World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oroszok... <#eplus2>

Amúgy ha még valaki nem kezdte volna el a francia light/medium ágat, ne tegye meg. Batchatig folytonos szívás az egész. Mióta megemelték a tierjüket egyel, nem állják meg a helyüket.

Kifullozás és 30k XP beletolása után nagyon gondolkodok rajta hogy eladom a Lorraine-t másodjára is. Soha még ilyen szar tankom nem volt komolyan, nevetséges löveg, átütés, mozgékonyság, páncél nincs és akkora mint egy háromszintes családi ház. Két tankom van, amivel 50% alatt van a winrate, ez meg az M48A1, 45% winratioval. Lorraine-el 23%-os életben maradási mutatóm van a csatákban, szintén bõven negatív rekord.

Szóval bele ne kezdjen senki aki eddig még nem tette, bûn rossz az egész vonal a Batchatig folyamatosan. Persze a kis 13/90 jó, de az is kizárólag bajnok századba jó, randomban a Tier10-ek ellen kitörölheti a fenekét a 170-es átütésével.

Mondjuk ha ellövi azt a 16-lõszert még tudna sebezni is, de 4db-al minek indul el? Ilyenkor azt mondom, hogy az anyjához induljon a mentõ 4dc benzinnel.
Kellenek az ilyen játékosok a játékba, kell az ingyenfrag!

Általában a festés is ott virít a tankon. De nagyobb lövegre, javítóra stb bezzeg nem telik nekik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hasonló történt velem is egyszer szintén KT,beírta hogy csak 16 lövedéke van kezdéskor,le lett hordva rendesen,fogadkozott hogy bõven elég az a 16 Õ tudja mit csinál...elég is lett,õ döglött meg elsõnek<#nevetes1>
Mint valami korlát a hitelkártyán XD.. "Sajnáljuk az ön Királytigrise elérte az ebben a csatában maximálisan elhasználható kreditkeretet, továbbiakban a lõszerrekeszét zároltuk"

Micsoda történetek, ezekbõl össze kéne állítani egy évkönyvet<#lama>

patchaou
Én ismerek hasonló játékost. Azért nem rakta tele lõszerrel a királytigrist, "hogy ne menjen mínuszba" <#falbav> Arról sem bírtam meggyõzni, hogy tier8 fölött már kell a kurva javító, tûzoltó és gyógyító csomag a tankokba. Az ilyennek hiába beszél az ember. Bezzeg aranyból váltani a freet az megy...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tegnap történt: Top tankunk egy KT volt, valamikor csata közben jelezte, hogy nincs több lõszere, nem tudott lõni senkire, kis szutyok tankok szarrá lõtték. Csata végén megnéztem összesen 4 lövést adott le..
Ha menni kell hát menni kell, nehéz a természettel vitatkozni

Csata közepe táján én már csináltam ilyet 😄. Pont valami kempelõs kempirovka volt 😄. Amíg lehozták a srácok addig én szartam egy jót 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ilyet még nem 😊) Olyat viszont igen, hogy enni ment, egyetlen T9-es volt (többi alacsonyabb).
Olyat látott már valaki, hogy csata közvetlen elején bejelenti a top tank (jelen esetben IS-3), hogy õ most elmegy kulázni? Ezért egész csata alatt afk volt. Nem tegnap kezdtem játszani, de ilyen mértékû pofátlanságot még nem láttam..

Nekem jól megy, hangot kicsit vissza kell venni egyébként sokkal jobb mint az alap.
Úgy raktad ahogy az oldalon írják? Tehát elõször az egész audio könyvtárat a res-bõl a res_mods/0.8.2 alá bemásoltad aztán felülírni a pack-al? Még lehet nem a 0.3.6b verziót töltötted le hanem régebbit, ezt ma javította

mmm.. kb. igen:Ð

Biztos nem én, mivel nem is ismerem az általad említett oldalt.
Haflac: Az kap top gunt aki több XP-t kap. Már pedig esélyes hogy a kicsit kevesebb dmg ellenére is õ kapott több XP-t mivel heavy és csak T9 tank.

ezek a palyaatdolgozask tenyleg annyirol szoltak h telebasztak a palyakat egy csomo godorrel, h ha valaki gyorsan menne, leszakadjon a lanctalpa??
Majd jönnek és megmondja itt valaki,h ez a leges-leg OP tank.Ja pláne,h tier 10ben vagy.Na ott viríts nagyot.
Ha megvigasztal én is avval szopok. 😊

Van már valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy ötlete, hogy a valóságban hogyan mûködik ez: "A 'Brothers-In-Arms' (Elit alakulat) készség mostantól a Mentor készséghez is ad bónuszt"?
Obj 268-al(ém) 6 kill és 5464 dmg,ellen e-75 4509dmg 6 kill.ÉS én nem kaptam top gunt,de a másik igen!!!Na most ez,hogy van?Õk nyertek,mert 1 vs 2 volt,meg átment láthatatlanba az e-75,amire ez nem igazán jellemzõ.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Alapban tényleg hangos, le kell venni. A másik problémára viszont nem tudom a megoldást, mert nálam nincs ilyen, teljesen jól a hangok. A scriptet is átmásoltad, ahová kellett?

