World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Itt van még egy igényes mod!
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nemtom 8.2-vel hogy muzsikál.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Szerintem akkor inkább a Duke Nukem mod. Annak is annyi köze van a történésekhez mint az eredeti hangoknak.
az elsõ videot rosszul linkeltem..:p
Kösz az építõ kritikát! 😄
Hali!
Elérhetõ egy új magyar szinkron a wot-hoz.
Ezt az üzenetet irja ki ha a DX9 -et akarom feltelepíteni!!! hihetetlen ..
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. december 15. 8:36:29
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 1 662
Szerzett kredit: 52 710
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Mit tegyek?tegyem fel az alap drivert a kártyának,vagy eléd ha szedek le directX-et ?
Megmondom: E100 meg Maus, esetleg a JPZE100. Ettõl a kettõtõl eltekintve minden ellen bevethetõ a 13-90, mert ugye nem szemtõl szembe akarsz harcolni velük. Ugye ? Ugye? 😊
De tény, a Tier emelés valóban nem tett jót a franciáknak, azelõtt tagadhatatlanul túl erõsek voltak a tierjükben, most viszont túl gyengék lettek. Szóval 99%ban egyetértek az analízisedel, fõleg a lóri esetén (mondjuk õt már Tier8as korában se szerettem nagyon)
mert ember ilyen nem létezik egyszerûen
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Mondjuk volt egy kis mákom is, mert az IS, Tiger, IS3 trio 3v1-es felállásból én jöttem ki gyõztesen, 1%-hpn túléltem. Arty maradt a végére, láttam is, hogy honnan jön, 1lövés nem ölte meg, milõtt betöltöttem volna kilõtt, ha jobban helyezkedem simán megvan a vége.
[/url][/img]
1000 csata alatt nem fejlesztett semmit a VK-n!!, FULL alap volt minden 😄
1,5 hónap alatt 8 ezer csatát ment, erre se tudok mit mondani 😄
ez már túlmegy minden elképzelhetõn szerintem
wot név: _bitang
egyik nap találkoztam ezzel a csodabogárral:
Csapatomba volt top tank VK4502p-el, kikaptunk mint a picsa õ persze túlélte full HP-n 400 sebzéssel...
gondoltam megnézem magamnak, csak lestem
1000 meccs alatt 77 kilõtt tank, 36% win???? el sem tudom képzelni hogy lehetséges mindez!??!
wot név: _bitang
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\