World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Húzom a Churchill VII-et.
17 meccset raktam bele. ebből 2-szer tier 6 1 szer tier 7, a többi tier 8. Ez az új MM miatt van?
Csatát már kb megnyertük,már csak egy m41 90 gf élt még valami ultra low hp-val.
De csupa lassú nehéz tank vagy td volt nálunk,így nem tudtuk elkapni,kis köcsög meg gold ammoval lőtt minket,meguntuk kergetését elkezdtük foglalni a bázist,el is foglaltuk és kiírta hogy nyertünk bázis elfoglalva,erre a kis köcsög vagy 500 méterre felspotolódott,nulla szűküléssel és célzással de rálőttem kapásból,a barom meghalt.<#wilting>#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ciki de E100 jóval gyorsabb mint O-Ho.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 12:50:16
Hét tankkal harcoltam,egész jól ment,tök jól pattogtak rólam,erre idióta oni csapattárs közvetlen közelről a tornyomba lőtt hátulról.
Sebzés nem volt de kicsapott pár tagot meg modult.
Jah volt még két másik tkzó is,egy amx m4 meg az artynk.

Előre mentem mert az egész tetves bagázs kempelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 10:56:57
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Valamelyik nap lefaragtam 800hp rol egy skorpioG-t,fogalma nem volt honnan lövöm,szerintem letörölte a játékot a csata után<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.01. 18:12:15
Bezzeg a nem tesztelt Turánra várhattam majd 10 hónapot. Ezeket meg szinte öntik a prémiumshopba.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Ja és ne mindig retardáltak legyenek a csapattársak<#idiota>#idiota>
Lehet gyógyszerek helyett inkább egy kis piát kellett volna innom.
Részegen is jobban megy.<#hehe>#hehe>
1-2 hét kell mire rájönnek a népek, hogy mivel merre kell menni, de a pálya nagysága miatt több benne a lehetőség mint az 4-5-6 éve ismert pályákban.
Tegnap mentem artyval direkt, hogy körbe nézzek a pályán. 2-3 kör vele és látszik, hogy melyik poziciót ki és honnnan tudja szépen védeni, be bukni. Ami feltünt, hogy arty-k nem mozognak, nincs counter. DE el se indulnak szinte az első lövő pozicióból. Én bezzeg rohantam a francia csodával a harci csoportok mögött 2 kockával, mert akkor pályán mire megérkezik a célpontra a lövés vagy nincs is ott vagy már rég halott. Majdnem meg is lehet az SPG-15 küldetés, ha ad még 9 XP-t akkor megvan az OBJ 260. NEM voltam mérges 😛
Az eredeti sokkal értelmesebb koncepció volt.Ez egy hulladék.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
AT-15 egész kellemes TD. Jó alap pen, jó dpm.
Tortoise-ra és a 4 ezres dpm-re kíváncsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 20:17:24

Aztán bunyó.

Erlenbergen T7-9 csata,O-Ho-val voltam,elég szépen levertük az ellenséget már csak 5 tank maradt,két tökfej megpróbálta befoglalni a bázisunk,visszafordultunk és vagy 8-an rájuk rontottunk,már csak az egyik élt amikor őt is kilőtték,erre m103 agya eldurrant és kinyírta csapattársat mert ő lelőtte előle,erre egymásnak estek.<#ijedt>#ijedt>
Ketten meghaltak,jah és T9 arty meg közéjük is csapott rendesen.Végül hárman még a maradék hármat levadásztuk.De hogy ezek nem voltak normálisak az fix.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.31. 17:08:59
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Összejött perfektre.
Valamiért az itteni rinya után egyből sikerül az adott IM.angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy az a kretén amelyik beírogatta az IM-ek feltételeit az játszott a WoT-tal vagy csak random beírt valamit, "a 5 ezer után jön a 7 ezer és így"?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 11:24:59
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Rendszeresen kapok Is7-el felderítőt.
Ma pedig az IS7 a legjobb spotter. 6. perkes legénység, álca hála, bokor mögött, el lövöm magam egy épp a látótér szélén lévő IS7-be, és fel spottol....
Így amikor közelíteni akarok rutinból, akkor távolodik, és fordítva. Baromira zavaró.
Ez még a botkormányos időben rögzült bennem, ha előre tolom az egeret, akkor lefelé billen a cső, amikor visszahúzom, emelkedik. És ez megvan a battle assistant-ban, de a gyári csak fixen fordítva működik.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.08.30. 18:47:39
Arty nézetben g betűvel váltasz nézetet,kb ugyanaz mint battle asistant.