World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Melyik is ez a motorhang?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem azóta megjavultak a motorhangok, végigcsináltam megint az útmutatót és a motorhangot lehúztam 50%-ra a többihez képest, így nagyon jó, mindenkinek ajánlom 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

patchaou
Attól, hogy valaki nem áll neki jobbat csinálni, a hibákat még észre tudja venni és lehet róla véleménye. Az ember csinálja meg jól azt amihez hozzáfogott és akkor senki nem szólja majd le. Ennyi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jönnek a pincsik védeni egymást. Ha nem segít senki akkor nem csinálok, nagyon nem izgat. Csinálnék én is nyugodtan lehetne kritizálni.

GaBenc
Tudod neked segítség kell. Õ meg egyedül hozta össze, ez sikerült. <#worship>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Ha ad valaki segítséget hogyan kell akkor nekifogok én is. Én elakadtam mert egyszerre valami 3 programmal kell egyszerre csinálni hogy összerakj egy filet.

GaBenc
Lehet rossz helyre válaszoltam? Akkor bocsika.

GaBenc
Drága barátom, csinálj jobbat és rakd fel. ígérem megnézzük és véleményezzük mint te ezt. Gondolkozz az segít.

A szar megfogalmazást azért használtam mert rendre minden hang rosszul van összevágva. Elhangzik egy mondat még a végén belelóg egy másik hang. A hangok közt nincs kiegyenlítve a hangerõ, normalizálhatta volna vagy szimplán süket és nem hallja (igénytelen) A hangok legalább arra utalnának ami látható és történik is. Megint csak igénytelenség, megint úgy gondolom nem volt más jó ez is. Mellesleg próbálkoztam én is ilyen moddal és a hangok amik kivannak adva hogy mi történik ott van a fileba hogy mit mond angolul. Arra nem volt képes hogy legalább google fordítóval lefordítsa és bemondja mikrofonba esetlegesen átfogalmazza hogy értelmes legyen és erre nem vette a fáradságot és inkább összekukázott egy filmbõl vagy amije épp volt egy szarhalmazt akkor jogosan kimondom a véleményem hogy szar.

Itt van még egy igényes mod!

patchaou
Akkor újra felrakom Én is. Unom már a sok hülye dumát 😊

Nézd ez egy rakás lószar,most komolyan,ha nem tudsz magad csinálni értelmeset,akkor legalább ne vágd össze filmekbõl meg játékokból.Nem tudom hogy gondoltad hogy egy igénytelenül összedobált szarra majd azt mondjuk hogy jó.

toocha
Most is ez van fent, tehát jó.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

patchaou
Szerintem is kicsit erõs a kijelentés, bár Én is leszoktam szólni az olyan munkát amit szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni. Ha valaki ilyesmibe fog, ahhoz jó nagy adag türelem kell. Ja, és olyan embertõl kell elõször véleményt kérni, akirõl tudjuk hogy az igazat fogja mondani. Akkor késõbb nem kell mindenkitõl azt hallanunk hogy szar. Ez a rakj össze jobbat duma meg mindig hülyeség, ha egyáltalán nem érez rá késztetést, akkor miért is csinálna?

XD szerhalmaz XD rakj össze jobbat haver 😊
Ez már igényes!

toocha
A Duke mod van fent vagy 4 patch óta, de a mai napig röhögök néhány beszóláson

patchaou

Nemtom 8.2-vel hogy muzsikál.

Ne fáradjatok vele! Úgy van összekukázva filmekbõl és még igénytelenül is van összevágva. Hihetetlen hogy ha ennyi idõt valaki beleöl akkor miért nem tud mikrofonnal felmondani pár lefordított mondatot amit valóban jelent. Tipikus magyar igényesség. Az amerikaiak meg az oroszok miért tudnak havonta legalább kettõt hármat összedobni? Sokkalta igényesebbek mint ez a szarhalmaz. <#hehe><#nezze><#banplz>

toocha
Sztem az Elit Alakulat filmbõl szedték, de nem biztos.

patchaou
Lehet, hogy valami filmbõl. Kipróbáltam egyszer egy modot amiben kezdésnél Csodabogár (Oddball) üvöltött a fülembe 😊
Szerintem akkor inkább a Duke Nukem mod. Annak is annyi köze van a történésekhez mint az eredeti hangoknak.

😄 19mp..majd csinálok hozsabbat 😊
az elsõ videot rosszul linkeltem..:p
Kösz az építõ kritikát! 😄
Hát szerintem bõven elég ennyi is,ettõl a stílustól falramásznék a játékban,jó hogy nemtok angolul és halvány gõzöm sincs mit pofáznak a játékban.De egyébként kicsit ismerõs ez a duma,nem egy szinkronos játékból lett ez kiszedve?

Ezt most nem értem,mi köze egy második világháborús tanknak ahhoz a köcsög énekeshez?

toocha
Michael Jacksont?

Ez a 19 mp komoly? Megterheli az agyad hogy ha nem is a te játékoddal akkor egy replayel bemutasd a modot?

Jézus,ez nagyon gáz stílus,inkább maradok az eredetinél.

Szóval errõl van szó 😄

Hali!
Elérhetõ egy új magyar szinkron a wot-hoz.

an internal system error occured.please refer to Dxerror.log and directX.log in your windows folder for determine problem.

