World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Destroyed: 4 999
<#falbav>#falbav>
SmilyNord 22k csata 320 eff.
Eddig ez a gyökér a legdurvább átlagú amit láttam.
Matilda BP-vel erõsen kereste a helyét Prokhorovkán aztán egy ravasz húzással kiment a mezõ közepére. De hozzátette a magáét: 75 HP sebzés.
Hogy milyen kedves volt a match making velem, körülbelül 50% tier5, 35% tier6-os csata és körülbelül a maradék 15% volt tier4-es csata. Enyhén szólva is szemétség, fõleg egy ilyen géppel.
Egyet viszont bebizonyítottam, néha szerencsés is lehet az ember, mert az 54% WR-hez sokat nem tudtam vele hozzátenni 😄
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 1 437
Szerzett kredit: 37 136
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd

betesznek egy 440et sebzõ TD-t tier6-ba lószar goldért???? <#wow3>#wow3>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Nem sértõdtem meg, csak jeleztem, hogy nem a témáról beszélünk.<#papakacsint>#papakacsint>
A másik, meg ha nem bírod a kritikát, véleményeket, akkor minek teszed fel?
bocs
Az eredeti voice pack egy hulladék, arra meg soha nem éreztem késztetést hogy valami magyar hangmodot tegyek fel, amúgy se láttam eddig még értékelhetõ színvonalút.
Jó tankozást 😊
TUTORIAL
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\