World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifullozás és 30k XP beletolása után nagyon gondolkodok rajta hogy eladom a Lorraine-t másodjára is. Soha még ilyen szar tankom nem volt komolyan, nevetséges löveg, átütés, mozgékonyság, páncél nincs és akkora mint egy háromszintes családi ház. Két tankom van, amivel 50% alatt van a winrate, ez meg az M48A1, 45% winratioval. Lorraine-el 23%-os életben maradási mutatóm van a csatákban, szintén bõven negatív rekord.
Szóval bele ne kezdjen senki aki eddig még nem tette, bûn rossz az egész vonal a Batchatig folyamatosan. Persze a kis 13/90 jó, de az is kizárólag bajnok századba jó, randomban a Tier10-ek ellen kitörölheti a fenekét a 170-es átütésével.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Úgy raktad ahogy az oldalon írják? Tehát elõször az egész audio könyvtárat a res-bõl a res_mods/0.8.2 alá bemásoltad aztán felülírni a pack-al? Még lehet nem a 0.3.6b verziót töltötted le hanem régebbit, ezt ma javította
Haflac: Az kap top gunt aki több XP-t kap. Már pedig esélyes hogy a kicsit kevesebb dmg ellenére is õ kapott több XP-t mivel heavy és csak T9 tank.
Ha megvigasztal én is avval szopok. 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Véletlenül nem te vagy Szpecnyaz78 néven a Makettinfo.hu-n?
Mondjuk elég költséges jószág, mert azzal a kis fos pennel a nagyobb tankok oldalát nem viszem át APCR nélkül, meg sokszor azzal se<#nevetes1>#nevetes1>. Olyan igazi kis szemétkedõs tank.
nem lenne szar ha nem tier10esek ellen tenné be mindig.... lõjjek ki vele e100akat hogyne....
ez egy rakás használhatatlan szar <#rinya>#rinya>
de majd a T71 kárpótol! annak beteg rof-ja van 😊😊
venti+stab+rammer, aztán szaladgálj és menetbõl lõjj .. ennyi.
egy isten verése b**zdm*g :S sose lesz meg a T71 a k***a életbe bele
De nem hinném hogy én b@sztam el,mert raktam már fel más motorhangokat,és azok jók voltak...
Hogy is kellett felrakni azt a karácsonyos garázst? A cuccok megvanak, csak nem emlékszem, mit hova kell tenni.
Thx
Most meg ilyen lett, de ráhagyom<#nemtudom>#nemtudom>
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Menet közben rájöttem mi a baj, bár most meg a függõleges tech tree széle lóg ki a képbõl picit.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Másnak nincs ilyen gondja?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tud valaki megoldást arra, hogy a kép alja is rendesen látszódjon?
Laptop valamiért így adja be.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