World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha ezt a T21et bele tudnám dobni a napba.
Ami még szopacs,h nagyon kevés creditet ad.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Összességében nem rossz, jó kis sunnyogós/szemétkedõs járgány. Nekem tetszik. Csak az elsõ 5 csata után úgy elkezdett szopatni a játék vele, mind csapattársak, mind random tekintetében, hogy valami hihetetlen.😄 Természetesen rajtam mindent bemákoltak, én meg semmit se...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ami tudja azt kell, bozótspottol, ellen scoutjaira vadászik, TD-ket és sérült tankokat zaklat, ha rés van, betámad az SPG-kre. Megvan hozzá mindene.
De ha valami nem OP csontig a startnál, máris indul a hiszti.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nekem csak egy megjegyzesem lenne ehez , miert van az hogy mindig az 1200 eff alatti jatekosok kezdik el vermesen vedeni az artykat?????
u.i: felre ne ertsd ezzel nem teged akarlak bantani, mivel igazandibol a tiedet nem is ismerem
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Egyébként meg mit szívtál, hogy az a monstrum Cromwell mozgékonyabbnak tûnik? Pláne, hogy semmit nem talál el menetbõl. Páncél meg mióta számít lightnál?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
wot nick: PsychoTrooper
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy pillanatig se fogsz senkinek hiányozni, kifinomult artysta barátom.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Kivettem minden modot, de akkor is ilyen fos marad!? Help!
Kép
Azért párat abból sikerült megvennem.<#mf1>#mf1>
de tegnap leszedtem WoT Infóról löveg//becsapódás hangot felraktam és lás csodát nem indult el a játék tõle hát volt sok..... szöveg😊 törlés után ment szépen a játék ugyan úgy
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Arra lennék kíváncsi, hogy, hogyan vagy mivel írkálják a csapattársak azt, hogy "<jármû típusa>{játékosnév}kövess" vagy "vonulj vissza"... stb. üzeneteket.
Kell hozzá valami mod? Full hülye vagyok ehhez a játékhoz még, bocs, ha fasságot kérdeztem. 😛
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
minek moddolod szarrá a játékot?
elég a J1mB0's Crosshair Mod és a Maxzoomout Mod.
esetleg még XVM.