World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mi a halál faszának kell egy scoutba prémium lõszer?

Én is vezetem, és még egy darabot nem lõttem el.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"KV-5 + 1db garázshely"

KV-5 Bundle: KV-5 1 + garázshely meg valamennyi javítókészlet azt hiszem
Prém Jagdtiger + 1000 arany + ott is valamennyi javítókészlet meg tûzoltókészlet
Újévi bundle kétféle: a másodiknál 7500arany + 7,5milla kredit horribilis áron 64euro volt azt hiszem.
TOG2 csomag, simán csak TOG2. ~14euro

popey8
A tököm tele van már ezzel az egész mod mizériával. Minden pecsnél fél napokat szarakodni, amíg az ember beállítja úgy ahogy neki jó. Ezért aztán volt értelme res_mods mappát csinálni.

Újabb gondom van. Amikor létrehozok egy gyakorló szobát érdekes módon nem mutat semmit. Se a pályát, se a 2 csapatot és semmiféle gombot sem. Elõzõleg is volt ilyen, de azt sikerült az angol nyelvre való átállítással kiküszöbölni. Most állíthatom akár héberre is, akkor sem jó. Valami tipp?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát bazd .. Javítás skill-rõl hallottál-e már? Comet-en már illõ lenne 100% körül járnia ..
A hiba benned van.

Torzonborz
törni mádzsár. 😄

dekódolva : Cometben csücsült és négyszer egymás után trackelte egy IS.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Mi volt benne? Most már 404 a link.

Én állaok Comet. IS 20 méterre tõlem. Rámlõ 4szer mind a 4 a trackem.
patchaou
Csata végi jelentést is sikerült végre elkúrni. Kicsit elcsúsztak a sorok. Vagy vedd ezt figyelembe, vagy állítsd más nyelvre és minden a helyére kerül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az elõbb ketten befoglaltuk a bázist,és a csata végi jelentésnél 0 pontot kaptunk.Ez valami bug?

Ez valami kodolt uzenet lenne? Tobbszori nekifutasra sem vilagos mi tortent.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Scoutokhoz én sem értek, nem sokat mentem velük, de elõbb összejött egy ilyen kör.
[/url][/img]
Nincs belebuzerálás a játékba? Elõbb az IS 20 méteerõl ! azaz NÉGYSZER lõte le a traclem úgy hogy már meg sem moccantam a Cometen.
Hát ez a cumi Gyuri T21,egy igazi szopás.Még egy bokor is le tud rammolni,nemhogy egy tank.Arannyal ha lövök brutál mínusz még gyõztes csatánál is.Light tank besorolása miatt állandóan a gorillák közé dob.
Az effet meg a sárga földig lehúzza.
Tiszta élvezet vele menni.

annyi van már mint a szar!!!!
8.1es garázsóra okozza
nálam hasonlót okozott, van új, cseréld le
Új Vertical Tech Tree-t különbözõ felbontásokban én is keresek...
Arty miatt van, ADD EL!!!!!!!!!!!!!!!! <#hehe>

popey8
Mindkettõ van😊 A techtree bizgáló már frissítve van 8.2-re, de az óra még a régi. Akkor ez lehet?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

garázs óra van? mert az sanszos...
Tech tree/garázs megbizgáló mod?

popey8
Szerintetek a pirossal bekarikázott ablakféle mi akar lenni? Teszten még nem volt ott. Vmelyik mod okozhatja? Tipp, h melyik?

A legszebb mozzanat az a BL-10-ben,hogy képes lepattanni az AMX13 90 oldaláról 2x egymás után,na meg a t50-2-nek a seggérõl.
Kíváncsi lennék erre milyen parasztvakítást találna ki a kedves WG degenerált bandája!?
Szerintem kapható lesz csak extrém rövid ideig, 1-2napig.

Akkor mégsem lesz kapható a type újra. Nem is tudom, hogy örüljek-e, vagy sem 😄.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Basszam tele a száját szarosfasszal az összes artynak <#violent>

Na igen, a BL10 varázsa egyben a gyengéje is. Mert annál az ágyúnál minden lepattanó egy "rohadj meg WG, ez mégis hogy?" kategóriájú érzés, fõleg amikor tankok oldalába meg hátuljába küldi be az ember az atomot.

