World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arl v39 vagy hol inkább feladtam francia TDket. Su-101et meg tegnap adtam el.
A Ferdiand a 8.2-ben életképtelennek tûnik. Mindenki APCR és HEAT lõszereket használ, ezért szinte bárhol átlõnek függetlenül attól, hogy 200mm vagy 50mm a páncélzatod. Az artykból hihetetlenül sok van, amik ugyanúgy egy lövésbõl lõnek ki Ferdninand-ból, mint Jagdpanther II-bõl. Továbbá egy Jagdpanther II-vel sokkal egyszerûbb elbánni a gyors ki tankokkal, szóval elég egyértelmûnek tûnik a helyzet.

T25 AT-ról mi a véleményetek? A tankismertetõjét már olvastam, most az egyéni gondolatokra lennék kíváncsi.
Nekem csak jp 2 van de eléggé élvezetes. Igaz most csináltam 8 lövés 0 találatot de ha leosztja csinálhatsz bármit. Mozgékonyság kárpótol mindenért.
Nem úgy mint a francia td-knél, napi duplával meglett a nagyobb ágyú az mle48-ra de valóban, 2.9 aimtime? Fuck this shit meg amikor 300 méterrõl átlövik 175-ös ágyúkkal. Csak megszokásból duplázok vele.
Most lett meg a su101, na az is lol. T8 td, 175 pen, 0,41 pontosság és 2,9 aimtime. MEglátjuk mennyire dobja meg ha lesz nagyobb ágyú

Legeslegelsõ köröm tigrincsel:

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Végül is az hal megutoljára. Bár fordítva lenne az artyk esetén. :S
Hát igen, ti is elmondtátok azokat a dolgokat amiért nem tudok választani 😄
akkor is ha kb minden a JP2 mellett szól kivétel hogy a ferdi létezett és nálam ez sajnos sokat számít 😄
meg a jagdtiger volt a célom amikor elkezdtem a TD-ket
köszi a gyors válaszokat, a döntést úgyis nekem kell meghozni 😄

wot név: _bitang

Jó, igaz, de bennem még él a remény <#puszi>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

WG és a valóság? LOOOOOL.
Ferdi ülsz a bokorban oszt jónapot. JP2vel meg lehet közelrõl is harcolni esetleg seggbe kerülni egy egy várisi pályán. Agresszív harcmodort jobban támogatja.
Egyébként nem tudom, hogy ki találja ki a hétvégi akciókat, de elég furcsa lett a mostani. Ugye most az ardenneki csatába besegítõ angolokra emlékezünk, erre akciót kap a KV-1S, a VK3001(H) meg az ARL44 amiknek közük se volt hozzá. Én ezek helyett inkább beraktam volna mondjuk németektõl a Pérducot meg a KT-t, az amcsiktól az összes Shermannt, az angoloktól meg a Churchilleket plusz a Comet-et. Közelebb állna a valósághoz mint ez.

Hát.... Ferdi volt kb 25k tp útán eladtam a picsába mert péncél ide páncél oda nekem:
1: lassú
2: tudják hol kell lõni akkor bye bye.
3: orbit és vége. Nem bonyolult.

JP2 van. Nem rég lett meg a nagy gun. Elõtte is élveztem azzal meg kurva jó. Igaz:
1: Rálõnek ált átmegy kivéve ha a lövegpajzs körül éri.
2: Gyors és jól fordul. Nehezebb jóval kiorbitolni. Egyzser így 1v1eztem le egy t-44et 😊
3: Mondtám már hogy gyors és jól fordul? 😊
Én a bétában ferdiztem, de az hol volt már.. Nem mérvadó. Teszten mikor elõször volt ez az új német td ág, ott JP2-t meglestem. Akkor még nekem úgy tûnt mintha mozgékonyabb lenne mint a sima JP, plusz néha megfogott egy két lövést, de többségében simán átlõtték. Én mivel a mozgékonyságot többre tartom ezért JP2-t választanám.

Ez egy marhaság. Én még sose hallottam olyanról hogy valaki szólt volna bárkinek hogy "gyere már fel a fórumra és védj meg".

Ez tipikusan azoknak a gondolkodásmódja, akik olyan égbekiáltó baromságokat szoktak írni, amikre akár 3-4 ember is rámozdul egymástól függetlenül.
Aztán a delikvens gyártja ezt a sleppes dumát, ahelyett hogy elgondolkodna hogy mekkora ökörség volt amit írt, nem pedig a világ fogot össze ellene 😊

A JP2 nekem életképesebbnek tûnt, bár csak teszt szerón játszottam vele. Mozgékonyabb mint a Ferdi, a lövege semmivel se rosszabb, a páncélzata mondjuk gyengébb, de hát kinek mi tetszik. Viszont a Ferdi nagy hátránya hogy Porsche motoros, és ezt rajta kívül nagyon kevés német tank mondhatja el magáról, és ha történetesen neked nincs még ilyen járgányod, akkor szívhatsz a legalapabb motorral, amivel irgalmatlan lomha.

Na.. engem is tegnap kb. 750hpról szedett ki egy grille az su-100m1-bõl😄, élveztem elképzelheted..

