World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én 1 csata után 😄
de az az 1 csata op gun, tank ász és 2000+ damage volt XD
Rég volt már nekem is, csak arra emlékszem, hogy az elejében volt a benzintankja. Oda meg elég gyakran lõdöznek.

Azt hiszem 3 cstaa után
Az hogy eladtam 😛
ELC-vel milyen taktikát javasoltok? Egyrészt nincs tapasztalatom scoutolásban, másrészt ez mégsem egy T-50-2 forgótoronnyal. Nálatok mi vált be?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hm... %0bnk meghyülült -2vel befejezi. megnézem majd 63k csata. ennyi idõ alatt nem is csodáûlom, hogy begolyózott 😊
Igazából én mondhatok bármit, a usernek kell ráérezni. Ezzel a tankkal bele kell menni a sûrûjébe, rammelni, sorozni a nagyobb tankok oldalát-hátulját. A páncélja meg elég jó ahhoz, hogy ha nem csinálsz magadból álló célpontot, akkor a hasonló szintû medek lövéseit szembõl megpattintsa.

Gyors, odaérsz mindenhova, a többi hetes medet 1v1-ben levered, a nagyobbakat meg támogasd. Hasonló szintû hevikkel nem mindig éri meg leállni pofozkodni, ha a kisebb tankokat szinte büntetlenül be tudod gyûjteni a térkép másik felén.

Gyenge pontokat nagyon tudni kell, még egy P2-õt vagy Pershinget is át lehet lõni szembõl a kurta 88-assal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én nem nagyon emléxem, hogy gyulladós lett volna. Churchillek lövész érzékenyek, T20 és 28 prot meg ammo rack. Többi tankal kapcsolatban kimagasló modul/legénység sérülés nem ugrik be.
Löwe. Bár nincs de könnyen ég 😊
Hm... akár. 😊
De legalább a tank jó így nem szenvedõs össze szedni 😊
A gyulladás kiküszöbölhetõ CO2-vel. Amit még vegyél figyelembe, hogy ha átverekszed magad a ruszki hetesen és nyolcason, onnantól ott a T-54. 😊

+50 HPért 4200 xp és kapsz egy adataiban 100%ig ugyanolyan tornyot. Inkább kezdett volna 750 hpval 700 helyett és a 4200at tették volna hozzá a comet XP költségéhez. <#idiota>
néhány tanács a használatához, mester? <#vigyor2>Holnap tervezem megvenni, de eléggé f*sok tõle, mert nagyon sok helyen szidják.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

plusz hp talán?
FANATIKUS 😛
Khm... 32k Csatás zöld effis kv-5 nálunk. Elküld t-54ben scoutolni mikor én vagyoka top tank és nyerésre állunk. Majd az enemy type foglal erre azt mondja neki mit foglalkozika cappal õ azért van itt hogy pénzt keressen és nem hogy nyerjen...
Valaki elmondaná, hogy mi értelmet látott wg a cromwellen ugyanazt a tornyot 4200 xpért kifejleszttetni? 😄 Mi értelme van az 1. toronynak egyáltalán ,ha a 2. csak kinézetben más és rámegy az összes ágyú.. ki találta ezt ki.. 😄
És még csak azt sem lehet mondani, hogy jobban döntött a 2. és többet számít ugyanaz az armor, ugyanúgy 90 fokos a frontja.. 😄
Én akkor is, most is, rendületlen tartja a 63-as szóló WR-t.

300%+ legénység van hozzá, full snap shot és smooth ride, spall liner, stb. Az én könyvemben az elsõ és utolsó igazi német közepes.

oneal1
én basszus már egyre jobban rákapok a játékra...francba😄

150 csata volt eddig.

egy covenanter-el és egy M3stuartal játszok most

!Forza Ferrari!

A DB-t én is szerettem, arról fejlesztettem ki a tigrist is meg a panthert, csak nem akartam tovább menni azon a med ágon, mert sokan szapulták a panthereket.

Köszi a válaszokat, akkor a t20-at veszem meg.
T-43-tõl azért is félek, mert láttam, hogy elég gyulladós, meg tartok tõle hogy olyan, mint a kv-13, az egyszerûen borzalom volt, minden lövés leláncolt, agyú helyett meg csak vízipisztoly volt rajta.

Még bõvena régi MM melett toltam. A franc emléxik konkrétan hova meg hova nem rakta de nem voltam elragadtatva. Igaz úgy is áltam neki hogy amint lehet letudom a francba.
Amíg nem dobja be kilencesek közé, addig nagy baj nincs vele, ha megtanultál flenkelni. Inkább a Type-ok, amik rázósak. Mondjuk újabban már csak nekihajtok a francba és leverem a láncát, aztán lövöm a kupolát, amíg csak lélegzik.

100assal sztem szar volt. T-34-85öst is azért adtam el annó mert az fos gun. cimborám is azt mondja miylen jó volt a 100ssal ettõl még simán nincs meg az 1kill/1csata vele. szuper 85el nékem könnyen.

