World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem úgy mint a francia td-knél, napi duplával meglett a nagyobb ágyú az mle48-ra de valóban, 2.9 aimtime? Fuck this shit meg amikor 300 méterrõl átlövik 175-ös ágyúkkal. Csak megszokásból duplázok vele.
Most lett meg a su101, na az is lol. T8 td, 175 pen, 0,41 pontosság és 2,9 aimtime. MEglátjuk mennyire dobja meg ha lesz nagyobb ágyú

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
akkor is ha kb minden a JP2 mellett szól kivétel hogy a ferdi létezett és nálam ez sajnos sokat számít 😄
meg a jagdtiger volt a célom amikor elkezdtem a TD-ket
köszi a gyors válaszokat, a döntést úgyis nekem kell meghozni 😄
wot név: _bitang
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
1: lassú
2: tudják hol kell lõni akkor bye bye.
3: orbit és vége. Nem bonyolult.
JP2 van. Nem rég lett meg a nagy gun. Elõtte is élveztem azzal meg kurva jó. Igaz:
1: Rálõnek ált átmegy kivéve ha a lövegpajzs körül éri.
2: Gyors és jól fordul. Nehezebb jóval kiorbitolni. Egyzser így 1v1eztem le egy t-44et 😊
3: Mondtám már hogy gyors és jól fordul? 😊
Ez tipikusan azoknak a gondolkodásmódja, akik olyan égbekiáltó baromságokat szoktak írni, amikre akár 3-4 ember is rámozdul egymástól függetlenül.
Aztán a delikvens gyártja ezt a sleppes dumát, ahelyett hogy elgondolkodna hogy mekkora ökörség volt amit írt, nem pedig a világ fogot össze ellene 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ferdi alapból szimpatikusabb, csak hozzá nincs semmi kifejlesztve,lomhább is meg szerintem nagyobb páncél ellenére ugyanúgy átlövik fõleg goldal,
meg ugye valamikor jönni fognak az új német TD-k és a jagdpze100-at inkább elkerülöm 😄
szóval akinek vannak tapasztalatai ezekrõl, azt szívesen meghallgatom.
wot név: _bitang
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nekem most pl. nagyon tetszik az FV4202, ha 1 évvel ezelõtt lennénk, akkor már meg is vettem volna az 1 hónapnyi prémiumot hogy elérjem, de most?? Francia TD ág után biztos hogy nem...a grind közepén csinálnának belõle egy teljesen más tankot. Most prémium nélkül elértem a Cromwell-t, és semmi okom sincs rá hogy rohanjak a Tier 10-es után, a Tier 10-es csatákba, ahol oldalanként 5 SPG van és mindenki vagy célpont, vagy felderítõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én is használok gold ammo-t szóval nem is az a baj, csak akkor szépen állítsák vissza ennek a szarnak a célzási idejét annyira amennyi volt régen. Torony nélküli TD-n 2,9-es célzási idõ egy nagy vicc.
Ez csak azért fáj, mert ennek a TD-nek a frontpáncélja és a mozgékonysága volt az elõnye, msot így az egyik szépen eltûnt. Jaj de jó hogy kifejlesztettem.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
[/url][/img]