Ráadásul csak egy minimális tartományban tudja oldalirányba mozgatni a löveget. Ez a hosszú aim idõvel eléggé gyilkos. Ráadásul T9-10ben is ugyan ez van. Mondjuk ezt leszámítva nincs komolyabb hibájuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elérkezett az idõ hogy választanom kelljen a ferdinand és a jagdpanther 2 közt, mit gondoltok melyiket érdemesebb?

ferdi alapból szimpatikusabb, csak hozzá nincs semmi kifejlesztve,lomhább is meg szerintem nagyobb páncél ellenére ugyanúgy átlövik fõleg goldal,
meg ugye valamikor jönni fognak az új német TD-k és a jagdpze100-at inkább elkerülöm 😄

szóval akinek vannak tapasztalatai ezekrõl, azt szívesen meghallgatom.

wot név: _bitang

Nekem mûködik a régi, csak újra kellett rakni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Meg az hogy Tier 5-ös SPG-k egylövéseznek 😊 Már nem éri meg ez az ág sajnos, WG-nél egyszerûen nem akarják ésszerûen belõni az új tankok képességeit, muszáj nekik elkapatni a játékosokat hogy azok vegyék a prémiumot.

Nekem most pl. nagyon tetszik az FV4202, ha 1 évvel ezelõtt lennénk, akkor már meg is vettem volna az 1 hónapnyi prémiumot hogy elérjem, de most?? Francia TD ág után biztos hogy nem...a grind közepén csinálnának belõle egy teljesen más tankot. Most prémium nélkül elértem a Cromwell-t, és semmi okom sincs rá hogy rohanjak a Tier 10-es után, a Tier 10-es csatákba, ahol oldalanként 5 SPG van és mindenki vagy célpont, vagy felderítõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

8.2 kompatibilis Duke Nukem hangmodhoz tudna dobni valaki egy letöltési linket?
Engem is a célzási idõ tart vissza annak az ágnak a fejlesztésétõl. Na meg az arl 0 oldalirányú kitéríthetõsége.

Eagle16
Ja, valószínû hogy az IS a 0,4-es ágyújával azt pontosan be tudta célozni.

Én is használok gold ammo-t szóval nem is az a baj, csak akkor szépen állítsák vissza ennek a szarnak a célzási idejét annyira amennyi volt régen. Torony nélküli TD-n 2,9-es célzási idõ egy nagy vicc.

Hát igen, a WG-nek csak jó, ha a drágább és gyorsabb megoldást választod a skilles helyett.

Na igen, de az nem volt kitétel, hogy 10méterrõl vagy 300méterrõl.

Csak a IS shotgunjával nem egyszerû eltalálni. Mondjuk még APCR-el is határeset.

Annak a tetején a kukucskáló simán lõhetõ, legalább is én nem pazarolnám a goldot rá.

Eagle16
Én is kicsit elszoktam ettõl, megfeledkeztem róla hogy most már bárki bármikor betöltheti a gold lõszert...Ml. 48-asom szembõl egy Tier 7-es IS-nek két lövés volt (800HP-ról indultam)...

Ez csak azért fáj, mert ennek a TD-nek a frontpáncélja és a mozgékonysága volt az elõnye, msot így az egyik szépen eltûnt. Jaj de jó hogy kifejlesztettem.

Antennát ? 😄 megmozgatom én egy kalapáccsal a kur..annyát
Esélyes mert ma mási ktigris 2szer lõtte át a lövegpajsz mellett a tornyot. Learcoztam egy superpershinget. az dettó átlõtte a tornyom...
Mozgasd kicsit az antennát😊 valszleg a kártya lesz, vedd ki, porold le picit. Ha valami elkattant benne akkor már csak annyit fog érni mint szarnak a pofon, de ha más játék közben nem csinálja még van remény.
Torzonborz
esetleg próbáld ki más játékkal vagy benchmark cuccal ( 3dmark , unigine heaven )

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Valszeg igen.. megadta magát a kártyád, esetleg próbáld ki más játéknál:S.

Nem tudom mi ez !! vagy letérdel a kártya ? komolyan össze töröm,eddig nem csinált ilyeneket

ha valaki látott már ilyen szart akkor segítsen mi a faszt kell csinálni??? már kérdeztem,de újra lett rakva a gép a játék,és ugyan akkora szar megint....valami tipp jól jönne
Golddal lõhetett szerintem. Nem emlékszem, hogy egyszer is átvitte a T-54-et a tigrincs.

Remek. A csapatok megint prók. Ennek köszönhetõen megyek ARTY-zni. Elõre is sorry akit esetleg bántok de ezt a sok hülyének kell köszönni akik mindenki tudja milyenek a zöldségek...
Csak nekem tûnik úgy hogy a t-54 papír? Mármint az elõbb is szaros tigeris átlõtt szembõl. Én azért mikor ellene voltam nem eléxem, hogy így vitte volna az elejét "minden".
Ne aggódj, a szovjet vasaknak mindig jó a rejtõzködési képessége, nem hinném, hogy ez majd kivétel lesz. <#eplus2>

Nem kell fosni tõle, kb egy t6 isu lesz, egy lövés után megerõszakolják ezt is.😄 60mm páncél, 700 hp, batár nagy.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ez még durvább is.

húha, király... erre lehet benevezek 😄 ezzel a gunnal lehet majd alázni
Itt egy hasonló bosszantó vereség.
[/url][/img]
nem kamu: link

és valóban tier6os lesz vagy csak kamu? 😄
régebben volt ide belinkelve már az a tank és igen annyit tud az ágyúja, de kb. papír lesz maga a tank.

Figyelem én is mikor kerül fel róla replay de még semmi. Mikor kijöttek az soviet TD k még azon a héten nézegettem róluk a repleyeket.

szóval senki nem tud semmit se nem a su-100y-ról?