USA med és torony. Szánalmas a tornyuk. Nem gond átlõni. Nézzük a raklapszar pattont 127mm. LOL. T-54, E-50. Annak van páncél a tornyán.
T20-al ha a tornyon kívül bármi más lõhetõ az már régen rossz, csak hulldownolni szabad vele mint az összes többi usa meddel. Mikor még a 100 milis volt T43-on akkor húztam egyszerûen imádtam de most csak körberöhögöm akármivel megyek is és jön velem szembe.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hát... rég volt de fújjjj. Semmit nem fejleszettem rajta rögtön a panther felé. 132 pen... bah
A VK DB-vel mindkettõt letámadom.

Jaja. Megy úgy majdnem mint egy light de az MMje nem lighté 😊
Tény. Pontos ágyú persze eltalálja. Midnegy. Nem tuidok objektív lenni. Gyûlölöm az amcsi medeket. az e8 az uccsó jó.

Utolós hozzászólás a t20 t-43hoz. Kb 1 1-5 hónapja egyzserre húztam a 2õt. t-43al simán meg mertem támadni a t20at. fordítva nem. Ált a t20 meg is halt. Ha én voltam benne ha az ellen.
f24sg
Többnyire medium tankokkal megyek, és azt kell momdjam, hogy a Cromwell az eddigi legjobb med, amivel valaha mentem. Ezzel szinte bármit meg lehet csinálni, cikázni a nagyobbak között úgy, hogy sebezni is tudod õket, van értelme a sebességnek, fordul mint atom, a torony is, pillanatok alatt gyorsul elõre-hátra, szóval "kikukkantósban" is frankó.

Egyetlen gyengéje a nagyon kicsi view range, de az kompenzálható.
Az ágyú.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ÁHHH még vagy 4 óra mire tudok írni de amint ez meglesz úgy elküldök midnekit a gold ammós kurva annyába mint annak a rendje. Persze mert persze a kurva is-6 átlõ szembõla t-54ben még a tornyot is.
Az egyetlen hetes tank, amit megtartottam a T20...

T20 egy fürge jószág, ráadásul a T-43-mal ellentétben le se szarja az ellenfél, ha van bármi más tank a közelben. A fejkidugás is királyul mûködik, pláne, ha közepes távra vannak a tankok.

Ugye vágod hogy a löveg kitérítésben nem csak a páncél a lényeg? Hanem az is hogy egy pici torony jóval kisebb célpont mint egy egész tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha egy T20 emelkedõ mögül dugja ki a tornyát, akkor a lapos mivolta miatt alig látsz belõle valamit.

Egyébként a kettõ közül a T20 a gyorsabb, fordulni igazán egyik se tud.

Valami 250 csatát nyomtam le a Ferdivel, a mai napig az egyik kedvenc tankom. Igaz hogy már egy jó ideje nem játszottam vele, szóval nem tudom mennyit lõnek rá prémmel. Talán a JPII a jobb választás a mozgékonysága és több közös modul miatt. Ami engem elriaszt tõle az az hogy könnyû kigyújtani szembõl, meg a fos gun kitéríthetõség. Ezekben a Ferdi eléggé fölényesen veri.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Lövegkitérítés? ezek medek. T20 kidugja a tornyát mert tud lefelé is lõni? és? átlövik mint a szart. a DPM meg simána t-43 mellett van. 2õt lõ az mire t20 egyet.

Oké azt elsimerem hogy nem uygan arra a dologra jó a 2. T-43 kis agresszív közeli orbit med. A t20 meg inkább mint egy hvy. Páncél nélkül. Ergó szar 😛
Igen ettõl tartok én is ez a retkes arany lõszer...
tényleg egyre egyértelmûbb a helyzet, bár azt nem tudom, hogy azért kifejlesszem e mindkettõt, mert már van egyszer 77 ezer xp jagdpantheren

wot név: _bitang

T20, egyértelmûen. Nézd meg a top ágyúkat és a lövegkitérítést.

Legalább eltalálod vele az ellenfelet + nem kell majdnem 3mp, hogy összeszûküljön a célkereszt.

T10-ek ellen 200 átlagsebzéssel? Kicsit erõs, pláne hogy már rég van objectem 704-em is, kár hogy semmi használható nem megy át a másik vonalról.

Mi a jó abban? Lassabb, kisebb a rof, nem is fordul úgy, ammo racket szereti kapni, nagyobb
Jó mind a kettõ. T-43-at 2400a-s átlag effivel fejeztem be, egy generalista med, se igazi erõssége vagy gyengéje. A T20 az egy üss és fuss gerilla.

43. simán megeszi azt a fostalicska usa medet
Most már a T20.

su101-en ne használd azt a 122mm-es ágyút, az alap 100mm-es bõven jobb szerintem adatok alapján.

Veszélyes, jó hulldown, és jó camo, csak ne vidd közelharcba.

T20

A T20 vagy a T-43 a jobb med?

Legjobb hetes TD, nekem az Su-100M kivételével volt az összes.