World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az az 1 csata op gun, tank ász és 2000+ damage volt XD
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Gyors, odaérsz mindenhova, a többi hetes medet 1v1-ben levered, a nagyobbakat meg támogasd. Hasonló szintû hevikkel nem mindig éri meg leállni pofozkodni, ha a kisebb tankokat szinte büntetlenül be tudod gyûjteni a térkép másik felén.
Gyenge pontokat nagyon tudni kell, még egy P2-õt vagy Pershinget is át lehet lõni szembõl a kurta 88-assal.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Löwe. Bár nincs de könnyen ég 😊
De legalább a tank jó így nem szenvedõs össze szedni 😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
És még csak azt sem lehet mondani, hogy jobban döntött a 2. és többet számít ugyanaz az armor, ugyanúgy 90 fokos a frontja.. 😄
300%+ legénység van hozzá, full snap shot és smooth ride, spall liner, stb. Az én könyvemben az elsõ és utolsó igazi német közepes.
150 csata volt eddig.
egy covenanter-el és egy M3stuartal játszok most
!Forza Ferrari!
T-43-tõl azért is félek, mert láttam, hogy elég gyulladós, meg tartok tõle hogy olyan, mint a kv-13, az egyszerûen borzalom volt, minden lövés leláncolt, agyú helyett meg csak vízipisztoly volt rajta.
USA med és torony. Szánalmas a tornyuk. Nem gond átlõni. Nézzük a raklapszar pattont 127mm. LOL. T-54, E-50. Annak van páncél a tornyán.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Utolós hozzászólás a t20 t-43hoz. Kb 1 1-5 hónapja egyzserre húztam a 2õt. t-43al simán meg mertem támadni a t20at. fordítva nem. Ált a t20 meg is halt. Ha én voltam benne ha az ellen.
Egyetlen gyengéje a nagyon kicsi view range, de az kompenzálható.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyébként a kettõ közül a T20 a gyorsabb, fordulni igazán egyik se tud.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Oké azt elsimerem hogy nem uygan arra a dologra jó a 2. T-43 kis agresszív közeli orbit med. A t20 meg inkább mint egy hvy. Páncél nélkül. Ergó szar 😛
tényleg egyre egyértelmûbb a helyzet, bár azt nem tudom, hogy azért kifejlesszem e mindkettõt, mert már van egyszer 77 ezer xp jagdpantheren
wot név: _bitang