World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként épp ezért nem szeretem a kis tierû csatákat. A csapat fele, azt se tudja merre fordítsa az ágyúját...nem élvezet ilyenekkel játszani.
Bár mivel mostanában csak annyit Wot-otok, hogy mivel sok a kreditem, prém lõszert pocsékolok a tier X-es tankjaimmal hetente egyszer...na mindegy
WoT: Nishizumi77
Tiszta Maus-effektus amúgy, egyedül hagynak, senki nem segít, hadd kínlódjon az a lassú hülye TOG...megöletik magukat...bezzeg téged az ellenféltõl mindenki lõ, mert mindenki a TOG-t akarja levadászni...
ja és a még a saját vicces csapattársaim is a TOG-ot lövik, a teszt alatt, úgy minden második csatában lõtt belém csapattárs, vagy blokkolt le, jött belém szándékosan, mert milyen mókás kibaszni a nagy hülye TOG-al.
Gyáháááááááá! Ha nem agyhalottak lennének mindenütt, használható is lenne a TOG, mint egy nagy böszme mindenen átgázólo, front áttörõ tank, de így...lófasz.
Csata: Himmelsdorf 2012. december 14. 16:21:56
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 671
Szerzett kredit: 17 213
Csatában elért Achievement: Spártai
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. december 14. 13:33:07
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 020 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 236
Csatában elért Achievement: Hidegfejû
Ezek a kitüntetések 8.2 vel jöttek be ?o.O
cyka blyat
Közben eszembe jutott, csak nem olvastam a topikot, mert most léptem ki csatából
cyka blyat
Erre már nem tudok mit mondani csak feltenni a kérdés hogy ezt mégis miéééért? Vat vaz dö pörpüz?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
ha nincs a garazsban a tank, nem tudsz ra atkepezni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Mire a front vonalba érek vele, elhullik a teljes csapat, állhatok szembe egyedül mindenkivel. Ez így szívás.
Csak hát ugye prémiumként elvileg pénztermelésre való, és a jelenlegi rendszerben a Tier8 alatti prémtankok alig valamivel keresnek töb kreditet, mint a nemprém társaik. Egyszerûen egyik Tier8 alatti prémium tankot se éri meg megvenni, ráadásul az árak is durván eltúlzottak, a tier6-os TOG-ért 4500 Ft-ot kellene fizetni. Egy vicc az egész gazdasági rendszere a játéknak.
Rá lép az oldalra de csak 1 képet dob be semmi mást.
http://all4wot.ru/angar-dlya-premium-i-bazovogo-akkaunta-world-tanks/
Sziasztok tudja vki mi van a hivatalos oldallal?
cyka blyat
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Amcsi M7-re milyen löveget javasolnátok? Olvastam itt pár hete, hogy sokaknak nagyon bejött ez a közepes tank, de most az istennek se találom.
cyka blyat
Benne egy tankodrom nevû játék, de nem találok róla semmit a neten. Pedig nagyon viccesen néz ki.
WOT nick: tepi1
WOT induló😊
Úgyhogy amíg nem jön újabb heavy ág visszatérek francia TD-khez. Közben szép lassan fejlesztem az amerikai legénységem a T54E2, T95-höz és az IS-7 legénységét KV-3-ban.
WOT nick: tepi1
Egyedül a HESH lõszer az ami érdekes a Conquerorban. Azzal jókat lehet szórakozni. (Például volt olyan esetem, hogy egy full HP-s T28 Prototype két lövés volt ezzel a lõszerrel.) Véleményem szerintem ezen a harckocsin azok harcolják át magukat akiknek kell az FV215b a CW miatt vagy akik nagy Conqueror fanok.
rész ne legyen. Ja és távol áll tõlem, hogy troll legyek, csak egyszerûen unom a T9-10-ben jelenlévõ minimum 4-4 arty-t.
Ha limitálják a számukat, tõlem a holdról is nézhetik a pályát.