World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idõközben meglett, van már új verzió, itt elérhetõ.

Nem tudja valaki, hogy a HR MODnak (lövések, töltés hangját cseréli ki sokkal jobb minõségûre) készült e már 8.2-höz igazított változata? A régi sajnos nem mûködik a mostani alatt.

Gondolom top tier volt, simán belefér a mostani matchmaker mûködésébe. Ugye két tier a maximum különbség, õ pedig nyolcasokkal hatosok ellen ment.

Hogy a szöszbe rakott ez be téged annyi kicsi közé.

Szerintem karácsonykor bedobják még😊 7 kill volt de kettõt úgy kivettek elõlem hogy éppen megnyomtam volna a gombot😊 de így is fasza kis kör volt igaz top tank voltam😊

Szép eredmény, szép gép, kár hogy nem árulják már idén. 😞

hihi😊

Optimista vagy, én csak ennyit látok:Ð.

Destroyed: 4 999

Nem bírtam ki, megnéztem 21,6k csata alatt 6k- gyilok.
<#falbav>

Linkelésre sem érdemes:
SmilyNord 22k csata 320 eff.
Eddig ez a gyökér a legdurvább átlagú amit láttam.
Matilda BP-vel erõsen kereste a helyét Prokhorovkán aztán egy ravasz húzással kiment a mezõ közepére. De hozzátette a magáét: 75 HP sebzés.

50 csata és 54% WR, most viszont könnyes búcsút veszek az AMX40-tõl.

Hogy milyen kedves volt a match making velem, körülbelül 50% tier5, 35% tier6-os csata és körülbelül a maradék 15% volt tier4-es csata. Enyhén szólva is szemétség, fõleg egy ilyen géppel.

Egyet viszont bebizonyítottam, néha szerencsés is lehet az ember, mert az 54% WR-hez sokat nem tudtam vele hozzátenni 😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha agyon lõ csapattárs arty miért kapok szerencsés medált?

meglett volna az utolso toltennyel utolso ellenseg is, csak a grille nagyon meglott, es nem mertem leutkozni 😞
Csata: Malinovka 2012. december 15. 12:01:27
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 1 437
Szerzett kredit: 37 136
Csatában elért Achievement: Top Gun, Szárnysegéd
Küldtem privátot, hátha érdekel.

Sokkal több rossz török játékossal találkozom, mint lengyellel. Sõt, átlagon felül találok közöttük pro-kat. Török jó játékost viszont csak 1-et láttam, ezért jegyeztem meg.
lol bazdmeg <#zavart1>
Én tegnap egy rakat franciával kaptam ki egy meccsen. Ott salutoztak, meg lemingeztek, majd meghaltak feleannyi ellenfél kezétõl. Lehet mindkét nép aktívan viszi tovább a MVH örökségét. 😊

Globális jelenség a lengyelek okolása a rossz szériákért xd..

srácok a WG komolyan gondolta ezt a SU-100Y-t????
betesznek egy 440et sebzõ TD-t tier6-ba lószar goldért???? <#wow3>
Ez nem magyarázza azt, hogy ilyen barmokkal kelljen játszanom.

Csak szerintem fura, hogy 5ször annyit sebzek majdnem mint a nálunk második legtöbbet sebzõ + az ellenfél legjobbjánál is többet sebzek egy 600-assal😄.

Mert az a tank papír,Sluggerrel,vagyis most már jacksonnal épp az elõbb találkoztam egyel és simán átlövöm szembõl.

GaBenc
Mi a gondod? Nekem ez egy átlagos kör lenne. <#vigyor5>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Azért nem ártana elkocogni a AMD/ATI oldalra, és leszedni a drivert. Mert amit adnak hozzá (CD) nem biztos hogy jó. Megy vele az biztos, de nem használod az egész teljesítményt.

