World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jók a motorhangok,csak ajánlani tudom😊
én teszten próbáltam, sztem jó kis masina, de én letettem a kihúzásáról mert undorító az elõtte levõ 2 tank....fõleg a su101, talán majd ha elég free xp-m lesz akk beáldozom ha nagyon nem lesz más vonal amit húzni akarnék...😊
Su-122-54et megéri kihúzni? Filózok hogy eladom a su101et mert nem éppen fun lóvé meg kéne.
Valaki probálta az új amerikai ágat? És mi a véleménye róla? Jobb mint a francia med ág?
És amikor tier 9-10-ben van ilyen? Jó nem általános...de láttam már.

Egyébként épp ezért nem szeretem a kis tierû csatákat. A csapat fele, azt se tudja merre fordítsa az ágyúját...nem élvezet ilyenekkel játszani.
Bár mivel mostanában csak annyit Wot-otok, hogy mivel sok a kreditem, prém lõszert pocsékolok a tier X-es tankjaimmal hetente egyszer...na mindegy

Sajnos nagyobban is elõfordul de fõleg ezekben a tierekben szoktam látni hasonlókat.

WoT: Nishizumi77

tipikus tier 1-3as csata 😄

Épp ez az a csapat...kettõ hátul marad...nézelõdik, egymást tologatja, nézi hogy nyílik a virág, elpusztul annélkül hogy 1 sebzést bevinne...kurva jók amúgy ezek a videók, de minden csapatba minden tier-be vannak ilyenek.

Jó, de figyelj már. Ez olyan ,hogy egy gyorsabb tankkal még oda is érhetsz valahová. Vagy vissza mehetsz védkezni, elmenkülhetsz, vissza mehetsz a zászlót védeni, de a TOG-gal, egy dolog van W -t nyomod és mész egy irányba. A lassúsága miatt se jobbra-se balra nem lehet vele letérni, mert így se ér oda sehová.

Tiszta Maus-effektus amúgy, egyedül hagynak, senki nem segít, hadd kínlódjon az a lassú hülye TOG...megöletik magukat...bezzeg téged az ellenféltõl mindenki lõ, mert mindenki a TOG-t akarja levadászni...
ja és a még a saját vicces csapattársaim is a TOG-ot lövik, a teszt alatt, úgy minden második csatában lõtt belém csapattárs, vagy blokkolt le, jött belém szándékosan, mert milyen mókás kibaszni a nagy hülye TOG-al.
Gyáháááááááá! Ha nem agyhalottak lennének mindenütt, használható is lenne a TOG, mint egy nagy böszme mindenen átgázólo, front áttörõ tank, de így...lófasz.

😊

igen.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 14. 16:21:56
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 671
Szerzett kredit: 17 213
Csatában elért Achievement: Spártai
Gyõzelem!
Csata: Live Oaks 2012. december 14. 13:33:07
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 1 020 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 15 236
Csatában elért Achievement: Hidegfejû
Ezek a kitüntetések 8.2 vel jöttek be ?o.O
Antimat
Na igen, ezért kérdeztem, hogy tier-határos-e, mert mondjuk 8-9-10 tier ellen nem sokat ér a 1400HP, de 5.-ban mondjuk el lehetne vele lenni, ha nem lenne olyan drága.

cyka blyat

Hát ha az elsõ két perc alatt elhullik a csapatod 2/3-a, akkor ott bármilyen tankal vereség lesz, ülhetsz te bármiben.

Antimat
Köszi!
Közben eszembe jutott, csak nem olvastam a topikot, mert most léptem ki csatából

cyka blyat

gondolom, akinek nincs helye a garazsban es a barakban, annak szivas ez. 300 arany az 300 arany a wg-nek.

Erre már nem tudok mit mondani csak feltenni a kérdés hogy ezt mégis miéééért? Vat vaz dö pörpüz?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Legyen a garázsodban, akkor majd engedi átképezni õket. Hogy minek kellett ezt a baromságot is megcsinálni a wg-nek... totál elitták az összes agysejtjüket már!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

az. legutobbi patch okossaga.

ha nincs a garazsban a tank, nem tudsz ra atkepezni.
Ez mégis hogy a picsába? Working as intended? Vagy valami új feature?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ja csak éppen sehová se ér oda. Próbáltam teszten, megindulok balra ,megteszek 200 métert, még ellenséget se láttam, de jobb oldalt már 10 tankot vesztettünk.

Mire a front vonalba érek vele, elhullik a teljes csapat, állhatok szembe egyedül mindenkivel. Ez így szívás.