én elõbb T20-on láttam:Ð.. Vesztettünk is. Lévén top tier tank volt abban a csatában.

az miota uj divat h a kereten hetvegi idiotak t34-85re azt a kurta hazsnalhatatlan szart rakjak fel agyu helyett? ez mar vagy a harmadik csak am este , amelyik igy full retardba nyomja.
SZia Szpecnyaz!

Véletlenül nem te vagy Szpecnyaz78 néven a Makettinfo.hu-n?

az elején azt kellett megszoknom, hogy nem T20al vagyok.... miután ezt megszoktam azt kellett megszoknom, hogy ezzel a szarral vagyok 😄 és ne 1v1ezzek mert röhögve kiszed bármi
Azért nem vagyok érte odáig 😄. De azért nem is vészes, ha odafigyelek akkor egy T9 csatában is van 1000 feletti dmg. T10ben meg spottolok, most is volt vele 3000 spot dmg, ami ugye egy rakat XP-t hoz<#nevetes1>.
Mondjuk elég költséges jószág, mert azzal a kis fos pennel a nagyobb tankok oldalát nem viszem át APCR nélkül, meg sokszor azzal se<#nevetes1>. Olyan igazi kis szemétkedõs tank.

akkor majd oda adom az accom hogy húzd ki vele a T71-et 😄
nem lenne szar ha nem tier10esek ellen tenné be mindig.... lõjjek ki vele e100akat hogyne....
Szerintem egyáltalán nem szar. Csak annyi a bajom vele, hogy még egy Grille is 1 lövésbõl szedi ki.

mi értelme van menetbõl lõni a lepattanókat????
ez egy rakás használhatatlan szar <#rinya>
de majd a T71 kárpótol! annak beteg rof-ja van 😊😊
use it as a Chaffee .. im lovin' it ..

venti+stab+rammer, aztán szaladgálj és menetbõl lõjj .. ennyi.

Nyugi a te általad imádott su-100m1-el ami szerintem is egy rohadt jó TD vmi 38% winratem van huszon x csata után😊. Pedig sebzek vele rendesen.

jó isten!!! mi a nagy büdös lóf*** ez a kib****tt sz** T21????
egy isten verése b**zdm*g :S sose lesz meg a T71 a k***a életbe bele
Értettem én, csak vicces volt. 😊

Nem az a baja...én is kipróbáltam,és nálam is borzasztó volt...egy menetet alig tudtam végigjátszani vele.
De nem hinném hogy én b@sztam el,mert raktam már fel más motorhangokat,és azok jók voltak...
Halkítsd le ha hangos.
Sziasztok

Hogy is kellett felrakni azt a karácsonyos garázst? A cuccok megvanak, csak nem emlékszem, mit hova kell tenni.

Thx

toocha

Most meg ilyen lett, de ráhagyom<#nemtudom>

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nem tier határos, de az új mathcmaker rendszer miatt nem látsz két tiernél nagyobb ellenfeleket. Tehát tier8 a maxiumum, amivel szembekerülhetsz vele, a legkissebb meg tier4.

toocha
Semmi-semmi csak a hangok...
Menet közben rájöttem mi a baj, bár most meg a függõleges tech tree széle lóg ki a képbõl picit.

toocha
Rakd teljes képernyõsre, ott van a beállításokban tudatlan!😊

BDR.
Érdekes problémát tapasztalok a játék során: néha lefagy a kép kb 10-20 másodpercre, de a hangok, zenék mennek, meg a skype beszélgetés sem akadozik. Majd visszajön a kép, elõtte villan egyet, kicsit ugrál, majd újra jó lesz. A tankom meg közben jó messze kerül onnan, ahol addig voltam, játékostársak elmondása alapján ha például a "lefagyás" elõtt az elõre gombot nyomtam, akkor a tank folyamatosan megy elõre, miközben én csak azt látom, hogy le van fagyva a kép. Mi lehet a gond?
toocha
Jujj de magas labda😊

Farmra melyik a legjobb 5-ös Heavy?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nekem ez nagyon rossz, pedig a videó alapján ígéretesnek tûnt. Egyrészt kegyetlen hangos, minden mást messze elnyom, másrészt semmi kapcsolat nincs nálam a motor valós mûködésével, gyakran álló helyzetben olyan hangokat ad ki, mintha éppen padlógázzal mennék és éppen menet közben lesz halk..
Másnak nincs ilyen gondja?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

toocha
Szóval a win 8 legfelülre berak egy sávot(keretet), és így a kép alsó fél centije nem látszik. Itt nincs keret ezért jó a kép.

toocha

Tud valaki megoldást arra, hogy a kép alja is rendesen látszódjon?
Laptop valamiért így adja be.

LOLxD

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;