World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ühüm,szokd meg,mindig ez lesz,akármivel mész T6-7-8 úgyis minimum 1 szinttel nagyobb csatába dob.

Hali..

Húzom a Churchill VII-et.

17 meccset raktam bele. ebből 2-szer tier 6 1 szer tier 7, a többi tier 8. Ez az új MM miatt van?
Most már tuti hogy néha a random isten akkora baromságra képes hogy el sem hinném.
Csatát már kb megnyertük,már csak egy m41 90 gf élt még valami ultra low hp-val.
De csupa lassú nehéz tank vagy td volt nálunk,így nem tudtuk elkapni,kis köcsög meg gold ammoval lőtt minket,meguntuk kergetését elkezdtük foglalni a bázist,el is foglaltuk és kiírta hogy nyertünk bázis elfoglalva,erre a kis köcsög vagy 500 méterre felspotolódott,nulla szűküléssel és célzással de rálőttem kapásból,a barom meghalt.<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ciki de E100 jóval gyorsabb mint O-Ho.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 12:50:16

Asszem a ma i nap sem lesz jó.
Hét tankkal harcoltam,egész jól ment,tök jól pattogtak rólam,erre idióta oni csapattárs közvetlen közelről a tornyomba lőtt hátulról.
Sebzés nem volt de kicsapott pár tagot meg modult.
Jah volt még két másik tkzó is,egy amx m4 meg az artynk.

Előre mentem mert az egész tetves bagázs kempelt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.02. 10:56:57

HTS s3rg1nh00
jelenleg szerintem t7-ig az egyik legOPbb tank a type64...pedig én aztán fakezű vagyok! 😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joe662
Hozható lett volna ha marad löszerem<#falbav>
Valamelyik nap lefaragtam 800hp rol egy skorpioG-t,fogalma nem volt honnan lövöm,szerintem letörölte a játékot a csata után<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Huh, én azt imádtam benne régen (mióta újrakezdtem, nem toltam még vele), hogy ha vesztes is a csata, egy 1000-est simán ki tudsz vele tolni menekülés közben. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Stargate <#alien> és lesz egy Goauld verziója is <#alien2>

angelus1991ster.blogspot.hu

Mi a náncsi néni ragyás franca az az STG?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.01. 18:12:15

A reliable insider tells that the STG and the STG Guard will be on sale on EU starting with September 9. The cheapest bundle will cost 35,80 €.

Bezzeg a nem tesztelt Turánra várhattam majd 10 hónapot. Ezeket meg szinte öntik a prémiumshopba.

Ma belém 2 tár he-t lőtt amx,csak nem emlékszem 13-75 vagy 12 volt-e,de két tárból csak az első tárból két lövés sebzett,többi az bukta,jah lejött még a láncom, 69 és 73 sebzést kaptam tőle ha jól emlékszem.Vicc hogy az O-Ho-t hol tök be lövik he-vel hol meg észre sem veszi.Van hogy 3-4 arty lövést is sebzés nélkül megúszik,van hogy minden tetves arty lövés sebez.

joe662
Ja 2db he maradt,igaz nem tudom,hogy minek volt benne,de már korrigáltam. Full 2-es<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Kevés a lőszer?<#idiota>

joe662
Beteg egy tank ez a type64<#hehe> hát ha még lenne bele jó legénységem+nem fogyna el hamar a lőszer<#falbav>
Ja és ne mindig retardáltak legyenek a csapattársak<#idiota>

Hát én ma próbáltam menni pár csatát,kétszer is bele fogtam,de betegen kurvára nem megy.
Lehet gyógyszerek helyett inkább egy kis piát kellett volna innom.
Részegen is jobban megy.<#hehe>