Pedig a TOG a kis végsebességét leszámítva meglepõen hatásos cucc ám. Másfélszer annyi HP-ja van, mint a tierje beli normál heavyknek, és mindehhez egy brutálisan jó ágyúja, nagy átütõ erejû, gyors an céloz és tölt, és pontos. Emlellett a tornya is gyorsan forog és lehet vele menet közben is pontosam lõni. Nagyon hatásos gép.

Csak hát ugye prémiumként elvileg pénztermelésre való, és a jelenlegi rendszerben a Tier8 alatti prémtankok alig valamivel keresnek töb kreditet, mint a nemprém társaik. Egyszerûen egyik Tier8 alatti prémium tankot se éri meg megvenni, ráadásul az árak is durván eltúlzottak, a tier6-os TOG-ért 4500 Ft-ot kellene fizetni. Egy vicc az egész gazdasági rendszere a játéknak.

Antimat
Ja, eszembe jutott, az 57-est mondtátok.

cyka blyat

ctrl+f5

Rá lép az oldalra de csak 1 képet dob be semmi mást.
semmi, ha nem jön be akkor ctrl+f5
6 fontos löveget.

Sziasztok tudja vki mi van a hivatalos oldallal?
Antimat
Na ja, odaérni sehova se érek még a Churchill III-mal sem, nem hogy egy ilyen szárazföldi csatahajóval.

cyka blyat

van t95om. soha tobbet nem lesz ezen kivul olyan tankom, aminek a vegsebessege 14km/h.
😊 Ritkán artyzok, csak egy ob212 van, oda is s51-en át jutottam😊. Inkább haevy és med 😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Antimat
Ez a TOG vajon tier-limites cucc? Elég beteg a kinézete 😊

Amcsi M7-re milyen löveget javasolnátok? Olvastam itt pár hete, hogy sokaknak nagyon bejött ez a közepes tank, de most az istennek se találom.

cyka blyat

Az enyémet ütötted ki, azért ment el a tied kétszer. Elõfordul néha, ha egyszerre küldjük el.

Bocs csak 1x akartam.
Van itt egy cikk régi szovjet játékgépekkel.

Benne egy tankodrom nevû játék, de nem találok róla semmit a neten. Pedig nagyon viccesen néz ki.

Vagy mégis van egy minimális artys szürés. <#nevetes1>

WOT nick: tepi1

Na megyek tolok pár kört az OP Centurion-al.
WOT induló😊
Én is meglepõdtem, hogy ilyen sok lett. Kevesebbnek tûnt. Pedig nem is lett olyan rossz az átlag xp-m vele: 652. Ha a lövegre nem költök el annyi free xp-t akkor az legalább még 50 csata. Az utolsó motor az olyan 65-70 csatámba került, pedig sokat nem dobott a mozgékonyságon.
Úgyhogy amíg nem jön újabb heavy ág visszatérek francia TD-khez. Közben szép lassan fejlesztem az amerikai legénységem a T54E2, T95-höz és az IS-7 legénységét KV-3-ban.
Mostanában néha nem enged be, és a restart megoldja a problémát. Gondolom valami hálózati gebasz lehet.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Be és már77k vannak fent!

WOT nick: tepi1

Igen.
Be tudtok lépni a szerverre?

WGnél ezt kb 1.5 éve tudják, amióta egyszer megszavaztatták nagyjából hivatalosan Überlord blogján a játékosokat.

Oké megegyeztünk. Ámen.
483?? nem semmi, h volt hozza kitartasod...
Azt egyébként én is unom. Nem jó ez senkinek,se artynak, se a harckocsiknak. 3-3 arty bõven elég lenne. De én 2-2-ben is kiegyeznék.

Végre végeztem a Conquerorral, 483 csata és 31k free xp kellett hozzá. Hát ebben a harckocsiban sok pozitívum nincs, ha figyelembe vesszük a többi tier 9-es heavyt. Amiben jó az a löveg és mozgékonyság, de abban meg az M103 nagyon közel áll hozzá és összességében az M103 sokkal könnyebben játszható.
Egyedül a HESH lõszer az ami érdekes a Conquerorban. Azzal jókat lehet szórakozni. (Például volt olyan esetem, hogy egy full HP-s T28 Prototype két lövés volt ezzel a lõszerrel.) Véleményem szerintem ezen a harckocsin azok harcolják át magukat akiknek kell az FV215b a CW miatt vagy akik nagy Conqueror fanok.
Én azt sem bánom ha nem számol semmit, csak a felülnézetbõl kattintok egyet
rész ne legyen. Ja és távol áll tõlem, hogy troll legyek, csak egyszerûen unom a T9-10-ben jelenlévõ minimum 4-4 arty-t.
Ha limitálják a számukat, tõlem a holdról is nézhetik a pályát.