamilyen pakkba.. de erre nem veszek mérget.

tech tree mod Itt van felbontás választás.

Akkor nem érdekes a számomra. Azt hittem, hogy visszahozzák pár napig a PzV/IV-et.

érdekes, én soha nem baszakodom vele.

minek moddolod szarrá a játékot?

elég a J1mB0's Crosshair Mod és a Maxzoomout Mod.

esetleg még XVM.