Ezt az üzenetet irja ki ha a DX9 -et akarom feltelepíteni!!! hihetetlen ..
Toby0501
Ne töröld, csak tedd fel a 9-et.

Akkor töröljem a Dx-et,gondolom ezek után nem írja felül a DX9 a 11-et ugye ?
Toby0501
Ne DX11-et telepíts, a játék DX9-et használ.

Szerinted a telepítésnél ,nem írta volna ki hogy a gép teljesítménye kevés lenne?? a tesomnak gyengébb gépe van,és problem nélkül fut a W7,meg a WOT,rendszer hiba nélkül,,neki pedig Gforce 7600 van asszem..
Én a covenant-nál járok,mert mostanában nagyon nem játszom WOT-ot,de az valami nagyon genyó kis dög.Jut eszembe a mostani patch-ban miért lett át nevezve az M36 Slugger M36 Jackson-ra?Enyhén meglepett mikor megláttam a garázsomban valami Jackson-t.

Feltettem a Dx 11-et de ugyan az a hibebejelentõ van...A vidikari nem új, ASUS hd 3650,nem tudom,lehet ,hogy nem támogatja a rendszer a 7-t?
Ez nagyon beteg jószág:

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. december 15. 8:36:29
Jármû: Cromwell
Szerzett tapasztalat: 1 662
Szerzett kredit: 52 710
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Szerintem batmobil sem sokkal jobb mint a többi,T54-el gyerekjáték szét kapni.Szeretem a franciákat mert jól lehet velük játszani,amx-eket általában falra vagy házra szoktam felkenni matricának,de lórival és battel is meglehet.

Torzonborz
próbálj ki egy directx frissítést . egyébként milyen vga ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Úgy rémlik hogy ha W7-ed van erõsebb gép kell alá mint Xp alá.

Jó reggelt!Tudna nekem valaki segíteni?!.Teganp fel lett rakva a vindows 7,a vidi karinak ,nem az alap hanem egy frissebb drivert tettünk fel,és amikor elindítom a játékot,azt írja ki hogy a directX hardver nem elérhetõ,vagy zárolt,!
Mit tegyek?tegyem fel az alap drivert a kártyának,vagy eléd ha szedek le directX-et ?
Melyik tier 10 segge ellen nem elég a 170 pen? 😊

Megmondom: E100 meg Maus, esetleg a JPZE100. Ettõl a kettõtõl eltekintve minden ellen bevethetõ a 13-90, mert ugye nem szemtõl szembe akarsz harcolni velük. Ugye ? Ugye? 😊

De tény, a Tier emelés valóban nem tett jót a franciáknak, azelõtt tagadhatatlanul túl erõsek voltak a tierjükben, most viszont túl gyengék lettek. Szóval 99%ban egyetértek az analízisedel, fõleg a lóri esetén (mondjuk õt már Tier8as korában se szerettem nagyon)

100% bot használó
mert ember ilyen nem létezik egyszerûen

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én is találkoztam vele a héten, szintén a Bélával volt és top tank. Miután kilõttek figyeltem hogyan játszik egy 8k 300 effis játékos. Hiba volt! Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, ezért sírva nevettem 😄 Egyébként egy T25/2 1v1-ben kicsinálta...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Összefutottam egy JgPanther-rel + egy 260 effis PzV/M10-el 1v2-ben. El se tudtak találni, de meghaltak mind2-en. Szánalmasan szarok voltak... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Lehet csak 1 bot,belövi a kismókus és megy a tankhúzás helyette...2 hónap múlva meg Masuban szopatja a csapatát😊
Az elõbb mentem ezt a kört, kicsit bosszant, mert a vége rajtam ment el.
Mondjuk volt egy kis mákom is, mert az IS, Tiger, IS3 trio 3v1-es felállásból én jöttem ki gyõztesen, 1%-hpn túléltem. Arty maradt a végére, láttam is, hogy honnan jön, 1lövés nem ölte meg, milõtt betöltöttem volna kilõtt, ha jobban helyezkedem simán megvan a vége.
[/url][/img]
jajj a legjobbat ki is hagytam 😄
1000 csata alatt nem fejlesztett semmit a VK-n!!, FULL alap volt minden 😄

1,5 hónap alatt 8 ezer csatát ment, erre se tudok mit mondani 😄

ez már túlmegy minden elképzelhetõn szerintem

wot név: _bitang

Errõl jut eszembe:
egyik nap találkoztam ezzel a csodabogárral:

Csapatomba volt top tank VK4502p-el, kikaptunk mint a picsa õ persze túlélte full HP-n 400 sebzéssel...
gondoltam megnézem magamnak, csak lestem

1000 meccs alatt 77 kilõtt tank, 36% win???? el sem tudom képzelni hogy lehetséges mindez!??!

wot név: _bitang

Elvileg mindent úgy csináltam, ahogy írta, bemásoltam az összes hangot is elõtte a resmods-ba, scriptet is jó helyre és a B, tehát legfrissebb verziót. Még egy dolgot tudok elképzelni, hogy mivel csak egyet próbáltam, elképzelhetõ, hogy pont az M18 hangját nem sikerült eltalálni és én ez alapján ítélem meg, nem tudom, végülis lehet, hogy a többi jó, még egyszer kipróbálom.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Antimat
És végül mi lett? Betemette mindkettõt a lánctalpas?

cyka blyat