Szerdán mentem egy csatát M48-al, hogy megnézzem milyen, erre persze erre a 30v30 szarra rakott be. Ez így továbbra is szar lesz szerintem. Ahogy már mondtam, a 3 fronton támadós, végén ágyukat szétlövős verzió sokkal jobb volt. Ez így semmi extrát nem ad. Ki is kapcsolom, elég volt belőle 1 csata, bár szeptemberben nem igazán fogok játszani, lehet októberre meg majd változik valami.
Jelenleg még bejön a 30vs30. Elég változatos felállások vannak még, fene tudja éppen hova tömörül az ellenség vagy a csapat. Egyi körben az dombos szált úgy megtolták a tankjaink, kb 15-20, hogy pár perc alatt a fél ellenség elpukkant. Utána belassult, mert beértek a campelő TD-k elé, de a végén csak le lett hozva. Következő csatában ugyan onnan indulva inkább 10 perces HT csatározás volt 😊
1-2 hét kell mire rájönnek a népek, hogy mivel merre kell menni, de a pálya nagysága miatt több benne a lehetőség mint az 4-5-6 éve ismert pályákban.
Tegnap mentem artyval direkt, hogy körbe nézzek a pályán. 2-3 kör vele és látszik, hogy melyik poziciót ki és honnnan tudja szépen védeni, be bukni. Ami feltünt, hogy arty-k nem mozognak, nincs counter. DE el se indulnak szinte az első lövő pozicióból. Én bezzeg rohantam a francia csodával a harci csoportok mögött 2 kockával, mert akkor pályán mire megérkezik a célpontra a lövés vagy nincs is ott vagy már rég halott. Majdnem meg is lehet az SPG-15 küldetés, ha ad még 9 XP-t akkor megvan az OBJ 260. NEM voltam mérges 😛
ROMOTO
Mégis csak egy új csatamód, ami a szem küldik teljesítését eléggé megkönnyíti, sokaknak bejön, amíg választható opció a játékban addig nincs vele gond...új pályákat gyártanak hozzá, gondolom a korábbi koncepcióval az volt a gond hogy a többségnek túl komplex volt, meg túl sokáig tartott, nem sokan szterettek beragadni fél órára a 10 es tankjukkal...
ROMOTO
Amíg a bónokat nem lehet pénzért venni, addig ezzel az eszközzel rászoríthatják a játékosokat hogy többet grindeljenek, vagy az amúgy is high levelen játszó játékosoknak adnak vele célt, sokaknál nem szempont hogy mennyi creditet visz mert a topban akar lenni a felszopási folyamat végén és mindenáron szanaszét akarja lőni a gyengébbeket ami persze nem mindig sikerül ha tier 10 es mm leosztást kap... azt is figyelembe kell venni hogy 6-7 éves a játék és sokan kihúztak mindent amit lehetett, nekik is kell gumicsont, új nemzetek, tartalmak, a párhuzamosan folyamatosan korszerűsített graf, peccselés stb. mellett, pl. biszbaszok a szeretett tankra, egyedi festés meg mondjuk fityegő kondér álcahálóval, ezért tervben van a járgányok változatosab customizációja is, egyenlőre csak látványelemekkel, skinek, stb.
joe662
Én kereken 3 csatàt adtam neki,és kikapcsoltam.:-D
Az eredeti sokkal értelmesebb koncepció volt.Ez egy hulladék.

t8-ban nyomatnám én is... de ez így túl sok kreditet visz.
ROMOTO
Sokat, ráadásul kiterjesztik kb. tier8 ig ezt a módot, bónokat lehet majd szerezni ezekben ugye ami kb. a játék fizetőeszköze lesz a később hogy elszórhasd mindenféle kiegészítőkre amik majd még jönni fognak, az mm-ből kiszipkázza a túl sok egyforma tieres járgányt és talán ettől jobb lesz a sima random, vagy nem...
1.

Hány patch-nyi időt adtok a Nagy csaták random csatamódnak?

torta nekem nem jött be, nagyon nem. ki is rúgtam a garázsból, hogy ne is lássam. mondhuk azóta lehet jobb lett.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Én is azt az ágat kezdtem el 😊 Amolyan nyugger ág, mert a tankok max 20-al mennek. Közben lehet zenét hallgatni, netezni 😄
AT-15 egész kellemes TD. Jó alap pen, jó dpm.
Tortoise-ra és a 4 ezres dpm-re kíváncsi vagyok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 20:17:24

BoneDragon
Elkezdtem húzni a FV215b (183) ágat, hónapok kérdése és kiderül milyen a kicsike. 😊

Így kezdődött,1 szerencsétlenre ennyi idióta ment rá.