A 0 sebzés meg egy "dögölj meg SerB" feeling 😊

Igen, ez az XP osztás része nagyon el van kefélve. A Nyertes oldalon a shared XP és az 50% bónusz miatt azért az tényleg gáz, hogy egy semmittevõ többet kap, mint a vesztes oldalon az aki valamelyest odateszi a vasat.

Ezért jutnak el az 500 effes siemkák is belátható idõn belül akár az e100-ig is.

Epherandes
Elvileg, ha megvan az emberkéd a barakkban, akkor a tanknál az üres helyre kattintva kiválaszthatod, hogy berakja oda.
pointer4
Ezért kell nyerni 😄
bujcsik555
Pluszba még ez a remek xp rate. értem én hogy top tankként csak 3k dmg, de azért hogy másik csapatba a lövés nélkül elhullott többet kapjon...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Ááááá, nem igaz, ez az IS8 tényleg kiborít, olyan helyzetekbe ami IS3-al simán hozható ezzel rendre szopok.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pales27
A barakkba csinálj üres helyet, aki feleslegesen van ott azt küldd el, vagy bõvítsd a barakkot, ami 300 arany. Esetleg vegyél tier 1 tankot és ültess bele embert a barakkból, így lesz üres helyed a barakkba és nem kell végleg elküldeni sem.

Üdv! Nektek elérhetõ a szerver?

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

27 tank van a garázsban amibõl egy jó adag lényegében felesleges csak nincs szívem eladni õket, plusz 5 üres hely.
Emlékeim szerint egyszer vettem 2 garázshelyet valami elborult pillanatomban.
Szerencsés vagyok-e? 😄

Baromi jó tank a cromwell és meg is fogom tartani! Elsõ köröm 57es ágyúval és majdnem 5k xp jött 3xel.

WoT: Nishizumi77

Helló fiúk lányok!
Meg van az ember akit be kéne ültetnem, nincs is másik HK-ban, a megjegyzés: elküld. ha ráklikk, végleg elküldik. Olyan opciót meg nem találok, hogy valahova beültetni. Ha toborozni akarok, azon a helyen ahol kellene az ember, akkor is azt mondja nincs hely a barakban. Ez mindent a barakon keresztül akar csinálni.
Vagy én vagyok a béna.
5500 dmg és 7 kill, mégis vesztettünk. A BL-10 jól mûködött elég reménytelen helyzetet mentettem meg, egészen addig, ameddig találkoztam az ellenfél utolsó, ISU-jával, mondanom sem kell egyszer mellé lõttem teljesen leszûkült célkereszttel, egyszer pedig pattantam. Érdekes módon engem minden járókelõ átlõ, nemhogy egy BL-10 megfelelõen célozva...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

T30 nem is TD, az egy heavy tank 😊

Hiába változtatták TDre az ikonját, attól õ még az maradt ami volt...

A Hetzer nagyot tud alakítani, ha a randomisten is úgy akarja.

Így 8k csata után rá kellett jönnöm, hogy a PzIII Ausf. A messze nem olyan szar, mint ahogy újonc koromban gondoltam...

hehehe neten találtam <#nevetes1>
A videokártya típusát meg tudod mondani? Az lehet segítene. Esetleg a driver verzióját mellé.

patchaou
Én úgy mondanám, hogy aki elég régóta játszik és kihasználta a lehetõségeket annak bõven van garázsa.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ezt en nem mondanam. egy barakkbovites +16 fot jelent, ez also hangon is 3 tankot jelent, vagy 3 tankhelyet.

nem hiszem h sok embernek harom felesleges garazshelye lenne elfekvoben.
Nem olyan neki, mint a karácsonyi ledes villamos?
Csak itt õ kapta meg a ledes tankot...<#papakacsint>

Trucker39
Nehéz megmondani. Kissé nagyobb méretben nem sikerült volna feltölteni?

bujcsik555
Valami jóféle motorhang modot nem tud valaki? Felraktam azt a lövéshang modot amit valaki linkelt nemrég, és most olyan semmilyennek tünik hozzá az alap motorhang, jó lenne kicsit feljavítani 😄