World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha neked nem az ne csinald. Vagy vezess SPG-t 😄
Saor Alba
A superpershit én is ajánlom....
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Kinek mi a véleménye errõl? <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#vigyor1>#vigyor1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Eddigi legjobb köröm, mert utána szopóágra rakott.😄 Kíváncsi vagyok mit tud majd normális legénységgel. Mondjuk buzi south coast 2-es bázis volt, ahol nem tudom elképzelni, hol lehetne passzív scoutolni. Rohangálós scoutnál meg egy pillanat alatt kiszednek a t21-bõl, így maradt a sunyiskodás. Full hp-s tigert és 12t-t és ~450 hp-s is3-at öltem.😄
Tényleg, nincs valami oldal ahol összefoglalják maponként, hogy melyik bokorba érdemes állni, ha sok letolt gatyát akarok látni?!xD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"Süssük el a lézeht!"
Multkor egy TOG 2 platoonal voltam egy csapatban kegyetlen keszulek... 😄
Saor Alba
Arty téma. Én sose védtem, sose támadtam erõteljesen az artykat, de egyetértek a számuk mondjuk 2-2-re csökkentésével csatánként. Tegnap 9-et ölt az ellen T8-as arty-ja és végén kíváncsi voltam melyik nagy klán embere. Kiderült, hogy 900 effes játékos. Mivel magam is játszom arty-val el kell ismerni, hogy tényleg nagyon nehéz vele rosszul játszani.
T21 jóságva vagy nemjósága téma. Két HUNS sráccal kerültem tegnap egy csatába. Õk T21-el én Chaffeeval nyomultam. Hiába mentünk 3-an. Egy IS és egy T20 szépen elintézett minket. Nem éreztem jónak a T21-eket, én maradok a Chaffeee mellett.
Ilyeneket lehet vele menni (Ha egyedül marad egy tank, akkor esélytelen a Chaffee-val szemben):
Amúgy a nochatmod-ot szoktam hazsnálni ha nagyon nem akarom idegesítani magam. Én nem látom õk mit írnak én nem tudok írni... 😊

Az vitathatatlan tény, hogy az arty hatékonysága nagyban függ az enemytõl. Nem egyzser megkaptam én is hogy noob arty. Persze mert az enem ynem votl hülye és elbújt nem állt meg stb. Még a mieink meg kinn állnak a "nyílt" mezõn.
Csata: Redshire Friday, December 14, 2012 9:03:52 AM
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1,130
Szerzett kredit: 28,764
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Abban biztos vagyok, hogy ugyanúgy semmibe veszed. Aláírásban ott a profilom, nézd meg.
http://tinyurl.com/casual-scrub
Szexuális vagy egyéb hovatartozás miatti bann. ezzel elismerték, hogy az artysták buzik. 😊
Mi történt?
9esek ellenfeleként 7eseket rak be. Ellenfélnél természetesen még 8as tank is van.
(nincs platoon)
Tegnapi napom végig ilyen volt.
Kevés lenne a játékos talán, akikbõl tudna válogatni? <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Átlövik a tornyát, SÕT a lövegpajzsot is.
Az MM már nem olyan kedvezõ neki, mint régen. 1 halom 9es tankkal kell küzdeni.
A Kv5el amire számíts: ha ügyes vagy/ellenfél hülye, akkor pattogtatni nagyon könnyû, viszont cserébe aranyra váltanak és lövegpajzson lõnek át.
Ha Tigris2-vel, ferdivel, protóval, vagy 9es tankkal találod szembe magad, akkor menj is onnan, fölösleges lõszerpocsékolás. Tegnap 3x pattantam az FCM50rõl, egymás után, szembõl, majd 2x a T71 rõl szembõl.
A francia most még elég jónak tûnik, de nem tudom tierlimites-e.
Ja csakis tier limites tankot érdemes venni, szerintem még érdemes elgondolkodni a ZuperPörsingen is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De a 2 közül sztem inkáébb a franciát. Gyors, van penje.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ami nem is manipuláció inkább csak sok a játékos fenn este felé a szerver meg nem bírja a sok számolást ezért elõfordulnak iylen oylan anomáliáék.
Ha kitörlöm a res mods audio mappa tartalmát az okoz valami zavart?
kicsi káosz van már ott,néha magyar,néha nem, stat modok is fele oroszul ír fele magyar...valami rend kellene,de nem akarom újrarakni az egészet...
Van ötlet?
meló után azzal kezdenék majd.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mit kell elkovetni, hogy chat bant kapjon valaki? En is szoktam szidni a csapatot meg foleg a campeloket, de meg csak nem is figyelmeztettek soha, hogy vegyek vissza.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Vki légyszi szóljon már Greenscapenek ingame, h jöjjön fel ide<#idiota>#idiota>
Kösz<#awink>#awink>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Közepes tankhoz meg köze nincsen ilyen mozgékonysággal. Ismét: a Cromwell fordulósebessége a T21-nek közelébe nincsen, és ez jobban számít, ha el akarod kerülni, hogy közelharcban eltaláljanak. Gyorsabbnak meg a Chaffee sem gyors. A T21 hosszabb, az M24 viszont magasabb. Sztem ki van ez balancolva.
Mi van a 3601-el?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Tegyük fel a kérdést másképp: Miért csak a jó játékosok panaszkodnak az artykra? <#idiota>#idiota>
A low eff.-is játékost biztos ugyanakkora eséllyel lövi ki az arty, mint bármi más, nekik nincs okuk külön panaszra. A jobbak már tudják, hogyan harcoljanak a többség ellen, õk csak az artytól félnek, tehát elõszeretettel szidják õket. A legjobbak meg tudják hol vannak arty-védett helyek és nem panaszkodnak, csak lehozzák neked a kört.
Aki védi az artykat nem hülyébb, mint az aki támadja. A játék részei, el kell fogadni és alkalmazkodni. Nem ölnek többet a játékban, mint más.
A T21hez meg (bár nekem még nincs): passzív scout. T9-10 körökben pont ez a szép, hogy ott nem kell annyit melózni. Beállsz egy bokorba kukkerral és hagyod a többieket kibontakozni. Te meg befejezed, akit tudsz. Esetleg, ha a helyzet úgy kívánja tökéletes figyelemelterelés, megforgatni a nagy tankokat, hogy a többiek tudják lõni. stb stb.
A nonszenszre viszont allergiás vagyok. Talán nem arra az OP-fos anomália Cromwellre kéne hivatkozni, amit úgyis le fognak nerfelni a szokásos két patch-nyi free ride után.
Akkor már inkább kezdjen egy új cucc kicsit lejjebb, mert ha nincs alapvetõen elcseszve, akkor jobb játékra ösztönöz.
cyka blyat
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