Miért kell engem szivatnia a sorsnak ha ezzel a tankkal megyek?😞

Egy kört szaladtam csak vele, ennyire volt idõm. Abban a körben ott forgolódtam 3 ellenséges med körül, a sebzéseket pont nem néztem. Namajd megyek pár kört vele, hátha feltûnik a változás. Ha fürgébb lenne, annak örülnék, de nagyon. 😊

Meglett a probléma az utólagos feldolgozást ki kellett kapcsolni és így nem sötét a kép

Tudna adni valaki egy linket 8.2ben mûködõ Duke Nukem voice modhoz?
link bocsi elfelejtettem

Sziasztok lenne egy kis gondom. Tegnap beszereztem egy új videokártyát és (amd nvida helyett) és ma elindítom a játékot erre szinte fekete a képernyõ szuper árnyékolt majd a csata alatt pedig egy beégett tankot látok majd teljesen meghülyül a a kép. Másnál is van egy ugyan ilyen probléma azért nem rakok fel képeket. Segítseteg pls. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/188549-82-graphics-issues/

GaBenc
Na ez a baj. Mi lenne ha csak beszélgetnénk itt a fórumon és nem egymást oltanánk? Tudom, tök unalom. <#ravasz1>
Nem sértõdtem meg, csak jeleztem, hogy nem a témáról beszélünk.<#papakacsint>

Ebben a kérdésben sajnos nem tudok segíteni.Ha van jó hanganyagod,küldd a [email protected] és írd le hogy mien eseményre szeretnéd hogy a hangod megszólaljon.
Nekikezdtem már én is. Program fent van és meg is van nyitva a file amit szerkeszteni kell.

Rendben,rakok majd fel egy hosszabb videó szösszenetet.Mért is ne.Ha szar hát szar.😄 Ha van valakien haszálható hanganyaga(magyar) máris beleaplikálom az új verzióóba.😄
Nem is nagyon lesz mert stúdió körülmények kellenek hozzá.

Bocs ha megsértettelek de itt sokszor alapjárat hogy beír valaki valamit azt hívja a haverjait hogy leoltsa a másikat mert máshogy életképtelen itt fórumon.

GaBenc
Ha nem tévedek én nem bántottalak. Mondtam csinálj jobbat, te segítséget kértél. Nem pincsiztelek, nem hívtalak semminek, mert van bennem tisztelet. Benned is van?

Van kedved segíteni összedobni egy használhatóbbat? Most fogtam neki már leírást találtam.

Nem kötekedni akarok, de ha felraksz egy videót, amiben elhangzik egy egész mondat, abból nem lehet semmit levonni.
A másik, meg ha nem bírod a kritikát, véleményeket, akkor minek teszed fel?

bocs

Én is a Duke modot használom már vagy öt peccs óta, a legjobb! Még frissíteni se kell, patchkor egyszerûen átrámolja az ember azt a két filet az új mod könyvtárba, és mellévágja a friss verzió hangfájljait.

Az eredeti voice pack egy hulladék, arra meg soha nem éreztem késztetést hogy valami magyar hangmodot tegyek fel, amúgy se láttam eddig még értékelhetõ színvonalút.

Köszike az építõ és jellemzõ kritikát,amit írtál.Drága barátom.😄 Ez csak egy játék,és ha nem tetszik,használj idegen nyelvû brekegést 😄
Jó tankozást 😊
Nem kötekedés, itt egy igen komoly leírás mire mit mond a hang. Tényleg vicces hogy így is ilyen igénytelen lett a mod.

TUTORIAL

patchaou
Nekem elég sûrûn ossza a 300 körüli sebzést, szóval valamit biztos változott 😊 És kicsit talán fürgébb is lett.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Volt már ilyen gnómfater motorhangom valamelyik verziónál, szóval szerintem menni fog. Köszi 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Próbálkozni kell, de mûködésre lehet bírni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lehet, hogy azért, mert régen játszottam, de semmi változást nem vettem észre a type-nál.