Aztán bunyó.

Egyébként ma megint voltam olyan csatában ahol csak lestem hogy most komolyan ilyen van?
Erlenbergen T7-9 csata,O-Ho-val voltam,elég szépen levertük az ellenséget már csak 5 tank maradt,két tökfej megpróbálta befoglalni a bázisunk,visszafordultunk és vagy 8-an rájuk rontottunk,már csak az egyik élt amikor őt is kilőtték,erre m103 agya eldurrant és kinyírta csapattársat mert ő lelőtte előle,erre egymásnak estek.<#ijedt>
Ketten meghaltak,jah és T9 arty meg közéjük is csapott rendesen.Végül hárman még a maradék hármat levadásztuk.De hogy ezek nem voltak normálisak az fix.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.31. 17:08:59

BoneDragon
Ezer éve nem játszottam a játékkal, melyik most a legjobb tank destroyer?

Én most akartam felmenni,de karbantartás.

Nem tudom ,én épp most frissítettem a garázsba voltam aztán egyszer csak szó nélkül kivágott a játék az asztalra :d.

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

szerverek halottak ?
ROMOTO
Többnyire ekézik, de felette egyre jobbak jönnek, mindenesetre nem kell sok jóra számítani azon az ágon sajnos, a td ág viszont az új csatamód miatt jó lehet, mondjuk a francia fos a legjobb oda...
Emil 1-el hogy boldogultatok? Érdemes kifejleszteni?

Elnézést a sírásért.
Összejött perfektre.
Valamiért az itteni rinya után egyből sikerül az adott IM.

LT-15 aktiválva és naná, hogy szar pályabesorolás és szar t8-as MM van Sheriden-el és naná, hogy Arctic regionon 36 hp-n csúszik el a misszió. Persze ha nincs kiválasztva a misszió akkor meg nonstop t10 -es mm lesz és orrbaszájba campinovka, meg prolihovka.
Amúgy az a kretén amelyik beírogatta az IM-ek feltételeit az játszott a WoT-tal vagy csak random beírt valamit, "a 5 ezer után jön a 7 ezer és így"?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.31. 11:24:59

<#mf1>

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

"Ilyen hatása van az lsd-nek.."

Sose gondoltam volna, hogy az arany kinai tankoknak realis alapja van. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ha mögötte állok jóva, akkor nem, márpedig ott álttam.
Jahm, meg a jármű alap álcája is rohadtul leesik.
Lövéskor elvész a bokor jótékony hatása nem?
Mit csodálkozol ezen?
Rendszeresen kapok Is7-el felderítőt.

a jó büdös életben már, ma már 6. jára játsza el a játék, hogy rálövök a grillével egy 100 - HP-s orosz tankra, és NEM megdöglik, NEM megláncódik, HANEM megy tovább. Nem Is7, hanem obj 140, t62, és T-54 LTW. Igazán kapja már be a játék. ÉS NEM HEAT, sima AP lövéseket nyelnek be a tankok oldalai.
Ma pedig az IS7 a legjobb spotter. 6. perkes legénység, álca hála, bokor mögött, el lövöm magam egy épp a látótér szélén lévő IS7-be, és fel spottol....
Én az LTTB-t rühellem,az egy tetves ágtól felborul.

ROMOTO
Igaz hogy nem tegnap volt de én emlegettem anno amikor készültek bevezetni a tier 10 lightokat hogy az amcsi borulni fog.
Sajnos nem. Nekem be van állítva mindenütt az egér mozgásiránya, és a beépítettben pont az ellentétes, és nem lehet váltani.
Így amikor közelíteni akarok rutinból, akkor távolodik, és fordítva. Baromira zavaró.

Ez még a botkormányos időben rögzült bennem, ha előre tolom az egeret, akkor lefelé billen a cső, amikor visszahúzom, emelkedik. És ez megvan a battle assistant-ban, de a gyári csak fixen fordítva működik.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.08.30. 18:47:39

Minek battle asistant mod amikor már rég be van építve a játékba?<#confused>
Arty nézetben g betűvel váltasz nézetet,kb ugyanaz mint battle asistant.